Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny nie mam jak ostatnio pisać bo wszystko na szybkich obrotach wokół mnie ja niestety muszę zwolnić tempo bo mdłości nie do wytrzymania a do tego jeszcze przeziębienie i tylko bym spała. Dziś jest troszkę lepiej.
Wszyscy zastanawiamy się czy wszystko będzie dobrze bo sam ostatnio miewam koszmary ale musimy być dobrych myśli a na pewno się ułoży.
Izabela23 tak miałam ten ból w pochwie w 2 ciąży teraz to tak czasami się pojawia, w końcu wszystko się rozciąga.
-
to widze że nie jestem sama z tymi okropnymi mdłościami masakra ja tez juz mam ich dosyć pół godziny było dobrze i znowu się zaczyna niech to sie juz skończy niech te mdłosci miną
-
Przykro mi, że potrafi się dziać nie najlepiej u niektórych z nas Ale Dziewczyny nie traćmy nadzieji i walczmy, bo warto!
Ja jutro mam wizytę i też już zaczynam się martwić. Od kilku dni nic mi nie dolega, mdłości miałam niecały tydzień wieczorami.
Byle do jutraWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 20:47
-
Wszystkie sie denerwują albo wizytami,albo dolegliwościami... ciężki żywot nas kobiet ciężarnych...
Brak objawów źle,nadmiar też niedobrze
Jak czytam o Waszych mdlosciach to myślę,że jestem szczesciara,bo ja ich nie mam poza tyl odczuwalnym bólem tam na dole.
W poprzedniej ciąży nawet przez myśl mi nie przeszlo mi na ibecnym etapie ze mogę być w ciąży. JWtedy bylo lepiej mniej sie zamartwialam -
Cześć dziewczyny!
W poniedziałek byłam na usg i widziałam 2 serduszka (szok!!!) ale jeden pęcherzyk (a w tym zarodek) jest 3 razy mniejszy i niewiadomo czy się utrzyma. Za tydzień znowu mam usg,wtedy będę więcej wiedzieć. Mam nadzieję, że maleństwo nadgoni.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 21:17
tomania2806, maaadzik1207, Paju lubią tę wiadomość
-
witajcie!
odzywam sie po wizycie, jest prawidłowy pęcherzy ciążowy (1cm) w macicy:)
to mnie cieszy, bo wyobrazalam sobie Bóg wie co.......
luteine mam 2x wieczorem 100 i raz rano 100 a dodatkowo acard raz na dwa dni. martwi mnie, bo na zdjeciu jest wyliczony wiek o tydzien młodszy.... niz z miesiączki.....????
Ellasi lubi tę wiadomość
08.01.2016 [*] 6 tc "Pan dał, Pan zabrał "(Hb)
-
małamama wrote:Ja totalnie wariuje, nie wiem co mam zrobić, mam wizyte w poniedziełek za 5 dni. To będzie mój 6t2d i jak lekarz stwierdzi że widać nadal puste jajo to nie wiem czy mam zmienić lekarza i poczekać, czy mam sie zgodzić na czyszczenie, czy kazać jeszcze poczekać ahhh... (
Co byście zrobiły?
Nie myślicie że trzeba poczekać do 8 tyg.?
Rok temu miałam puste jajo płodowe.
W pęcherzyku nic nie było, ani echa zarodka, ani pęcherzyka żółtkowego.
Jak jest u Ciebie pęcherzyk żółtkowy to zarodek się w końcu pojawi.
-
Cześć dziewczyny !
Jestem tu nowa i dziś właśnie dowiedziałam się o ciąży, tylko z krwi ale zaraz będzie gin
Beta 78,95 czyli 3-4 tydz. i termin prawdopodobnie koniec listopada - 20-29.
Jeszcze nie mogę w to uwierzyć, ale dolegliwosci niestety dają się we znaki... Ból kręgosłupa ( w okolicy lędźwi okropny) i ciągłe bekanie i odbijanie... no i ból piersi ale czego się nie zniesie dla fasolkiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 21:45
Ellasi lubi tę wiadomość
-
Gama,
Fajnie że już po wizycie- super że pęcherzyk jest w macicy. Na tych wyliczeniach wieku ciąży zupełnie się nie znam, ale przy takim maleństwie chyba trudno o precyzję, poza tym gin odnosi się do jakiejś normy, do średniej, a każda ciąża, każdy organizm jest inny i ta różnica za chwilę może być niezauważalna. Jest tez opcja że owu się przesunęła o kilka dni i dlatego taka sytuacja. W ciagu następnych kilku miesięcy maluch nadrobi
Ja już nie mogę się doczekać wizyty u ginekologa, a to jeszcze 5 dni... Z jednej strony to fajnie bo to będzie 7 tydzień i może zobaczę coś więcej- np. Serduszko Ale z drugiej strony muszę czekać jeszcze 5 dni, podczas których będę miała rożne myśli i pomysły Jednak człowiek po pewnych przejściach więcej wie i nie da się nie myślec
Bardzo bym chciała żebyśmy wszystkie w aktualny, składzie dotarły do szczęśliwego finału naszych ciąż
Ps. Jest szansa na zobaczenie serduszka w 7 tc?gama lubi tę wiadomość
-
rudi wrote:Rok temu miałam puste jajo płodowe.
W pęcherzyku nic nie było, ani echa zarodka, ani pęcherzyka żółtkowego.
Jak jest u Ciebie pęcherzyk żółtkowy to zarodek się w końcu pojawi. -
olkaaa wrote:Cześć dziewczyny !
Jestem tu nowa i dziś właśnie dowiedziałam się o ciąży, tylko z krwi ale zaraz będzie gin
Beta 78,95 czyli 4-5 tydz. i termin prawdopodobnie koniec listopada - 20-29.
Jeszcze nie mogę w to uwierzyć, ale dolegliwosci niestety dają się we znaki... Ból kręgosłupa ( w okolicy lędźwi okropny) i ciągłe bekanie i odbijanie... no i ból piersi ale czego się nie zniesie dla fasolki
Cieszę się że do nas dołączyłaś!
Gratuluję!!! -
Melisssa wrote:Dziewczyny mam brązowo-brunatne plamienia. Dlaczego?? Od czego to może być?
Ja tak miałam w terminie @ - wtedy jeszcze nie wiedziałam że jestem w ciąży więc nawet się nie martwiłam. Po 2 dniach minęło jeśli progesteron jest ok to raczej nic groźnego, ale jak masz możliwość to odwiedź gin.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 21:38