Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mmm ale pyszności Lena! Nie rób smaka
Dziewczyny ja też dziennie wyplacze kilka łez nad moją Nadia. Zawsze zadaje sobie to samo pytanie czy jestem dobrą mamą? Mąż mówi że najlepszą. Mała coraz więcej pije, wisi na piersiach nawet półtorej godziny. Chyba już nie ma co odciągać bo wszystko wypija takie mam wrażenie. Ale niech pije póki mleko jest
Nas czeka za tydzień wizyta w Bielsku z uszkami a w lutym neurolog. Ale jestem dobrej myśli że obie przebiegna pozytywnie
Lece pod prysznic, później jakoś wypadnie karmienie, Mąż kupił sobie piwko a dla mnie wareczka 0%tylko muszę ją troszkę odgazowac
może zobaczymy dziś jakiś film? Coś dla nas też musi być
Lena19938, małamama lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny byłam na grudniówkach... Dobić? Już Cudek2 też się rozpakowała
Borysek śliczny
Cudek była na grudniówkach ale jakimś cudem znalazła się także na naszej listopadowej liście. I racja
Małamama, Magda, Kicia musimy być cierpliwe. Jesteśmy najlepsze!!! Wytrzymamy wszystko dziewczynki :-*małamama, maggda, kicia 123 lubią tę wiadomość
-
Mam wrazenie ze moje dziecko placze 20h na dobe. Momentami serio nie mam sily i placze razem z nia. Wlasnego dziecka uspokoic nie potrafie .... Spac nie chce, w wozku nie, na rekach nie, w lozeczku nie, siedziec z nia nie, chodzic tez nie ... No kurcze, jak tu sobie radzic ?
-
małamama wrote:Chęci i siłę na sernik mam tylko jak już się za niego wezmę to może się okazać ciężko.
Lena my jak slonice dwa lata
Małamamano nie mogę z tych słonic
oj tam ja już rezygnuje... Jutro następne ktg. Nawet toreb nie biorę bo wiem jak będzie
Ale zauważyłam że moje dziecko tak robi... Ona nie zacznie na zawołanie kopać albo buszować w brzuchuto i z porodem tak będzie... Taki charakterek!
małamama lubi tę wiadomość
-
Mysza może ma kolkę? Próbowałas ciepłych okładów na brzuszek? Albo kładziesz dziecko na brzuszku?? Może szum albo jakiś inny dźwięk pomoże?
Lena skoro grudniowej już ruszyły z rozpakowywanie to my jak slonice przy nich. Jeszcze Ty nie tak ale ja i Kicia
A co u niej? Halo kicia melduję się, czyżby się coś działo??Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 21:55
Lena19938 lubi tę wiadomość
-
Dwa lata będziemy w ciąży, taaak
i będą małe Słonka
No u nas to samo w październiku byłoteż zaczęła Polin później już samo się rozkręciło
coraz więcej mam zaczęło się rozpakowywać, a ja mam takie przeczucie że skończę w grudniu jako ostatnia aktywna. Przeterminuje się do grudnia... Nieważne! Żeby tylko moja Myszka była zdrowa... Wtedy to już ścisła kontrola.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 22:02
-
nick nieaktualnymałamama wrote:A używanie smoczków? W sensie uspokajaczy?? Bo ja bym chciała uniknąć tylko nie wiem czy się w ogóle da to ominąć, chyba zależy od dziecka no nie??
Ja tez strasznie chciałam uniknąć smoczków, ale sie nie udało. Moze i dobrze, bo gdzieś czytałam, ze noworodki maja potrzebę ssania kilkanaście godzin na dobę i nie koniecznie cyca wiec wtedy dobrze dac smoczek bo działa na bobasa uspokajająco i latwiej mu zasnąć. No i nieraz ratuje jak juz nie mam pomysłów na placz
A my spacer zaliczyliśmy juz 3 razy. Bardzo lubią, śpią we wózku jak zabitemałamama, Lena19938 lubią tę wiadomość