Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Powiem tak, że skurcze się uspokoiły i już nie są regularne tylko sporadyczne, a byłam pełna nadziei że jednak się rozkręca bez oxy. O 18,30 mam ktg zobaczymy czy się tam coś pisze czy cisza. Mam nadzieję że się rozkręci jeszcze do jutra.
Lena19938 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaphrodita wrote:W środę Niki będzie mial 2 tyg a pępowina jeszcze całkiem nie zasuszona. Trzyma się mocno. Psikalam octaniseptem i gaxikami że spirytusem. Kazałam mężowi kupić spirytus i tak będę przemywać może coś pomoże.
U Tosi tez nam sie dlugo pępuszek trzymał prawie 3 tygodnie.Psikałam octaniseptem i niewielki bylo widać efekt. W końcu kupiłam fiolet na bazie spirytusu i odpadl po 3 dniachchociaż położna mówiła, ze są rekordowcy, którym pępuszek odpada nawet 2 miesiące
-
Małamama nie martw się wszystko będzie ok! Jutro będziesz tulić malutką
U mojej lekarki w szpitalu strasznie dużo ludzi z tego co wiem.
Ja w niedziele mam się zgłosić rano. Ku*wa w grudniu urodze jeszcze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2016, 19:05
małamama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My dzisiaj bylismy na kolejnym spacerku 1,5h cudnie bylo. Tylko maly caly czas chce na raczki spal mi dzisiaj tylko 1,5h na spacerku i pozniej 0,5h i dopiero teraz zasnal... chyba troche malo jak na takiego szkraba.
Dziewczyny rodzace powodzenia
Lena to hormony robia swoje, nie stresuj sie wyjdzie jak bedzie gotowa. Ja mam caly czas przeczucie, ze Cie dopadnie przed planowanym wywolywaniem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2016, 19:44
Syn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018
-
Lena spokojnie. Do poniedziałku dużo czasu. Jeszcze zdążysz urodzić. Psychika też swoje robi jeśli chodzi o porod. Także wyluzuj. Zrelaksuj się, spedz romantyczny wieczór z mezem. Zobaczysz że jeszcze Ola Cię zaskoczy. Czasami porod zaczyna się niespodziewanie i nic wcześniej na to nie wskazuje.
-
Aphrodita ja też się tak bardzo bałam że Nadia stoi z wagą albo nie daj Boże straciła przez te wymioty a tu taka niespodzianka. Urodziła się 2680 a dziś już ma 2730 także elegancko
zobaczymy ile jutro będzie
oby tyle albo więcej! Więc myślę że Twoja dziecina też przybiera
Ruby oksy właśnie na obkurczanie 2 doby chyba się dostaje. Akurat mi wladowala pigule jak pod prysznic szłam, Mąż musiał mnie umyć bo myślałam że umrę. Aż mi wstyd że widział mnie w takim stanie. Dobrze że go nie było jak krew chlupala. Ach już nie wspominam. Dobrze że jest to za mną. Będzie ciężko się zdecydować na drugie dziecko...
-
nick nieaktualnyWirginia, też wywaliłam oczy. Pierwszy raz słyszę o oksy po cc. Szczególnie, że jak się jest po jednym cięciu to jest zakaz podawania oksy przy następnym porodzie. Mam nadzieję, że w moim szpitalu nic takiego nie wymyślą
Spokojnie z tym drugim, do wszystkiego dojdzie się z czasemja jeszcze 26 miesięcy temu szukałam w Czechach kliniki, w której mogłabym się podwiązać. Taka była trauma po próbach porodu naturalnego.
Ściskam Was mocno, Listopadowe koleżankiPowodzenia w porodach i z dzieciaczkami w domach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2016, 19:58
Lena19938 lubi tę wiadomość
-
A ja coś czuję, że się tylko na mecze i się skończy cc.
Już mam gdzieś, oo prostu chce być po i jak najszybciej do domu. Lekarz i położna na nocnej zmianie nie za symoatyczni bym powiedziała. Z resztą bardzo nie chciałam od początku rodzić przy nim. A tu jak na złość może się trafić. -
nick nieaktualnymałamama wrote:A ja coś czuję, że się tylko na mecze i się skończy cc.
Już mam gdzieś, oo prostu chce być po i jak najszybciej do domu. Lekarz i położna na nocnej zmianie nie za symoatyczni bym powiedziała. Z resztą bardzo nie chciałam od początku rodzić przy nim. A tu jak na złość może się trafić.
Lena w każdej chwili może ruszyć, nie nastawiaj się tak negatywnie chociaż wiem , że to jest wkurzające bo sama przez to przeszłam
Dziewczyny zazdroszczę wam tej pogody, teraz będzie kilka dni taka fajna temp. będzie mogły spacerować i korzystać z ostatnich jesiennych promieni słońca
-
nick nieaktualnyWirginia wrote:Jak widzę na wypisie oksytocyne to aż mnie ściska wszędzie. Nie miałam pojęcia że w ogóle coś takiego dostanę! Ale nic mnie nie ominęło, i cewnik i lewatywy. Na szczęście Przeżyłam ale naprawdę byłam już na skraju wytrzymałości..
a lewatywa to przed i po cc? bo nie wiem jak jutro rano to będzie...