Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny zazdroszczę Wam bo u Was to sie tak naturalnie zaczyna. Macie jeszcze czas a jednak fizjologicznie się to rozkręca tak jak powinno. U mnie naprawdę jakbym była gdzieś w 7 miesiącu dopiero
chciałabym uniknąć indukcji bo bardzo się jej boję. Całą ciążę chciałam ochronić bo musiałam na podtrzymaniu być. A teraz marzę o tym żeby urodzić szczęśliwie i nie martwić się że przenoszę ciążę. Przewrotny ten los jest. Nie wiem jak to będzie. Mam tylko nadzieję że mnie nie przetrzymają bo indukcja nie będzie postępowała.
-
Lena ale to jest takie plamienie, że jakby go nie było bardzo mało, zobacze co po nocy będzie, nie wiem ja teraz dużo pije czop mógł odejść wcześniej, zobaczymy tego plamienia jest naprawdę tyle co na lekarstwoBo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
Lena nie wiem jak u Ciebie w szpitalu ale u mnie jak byłam na ktg po terminie i mówiłam ze chcą mi wywoływać to położna cały czas powtarzała, że jeśli na usg wszystko będzie dobrze wyglądało to mogę nie zgodzić się na indukcje i pod kontrolą czekać aż akcja sama się zacznie. Może też pozwolą Ci poczekać na naturalne rozwiązanie?
-
Jak mi zbadają wody to mogę czekać. Ale tylko pod tym warunkiem. Kurwa ja nigdy nie urodze chyba.
Ale rozmawiałam z moją lekarką i powiedziała że nie pozwoli mi tak długo czekać. Ja chyba przeniosę się na grudniówki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2016, 23:12
-
No leki w 32 tygodniu odstawiłam. A tak to cały czas coś. Krwawienie obfite w II trymestrze potem straszne bóle brzucha. Ja już nie wiem nic... Już mi wszystko jedno. Jestem już zmęczona i nie chce o tym ciągle myśleć. Już tylko się stresuje. Mam dość
-
Ja zwariuje z tym karmieniem, niby mam pokarm a maly ciągle by na cycu wisial. Juz skapitulowalam i w nocy podaje troche mm, zobaczymy czy pospi po nim dluzej niz 1,5 godz. Czy to mozliwe ze po zapaleniu piersi jest mniej mleka? Przy poprzednich dzieciach tak nie mialam, moje mleko im wystarczalo. Ciagle mnie cos zaskakuje!