Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jestem jestem , nadal spokój, noc spokojna, lekarz odpisał że spokojnie że tak może być, parę dziewczyn mi mówiło że po plamieniach miało poród a u mnie cisza
my wybudowalismy dom mieliśmy się w grudniu wprowadzić ale ze mój mąż na szkołę idzie to nastąpi to w marcu, na szczęście wszystko już wybrane nie muszę latać po sklepach. No ale przeprowadzka do końca miesiaca do rodziców na ten czas także pakuje mieszkanie teraz i sprzątam, może coś rozruszam. Wczoraj rozmawiałam z koleżanką która miała termin porodu dwa tyg przede mną ale urodziła tydzień szybciej czyli 11. Dopiero do siebie dochodzi mówiła że było tyle porodów że nie miał kto przy niej byc a już glowka wychodziła Masakra jak w horrorze. No nic czekam dalej tak jak i Wy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2016, 07:47
Lena19938 lubi tę wiadomość
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
Zxc a powiedz on w jakiś sposób Ci pomógł? Miałaś skurcze itp? Już nie chce mi się tyle szukać bo pisałaś o tym ale kurcze nie mogę znaleźć... No i ja rozwarcia żadnego nie mam. Pewnie słynny masaż mi zrobią... Pamiętam że też chyba krwawiłaś?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2016, 10:09
-
Dzisiaj w nocy ja spałam a obudzilam się tylko na karmienie. Mąż przebierał i nosil. Rano mi mówi że jak nakarmilam o 3 to on biedny nosil Nikosia do 4. A dzisiaj do pracy. Aż mam wyrzuty sumienia bo miał coś zrobić na szybko do pracy. Rano wstał o 8 i kończył.
Ja za to wyspana jak nigdyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2016, 10:35
zxc lubi tę wiadomość
-
Telefony swoja droga ale dzisiaj zle sie czuje ogolnie. Mam dosc tego czekania na akcje. Najgorsze ze wiem ze cos sie tusza ale tak mozolnie idzie ze az wkurwia. Usiasc nie moge bo kosc ogonowa napierdala i cipie kluje ciagnie mala czuje nisko brzuch napina bola mnie nawet pachwiny i uda a nadal stoimy w miejscu
-
nick nieaktualny
-
ej nie uciekajcie
Ja też mam tylko pytania : urodziłaś już?
Ale co tamniech pytają, jutro jeszcze zamierzam odwiedzić centrum handlowe i budowlane ! Dziś męża między nogi! Cholera trzeba wykurzyć tą mała cipkę z siebie
Lena19938 lubi tę wiadomość
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
nick nieaktualny