Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Katalonia wrote:Dobra ja już dzisiaj się nie nakrecam. Wchodzę non stop na forum jakby tu miało być napisane kiedy urodze... ehh
Hehe a ja sprawdzam, czy Ty już nie urodziłaś, bo termin mamy taki sam i jakoś sobie wkręciłam, że może jak Ty zaczniesz rodzić, to ja też -
Kaczorka wrote:Katarzyna - gratuluję! I chyba nawet w termin się wstrzeliłaś
A w ogóle to taka abstrakcja trochę, że z jednego wątku jesteśmy a tymczasem moja młoda ma już skończony miesiąc a Wasze bobasy jeszcze w brzuchu
Jeszcze będzie tak, że Twoja z połowy października, a jakieś grudniowe się trafią9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
U mnie dzień rozpoczęty odejściem czopa i właśnie podpieli 2 dawkę oxy. Od wczoraj postęp wiec liczymy że dziś spotkam się z synem śmieją się że nie chce wyjść bo nie ma imienia wybranego
Katalonia, wichrowe_wzgórza lubią tę wiadomość
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Narazie zero reakcji. Wczoraj ledwo 3-5 skurczy na wysokich dawkach i dzisiaj to samo niestety
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Się chwaliłam słońcem a po południu zaczął padać deszcz :p
Byliśmy dziś z małą połazić po sklepach i stwierdzam, że ona nie lubi zakupów :p więcej czasu spędziłam na karmieniu i przewijaniu niż w sklepach
Na zewnątrz śpi jak suseł, a jak tylko się przekroczy próg sklepu to jest płacz, kręcenie się i szukanie cycka. -
Kaczorka bo pewnie jej nic nie kupiłaś
Dzisiaj też chodziłam po sklepach i tak się zastanawiałam czy faktycznie przydają się te bluzki do karmienia czy bardziej wszystko rozpinane np koszule, swetry?Pierworodna 2017
Termin porodu synka 25.04.2024 -
Ja tam z bluzek do karmienia korzystalam.
Na moje dziewcze nic nie dziala.. ani spacery ani seksy... no uparta koza.. obym urodzila jutro... szpital nie napawa optymizmem...
Za to u nas bylo slonko to nietypowa babeczka z Twojej corki moze za cieplo w tych sklepachWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2017, 18:29
-
Nawet jej chciałam coś kupić, ale nie dała :p
No ewidentnie warunki jej w sklepach nie odpowiadały. Nie wiem czy za ciepło, za jasno czy może za głośno?
Bluzek do karmienia nie mam. Zadzieram koszulkę w górę i tyle :p Ale jak się kiedyś zdecyduję na kolejny wypad na zakupy to może coś upoluję
Heh, uparte te Wasze dzieciaczki chyba im za dobrze w brzuszkach. Pogoda byle jaka to im się wychodzić nie chce :p -
Jestem zła. Wysłałam dzisiaj mojego M. do swoich rodziców żebyśmy jutro razem nie musieli jechać to tak załatwił ze jutro oni mają przyjechać do nas.
Ja jak slonica, twarz spuchnieta taka pyza, chodzę w jednych leginsach i może w dwie bluzki się mieszcze. No jest na co patrzeć
Jedynie poród w nocy mnie ratuje. Coruniu pomóż mamusi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2017, 19:47
Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
Pierworodna 2017
Termin porodu synka 25.04.2024