Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny dużo zdrówka!
A moje dziecko zaczęło wariować w kspieli. Chlapie rękami na całą łazienkę, radość przeogromna przy tym czy u Was też szaleństwa kąpielowe?
No i trzymajcie kciuki - dziś w nocy podróż nad morze i prawie 700 km do pokonaniaAniluap lubi tę wiadomość
-
Yerenia tak u nas tez kąpielowe szaleństwo cała łazienka jest do wycierania chlapie nogami i rękami obcięłam dzisiaj stopy w pajacach Bartusia bo były ciut za małe i jak znalazł na taka pogodę
Trzymam kciuki za dobra podróż
Dziewczyny dużo zdrówka Wam życzę ...Yerenia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Super ze spał my w tym roku chyba wybierzemy kierunek Bieszczady ale to w sierpniu. Teraz mamy remont i niewiadomo czy zostaną nam jakieś fundusze na wakacje ale zawsze można wziac kolejny kredyt
Mam duża spacerówkę z zestawu 3 w1 maxi cosi i się zastanawiam żeby nie kupić jakiejś kompaktowej żeby się składała i zajmowała mało miejsca ale tez żeby się rozkładała do spania i miała długi daszek.... podoba mi się baby jogger mini na czterech kółkach ale może macie jakieś właśnie takie spacerówki które są lekkie zajmują mało miejsca w bagażniku ale tez są funkcjonalne tzn rozkładają się do pozycji przynajmniej półleżącej i maja długi daszek ( pamietam jak córka marudziła ze ja słońce razi na wakacjach...)
Popękał mi sutek strasznie boli przy karmieniu a mój ma teraz jeszcze fazę ze co chwile sobie go wyrywa z buzi a ja w ogóle już szaleje z bólu. Mam maść z lanolina ale zastanawiam się czy może popisując octaniseptem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2018, 10:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny