Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
OMG nie jestem w stanie przebrać pieluchy własnemu dziecku - to, co wyprawia na leżąco to jakiś kosmos! Juz nie wspomnę o tym z jaką gorliwością wyraża wtedy dwoje niezadowolenie Też tak macie?
Ha! I jeszcze teraz na wakacjach wychodzi Mu ząb! Aaaaaa.... -
No mnie coraz bardziej te pieluchy denerwują. Raz że już ciężko założyć A na ten upal to pewnie jej wygodnie że hej. Czasami jak wsadze palec w pasie a tam obcisłe i spocone to mam ochote jej to zdjac zeby z gołą pipka leżała.
Alma84, Yerenia lubią tę wiadomość
Pierworodna 2017
Termin porodu synka 25.04.2024 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Yerenia wrote:Coś tam czuję, ale trudność polega na tym że Filip nie daje sobie dotknąć tych dziąseł - wypycha mi palec językiem
Dziś była ciężka noc, mimo przeciwbólowego i żelu popłakiwał co chwilę...
O widzisz, a moja Ola lubi gryzc mojego palca i masuje jej dziasla, ale jeszcze zabki sie nie przebily.
W kapieli raczej spokojnie, my nadal kapiemy w wanience na stole w pokoju.Pieluszki tez jeszcze zakladam normalnie, mimo ze sie kreci.
Ja nadal okresu nie mam, a karmie mieszanie ( 2 razy dziennie laktator i piers na wieczor, nad ranem).[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
Przebiły się i są - dwie dolne jedynki
W sumie nie było źle - jedna noc dużego marudzenia, w dzień w ogóle nie było to dla nas odczuwalne.
Znowu mogę dotknąć dziąseł i wgryza się w moją rękę - zostawiając uroczy ślad dwóch kreseczek na skórzeAlma84, Katalonia, Aniluap lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi też wyrywa włosy, mam prawie do pasa ale żal mi je ścinać w domu chodzę w koku.
Gratuluję ząbków! My dalej nie mamy ale osłuchowo na szczepieniu było słychać, że od ząbków ma spuchnięte pod noskiem.. I też zaczęła wypychać językiem mojego palca jak chcę sprawdzić -
Ja właśnie też nie wiem czy to boli przy przebijaniu dziąsła czy cały czas jak ząbek rośnie. U nas też bez objawów, przez przypadek wyczulam.
U nas z jedzeniem tak średnio, już nie taka glupiutka i nie otwiera na wszystko buzi. Jeszcze moja mama mnie dobija bo mówi przecież to jest niedobre. Gotuje bez soli. Czasami to nawet buzi nie otworzy :(no ale przymuszac nie będę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2018, 15:25
Yerenia lubi tę wiadomość
Pierworodna 2017
Termin porodu synka 25.04.2024