Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Do dzieci karmionych mm- jak u was bedzie po roczku? Przestawiacie sie na mleko krowie? Bo w Stanach to lekarze zalecaja, zrezygnowac juz po roczku z mm i podawac mleko krowie, albo migdalowe.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
Mój wypija 3x210ml, 1x240ml na noc. Chodzę do pracy to do południa u babci wcina kaszke z owocami i obiadek. W domu zjada drugi obiadek lub kaszke z owocami lub musli z holle. Banana i chrupek nie odmawia:) jak ma grudki w obiadku to juz jest ble. Bardzo lubi kanapki z pasta jajeczna i nawet sam sobie trzyma:)
Co do powrotu do pracy to nie ma czego sie bać. Jestem czasami wykonczona, ale ciesze sie,ze mam kontakt z innymi ludźmi niz rodzina i znajomi. -
Ja bym chciała mm uniknąć, uznaję to tylko jako "ratunek" kiedy nie można kp. wolałabym już chyba mleko roślinne, ale co z moich chceń w razie czego będzie, to się okaże. Może będę młodą karmić ile się da, ale to zależy od kilku rzeczy.9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
Ja bym chciała karmić jak najdłużej. Naprawdę bardzo to lubię i Ulka chyba też ale staram się trochę wydłużyć czas między kamieniami. Na szczęście mała wszystko chętnie próbuje i nauczyła się pić wodę z kubeczka a ograniczam, bo chciałabym zobaczyć czy dostanę okres. Do końca miesiąca biorę tabletki, potem odstawiam, i zobaczymy czy się pojawi... Natomiast w nocy to cyc co chwilę.
-
madzialenka84 wrote:Do dzieci karmionych mm- jak u was bedzie po roczku? Przestawiacie sie na mleko krowie? Bo w Stanach to lekarze zalecaja, zrezygnowac juz po roczku z mm i podawac mleko krowie, albo migdalowe.
Ja nie wiem czy nawet do roku dotrwamy z mm - Filip w ogóle nie chce tego już pić. Gdyby nie noc, to by w ogóle tego nie tknął. A tak to jak się budzi to wypija 3 razy po 180ml. Krowie też na razie odpada, bo jest uczulony. Będziemy pewnie podawać migdałowe lub kokosowe. Na razie wciąga jogurty na mleku kokosowym i sojowym u bardzo mu smakują. Na szczęście lubi jeść inne rzeczy także tu nie mogę narzekać. Ostatnio jak mu podaję cząstki do buzi, to nie chce tylko wyciąga rękę, zabiera mi i sam je. Albo to wyrzuca. Albo daje psu. Albo chowa w piąstkę i raczkuje z tym po domu. Także tego
A dziś wyszła górna dwójka! Jeszcze ma pięć tak spuchniętych zębów, więc czekamy na pozostałe premiery.. -
Katalonia a może spróbuj dawać jedzenie trochę później po piersi. Mój 30 min po cycu jest jeszcze najedzony i tez nie zje tylko Będzie się bawić jedzeniem. Spróbuj godzinę po piersi może wtedy zje? Może w ogóle nie jest głodna. Ja raz jak dałam 1,5 h po cycu bo spacer nam sie wydłużył to mój zjadł 200 ml zupy i dwie kromki chleba (podziubane) !
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem który tydzień. Jak masz instagrama to spr i daj info, ja przeczytałam na sierpniowkach.
Czesto myślałam o niej czy tym razem się uda.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2018, 15:20
Pierworodna 2017
Termin porodu synka 25.04.2024 -
A Wy jak często zmienianie pieluche u dzieciaków? Bo ja mam założenie że ma być sucha, więc czasami co pol godziny. Idzie tego tyle co na początku. No ale w mokrej to tak słabo. Czasami jak gdzieś jesteśmy to sobie daruję.Pierworodna 2017
Termin porodu synka 25.04.2024