Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja jestem z tych niestety na które wszelkie metody antykoncepcji działały strasznie Ogólnie w każdej ciąży miałam dużo objawów, ale ta ciąża objawowo jest najbardziej podobna do mojej pierwszej, donoszonej- z córcią. I w sumie tych objawów też nie ma jakoś dużo- wrażliwe, pełniejsze piersi, mdłości i odrzucenie od mięsa, kawy i niektórych produktów.
-
Fajnie że nie tylko ja nie mam objawów
A to moja będzie w sumie 6 wizyta z czego 4 u swojej ginekolog ale to wynika ze złej bety i teraz muszę często chodzić patrzeć czy ciąża się rozwija, kurcze ja jestem taka niecierpliwa że już bym chciała czwartek ale niestety muszę czekać i mam nadzieję że w czwartek będę szczęśliwa jak mój skarb będzie większy i będzie wszystko dobrze -
Invis wrote:Kochana na tym etapie to normalne że jeszcze niewiele objawów. U mnie rozkręciły się mdłości równo jak weszłam 6t0d czyli 7 tydzień (swoją drogą dziwnie jest to liczone, bo jestem w 6 tyg a mówi się już, że to 7) i nie ustępują
-
IZA92 wrote:A macie już założone karty ciąży? O co wypytują lekarze? Bo chciałabym być jak najlepiej przygotowana, bo pewnie z tego stresu i emocji o wszystkim zapomne
Mi nie zakładał karty, ale chyba dlatego że powiedziałam mu, że będę prowadzić ciążę w Niemczech. Mnie pytał lekarz czy mam jakieś pytania hehe
-
Termin na 8.11
Mam nadzieję że tym razem się uda:)
Byłam tydzień temu na wizycie, pęcherzyk jest, ale kartę ciąży moja ginka chce mi założyć przy 10/12 tygodniu, bo "nic nie wiadomo", a to podobno dużo papierologii.Wojcinka lubi tę wiadomość
Autoimmunologiczna choroba tarczycy, mutacja genu PAI-1 4G - ciąża na encortonie
Mama dwóch aniołków: 5tc - luty 2016, 7tc - grudzień 2016
-
bila wrote:Termin na 8.11
Byłam tydzień temu na wizycie, pęcherzyk jest, ale kartę ciąży moja ginka chce mi założyć przy 10/12 tygodniu, bo "nic nie wiadomo", a to podobno dużo papierologii.
Witamy! Uda się uda, co ma się nie udać? Trzymaj się!
-
bila wrote:Termin na 8.11
Byłam tydzień temu na wizycie, pęcherzyk jest, ale kartę ciąży moja ginka chce mi założyć przy 10/12 tygodniu, bo "nic nie wiadomo", a to podobno dużo papierologii.
Witaj, będzie pięknie , trzymam kciuki -
Hej, byłam dziś (6t1d) na pierwszej wizycie. Wszystko w porządku, serduszko już bije! (proszę o zapisanie . Mega wzruszający moment. Wypisał skierowanie na milion badań, w tym USG 11-13 tyg. i kazał przyjść na kolejną wizytę dopiero z wynikami tego USG. Przed następną wizytą mam też wejść wcześniej do położnych, które założą kartę ciąży.
PS. Aa i jeszcze widzę że dopisujemy wiek i cs - mam 34 lata i był to 5csWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2017, 15:25
-
Invis wrote:Kochana na tym etapie to normalne że jeszcze niewiele objawów. U mnie rozkręciły się mdłości równo jak weszłam 6t0d czyli 7 tydzień (swoją drogą dziwnie jest to liczone, bo jestem w 6 tyg a mówi się już, że to 7) i nie ustępują
Podobno to się liczy że jak 6t0d to 6t skończony a 7 zaczęty? Czy jakoś takCóreczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
Selavy witaj. Ja miałam podobne wartości na początku nic się nie martw wzrost jest prawidłowy
selavy84 lubi tę wiadomość
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
selavy84 wrote:Cześć dziewczyny, wczoraj zaczął mi się 5 tydzień, czyli dzisiaj mam 4t 1dz.
W czwartek w zeszłym tygodniu (9.03) robiłam betę, wyszła mi 52,6, a dzisiaj (13.03) 346,6, czy uważacie, że to dobry wzrost?selavy84 lubi tę wiadomość
Córeczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
Właśnie lepię pierogi ruskie i zajadam się farszem popijając go sokiem jabłkowym bez żadnego ścisku w żołądku! A więc mam w końcu możliwość najeść się
Invis dopisz mi tylko wiek 25, bo z cyklami starań to ciężko, bo staramy się od 2013 roku, ale bywało różnie, bo mąż nie zawsze był w dni płodne -
Invis mi też dopisz wiek 31 lat
Co do samopoczucia dzisiaj to ok. Jak wracałam z pracy do domu to tak mnie strasznie lewy cycek bolał, w domu ściągnęłam stanik i od razu ulga.
Kurcze, wizyta już pojutrze, mam obawy oczywiście ale generalnie to bardzo pozytywnie nastawiona jestem.
Selavy, beta jak najbardziej ok
Bajkaa z tym bekaniem to nie jesteś sama wcześniej to ja nawet nie umiałam beknąć, a teraz non stop mi się odbijaselavy84 lubi tę wiadomość
Nasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Hej dziewczyny u mnie beta w piątek 231,9 a dzis 977,7 czyli wszystko dobrze próbowałam się dziś zapisać do endokrynologów prywatnie to jeden miał termin 21 kwietnia, drugi 24.04 a trzeci 18.04;/ w środe podskoczę przed pacjentkami do mojej gin i pokaże jej te wyniki,zobaczymy co powie na to tSH, u mnie nadal nic się nie dzieje, z tym, że bardziej mnie wszystko wzrusza (zawsze byłam miękka, ale nie aż tak;p)teraz to nawet płaczę jak sobie wyobrażam chwile w których powidomimy naszych najbliższych (znowu mam łzy w oczch, widzicie już na samą myśl o tym). Kiedy czytam wasze relacje po wizytach nie mogę się doczekać swojej, chce już usłyszeć serduszko a tutaj jeszcze 9 dni oczekiwań