Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie dziewczynki! Zapowiada się dziś chyba ładna pogoda
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty dziewczyny czekamy na relacje i miłe wieści
Mnie mdłości męczą na maxa- w sumie takie błędne koło, prawie nic jeść nie mogę bo mnie tak od jedzenia odrzuciło, że po prostu głównie od tego tak mi niedobrze. Wczoraj zaliczyłam swój pierwszy "romans" z toaletą
-
Ja mam za dwa dni wizytę też mam stresa dlatego mam zamiar spędzić dziś cały dzień z osobą która też jest w ciąży i tak mo zlecony dzisiejszy dzień i zostanie jutro i czwartek do godz 15... Kurcze tak bym chciała żeby mnie uspokoiła gin że jest wszystko dobrze bardzo się boję... A na betę już nie idę bo psychicznie tego nie zniose i moje żyły też tego nie wytrzymają
-
Malamii26 wrote:Zaczyna się delikatny stresik związany z jutrzejszą wizyta
Również życzę miłego dnia dziewczynki
U mnie to samo, lekki stresik jest
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Słońce świeci więc musi być dobrze! Miłego dnia dziewczynkiNasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Kobiety zwariuje ! Beta mi bardzo ładnie rosła ... wczesniejszych wynikow nie bede podawac tylko 2 ostatnie.9 marca wyniosła 20719,7 , a wczotaj tj. 13marca czyli po 4 dniach 48717,2. Na kalkulatorze przyrostu pisze ze jest za maly przyrost czy któraś z was tez tak miała ? w ych nerwach nie czytalam waszych wypowiedzi eh.
Wczoraj to był 6t3doczekująca94 -
Trochę wczoraj miałam pracy i.... już melduję, nie tłumaczę się
Moje bety:
10dpo: 11,4
12dpo: 39
15dpo: 294
W piątek powtórka. Później będę czekać tylko na usg. Wg wszystkich znaków na ziemi jestem dziś 4t+1antonna, Blondik, Wojcinka lubią tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
oczekujaca94 wrote:Kobiety zwariuje ! Beta mi bardzo ładnie rosła ... wczesniejszych wynikow nie bede podawac tylko 2 ostatnie.9 marca wyniosła 20719,7 , a wczotaj tj. 13marca czyli po 4 dniach 48717,2. Na kalkulatorze przyrostu pisze ze jest za maly przyrost czy któraś z was tez tak miała ? w ych nerwach nie czytalam waszych wypowiedzi eh.
Wczoraj to był 6t3d
Przy takich wartościach już się przyrostu sprawdzać nie powinno, bo powyżej jakiejś wartości zwalnia. Więc spokojnie - wszystko jest ok
Nie dręcz już swojej psychiki - zdaj się na lekarza -
antonna wrote:Justine super!!! Myslisz ze beda blizniaki? U mnie tez jest taka opcja, ale nie wiem czego sie spodziewac
U nas były podane dwa zarodki więc jest szansa
Jakie miałaś bety. PorównajmyWojcinka lubi tę wiadomość
antonna wrote:Justine super!!! Myslisz ze beda blizniaki? U mnie tez jest taka opcja, ale nie wiem czego sie spodziewac
U mnie też taka opcja jest, bo babcia urodziła bliźniaki a dokładniej to moja mama ma brata bliźniaka Ale starsze siostry były już 2 razy w ciąży każda i zawsze tylko jedno bobo
Chyba wolę, żeby było jedno dziecko A ostatnio trojaczki mi się śniły
-
Antonna, masz wyższe wyniki niż ja
Mój 12dpo czyli 39 to u Ciebie 7dpt czyli 56,3
Reszta rośnie nam porównywalnie. Jak u Ciebie będzie dwójka to będę wiedzieć, że i u nie może być. Kiedy idziesz na usg?
Anetta31 wrote:Hejka laski , u mnie niespodzianka plamienie powoduje polip na szyjce.Nie wiem jakim cudem nikt wczesniej tego nie zauwazyl .Narazie mam lezec I czekan co bedzie dalej
Rozumiem że w takim razie jest wszystko opanowane nie ma się czym przejmować? super cieszę się takich wiadomości nam potrzeba -
Justine no zobaczymy. Ale ja mysle, ze bedzie jedno Szansa na blizniaki to okolo 6% tylko Wizyte mam dopiero 20.03
Iza92 to moze u Ciebie sie jeszcze drugi pecherzyk pokaze to by byla niespodziankaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 09:35
👧 2017 ❤ 👶 2021