Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Invis wrote:Tak, trzeba mieć raczej kartę ciąży ze sobą. Ode mnie ten lekarz brał kartę na chwilę. Zresztą kartę ciąży dobrze jest mieć zawsze przy sobie27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:Aha, bo lekarz chyba musi gdzieś zapisać wszystkie informacje?
Nie, u mnie nic nie zapisywał. W sumie nie sprawdzałam po co ją brał- chyba aby potwierdzić dane, sprawdzić datę terminu porodu.
Raport z całego badania dostałam na kartce A4 z dwóch stron + zdjęcia.czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
mietata super wiadomość z tym wynikiem. Będziesz mogła spać spokojnie
mietata lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Invis wrote:Nie, u mnie nic nie zapisywał. W sumie nie sprawdzałam po co ją brał- chyba aby potwierdzić dane, sprawdzić datę terminu porodu.
Raport z całego badania dostałam na kartce A4 z dwóch stron + zdjęcia.
Dziękuję za informacje27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Kaczorka wrote:Ufff, no to nie będę jedyna-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Sandra Es wrote:Tez nie mam tego detektora, bo z moimi zdolnosciami to bym nie umiala znalezc i tylko bym sie nakrecala.. ale doskonale rozumiem obawy tych dziewczyn, ktore tak wiele przeszly.. a powiedzcie mi dziewczyny macie jakies sposoby na choroby w ciazy?? Meczy mnie kaszel plus okropny katar, mysle ze zalatwilam sobie zatoki:(lekarz narazie nic nie chce mi dac a ja sie mecze:(-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Podpinasz do detektora ten kabel i słuchawki, końcówkę kabla podłączasz do wejścia na mikrofon w laptopie, szukasz rejestratora dźwięku (nie wiedziałam, że w windowsie takie coś jest
) i jak znajdziesz serducho to nagrywasz
Potem zapisujesz gdzie tam chcesz.
Puszczam co chwile i ryczęHormony
Sunshine_111 lubi tę wiadomość
-
IZA92 wrote:Podpinasz do detektora ten kabel i słuchawki, końcówkę kabla podłączasz do wejścia na mikrofon w laptopie, szukasz rejestratora dźwięku (nie wiedziałam, że w windowsie takie coś jest
) i jak znajdziesz serducho to nagrywasz
Potem zapisujesz gdzie tam chcesz.
Puszczam co chwile i ryczęHormony
Popróbuję jak córka pójdzie spać i będzie w domu cichoNIEPOKORNA lubi tę wiadomość
-
Ja dzisiaj już też po genetycznym
wszystko wygląda ok. Maluch nie chciał współpracować, odwrócił się plecami a później zwinął się w kłębek i zasnął mimo iż chwilę wcześniej zjadłam bułkę
przez to trochę usg miałam przez brzuch a trochę przezpochwowo
ale jakoś udało się coś pomierzyć
wg usg termin porodu 2 dni później czyli na 3 listopada, zobaczymy jak będzie, podobno to się może zmieniać?
Invis, ASSA, Sunshine_111, Mama2kituszek, Zuza2323, afrykanka lubią tę wiadomość
Aniołki 02.2015 8tc 02.2016 9tc 11.2016 -cb ;(
07.2016 bardzo złe wyniki u M - kuracja
MTHFR C677T homozygota, mutacja Leiden, mutacja w genie protrombiny i pai - taki mam piękny zestaw
-
Gratuluję dziewczyny dzisiejszych wyników i wizyt.
Z tym nagrywaniem nawet nie wiedzałam, ja mam ten detektor z głośnikiem więc muszę sprawdzić czy też się da ale to w sobotę najwcześniej.
Wypróbowałam poduszkę i jest fajna ale ma jedną wadę - męża mam za daleko i musiałam ją odwrócić żeby móc się z mężem spotkać. No i dla kogoś kto nie śpi na poduszce tylko na płasko jak ja to może jednak w kształcie litery J byłaby lepsza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 20:07
-
Dziewczyny, mam takie głupkowate pytanie. Myślicie że tym detektorem można usłyszeć jak dziecko pływa i fika? Próbowałam kolejny raz i nic nie słyszę. Po prawej i lewej stronie słychać jakby jechał pociąg w oddali ale to chyba moje tętno bo dziecko mam jedno w brzuchu
Natomiast jak przykładam na środku, nisko pod pępkiem to nie słychać nic albo jakieś delikatne szumy, aż nagle głośny odgłos jakby się tam coś ruszało? Rzucało się wręcz. I to tylko na środku brzucha, po bokach tego nie ma. Przez moment jak zatrzymałam się w tym miejscu to wydawało mi się że coś puka ale za chwilę przestało. Chyba pożałuję zakupu
Syn
-
Katarzynaa wrote:Dziewczyny, mam takie głupkowate pytanie. Myślicie że tym detektorem można usłyszeć jak dziecko pływa i fika? Próbowałam kolejny raz i nic nie słyszę. Po prawej i lewej stronie słychać jakby jechał pociąg w oddali ale to chyba moje tętno bo dziecko mam jedno w brzuchu
Natomiast jak przykładam na środku, nisko pod pępkiem to nie słychać nic albo jakieś delikatne szumy, aż nagle głośny odgłos jakby się tam coś ruszało? Rzucało się wręcz. I to tylko na środku brzucha, po bokach tego nie ma. Przez moment jak zatrzymałam się w tym miejscu to wydawało mi się że coś puka ale za chwilę przestało. Chyba pożałuję zakupu
Może to ten hałas, trzask, pojawiający się przy lekkim odchyleniu sondy od brzucha? Ja u siebie wyraźnie słyszę tętno dziecia, poza tym tylko lekkie szumy i te trzaski, kiedy odchylam sonde od ciała.
-
IZA92 wrote:Dziewczyny, a pojawiła się u Was już ciemna kreska na brzuchu? Bo u mnie już coś widać, nawet Mąż widzi, więc nie mam zwidów. Ale czy to nie za wcześnie?
Ja jeszcze nie mam, ale czytałam że owszem może się juz pojawiaćZapewne jest to sprawa indywidualna.
-
Katarzynaa wrote:przyłożyłam i nie ruszałam ręką przez dłuższą chwilę, nagle były takie odgłosy dziwne, jakby coś tam się ruszało. Tętna nie znalazłam, jutro idę na usg więc nie przeżywam, okaże się niedługo
To przyglądnij się jutro gdzie lekarz łapie i potem będziesz wiedziała gdzie szukać
IZA92 U mnie też póki co nie ma krechy