Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
moja siostra, jak byla w ciazy z blizniakami, miala problemy z zebami. dentystka bala sie dac jej znieczulenie i wiercila jej bez.. siostra mowila, ze bol byl o wiele gorszy niz porod7 cs - 1.03 dwie kreseczki (juupi)
30.10.2017 - Levi
https://www.helloforest.pl -
Charlutek wrote:moja siostra, jak byla w ciazy z blizniakami, miala problemy z zebami. dentystka bala sie dac jej znieczulenie i wiercila jej bez.. siostra mowila, ze bol byl o wiele gorszy niz porod
-
Dziewczyny właśnie dostałam wyniki PAPPy i wszystko w porządku...uff...wyniki bardzo niskie...ale pamiętam jak któraś z Was mówiła coś o ilości wolnej bety czy pappy...nie pamiętam a płci
podpowiecie...oczywiście jest mi to obojętne czy będzie dziewczynka czy chłopczyk ale tak z ciekawości chciałabym się dowiedzieć...bo następne usg będę miała dopiero połówkowe około 22 tygwichrowe_wzgórza, moremi, Asia_89 lubią tę wiadomość
Mama: c 2010; s 2011; c 2012 c 2017;
i aniołków (*) 2009;2014 -
Jooozefka wrote:Dziewczyny właśnie dostałam wyniki PAPPy i wszystko w porządku...uff...wyniki bardzo niskie...ale pamiętam jak któraś z Was mówiła coś o ilości wolnej bety czy pappy...nie pamiętam a płci
podpowiecie...oczywiście jest mi to obojętne czy będzie dziewczynka czy chłopczyk ale tak z ciekawości chciałabym się dowiedzieć...bo następne usg będę miała dopiero połówkowe około 22 tyg -
Jooozefka wrote:Dziewczyny właśnie dostałam wyniki PAPPy i wszystko w porządku...uff...wyniki bardzo niskie...ale pamiętam jak któraś z Was mówiła coś o ilości wolnej bety czy pappy...nie pamiętam a płci
podpowiecie...oczywiście jest mi to obojętne czy będzie dziewczynka czy chłopczyk ale tak z ciekawości chciałabym się dowiedzieć...bo następne usg będę miała dopiero połówkowe około 22 tyg
Ja mialam 0.62, a ma byc dziewczynka
moremi lubi tę wiadomość
👧 2017
👧 2021
👶 2022 -
Dziewczyny, wlasnie dostalam wiadomosc od ginekologa, ze maja moje ostatnie wyniki krwi (robilam test potrojny) i ze ma sie zglosic na rozmowe. Jutro na 10 mam termin. Test ten wykazuje miedzy innymi rozszczep kregoslupa... strasznie sie boje, ale z drugiej strony czytalam, ze wyniki tego testu czesto wychodza falszywie i ze juz sie go w zasadzie nie stosuje, co mnie troche uspokoilo. Nie wiem co myslec...
Trzymajcie kciuki, zeby wszystko bylo dobrze!7 cs - 1.03 dwie kreseczki (juupi)
30.10.2017 - Levi
https://www.helloforest.pl -
Nie wiem czy taki temat nie pojawil sie ostatnio, ale na pewno czesc z was zna profil na instagramie/fb - mamaginekolog. Jak w weekend stracila dziecko chyba juz w 24tc to tak strasznie mi bylo smutno i przykro przez caly dzien
tak mnie to zdolowalo, ze tak naprawde w kazdym momencie cos moze pojsc nie tak, ehh.
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
Dziś byłam na spotkanu z dzidziusiem. Rośnie dobrze.
Czekałam na potwierdzenie, że będzie synuś a dzidzia zmieniła płeć od ostatniego USG i bardziej wygląda na dziewczynkę. Ciekawe co będzie na następnym spotkaniu.
Waży już 16 dag.
Termin z USG przesunął się na 13 listopada.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2017, 20:57
Jooozefka, Aasha, Asia_89, czarnulka24, Charlutek, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
madzialenka84 wrote:Nie wiem czy taki temat nie pojawil sie ostatnio, ale na pewno czesc z was zna profil na instagramie/fb - mamaginekolog. Jak w weekend stracila dziecko chyba juz w 24tc to tak strasznie mi bylo smutno i przykro przez caly dzien
tak mnie to zdolowalo, ze tak naprawde w kazdym momencie cos moze pojsc nie tak, ehh.
Tak, już dziewczyny o tym pisały. Ja dowiedziałam się właśnie z forum. Również śledzę jej bloga już od dłuższego czasu, uważam, że odwala kawał dobrej roboty. Jak przeczytałam tą informację, to najpierw mnie zmroziło, a potem się strasznie popłakałam - z całej tej niesprawiedliwości ... Ale jednak takie jest życie, bardzo mądrze zresztą napisała - przed najważniejszymi skrzyżowaniami nie ma drogowskazów.
-
nick nieaktualnyco do ruchów , przez chwile wydawało mi sie że coś tam czuję tydzień temu... ale chyba jednak to omamy były. Więc czekamy dalej, łożysko na ścianie przedniej więc to też pewnie robi swoje.
Charlutek strasznie późno te wyniki? nie ma co gdybać trzeba odebrać wynik i zobaczyć o co chodzi
Też pierwsze słyszę o tym aby narodowość była powodem zakończenia ciąży, myślę że źle zrozumiała a powód jest zupełnie inny.
My po co miesięcznej wizycie, całe 220g człowieka. Invis w kwestii płci możesz przy mnie postawić "NIESPODZIANKA" takie z nas dziwaki że nie nadal nie chcemy wiedzieć.
Połówkowe za 2 tyg tj 19+4 tak sobie życzył "doktór" wykonać.Aasha, Asia_89 lubią tę wiadomość
-
madzialenka84 wrote:Nie wiem czy taki temat nie pojawil sie ostatnio, ale na pewno czesc z was zna profil na instagramie/fb - mamaginekolog. Jak w weekend stracila dziecko chyba juz w 24tc to tak strasznie mi bylo smutno i przykro przez caly dzien
Dokładnie. Z tym, że u niej od początku ta ciąża była bardzo zagrożona. Pisała, że to cud będzie jak mały się urodziStrata ogromna. Nie życzę nikomu.
-
Ps. W sumie po ostatniej wizycie zapomniałam się pochwalić, ale mamy piękną fotkę naszego maleństwa z czwartku
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ff599a4b1fda.jpgJooozefka, Asia_89, Iw-onka, Majblanca, Zuza91, Mama2kituszek, annggela, Kaczorka, moremi, Katarzyna87, Invis, sara9555 lubią tę wiadomość
-
wichrowe_wzgórza wrote:Pappa bliżej 0,5 MoM - chlopak, bliżej 1,5 - dziewczyna
Do dentysty koniecznie, chore zęby mogą szkód narobić, a są znieczulenia dobre dla ciężarnych
O to u mnie równo 1.5...kolejna dziewucha się szykuje
Mama: c 2010; s 2011; c 2012 c 2017;
i aniołków (*) 2009;2014 -
My po co miesięcznej wizycie, całe 220g człowieka. Invis w kwestii płci możesz przy mnie postawić "NIESPODZIANKA" takie z nas dziwaki że nie nadal nie chcemy wiedzieć.
Połówkowe za 2 tyg tj 19+4 tak sobie życzył "doktór" wykonać.[/QUOTE]
Ja tez kiedys rozwazalam taka opcje, zeby poczekac z niespodzianka do porodu, ale jednak ciekawosc zwyciezyla i poznalam bardzo wczesnie plec z badan DNA.
Ja bede miec polowkowe 19+1 ( i tak przesunelam, bo chcieli mi juz robic w 18+1).[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadzialenka84 wrote:
Ja tez kiedys rozwazalam taka opcje, zeby poczekac z niespodzianka do porodu, ale jednak ciekawosc zwyciezyla i poznalam bardzo wczesnie plec z badan DNA.
Ja bede miec polowkowe 19+1 ( i tak przesunelam, bo chcieli mi juz robic w 18+1).
mi właśnie jakoś ta ciekawość nie doskwiera:)...na razie:)?! teraz to głównie interesuje mnie czy wszystko ok:) przyjmę co dadzą
U nas Dr lubi miedzy 18-20 hbd robić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2017, 21:20