Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Charlutek wrote:apropos dentysty... isc na kontrle nawet jak noc nie boli? jak myslicie?
Ja byłam w 13 tc mimo że nic nie bolało. Czasem jak się próchnica zaczyna, to już widać, a jeszcze nie boli - wtedy najlepiej zadziałać, bo zwykle obchodzi się bez znieczulenia i nie trzeba wiercić jakoś głęboko, żeby bolało. -
Charlutek wrote:Dziewczyny, wlasnie dostalam wiadomosc od ginekologa, ze maja moje ostatnie wyniki krwi (robilam test potrojny) i ze ma sie zglosic na rozmowe. Jutro na 10 mam termin. Test ten wykazuje miedzy innymi rozszczep kregoslupa... strasznie sie boje, ale z drugiej strony czytalam, ze wyniki tego testu czesto wychodza falszywie i ze juz sie go w zasadzie nie stosuje, co mnie troche uspokoilo. Nie wiem co myslec...
Trzymajcie kciuki, zeby wszystko bylo dobrze!
Charlutek, trzymamy kciuki! Musi być dobrzeDaj znać koniecznie po wizycie.
Aasha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My dzis byliśmy na drugim usg, badanie trwało bardzo długo bo młody nie chciał głowy pokazać do badania. Kolejny uparciuch nisko usadzony. To juz 3 raz lekarz podaje termin 29.10 ale pozwolicie ze zostaniemy z wami tu. Kto wie czy młody wyjdzie w październiku czy w listopadzie.
Ja tez sie pochwale moim ufoludkiem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1937234b37b1.jpgMama2kituszek, Aasha, czarnulka24, Katarzyna87, Zuza91, Asia_89 lubią tę wiadomość
-
Charlutek, trzymam kciuki, żeby bylo dobrze. Tez jutro czekam na wynik powtornego badania krwi, myslalam, że zawału dostane jak odebralam tel. Ale wierze, że bedzie ok..
Aasha czy to zdjecie bylo w 3/4d? Piekne jest, tez chce takie:-)
Córcia ur. w 2011r. i dwa Aniołki [*] -
Mama2kituszek wrote:Charlutek, trzymam kciuki, żeby bylo dobrze. Tez jutro czekam na wynik powtornego badania krwi, myslalam, że zawału dostane jak odebralam tel. Ale wierze, że bedzie ok..
Aasha czy to zdjecie bylo w 3/4d? Piekne jest, tez chce takie:-)zawsze chodzę na badanie z usg zwykłym i przy okazji gin przełącza na to 3D zeby cos cyknąć
-
Mama2kituszek wrote:Angela tez masz sliczne fotki:-) Kurcze 250 zl place a dostaje kiepskie foty;-)
-
Dzięki. dziewczyny. wyniki pappa mialam dobre, na usg maly tez do tej pory
wygladal super, dlatego troszke mi sie wierzyc nie chce, ze nagle cos jest nie tak. ale wiadomo gwarancjinie ma nigdy i lepiej sprawdzic. podejrzewam , ze lekarka zaproponuje mi inwazyjny test. ale wole poczekać na usg połówkowe, ktore i tak najlepiej wylapie wszelkie nieprawidłowości. dam znac co i jak po wizycie.7 cs - 1.03 dwie kreseczki (juupi)
30.10.2017 - Levi
https://www.helloforest.pl -
Charlutek ja ten test mam mieć robiony po 16 tygodniu i to na NFZ bo Teraz to ja nie wiem czy iść na to bo jeszcze bzdury wyjdą i będę się denerwować.
Moja szwagierka urodziła jak zobaczyłam małą to istne "Arabiątko" całkowicie poszła w tamtą krew.
I chyba macie racje ze on jej źle przetłumaczył to co lekarze mówili bo szukałam na necie informacji i nic nie ma na ten temat.
Wczoraj dzień dziecka wiec obskoczyliśmy dzieciaki z rodziny i najbliższych przyjaciół. Radości dużo ale powiem Wam ceny zabawek powalają normalnie ja nie wiem skąd oni biorą te ceny za 5 klocków lego kurde 80 zł no pogięło kogoś kto to ustalał. -
Duplo są drogie, niestety. My kupiliśmy Mai pod choinkę zestaw 130 klocków za 180 śl i to była mega promocja. Potem jeszcze 80 klocków dorwalismy za 70 zł i teraz właśnie "zestaw" sklep (20 klocków) za 50
Na szczęście da się to na raty rozłożyć
Charlutek lekarz pewnie chce z Tobą te wyniki omówić, tyle. Niepotrzebnie Cię pewnie nastraszyl!
-
Kaczuszka86 wrote:Jezoooooo pierwsze słyszę. Też jestem obcokrajowcem z pochodzenia a mój ojciec i mąż Polakami. Nigdy nikt nie sugerował czegoś podobnego. Może to bardziej zalezy od rasy ale zastanawiam się co ma piernik do wiatraka. Może to jakieś przesady hinduskie
Moze ma konflikt serologiczny i to ma jakies znaczenie a zle zrozumiala. -
PsotkaKotka ona prawie nie zna jezyka wiec to co jej facet powie to jest świete nawet wiare musiala zmienic dla niego. Długa historia....
-
Zuza91 wrote:Ja byłam w 13 tc mimo że nic nie bolało. Czasem jak się próchnica zaczyna, to już widać, a jeszcze nie boli - wtedy najlepiej zadziałać, bo zwykle obchodzi się bez znieczulenia i nie trzeba wiercić jakoś głęboko, żeby bolało.
U mnie się nigdy nie obchodzi bez
Mam zdrowe, mocne zęby, ale bardzo wrażliwe9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
Charlutek wrote:Dziewczyny, wlasnie dostalam wiadomosc od ginekologa, ze maja moje ostatnie wyniki krwi (robilam test potrojny) i ze ma sie zglosic na rozmowe. Jutro na 10 mam termin. Test ten wykazuje miedzy innymi rozszczep kregoslupa... strasznie sie boje, ale z drugiej strony czytalam, ze wyniki tego testu czesto wychodza falszywie i ze juz sie go w zasadzie nie stosuje, co mnie troche uspokoilo. Nie wiem co myslec...
Trzymajcie kciuki, zeby wszystko bylo dobrze!
Trzymam. Daj koniecznie znać co i jak.9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023