Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kompletnie nie ogarniam takich top produktów czy marek
jakości śledzę tego typu nowości i całe szczęście mogę o tym się dowiedzieć od Was i wtedy poglądami z netu o czym mówicie.
Te dzieciowe rzeczy są bardzo drogie
Na tą glukoze to poproszę pewnie pielęgniarke lub panią z recepcji. Jak byłam ostatnio na pobraniu było dużo osób i nikogo nie obchodziło że na drzwiach jest nalepka o pierwszeństwie bo i tak atmosfera była napięta. Teraz wybrałam mam nadzieję trochę mniej uczęszczana placówkę
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Miałam kiedyś olejek z knippe ten bio. Ma lekko cytrynowy zapach i chyba jest mniej lepki i nie tłuszcz tak ciała z tego co pamiętam. Teraz gdy zaczęłam mocniej rosnąć wyciągnęłam jakiś olej z awokado z szafki ale brakuje mi systematyczności smarowania, mam też Palmers
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Kaczuszka86 wrote:Kompletnie nie ogarniam takich top produktów czy marek
jakości śledzę tego typu nowości i całe szczęście mogę o tym się dowiedzieć od Was i wtedy poglądami z netu o czym mówicie.
Te dzieciowe rzeczy są bardzo drogie
to chyba nikt się w tym nie orientuje jak nie ma dzieci. Ja czytam forum, znalazłam kilka blogów, jakieś polecenia etc i tak poszło, już plus minus wiem o co chodzi i nawet jakieś nazwy coś mi mówią ;P -
nick nieaktualny
u nas tak się ma sytuacja, chyba podobnie jak w pierwszej jak patrzę na zdj. Jakoś takie małe sie wkleiło...nie wiem czemu
Torba: nie miałam za pierwszym razem korzystałam tylko z koszyka w wózku i było ok.
Krem: używam ziaja mama i jak na razie daje radę, choć planuje wypróbować ten polecany babydream (oliwka?) ale ciężko upolować , tylko balsamy widzę.
na saunie ozonowej włosów się nie znam, ale jakieś doświadczenia w kwestii opalania natryskowego? ginekolog dermatolog i wszelkie dane mówią że można ale może jednak ktoś wie coś innego? odradzi? doradzi?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2017, 08:42
Pani Moł, sara9555, wichrowe_wzgórza lubią tę wiadomość
-
Holibka wrote:A jak po wizycie, wszystko ok?
Kaczorka - kciuki
U mojego gin też zawsze poślizgwe wtorek miałam wizytę na 17:00, telefonicznie dowiadywałam się o poślizg i kazali przyjechać na 17:30, a weszliśmy o 18:10
posiew moczu - wyniki kurcze, już prawie tydzień i nic nie mamJak długo maksymalnie się czeka?
Mi mówili w diagnostyce, że wyniki posiewu nawet do 10 dni. -
Kaczorka wrote:Hmm, u mnie byli mili
nikt się ze mną nie kłócił, gdy mówiłam że wchodzę bez kolejki o konkretnej godzinie. A wręcz niektóre babki same z siebie chciały mnie przepuścić :p
ale póki co nie trafiłam nawet na kolejkę.
9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
IZA92 wrote:Myślałam, że będzie gorzej, a tu luzik
Jeżeli idziesz sama to radzę wziąść coś do poczytania, mi czas dłużył się niemiłosiernie, pomimo tego, że byłam z Mężem. No cóż, myślałam tylko o tym co zjem jak już będę mogła
Po śniadaniu pochłonęłam jeszcze słodką bułkę z makiem
A teraz idę gotować kompot rabarbarowy, bo za mną chodzi już jakiś czas9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
Mietata jap wczoraj zamówiłam polski odpowiednik woombie czyli tulik. Wszystkie kobiety które kupiły sa zadowolone, ja wzięłam wersje jesienna.
Psotkakotka współczuje, mnie meczy ta ciaza ciagle mam zły humor, wole sie nie przejmować tym czy robię dziecku krzywdę jedząc to czy tamto lub spac na brzuchu -
wichrowe_wzgórza wrote:Ej o co chodzi z tymi torbami??? To te takie co wiszą na rączce wózka?? Nie wystarczy taka, co jest w komplecie z wózkiem?
Niektóre wózki chyba nie mają torby w komplecie. I dla niektórych mam taka torba nie wydaje się wydaje się wystarczająco praktyczna. Ja przy córce miałam standardową torbę do wózka i była ok, sprawdziła sięWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2017, 19:49
wichrowe_wzgórza lubi tę wiadomość
-
pieluszkowazabawa
Grzeczność dziecka zależy bardzo od Ciebie. Owszem, od jego charakteru także. Ale w głównej mierze chodzi o wychowanie. Ja jestem przeciwna bezstresowemu wychowaniu. Zresztą moim zdaniem najbardziej niegrzeczne są dzieci, którym brakuje rodzicielskiej uwagi i które w ten sposób się jej domagają
PS: Napisałam do Ciebie na facebookuwichrowe_wzgórza lubi tę wiadomość
-
Invis - to daj jutro znać jak tam Twój Mieszko
jak będzie mniejszy to tą moją kluskę na dietę wyślę :p
Wichrowe wzgórza - co Cię tak tam ciśnie?
Mnie dziś boli kość łonowa - jakby mnie ktoś kopnął w krocze :p i mam ciągłe parcie na pęcherz.. -
nick nieaktualnyA w którym tygodniu/dniu robicie glukozę? Niby gin mowił, żeby iść w 24.tygodniu, więc myślę, czy 23+5 to jest git? Wizytę mam w 25+1, ale w poprzedzającym tygodniu wybieram się do rodziców na pomorze i teraz kminię, czy nke lepiej wyjechać parę h później i nie pójść na glukozę w 24+1...
Co do torby to w moim wstępnie upatrzonym wózku jest w zestawie, ale jeśli po jeździe próbnej zmienię zdanie to będzie się trzeba za jakąś rozejrzeć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2017, 21:26
-
mietata wrote:u mnie to dziś takie kopniaki, że mi cały brzuch skacze, szaleństwo jakies
Witaj w klubieU mnie w sumie codziennie dyskoteka w brzuchu..
Dam znać jutro wieczorem co tam u MieszkaAle przeczucie mam, że wszystko dobrze, i rośnie zdrowo
mietata lubi tę wiadomość