Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOoo, i mam tak jak Kaczorka, też mnie dziś pobolewa w okolicach kości łonowej. Brzuch mi tak wywala - wydaje się, że z dnia na dzień coraz bardziej, że smaruję już dwa razy dziennie, rano mleczkiem ziai, a wieczorem oliwką z babydream.
Mloda moja też kopie, znów dziś mężusia kopnęła w twarz jak ją podsłuchiwał -
Pani Moł wrote:A w którym tygodniu/dniu robicie glukozę? Niby gin mowił, żeby iść w 24.tygodniu, więc myślę, czy 23+5 to jest git? Wizytę mam w 25+1, ale w poprzedzającym tygodniu wybieram się do rodziców na pomorze i teraz kminię, czy nke lepiej wyjechać parę h później i nie pójść na glukozę w 24+1...
Co do torby to w moim wstępnie upatrzonym wózku jest w zestawie, ale jeśli po jeździe próbnej zmienię zdanie to będzie się trzeba za jakąś rozejrzeć.
Mój lekarz zalecił iść już pierwszego dnia 24tc, także śmigam w poniedziałek, a potem do pracypójdę na takim haju cukrowym, że może być śmiesznie. Mam nadzieję, że tym razem żadnych akcji nie będzie, bo nie mam serio już ochoty powtarzać tego 3 raz...
-
mietata wrote:Mój lekarz zalecił iść już pierwszego dnia 24tc, także śmigam w poniedziałek, a potem do pracy
pójdę na takim haju cukrowym, że może być śmiesznie. Mam nadzieję, że tym razem żadnych akcji nie będzie, bo nie mam serio już ochoty powtarzać tego 3 raz...
A ja kolejna wizyte mam dokladnie konczac 25 tydzien i wtedy dopiero dostane skierowanie na glukoze.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
No między 24 a 28 się robi, ja idę gdzieś tak 26+2. Muszę też tsh i ft4, a nie chcę co chwilę dymać na te pobrania, zrobię za jednym zamachem wszystko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2017, 21:38
9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
To mój dzieć jakiś niemrawy, bo dyskoteki w brzuchu nie mam. Owszem czuję, że się rusza, ale bez szału
może ona taka delikutaśna jest? :p
Pani Moł - myślę, że jak pójdziesz w 23+5 to nic się nie stanie2-3 dni różnicy nie powinny zrobić
-
ja też w poniedziałek morfologia, mocz, tsh, ft4, wapń, jeszcze toxo bo też trzeba sprawdzić jeśli pierwsze wykazało że jest się czystym
full serwis.
Mam wielką nadzieję, że mi cukrzyca nie wyjdzie, bo skończę na sałacie do końca ciąży, a i tak mnie odrzuca od jedzenia cały czas....mówię wam masakra, na nic nie mam ochoty, nie chce mi się jeść, zmuszam się do czegokolwiek.....
Zaczęłam już sobie jakieś zielone koktajle robić żeby witamin dostarczyć bo jedzenie w formie stałej w ogóle do mnie nie przemawia, po 3 łyżkach sałatki już mam dość etc... -
pako, w ciąży można używać serum z wit. C? Mi gdzieś w szafie serum Auriga nabiera rocznika, bo gdzieś mi mignęło, że nie można. Chyba na blogu Sroki, ale mogę się mylić.
materac jeszcze się nie orientowałam i nie wiem, czy te dzieciowe są też z pianki termoelastycznej? Mamy taki w dużym łóżku i nigdzie nie śpi mi się lepiej niż we własnym łóżkujeśli jest taka opcja, to chyba sprawię młodemu, a co
ruchy nisko ja tak miałam, wszystko ok, nadal zdarza się rzadko, ale nie pytałam lekarza. Nie wiem jak był wtedy ułożony, bo się obrócił między wizytami i nawet nie wiem kiedy
Sorry za odkopywanie prastarych postów, ale jakoś ostatnio czasu na wszystko mi brak i nadrabiać musiałam.
W ogóle to znowu wyszło, że mam nieczułą macicę. Lekarz podczas badania pyta mnie, czy często mi brzuch twardnieje, ja na to, że wcale, a on mówi, że teraz np ma pani twardą macicę, ile razy dziennie się to zdarza? Na co ja: aha, to nie mam pojęcia. Teraz jestem bardziej wyczulona i chyba już lepiej potrafię rozpoznać, ale wyszła słaba znajomość własnego ciała.
Opowiedziałam też lekarzowi, co mi się parę dni temu przydarzyło, a mianowicie, jak zakładając skarpetki ucisnęłam nogą brzuch (żadne akrobacje, zwykłe nachylenie się, żeby ubrać skarpetki) i coś mnie mocno zakłuło, ale przeczekałam, kopniaki poczułam i stwierdziłam, że nie będę z tym na IP lecieć. Lekarz na to, że jakby mnie cokolwiek niepokoiło, to zawsze lepiej przejechać się na IP i sprawdzić. Zaskoczył mnie tym trochę, bo facet raczej nie z tych dmuchających na zimne i superostrożnych. Stwierdzam, że teraz w razie czego zastosuję się do jego rady.
Mam teraz przed oczami najlepszy widok: sprzątającego mężaPani Moł, mietata lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny od kilku dni jak się budzę z rana to mam bole przypominające okresowe .. zastanawiam się czy może tak być bo 5 dni temu odstawiłam duphason bo lekarz kazał . . Muszą dziś lekarza zapytać.
Ale może któraś ma tak i to normalne..? Trochę się tym martwięWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2017, 05:22
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2018, 12:17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi lekarz dał skierowanie w środę, w 22+5. Kolejną wizytę mam w 26+5 i na tę wizytę mam przynieść wynik. Nie mówił nic że mam zrobić w jakimś konkretnym terminie. Pewnie pójdę z tydzień przed. A ile płacicie za to badanie?
Mój synek dziś od rana wariuje w brzuchu! Taki aktywny to chyba jeszcze nie byłSyn
-
Dziewczyny zdarza wam się twardnienie brzucha ? Mnie od wczoraj łapie takie twardnienie, położyłam się wczoraj wcześniej spać, wstałam dzisiaj a tu brzuch twardy, no i ja panika. Wstałam do łazienki, brzuch zrobił się normalny, mała kopie, nisko jak zawsze, więc tym się nie martwię. Ale wiecie w napięciu czekam na kolejne twardnienie brzucha... zdarzało wam się tak ? Kurcze nie wiem czy dzwonić do lekarki, czy to tak się po prostu zdarza. W takich sytuacjach chyba przestaje racjonalnie myśleć
-
Katarzynaa wrote:A widziałyście nową gazetkę pepco? Od dziś body na długi rękaw za 5 zł, od rozmiaru 62, pajace za 15 zł od r. 56
nawet ładne z tego co widziałam w ulotce
https://pepco.gazetki-promocyjne.net.pl/gazetka-promocyjna-pepco/14-07-2017/11631/1/
Byłam wczoraj w PEPCO i widziałam na żywo - całkiem ładnewłaśnie się chcę wybrać, bo wczoraj nie można było jeszcze kupić
-
Mój od wczoraj robi sobie dyskotekę w samym spojeniu lonowym i w samym dole aż go czuje koło tyłka jak siedzę
Jezoooooo niech tylko moja szyjka to wytrzyma. Od jakiegoś tygodnia zrobił się taki ruchliwy i systematycznie daje o sobie znać ale chociaż dał mi spokój w nocy i normalnie mogę spać bez pobudek o 4 rano
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert