Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam was serdecznie.
A ja dziś idę na opalanie natryskowe. Niby od jakiegoś czasu smaruję się samoopalaczami (już myślę ze majątek na to poszedł a efekt żaden więc liczę na to że taki profesjonalny zabieg to będzie dla mnie oszczędność), ale nadal jestem blada jak mąka - niestety taka moja karnacja, więc skorzystam, że jeszcze do końca tygodnia siedzę w domu i nie chodzę do roboty, to mogę iść się opalić. Idziemy we dwie z mamą i pewnie dziś wieczorem będziemy wyglądać jak pomalowane mulatki, ale mam nadzieję że od jutra będę już pięknie złotaJak mi się będzie efekt podobał, to raz w miesiącu będę sobie coś takiego fundować.
Ach, zamówiłam dostawkę do spania dla małej - nadal nie mam gdzie tego trzymać, ale trudno, mój m. chodził i mi mendził żebym już zamówiła więc zrobiłam to i jedno z głowy.
Mietata - dostawa wyniosła mniej więcej 10 funtów, a całość w przeliczeniu na PLN 986 PLN (myślę że połowę odzyskamy, jak będziemy to cudo odsprzedawać, bo w Polsce tego nie ma i z tego co widzę to jak jak się pojawia jakaś używka, to od razu znika). W Poniedziałek lub Wtorek powinna przyjść to jakieś zdjęcie ci zrobię.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2017, 13:52
-
Kurcze jest tak gorąco ze mi dzisiaj juz 3 razy krew z nosa leciała...a muszę zaraz wyjść z domu na spotkanie;/.
Dziewczyny mam pytanie... może głupie ale się zastanawiam:P.
Jadę w sobotę na tydzień nad morze no i tak myślę bo mam dwuczęściowy stój kąpielowy czy siedząc chwile na słońcu muszę osłaniać brzuch czy jeśli nie będę się przegrzewać (bo wiem ze nie mogę) to nie muszę jakoś dodatkowo osłaniać brzucha apaszką czy czymś... ?
Bo ja zaczynam głupiećWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2017, 13:54
-
Bez wody ani rusz, choć już czasem mi uszami wychodzi
Co do golenia to nohi jeszcze widzę w akrobatycznej pozycji w wannie, za to intymne to juz na czujkę
Rozstępów na brzuchu i piersiach brak na chwilę obecną mino takiego przyrostu wagi, na udach delikatne, ale były tam też wcześniej wiec szoku nie ma. Smaruję się balsamem z palmersa bo mąż stwierdził, że zapach oliwki już mu zbrzydł
A pokrzywe kupujecie taka w saszetkach? Nigdy nie próbowałam jej pić a i bez niej do kibelka latam co chwilę. -
Co do nadganiania wagi to liczyłam, że trochę jednak przytyję a tu lipa :p
Natalala ja już drugi raz biorę macmiror, nie wiadomo w sumie czy coś tam mam ale w czerwcu przechodziłam stan zapalny szyjki i teraz znowu zaczął brzuch mnie boleć i trochę więcej wydzieliny się pojawiło (mimo że wygląda prawidłowo) to mi przywalili globulkamijedynie trochę mnie dzisiaj kluje po tym
O dobrze że przypomniałyście o pokrzywiew 1 trym piłam jej sporo a później jakoś o niej zapomniałam, chyba czas wrócić
Aniołki 02.2015 8tc 02.2016 9tc 11.2016 -cb ;(
07.2016 bardzo złe wyniki u M - kuracja
MTHFR C677T homozygota, mutacja Leiden, mutacja w genie protrombiny i pai - taki mam piękny zestaw
-
Ja jestem teraz na etapie prania i piore wszystko w 60 stopniach .
Na plusie mam 2,5kg ale startowalam z lekka nadwaga więc się cieszę że narazie mam tyle.
Ostatnio miałam wizytę i moja szyjka ma 3,1 cm. Biorę lactomag i luteine . A maleńka waży 1100 kg.
A powiedzcie mi z jakiej firmy kupujecie kosmetyki do kampania dla maluszka? Przy pierwszym dziecku musiałam mieć emolienty bo syn miał skórę atopowa ale teraz mam nadzieję że teraz córka nie Bedzie miała takiej.[/url]
[/url]
-
Witam się z Wami w dniu 100dniówkowym
Idę jutro na glukozę i doczekać się nie mogę tej słodyczypisałyście o remontach. Ja w końcu doczekam się jutro na fronty w kuchni
już 2 tygodnie czekam z otwartymi szafkami.
Szalejecie z tym praniem. Ja jeszcze o tym nie myślę. Zabiorę się za to we wrześniu. W pierwszej ciąży prałam i w lovelli i dzidziusiu. Prasowałam tylko za pierwszym razem. Teraz zastanawiam się czy nie kupić jakiegoś płynu do płukania bo ubranka zawsze wydawały mi się sztywne. Chciałam jakiś bezzapachowy ale nawet te dla niemowląt pachną intensywnie a ja tego nie znoszę.
Znacie jakiś płyn do płukania, który pachniałby naprawdę delikatnie? Wichrowe zaintrygował mnie ocet. Nigdy nie próbowałam. Jak go stosować?
Co do kosmetyków to ja stosowałam na początku emolium i oilatum.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2017, 15:17
Zuza2323, wichrowe_wzgórza lubią tę wiadomość
-
Agusia2312 wrote:Ja jestem teraz na etapie prania i piore wszystko w 60 stopniach .
Na plusie mam 2,5kg ale startowalam z lekka nadwaga więc się cieszę że narazie mam tyle.
Ostatnio miałam wizytę i moja szyjka ma 3,1 cm. Biorę lactomag i luteine . A maleńka waży 1100 kg.
A powiedzcie mi z jakiej firmy kupujecie kosmetyki do kampania dla maluszka? Przy pierwszym dziecku musiałam mieć emolienty bo syn miał skórę atopowa ale teraz mam nadzieję że teraz córka nie Bedzie miała takiej.Zuza2323 lubi tę wiadomość
7 cs - 1.03 dwie kreseczki (juupi)
30.10.2017 - Levi
https://www.helloforest.pl -
Agusia a lekarz coś mówił o takiej szyjce? No ja mam podobną i trochę się stresuję
wcześniej miałam koło 4cm
Pokrzywa jest dobra na anemię, sporo żelaza i minerałówCharlutek, wichrowe_wzgórza lubią tę wiadomość
MTHFR C677T homozygota, mutacja Leiden, mutacja w genie protrombiny i pai - taki mam piękny zestaw
-
Powtarzałam glukozę i na szczescie udalo mi sie ja utrzymać bo pielęgniarki od razu mnie położyły na kozetce w pokoju obok
później z tej kozetki wstac nie umialam tak mnie kregoslup rozbolał dobrze ze wyniki mam ok bo nie chcialabym tego powtarzać...
Charlutek lubi tę wiadomość
-
Charlutek wrote:Czarnulka, wiesz ile bedziesz musiala zostac w szpitalu?
Dlaczego pijecie herbatke z pokrzywy? Jakie ma wlasciwosci?27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Xaxa mój gin jest specyficzny bo jak mi się skróconą do 3,5 to mnie najstarszyl ze się skrocila , ze mi grozi szpital jak będzie poniżej 2 cm , że sszybko się może skrócić itp . A teraz jak byłam i jest jeszcze krótszą ma 3,1 cm to mi powiedział że ma tragedi i bądź tu mądry. Hehe ale mam nie dźwigać i więcej się oszczędzać no i biorę ta luteine dopochwowa ale akurat luteine sama na nim wymyśliłam bo on by mi dopiero zapisał jakby miała szyjka poniżej 2,5. A ze ja chce trochę spokojniej spać i się nie stresować to.chciałam ta luteine no i magnez biorę.
[/url]
[/url]
-
Szybko zabieracie się za pranie
Ja planowalałam zacząć w połowie września.
Co do kosmetyków to zdecyduję się na babydream z rossmana lub hipp. Te 2 firmy mają bardzo dobre opinie (chociaż też nie wszystkie produkty). Polecam http://www.srokao.pl/Anulka0407, Invis lubią tę wiadomość
-
Dziwnie z tą szyjką mi mój gin nawet oszczędzać się nie kazał jakoś specjalnie i na ip też dla nich to długa szyjka...
-
Xaxa ja tez biore macmiror drugi raz. Wkurza mnie ten żólty kolor wydzieliny po tym, jak kapsułka się rozpływa.
Musze chyba spróbować tej pokrzywy. Pranie i prasowanie mam zamiar ogarnąć jutro o ile nie będzie takiego skwaru...do kąpieli też mam zamiar kupić oilatum albo emolium.
A co sądzicie o oliwkowaniu dziecia od pierwszych dni jak to czynią niektórzy? -
Madzialenka, ja wiem że można się opalać natryskowo
i bez mamyginekolog, toż nie robiłabym niczego czego nie można.
Ja już mam 4 kg na plusie, ale żadnych rozstepów nie ma i oby tak zostało (tylko że ja non stop naolejowana chodzę, aż się błyszczęi trzeba przyznać że skórę mam super mieciutką, także na coś to ciąge smarowanie się przydaje).
Włosy też mam w dużo lepszej formie, mój m. mówi że mam lwią grzywę (on zdecydowanie przesadza, bo ja zawsze miałam cienkie włosindy a teraz po prostu mam ich trochę więcej, ale to i tak nie jest jakaś zawrotna ilość). Mój m. się zastanawiał ostatnio czy jest sposób żeby mi ta nadwyżka włosów nie wypada po porodzie, ale żadnego cudownego sposobu w necie nie znalazł.
-
pako_mrrr wrote:Madzialenka, ja wiem że można się opalać natryskowo
i bez mamyginekolog, toż nie robiłabym niczego czego nie można.
Ja już mam 4 kg na plusie, ale żadnych rozstepów nie ma i oby tak zostało (tylko że ja non stop naolejowana chodzę, aż się błyszczęi trzeba przyznać że skórę mam super mieciutką, także na coś to ciąge smarowanie się przydaje).
Włosy też mam w dużo lepszej formie, mój m. mówi że mam lwią grzywę (on zdecydowanie przesadza, bo ja zawsze miałam cienkie włosindy a teraz po prostu mam ich trochę więcej, ale to i tak nie jest jakaś zawrotna ilość). Mój m. się zastanawiał ostatnio czy jest sposób żeby mi ta nadwyżka włosów nie wypada po porodzie, ale żadnego cudownego sposobu w necie nie znalazł.
Mialam na mysli opalanie na sloncu[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016