Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Invis widzisz! Wielkie gratulacje I już się nie stresuj, wszystko będzie dobrze Cieszymy się razem z Tobą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2017, 10:12
Córeczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
Cześka wrote:Invis, ASSA Gratulacje ciesze sie razem z wami z bijących . Teraz już z górki i pewnie co wizyta każda z Nas będzie meldowac
No meldujcie koniecznie! Będę dopisywać Wam serduszka na liście
Jeżeli chcecie, może powstać pod spodem druga lista z terminami naszych następnych wizyt. Mogłbyśmy sobie podglądać, kto ma wizytę w tym samym dniu co my. Ale to już czekam na Wasze zdanie
-
Invis wrote:No meldujcie koniecznie! Będę dopisywać Wam serduszka na liście
Jeżeli chcecie, może powstać pod spodem druga lista z terminami naszych następnych wizyt. Mogłbyśmy sobie podglądać, kto ma wizytę w tym samym dniu co my. Ale to już czekam na Wasze zdanieCóreczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
Invis cudowne wiadomości nam przyniosłaś
A mnie dziś zaatakowały mdłości...Heh, zaraz idę się przewietrzyć, spacerek dobrze mi zrobi.
Ja mam jakby co wizytę 15 marca i z tego co kojarzę to kilka dziewczyn teżWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2017, 11:03
Nasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Invis gratulacje wiedziałam że będzie dobrze :*
Ja też jestem za listą moja pierwsza wizyta 15.03PCOS + problem męski morfologia plemników 0%
Teratozoospermia poprawa na 3%
Staramy sie od pazdziernika 2015
Szczęśliwe walentynki 2017
CUDA SIĘ ZDARZAJĄ !!!!! udało się jestem w ciąży
24dc beta 33,9
28dc 274,30 35dc2900
-
Mała-90 wrote:Invis gratuluję!
Ja mam wizytę 14.03
mam nadzieje że też już usłyszę serduszko... denerwuje sie bardzo:(
a gdzie w Niemczech będziesz chodzić do lekarza, tzn w jakim mieście? Bo ja też mieszkam w DE :*
Ja mieszkam przy Niemieckiej granicy, pracujemy z mężem w Gorlitz i tam też będę prowadzić ciążę. Mieszkamy w Polsce Nawet dziś poinformowałam o tym mojego dotychczasowego ginekologa, że tylko co jakiś czas będę do niego zaglądać
-
Majka86 wrote:Leana mam tak samo jak Ty - oprócz braku okresu i pozytywnego testu żadnych objawów; a wizytę też mam dopiero 22.03 pozdrawiam
Jak dobrze, że jest tu ktoś w takiej samej sytuacji jak ja kochane zrobiłam dzisiaj tą betę wyniki będą ok 16, już czuję sie zestresowana.Dzisiaj kurier przyniósł mi książkę, którą szczerze wam polecam: Kaz Cooke "Ciężarówką przez 9 miesięcy" bardzo fajnie napisana -
Invis jak Ty ogarniasz te wszytskie terminy i daty ??
Moja kolejna wizyta to poniedziałek 13.03 tym razem na NFZ dlatego taki maly odstęp od poprzedniej.
Właśnie dziewczyny korzystacie z wizyt na NFZ czy prywatnie a może macie system mieszany ?
Ja w poprzedniej ciaży poczatkowo chodzilam do mojej gin prywatnie, co zna moja zawiłą historię z wczesniejszymi ciążami i poronieniami ale pożniej przeskoczyłam na NFZ ze wzgledów finansowych. Teraz raz poszlam prywatnie ale reszte zamierzam kontynuować u lekarza przyjmujacego na Narodowy Fundusz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2017, 13:00