Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
annggela wrote:Wpadłam sie tylko pochwalić jaki prezent sprawiłam moim chłopakom
Kornel urodzony 30.09 o godz 3:56 z waga 2398g
poród sie zaczął o 1:30 skurczami i ciut mi poleciało wód, jak wstałam i zrobilampare krokow to sie polało
bez znieczulenia bo rozwarcie expresowe i lekarz nie zdążył przyjść jak juz parłam
obyło sie bez pęknięcia czyli poród idealny
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f02583c41451.jpg
gratulacje!! śliczny synek!
annggela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWchodze i co widze pierwsze forumowe dziecko:) Angella gratulacje;)!!!!!!!!!!!!!! mały przecudny taki kruszek!!!!!
Invis zdj. już robią wrażenie,a co dopiero po obrubdzce. Ps widze ze mamy podobnie chude starsze dzieciaki, nóżki jak patyczki!
Paulinka moremino to myślimy podobnie
Pies tudzieć inny zwierz, jako dzieci miałysmy z siostra ale ze wiem jaki to obowiazek aktualnie sie nie zdecyduje, bo raz ze czasu nie mamy własnego dziecka na spacer wyprowadzic co dopiero psa,dwa fanjnie byłoby miec jednak dla niego przynajmniej jakiś ogród zeby biedak nie siedział cały dzien w mieszkaniu, a trzy jednak strasznie sie przywiazuje do zwierzat i przezywałam jak nasz odchodzil...
Edit: skojarzenie imienia Alan=Anal bosko, heheh, na to bym nie wpadła ale jak teraz patrze to wydaje sie wręcz oczywiste
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2017, 10:00
Invis lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny powiedzcie mi proszę (przepraszam jeśli takie pytanie już padło). Ile kombinezonów i w jakich rozmiarach kupujecie. Ja na razie mam jeden jesienny i jeden zimowy w rozmiarze 56 plus śpiwór kołderkę do wózka.Czy potrzebuje coś jeszcze?
-
annggela wrote:Wpadłam sie tylko pochwalić jaki prezent sprawiłam moim chłopakom
Kornel urodzony 30.09 o godz 3:56 z waga 2398g
poród sie zaczął o 1:30 skurczami i ciut mi poleciało wód, jak wstałam i zrobilampare krokow to sie polało
bez znieczulenia bo rozwarcie expresowe i lekarz nie zdążył przyjść jak juz parłam
obyło sie bez pęknięcia czyli poród idealny
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f02583c41451.jpgduzo zdrowka dla Was
córa 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
ponad 3 lata starań, 7tc (*), IUI- nieudane, 2017 naturalny cud -
coccolino wrote:Dziewczyny powiedzcie mi proszę (przepraszam jeśli takie pytanie już padło). Ile kombinezonów i w jakich rozmiarach kupujecie. Ja na razie mam jeden jesienny i jeden zimowy w rozmiarze 56 plus śpiwór kołderkę do wózka.Czy potrzebuje coś jeszcze?
Ja mam 2 szt rozmiar 62 jeden na zasadzie worka rozpinany a drugi z osobnymi nogami
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
och wow Angela, gratulacje!
jezu teraz spanikowałam, przecież ja w pon zaczynam 35 tc a ty w 36 urodziłaś....no ja nie jestem gotowa!!!
Co do zwierząt to ja bym nie ufała poradom z cyklu wywal z łóżka, pozamykaj drzwi, wprowadź mnóstwo zakazów jednocześnie. Na logikę zwierzę się jeszcze bardziej zestresuje. Niestety jak się pozwoli spać zwierzakom w łóżku to trudno potem im to wyperswadować, a była już sytuacja opisywana kota, który drapał w drzwi budził...no wiadomo chciał żeby było jak kiedyś.
Nasza kotka śpi w naszych nogach, w ogóle nam to nie przeszkadza. Kłaczki są, ale wiadomo, kawa bez kłaka nie ma smaka itp
Discret w każdym razie odradzam branie zwierzaka zaraz po urodzeniu dziecka albo tuż przed. Najpierw się ogarnijcie z nowym członkiem rodziny zanim dodacie kolejnego. Ja świadomie zdecydowałam się na kota bo nie ogarnęłabym spacerów w mieście, psy też gorzej znoszą nieobecność ludzi w domu. Pamiętaj, że teraz będziesz z dzieckiem, ale to tylko chwila z życia psa, który żyje kilkanaście lat...także bez impulsów tylko przemyślana decyzja.annggela, moremi lubią tę wiadomość
-
Oooooo cudowności... Mamy 1 forumowe dziecko. Gratuluję lekkiego porodu i zdrowia dla Was wszystkich
Dziewczyny, to już trzecie wątkowe dzieciątko bo przecież Czarnulka rozpoczęła rozpakowywanie
Czy Wy też macie tak, że najchętniej byście tylko leżały te ostatnie tygodnie?wichrowe_wzgórza, Pani Moł, Aasienkaa, coccolino, moremi lubią tę wiadomość
-
Invis, ja dzis zdecydowanie - nie do życia i nie dla ludzi. Zła jak osa od rana, leże dalej w łóżku w piżamie, psiaki co chwilę mnie denerwują, bo chcą się bawić, głowa mnie boli, chce mi się spać
To tak w skrócie
Po prostu marzę o tym, żeby ten dzień się skończył.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2017, 11:40
-
mietata wrote:Angela to chyba w ogóle na październik miała termin? czy się mylę?
Z tego co pamiętam to na pierwsze dni listopada jakiś 2,3
Leżę, jem czekoladę, mam doła, znów spuchlam, mdłości, migrena i przeziębienie. Zaslonilam wszystkie okna i schowalam się pod koc na kanapie
Ja leżę bo muszę a chętnie bym coś jeszcze porobiła ale tak to zazwyczaj jest, że chcemy tego czego akurat nie możemy
Wybieram się do innego ginekologa w poniedziałek bo ostatnia wizyta u mojego nie była dla mnie zadowalająca. Moja mama twierdzi, że może mi odmówić wizyty bo lekarze nie chcą sobie dołków kopać i może mnie odesłać do prowadzącego i teraz nie wiem co mu powiedzieć bo pewnie zapyta dlaczego przyszłam do niego a nie do prowadzącego.