Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
O Iza nieźle
respect kobieto! u mnie będą ciuszki na półkach, w szafie brak szuflad więc siłą rzeczy takie ułożenie
Oznaczniki fajna sprawa.
Mietata faktycznie, zapomniałam o tym że tu wszystko jest "na widoku". Ok, przekonałaś mnie, jak będzie tam aktywnie i dużo dziewcyzn to i ja pójdę za tłumem, chciałabym kontynuować kontakt z wami bo myślę że zarówno jak w ciąży tak i przy początkach z dziećmi będziemy miały wiele rozterek i podobnie jak wspieramy i radzimy sobie tutaj - tak i tam, przy dzieciach będziemy działaćwichrowe_wzgórza, IZA92 lubią tę wiadomość
-
Trzeci raz pisze posta. Nie chce się wysłać z telefonu a na kompie otwiera mi się jakis dziwny widok.
Nie straszcie jeszcze porodami. Mamy czasmyślę, że przegapic się tego nie da.
Ja chętnie przeniose się na forum prywatne. Nie wrzucam tu zdjęc swoich a tym bardziej dziecka nie zamierzam. Na prywatnym jakoś inaczej. Nie ufam internetom
Do nosa mam zwykłą gruszke. Co do lekarstw to na razie nie kupuję.
Kupiłam za to dzieciowy proszek i może zabiorę sie za ogarniecie bałaganu
Iza zaszalalaś -
Leżę sobie, leżę i nagle zapragnęłam kanapkę z masłem i świeżym ogórkiem.. szkoda, że sklep z ogórkami tak daleko :p
Jak komuś za dużo biegunek to ja mogę część przejąć, bo u mnie znów poszło w drugą stronęa już było tak fajnie!!
-
Ja też mam tak ciuszki w szufladzie poukładane :p nawet swoje koszulki układam tym patentem bo inaczej zawsze jak czegoś szukałam robiłam mega bałagan :p
Aniołki 02.2015 8tc 02.2016 9tc 11.2016 -cb ;(
07.2016 bardzo złe wyniki u M - kuracja
MTHFR C677T homozygota, mutacja Leiden, mutacja w genie protrombiny i pai - taki mam piękny zestaw
-
U mnie ciągle coś nie halo z wysyłaniem przez telefon. Widać to problem po stronie belly.
A śniło mi się tak, że Mietata poszła na szkołę rodzenia, ale taką nietypowązamiast tradycyjnych zajęć, to jakieś tańce, chusty, wstęgi... I nagle pisze do mnie koleżanka ze szkoły - słuchaj, widziałam że kojarzysz tę Mietatę, była na moich zajęciach, ale...jakoś za bardzo się wczuła, dziwna jest. Usiadła, rozebrała się do naga, opsiukała się moimi perfumami. Ona jest normalna?
Ja mówię - no wygląda na mega normalną, nawet mówiła że jest bardzo zadowolona z tej szkoły.
Kolejna koleżanka potem pisała, że Mietata jak na prochach się zachowuje, naładowana jak hipis od krisznowców
I następnie Mietata wrzuciła nam zdjęcia z tych zajęć, tam były moje koleżanki-prowadzące, i nic nie mówiła o swoich pogiętych zachowaniach, a ja żeby nie krępować Mietaty pytaniami, postanowiłam napisać na priv. Niestety się obudziłam.9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
Hej Dziewczyny! No mi tez się stresik udzielił, bo kolejna rozpakowana Mamusia! Moja Mała ma wielkiego bana na wychodzenie, bo mamy remont łazienki i w mieszkaniu jeden wielki wielgaśny burdel! Chyba bym się załamała, jakbym teraz do szpitala z jakiegoś powodu trafiła. Bo ten remont robi Mąż po pracy i jeszcze Młodą by się musial zająć.
U nas na kolki ( a były cięzkie i trwały dłuuugo) pomagał jedynie niemiecki sab simplex. Niby to to samo co w Polsce, ale jednak coś robilo różnicę, nie wiem dlaczego.
Na katar mieliśmy na początku fridę, ale później odkryliśmy katarek ( to podlączane do odkurzacza) i fajnie sie sprawdzało- ale Młoda miała już dwa latka, kiedy to kupiliśmy.
Mleko modyfikowane trzeba dostosować metodą prób i blędów do swojego dziecka. U nas w okresie kolkowym najgorzej wypadl Bebilon, a ostatecznie stanęło na Hipp Bio Combiotic. Dlatego teraz w razie W też w pierszej kolejności sięgnę po Hippa. O jejku, mam nadzieję, że tym razem kolki nas ominą i Wam tez tego szczerze życzę. A powiem Wm, że najgorzej było, gdy karmilam w sposób mieszany (moje mleko z laktatora+ mm..). Teraz żyję nadzieją, że Malutka będzie na piersi jakiś czas.
13 października w tvn style, dokument o cesarce, jakby któraś z Was chciała zobaczyć
Córcia ur. w 2011r. i dwa Aniołki [*] -
Wichrowe, mało się obiadem nie zadławiłam
a myślałam, że śniło ci się, że ci miejsce w dn zajęłam
FORUM ZAMKNIĘTĘ
wrzucę w stopkę adres forum, invis, może wrzucisz na pierwszą stronę i oczywiście jeśli masz ochotę pozostać adminem to daj znać
Na razie możemy dyskutować tu, ale jeśli byście się zapisały to by zwyczajnie było łatwiej się potem zebrać do kupy. Możemy nawet ustalić datę uruchomienia tamtego forum na 1 grudnia żeby wszystkie się ładnie rozpakowały
Jak wspomniałam forum jest zamknięte, trzeba się zarejestrować żeby nawet przeglądać posty, więc wystarczy że wpiszecie swój nick z BBF i wyślecie zgłoszenie.
Jest tam tylko jeden wątek z prośbą o zameldowanie się z datą porodu żebyśmy wiedziały kto już jest
-
Iza patent fajowski, bardzo się u nas przyda dla mężą właśnie, żeby nie było wymówek
chyba nawet dzisiaj poprzekładam ciuszki.
Wichrowe sen faktycznie odjechany:D:D ale się uśmiałam.
Kurczę jakis paracetamol dla małego w razie wu wolę mieć w domu bo do apteki jednak kawałek mamy.
U mnie po magnezoterapii troche sie te skurcze, napinania wyciszyły, ale jak za bardzo poszaleje w domu albo na spacerach to wiecorem daje znać o sobie, ale poród przedwcesny chyba mi nie grozi...
Też nie możecie polubic postu? albo dodac wiadomości za pierwszym razem? Coś mi szwankuje -
nick nieaktualny
-
kameelka wrote:uuu cos sie wiesza forum...
Kaczorka na 27.11 juz mam ustalony termin cesarki. Termin z om oczywiscie bz 4.11
Forum zamkniete byłoby db rozwiazaniem choc, jak wiekszosc rzekła "ja za tłumem też pojde" gdziekolwiek ten tłum zmierza
A nie czasem 27.10.? Bo 27.11. to chyba grubo po terminie? :p -
mietata wrote:Wichrowe, mało się obiadem nie zadławiłam
a myślałam, że śniło ci się, że ci miejsce w dn zajęłam
FORUM ZAMKNIĘTĘ
wrzucę w stopkę adres forum, invis, może wrzucisz na pierwszą stronę i oczywiście jeśli masz ochotę pozostać adminem to daj znać
Na razie możemy dyskutować tu, ale jeśli byście się zapisały to by zwyczajnie było łatwiej się potem zebrać do kupy. Możemy nawet ustalić datę uruchomienia tamtego forum na 1 grudnia żeby wszystkie się ładnie rozpakowały
Jak wspomniałam forum jest zamknięte, trzeba się zarejestrować żeby nawet przeglądać posty, więc wystarczy że wpiszecie swój nick z BBF i wyślecie zgłoszenie.
Jest tam tylko jeden wątek z prośbą o zameldowanie się z datą porodu żebyśmy wiedziały kto już jest
Pomysł z zamkniętym forum jak dla mnie jest okPójdę za wszystkimi, o ile to nie będzie facebook. Pewnie to tak działa, ale dobrze gdyby każdą rejestrację musiał zatwierdzić admin (żeby nie rejestrowały się osoby spoza wątku).
👧 2017
👧 2021
👶 2022 -
nick nieaktualnyKaczorka wrote:A nie czasem 27.10.? Bo 27.11. to chyba grubo po terminie? :p
heheh no oczywiscie ze tak widze ze nie tylko belly dzis szfankuje:)
tak zamkniete forum mietaty pomysłu byloby super....na chwile obecna link tez mi sie ie otwiera ale cos ewidentnie jest nie tak z forum....dzis -
Też mam problemy z forum, a nawet ze swoim wykresem.
Te oznaczniki z tej strony przerobiłam według siebie - dodałam nazwy, żeby Mąż wiedział co ma mi podać gdy powiem "daj mi pajaca"Bo pewnie miałby problem z wyborem pomiędzy pajacem a śpiochami
I chyba podałam wcześniej złego linka
http://freelancemama.pl/2015/01/ogranizery-do-szuflad-z-ubrankami/ -
Ja tez pójdę za tłumem
ale dzisiaj fatalnie spałam... W ogóle sobie miejsca nie mogłam znaleźć. Musiałam przenieść się do innego pokoju bo mąż ciągle mnie z łóżka zrzucał i jeszcze się burzył, że to on nie ma miejsca
tak wiec spałam sama a i tak obudziłam się wykończona i cała obolała
-
i ja tez chetnie dołacze do forum
ja po wizycie hmm szyjka sie skróciła aw poniedziałek USG a 20 pażdziernika wizyta : nie wiem ile ma lekkie rozwarcie na opuszek zewnetrzne Usg w poniedziałek za tydzien a wizyta 20 pażdziernika
torba spakowa na 60%