Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też się trochę bałam, zwłaszcza, że poroniłam za 1 razem, ale jakoś ok 10 tygodnia zamówiłam. Naprawdę świetna sprawa, we wszystkich badaniach mam teraz porządeczek, dużo informacji przydatnych również w nim znalazłam (m. in. jak prawidłowo pobierać mocz - niby sprawa oczywista, ale jednak okazało się, że wcześniej nie do końca dobrze to robiłam).
Właśnie przyszedł mi szlafrok z Zalando (kupowałam nie pod kątem szpitala, tylko po prostu bo potrzebowałammam w domu tylko taki grubaśny, albo taki satynowy mini). Jest piękny, bardzo fajny materiał, i nawet z brzuszkiem się mieszczę w M
Udany zakup!
https://www.zalando.pl/mintandberry-szlafrok-grey-dawn-m3281ba16-c11.html
-
No ja biorę ze względu na spory dyskomfort...
Aasha,ładnyJa kupiłam taki z c&a https://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/szlafrok-1043951/0?categoryId=16513
A bałam się kupować cokolwiek też ze względu na poronienie a u nas i zachodzeniem jest problem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2017, 14:09
9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
nick nieaktualny
-
Jacky88 100lat szczęścia;)
Wichrowe-tez mam zawroty głowy i wydaje mi się że to przez niskie ciśnienie,nawet jak siedzę to mi czasem zawiruje.
Śpiworka do gondoli nie mam więc nie pomogę.
O tak plecy bolą najbardziej w nocy żadna pozycja nie jest dobra do spania. Mąż robi co może (masuje) Ale to pomaga na chwilę,bo jak tu masować ciężarną która się położyć na brzuchu nie może eh..
Dziewczyny jeszcze się nie rozpakowujcie przecież dopiero październik się zaczął a my jesteśmy listopadowki;)dobra!koniec października może być ale nie początek,zacisnąć nogi,łykac nospe i leżeć o ile sie da;)
Mi też brzuch twardnieje i skurcze mam dość często ale przy małym dziecku odpocząć się nie da no chyba że śpi;)więc lykam nospe i bawię się dalej;)
Zamknięte forum super pomysł już się zameldowalam;)
-
Jacky sto lat
U mnie pojawiły się ostatnio bóle okresowe. Do tego od dwóch dni ciągnie mnie w pachwinach - może się zaczyna coś tam luzowaćOd wczoraj jestem oficjalnie na zwolnieniu
Mietata ten śpiworek o którym piszesz jest do spacerówki. Na pewno Ci na dłużej starczy, ale w gondoli będziesz musiała go jakoś upychać, żeby się zmieściłJa kupiłam mniejszy - rozmiarowo taki jak ma Invis.
Forum szwankuje i też mam problemy, żeby polubić, czy dodać post. Chyba się na nowe forum przeniesiemy wcześniej niż myślimy hehe
Dziś mam wizytęo 17:00. Ciekawa jestem czy mi się szyjka zaczęła skracać, czy nie :>👧 2017
👧 2021
👶 2022 -
Jacky wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin!!!
Katarzyna też ostatnio miałam takie uzucie jaby mi prąd bez brzuch przchodził, takie mrowienie jakby. No spe biorę tylko jak mi mocno twardnienia dokuczają,
Ja już po wizycie. Szyjka zamknięta wieć na razie mały nigdzie się nie wybiera mimo że dziś w poczekalni skakał jak szalonypytałam o GBS, mówił, że pomimo, że był juz robiony to na nast wizycie da skierowanie na ponowny wynik.
U nas pogoda dupna, padaa, szaro buro jest i normalnie oczęta mi się same zamykają...
A 30 to nie koniec świata
PS. Odnośnie rozpakowywania - czekając na wizyctę dowiedziałam się od mamuśki, że moja koleżanka która miała termin na 26.10 właśnie urodziła -
ja ostatnio kupiłam taki kożuszek - dopiero na następna zimę będzie dobry, ale za 50 złotych... Kocham folkowe motywy i nie mogłam się powstrzymać
Do tego są rękawiczki i czapka z futerkiem i też takimi kwiatkami. Dziewczęce, ale nie takie różowo-przesłodzone
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/106ddbc1b2ff.jpg
Średnio widać, bo nie mam foty a już schowałam, to jakaś fota z netu.
Edit: lepsze znalazłam, cały komplet:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5f2aa15a3f98.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2017, 14:22
Pani Moł, kasiula_00 lubią tę wiadomość
9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
Hahahahha, ojej, no JEDNA rzecz na zapas
Przy czym pytałam 5 razy męża i 10 razy przyjaciółki, czy ma to w ogóle sens i czy to nie głupie
Ale ten folkowy wzorek... ;> Tym zawsze można mi we łbie zamieszać
laska tanio opchnęła, stan idealny - córka jej miała na sobie 3 razy.IZA92 lubi tę wiadomość
9 tc (*) 24.01.2016
3 córki
06.11.2017
01.07.2020
07.01.2023 -
IZA92 wrote:Cholera jasna, wczoraj raz biegunka, a dziś bóle brzucha jak w trakcie jakiejś okropnej (za przeproszeniem) sraczki, które mijają po chwili
I co to ma być, ja się pytam???
Ale jak Wam po tych biegunkach musi być lekko!
Ja to dziś za odkurzacz mogę robić - chodzę i wciągam wszystko co jadalne.. :p -
A u mnie seeeeeeeennnnieeeee
zrobiłam co miałam zrobić, pojadłem i teraz chyba pora na drzemkę
kurcze ipad mi poprawia czasowniki na formę męską, co to za dyskryminacja ja się pytam?!
Ja na łóżku a pieso na mnie tak paczy biedulek z podłogi( już drugą noc nie śpi ze mną i zaczynam tęsknić :p
-
Kaczorka, gdyby bólom towarzyszyła biegunka to bym była lekka
Jak to w końcu jest? Bo trafiam na sprzeczne informacje. Ciąża donoszona jest w 37 tygodniu czy w 38? Wszystkie aplikacje ciążowe, które mam informują, że ciąża donoszona... BBF mówi w cotygodniowych informacjach, że donoszona, a w kalendarzu BBF mówi że donoszona jest w 38...