Listopadowe Szczęściary 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasha wrote:Hej, ja tez juz po wizycie. Mamy 6 mm człowieka i serduszko wszystko wyglada jak należy, ciąża młodsza o 2 dni niż z OM, ale wg moich obliczeń owulacja była 2 dni pozniej, wiec wyglada ma to, ze jest dobrze maz sie wzruszył na usg )) następna wizyta 26.04, ale doktor pozwoliła przyjść podejrzeć maleństwo 12.04. Dała mi skierowanie test pappa. Jestem przeszczęśliwa!
-
Super, to jednak byl dobry dzien:-) fajnie mi z mysla, ze to mój ostatni tydzień w pracy:-P ale będę miec czasu dla siebie i synka:-) masakra! A mąż jaki bedzie szczesliwy, ze znow to tylko ja będę królować w kuchni hehe.
Dla pewności chcialabym, zeby juz bylo "za dwa tygodnie" i zebym mogla sie cieszyć całą sobą widząc piękne serduszko naszego maleństwa:-)😇😁😇😇😁 -
Dziecko mi usnelo zanim wrocilam z kolacja z kuchni. Matka roku ze mnie, dziecko bez kolacjii poszlo spac.
Mieszkam w NIGERII W LAGOS od pazdziernika 2015, a wczesniej przez 4 lata mieszkalam w RPA w Johannesburgu.
Psotka Kotka gdzie w Niemczech ?
Czarnulka i Anngeela a wy gdzie mieszkacie ?
Ivis a w jakim miescie mieszkasz jesli moge spytac? Bo moi rodzice mieszkaja 20 km od niemieckiej granicy . -
afrykanka wrote:Dziecko mi usnelo zanim wrocilam z kolacja z kuchni. Matka roku ze mnie, dziecko bez kolacjii poszlo spac.
Mieszkam w NIGERII W LAGOS od pazdziernika 2015, a wczesniej przez 4 lata mieszkalam w RPA w Johannesburgu.
Ivis a w jakim miescie mieszkasz jesli moge spytac? Bo moi rodzice mieszkaja 20 km od niemieckiej granicy .
Pisałam już gdzieś kiedyś, ale chyba wolałabym nie zdradzać tak szczegółowo mojego miejsca zamieszkania. Jeśli chcesz to powiedz skąd są Twoi rodzice to ewentualnie powiem czy to "moje" rejony :p
-
Cześć dziewczyny,
gratuluję wszystkim pozytywnych wizyt!
Ja dziś byłam na wizycie w Enel-Med, postanowiłam wykorzystać i tak opłacany abonament. Okazało się, że mam niewielką nadżerkę, do tej pory nie plamiła, ale lekarz uprzedził, że może tak się zdarzyć. Na USG lecę 07.04. - to będzie 10 tydzień -
Afrykanko, to mnie zaskoczyłaś swoim miejscem zamieszkania. Jesli mozna spytać, co tam robisz ? Jestem pełna podziwu, miałam okazje zwiedzić Kenię i Tanzanię, kraje przepiękne ale tez bardzo zacofane. Nie tylko technologicznie, ale i mentalnie. Jak Ci sie tam żyje?
-
Invis przeoczylam gdzies Twoj wpis widocznie. Nie musisz nic podawac Moje rejony to okolice gorzowa wlkp:)
Gratuluje wszystkim udanych wizyt i serduszek Zaczelyscie dobry tydzien. Nie denerwujcie sie na niekompetencje lekarzy,bo szkoda waszych nerwow, jesli macie mozliwosc to idzcie do innego prywatnie. -
KOCHANE NIE UWIERZCIE!!!!! Jest zdrowa ciąża!!!! Aż nie mogę w to uwierzyć!!! W piątek było pusto,nic nie było widać a dziś szok. Maleństwo ma 1 cm i serduszko 140.
Invis, afrykanka, Jooozefka, antonna, ASSA, M_ia, KasiaHaBe, Rysiowa, Wojcinka, czarnulka24, annggela, Aasha, Anetta31, PsotkaKotka, Holibka, mietata, Dooti, Lilly_Ana, Justine, Biedroneczka83, Bianka87 lubią tę wiadomość
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Wow Kaczuszko to cudownie!!! Dawaj no tu szybciutko termin porodu na nowo i co, czyżby to było niedopatrzenie lekarza? Bo bynajmniej nie cud, w piątek dzidziul musiał już tam być skoro dziś ma aż 1cm!
No dziewczyny, szczęśliwy poniedziałek!!! Oby tylko takie dni u nas były Dobrej nocy wszystkim :*
-
Kaczuszka86 wrote:KOCHANE NIE UWIERZCIE!!!!! Jest zdrowa ciąża!!!! Aż nie mogę w to uwierzyć!!! W piątek było pusto,nic nie było widać a dziś szok. Maleństwo ma 1 cm i serduszko 140.
Chwała Panu!!!! Kaczuszka...rozwyłam się tak, że mi z nosa kapie...gratuluję...a dzięki Twojej historii i mnie trafiły objawy ciążowe (płacz) i aż mnie zgaga zapiekła bo czułam taką gulę...no wiesz...rozczulenia
Aasha gratuluję człowieka i serducha...ludź niezwykle wysoki się zapowiadaafrykanka, Aasha lubią tę wiadomość
Mama: c 2010; s 2011; c 2012 c 2017;
i aniołków (*) 2009;2014 -
afrykanka wrote:Dziecko mi usnelo zanim wrocilam z kolacja z kuchni. Matka roku ze mnie, dziecko bez kolacjii poszlo spac.
Ivis a w jakim miescie mieszkasz jesli moge spytac? Bo moi rodzice mieszkaja 20 km od niemieckiej granicy .
Ja tez troche zgadlam!