Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ja jutro na wizytę idę wkońcu do ginekologa ciekawe czy usg mi zrobi czy znowu oleje.
Dzięki dziewczyny za kciuki ale chyba nic z naszego związku nie będzie ja się już odsunełam od niego słowa typu "nie wiem czy jesteś tą jedyną" niestety bardzo mnie dotknęły. On mówi że nic złego nie ma na myśli ale dla mnie taki tekst to cios w samo serce.
Dzisiaj miałam badania krwi pizgła mi tą igłą że ho ho aż mi słabo było. Wogóle pierwszy raz dostałam badania na toksoplazmozę i coś o podbnej nazwie i na HIV co juz wogóle mnie zaskoczyło. Nie spotkałam się żeby ktoś kiedyś dawał mi na takie badanie w poprzedniej ciąży. -
nick nieaktualnynastka151 wrote:ja jutro na wizytę idę wkońcu do ginekologa ciekawe czy usg mi zrobi czy znowu oleje.
Dzięki dziewczyny za kciuki ale chyba nic z naszego związku nie będzie ja się już odsunełam od niego słowa typu "nie wiem czy jesteś tą jedyną" niestety bardzo mnie dotknęły. On mówi że nic złego nie ma na myśli ale dla mnie taki tekst to cios w samo serce.
Dzisiaj miałam badania krwi pizgła mi tą igłą że ho ho aż mi słabo było. Wogóle pierwszy raz dostałam badania na toksoplazmozę i coś o podbnej nazwie i na HIV co juz wogóle mnie zaskoczyło. Nie spotkałam się żeby ktoś kiedyś dawał mi na takie badanie w poprzedniej ciąży.
Nastka urodziny masz?kochana sto lat w szczesciu i spelnieniu!!!
kurcze nie fajna sytuacja z tym zwiazkiem,no i taki tekst, tez by mnie zabolalo...trzymaj sie,wszytskie Cie tu wspieramy.
mi badania na toxo i hiv robili na poczatku ciazy...wiec to chyba jedyna rzezcz na jaka w Irl mozna liczyc ze ci sprawdza...serio jedyna..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 15:11
-
Nastka wszystkiego najlepszego
Kolejna Lwica
Ewelinka weź napisz co Ty tym nastolatkom powiedziałaś, mnie by chyba zatkało.
A ja leżę, pospałam z godzinę, jak leżę brzusio miękki, Mała fika co jakiś czas, a ja dieta dalej, choć jest lepiej, to jednak jelita są jakieś dziwne. Męzo już mnie zabiera na kolejne zakupy w piątek i sobotę, bo on nie chce nic sam kupować, a jak widzi, że ja już chcę leżeć to pyta co do kupienia zostało.AgataP, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywlasnie mnie uswiadomilyscie ze ja tez nie mam nic cieplego do ubrania w co bym sie zmiescila i ze spokojem zapiela..tzn mam ale to taka kurtka namiot przeciwdeszczowa...hmmm kurde kolejny wydatek teraz ...kurtke musze kupic..ale jeszcze poczekm moze jak bedzie zimno to juz w ogle z domu nie bede sie wytaczac
-
ojej mi zostało jeszcze palnowanych 11 tygodni do końca ciąży. Jak to poleciało szybko i leci coraz szybciej.
Chyba trzeba wkońcu walizkę spakować bo potem może być problem na szybko pół rzeczy zapomne jeszcze.AgataP, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
Agusia ja jakiś czas temu z zakręcenia mojego wypiłam łyk redbulla. Koleżanka dała mi puszkę do potrzymania jak buty przymierzała a ja po dłuższej chwili jakoś odruchowo napiłam się jak poczułam smak to sie wystraszyłam ale to było pyszne. Powiedziałam lekarce że wypiłam troszke i powiedziała że takie sporadyczne razy nie szkodza tylko dzecko może być bardziej aktywne. Miałam też koleżankę która w ciąży nałogowo piła conajmiej dwa dziennie i dziecko zdrowe jak ryba.
AgataP, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno to chwila prawdy...to my
29tydz 1 dzien
wezcie prosze poprawke na to ze zeżarłam pół lodówki przed chilunią...ale bebzolek jest...juz sie nie da ukrycw sumie to sie da jak się schowam za lodówką
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 23:36
xpatiiix3, Agusia ;), Viviana, zupaztytki, Madlen222, mada_lena, pinsleepe, Lavendula, desou, sisiiii, Maga31, maaartinka, Amnezja, Strupka, RewolucjaSięDzieje, lkc lubią tę wiadomość
-
Nastka w takim razie i Tobie sto lat kochana :** ale urodzin mamy w tym miesiącu i rocznic na wątku
hehe prawie codziennie
u mnie z R tez teraz chłodniejsze stosunki są i wiem ze razem nie będziemy na ten moment non stop mi ubliza może nawet nie zdaje sobie z teo sprawy ale wiek slow które kieruje w moja stronę to czasem takie szpile są, ze przykro się robi..
A ja sobie leże odpoczywam czekam aż przyjdą moje igły bo nie mam juz a musiałam sobie przez weekend jedną poradzić... I muszę niedługo insulinę wziąć przed obiadem a tu nie ma i nie ma mojego zamówienia... Wrr..
Agatko ja pierdziele jaka chudziuteńka jesteś sam brzuszek tylko starczyhehe co ja bym dala za taka figurke ;p jutro diabetolog hmm wiec się dowiem ile znowu się spasłam
hahaha
Kochane zaraz wszystkie będziemy miały 3 z przodu jak to leci szybko hehe mi znowu wróciła chęć do życia i energia ,no i przede wszystkim pozytywne nastawienieodstresowalm się jakoś i wyluzowałam się mam nadzieje ze na dłużej no i dzisiaj juz dużo lepiej się czuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 15:36
AgataP lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
Nastka ja też złapałam kilka łyczków sporadycznie od męża i wiem, że nic złego się nie stanie, ale dziś mnie naleciała ochota, żeby wypić całego na jeden łyk, tak jak colę, aby aż nosem poczuć - takie mega pragnienie hihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 15:34
xpatiiix3, AgataP lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agata Nata figurki fiu fiu
ladne te nasze listopadowki
Agata ja bym ich podpaliła haha głodna? Teraz? Wpadam w szał
Pati Marcello boski:) i ten rozbrajający uśmiech
Ostatnio przybył mi moze niecały kg, ale ja czuje sie jak kulka. Tez juz jem 1/2tego co jeszcze miesiac temu. Ale tarta z budyniowym kremem i owocami weszła mi dzisiaj zaskakująco dobrzeprosze tego mojego ńie kupuj, nie przynos do domu, zjadaj po drodze do domu, ale on, ze jego kochane kobietki na pewno miałyby ochote i tak dupsko rosnie
Nigdy w zyciu nie zjadlam tyle słodyczy, nektarynek i borowek co przez ostatnie miesiace
W smyku sa przeceny wózków, fotelikow jakby ktoras była zainteresowanaAgataP, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzieki dziewczyny kochane jestescie...przekonalyscie mnie ide zjesc drugie pół lodowki...
ale ja tez sie czuje jak wieloryb...osatnio stwierdzilam ze juz mi sie naprawde nie chce schylac jak cos spadnie...wiec jak spadnie czekam az pies zje
a jak cos co psu szkodzi to wolam hippisa...z tym ze on ma wiekszy brzuszek od mojego i tez ciezko mu sie schylic
rodzina połamańców...a pies korzysta...w sumie pies ma tez do zrzucenia bo 2 kg za duzo mu pokazalo na wizycie u weta ostatnio...normalnie rodzina wielorybow..tylko mam nadzieje ze moja kruszyna urodzi sie max 3kg bo inaczej moge nie przepchnac z moimi biodrami jak u malego chlopca.
Maga31 lubi tę wiadomość
-
Mi do wieloryba już niewiele brakuje. Tak cieszyłam, że nabrałam tak mało kg. a teraz w miesiąc prawie 3 kg. No i co zrobić. Tak widocznie musi być.
Nastka dobrze że się odezwałaś, bo już sie martwiłam, że znowu coś ten twój pajac wymyślił. Niech sobie gada co chce. Nie jesteś tą jedyną? Ojej on też nie musi być tym jedynym. Tego kwiatu to pół światu. I wszystkiego najlepszego, obyś miała powody tylko do uśmiechu.