X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mada_lena wrote:
    Agata Nata figurki fiu fiu :) ladne te nasze listopadowki :)
    Agata ja bym ich podpaliła haha głodna? Teraz? Wpadam w szał :)
    Pati Marcello boski:) i ten rozbrajający uśmiech :)
    Ostatnio przybył mi moze niecały kg, ale ja czuje sie jak kulka. Tez juz jem 1/2tego co jeszcze miesiac temu. Ale tarta z budyniowym kremem i owocami weszła mi dzisiaj zaskakująco dobrze :) prosze tego mojego ńie kupuj, nie przynos do domu, zjadaj po drodze do domu, ale on, ze jego kochane kobietki na pewno miałyby ochote i tak dupsko rosnie :)
    Nigdy w zyciu nie zjadlam tyle słodyczy, nektarynek i borowek co przez ostatnie miesiace :)
    W smyku sa przeceny wózków, fotelikow jakby ktoras była zainteresowana :)

no wlasnie nektarynek to ja juz chyba z parę tirów zjadłam,nie wiem czemu ale najbardziej smakuja mi takie twarde jeszcze niedojrzale..no i jak zobacze to juz po mnie potrafie zjesc piec szesc opakowan,a teraz mam czas wolny na urlopie to zaczynam uczyc sie piec ciasta..poprosze o modlitwy wstawiennicze do patrona ognia,moze byc nawet zloty cielec tudzież jakiś Thor czy inny muskularny seksowny nordycki bóg(rozmarzyłam się :P) gdzyz ja niewierzaca jestem wszytsko mi jedno byle zadzialalo,cobym chaty nie zjarala bo szkoda pod most trafic prawie na finiszu ciazy :)

xpatiiix3, mada_lena, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość

• Viviana Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata Ty spokojnie możesz jeść te pół lodówki, Ty chudzinko. Choć ja schudłam ostatnio i w weekend postanowiłam się nażreć i teraz cierpię także z rozsądkiem już będę jeść, bo jelita nie wyrabiają na zakrętach, teraz bułeczka z masłem jest taka dobra hehe.

Madalenka a możesz Kochana zapodac linka bo kupowałaś laktator Avent ręczny chyba kojarze, a ja też go chcę kupić. No ja też nektarynek i arbuza się ojadłam w ciąży i nadal mi smakują :)

nick nieaktualny, mada_lena lubią tę wiadomość

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka,100lat!Niech wszystko Ci sie ulozy,jak sobie wymarzysz!Dobrze,ze chociaz kwiatki dostalas :-)

Mi wlasnie wylaczyli w bloku swiatlo i troche sie ciesze,ze nie mam kuchenki na prad,bo glodna bylam jak nie wiem kto i zaczelam robic makaron.Szkoda troche lodowki,tzn.jedzenia,ale ciesze sie ze w zamrazarce tylko opakowanie szpinaku. :-) Cale szczescie ze w tel.jest internet,bym padla!

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o boże Macgyver leci na jedynce wlasnie...poczulam sie jakbym znowu miala nascie lat i do szkoly chodzila.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 16:03

xpatiiix3, mada_lena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty poczekaj do 17 - na tvp2 bedzie Hercules lecial - to dopiero historia :-D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• mada_lena Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vivi wzięłam ten
    http://allegro.pl/Philips-Avent-LAKTATOR-r-czny-330-20---ZESTAW----i4503591052.html
    Agata z moim tez oglądamy :D kiedys jak bylam mała nawet sie w nim podkochiwalam:)

Viviana, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak myślicie opłaca sie?
    http://allegro.pl/NAJTANIEJ-4-x-PAMPERS-NEWBORN-1-2-5kg-172szt-i4488093918.html

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Rybka Nemo Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was.

Ja niedawno wróciłam z zakupów. Bylam po prezenty bo w rodzinie męża w najbliższy weekend są dwa roczki małych bobasków. Jednego z tych bobasków mąż jest chrzestnym. Oczywiście nie omieszkałam wejść po raz kolejny do hurtowni w której planuję kupić wózek i zadać znów kolejne nurtujące mnie pytania. No i tak wózek chcę kupić bebetto silvie i myślałam, że kupię 3w1 ale jak zobaczyłam jaki fotelik jest w zestawie to się załamałam, bida z nędzą to mało powiedziane. Z tego co się orientuję to adaptery w wózku pasują do kilku firm fotelików, a więc pytam Panią o inny, a ona od razu mi poleciła CYBEX ATON Q, myślałam, że się posikam z wrażenia. Ogromne wrażenie wywarł na mnie ten fotelik zresztą tak jak i cena całego zestawu. Mężuś poinformowany o wszystkim teraz tylko podjąć decyzję i jechać i kupić.

Wczoraj (mam sklerozę) któraś z Was pisała o Foteliku Atonie 2 i też była pod wrażeniem:)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają:-)
    Nasze kochane serduszko
    https://www.maluchy.pl/li-69440.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ÓptimusPrime wrote:
    Ty poczekaj do 17 - na tvp2 bedzie Hercules lecial - to dopiero historia :-D
    to tez juz obczailam,urlop piekna rzecz wszytsko ogladam :P mozna sie w czasie cofnac dzieki telewzji publicznej :)

madalena a widzialas tego aktora jak teraz wyglada? :) normalnie dziadek..to mi uswiadamia ze tez sie mlodsza nie robie :P
    http://www.notyourbestday.com/macgyver-cant-fix-his-own-car/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 16:18

xpatiiix3, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Rybka Nemo Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mada_lena wrote:
    Jak myślicie opłaca sie?
    http://allegro.pl/NAJTANIEJ-4-x-PAMPERS-NEWBORN-1-2-5kg-172szt-i4488093918.html

wg mnie tak, Ja dziś kupiłam w rossmanie i za paczkę płaciłam 22 zł. a w TESCO były po 25zł.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 16:21

Nasze kochane serduszko
  • Evik Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka laseczki! Ale sie dziś nałaziłam po mieście 3,5 h! musiałam sobie przystanki robić i posiedziec na możliwych ławeczkach czu murkach a jak juz wracalam do domu to normalnie toczyłam sie jak foka! Stopy bolały, kolka raz z jednej raz z drugiej strony no bez komentarza!:D Mężuś po pracy lata do nowego mieszkanka remont robic takze cale dnie siedze sama ale zaraz chyba sie przespie jestem taaaka padnieta choc wypadaloby poodkurzac i pozmywac bo obiedzie ale sily brak!:)
    I mnie jakies pozytywne nastawienie ogarnelo do wszytskiego:D

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam fotelik xlander xcar bo byl w zestawie z wozkiem i z tego co czytalam to nie jest jakis starsznie zly wiec juz zostal. http://katalog.parenting.pl/p/160,fotelik-x-lander-x-car

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 16:22

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madalenka jeżeli to jedyna rzecz która zamawiasz u tego sprzedawcy to lepiej w sklepie kupić ;P chyba ze więcej to wtedy inna sprawa, bo tak same pampersy to z przesyłka więcej wychodzi ;) a z karta rossne taniej w rossmanie zawsze te parę groszy :D czasem tez dobra promocje można wyrwać w jakimś gigancie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 16:25

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to prawda Madalenka wyjdzie Ci z przesyłką drożej niż w Rossmannie za te pampersy.
    http://www.rossnet.pl/Produkt/Pampers-Newborn-pieluszki-2-do-5-kg-43-szt,96486

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • Rybka Nemo Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie Pati masz rację, bo trzeba wliczyć jeszcze koszt przesyłki, a ja jestem zakręcona i nie pomyślałam o tym.

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

Nasze kochane serduszko
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wezmę te pampery w takim razie. Przy okazji biore kilka innych pierdol wiec za przesyłkę akurat.
    O matulu Jak on sie zmienił!!! Szok szok
    Evik olej gary, odpocznij:) 3,5 h to dla mnie maraton :)

xpatiiix3, nick nieaktualny, Rybka Nemo lubią tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wezmę jeszcze balsamy do prania Dzidzius do białego i koloru i dokupie tetre. Ma pakowana po 10 szt. Dzidziusia ciezko dostac.
    Wlasnie zapomniałam, ze mialam założyć sobie konto na rossne. Dzieki za przypomnienie :) :)

xpatiiix3, Rybka Nemo, Lavendula lubią tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka figurę to Ty masz:D no, no, no...pozazdrościć:) wyglądasz super!

Vivianka ja kupiłam ten sam laktator z zestawem co mada_lena. Jestem zadowolona z niego:)

nick nieaktualny, Viviana lubią tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi koleżanka mówiła, że ten proszek czy płyn Dzidziuś można dostać w drogeriach Jaśmin.
    Laktator miałam kupować używany, ale jednak kupię ten nowy, sporo dodatków i kosmetyczka zawsze się przyda.

Madlen222, mada_lena lubią tę wiadomość

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupilam ten sam laktator, z butelka, smoczkiem, smoczkiem ortodontycznym i oslonki na sutki i kosmetyczka za 81,50 tez z allegro. No nie ma kremu na brodawki tylko i pojemnika na pokarm, ale ja bede mrozic w woreczkach.

Viviana nie pamietam nazwy sprzedawcy, ale z Łodzi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 16:54

Viviana lubi tę wiadomość

nxbhnwz.png
‹‹ 1006 1007 1008 1009 1010 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inozytol a kobieca płodność – wsparcie owulacji, metabolizmu i zdrowia hormonalnego kobiet

Coraz więcej kobiet w wieku rozrodczym zmaga się z zaburzeniami hormonalnymi, które utrudniają zajście w ciążę lub jej prawidłowy przebieg. Dlatego wiele par w czasie starań o dziecko decyduje się na wprowadzenie suplementacji poprawiającej kobiecą płodność. Jednym z najlepiej przebadanych składników jest inozytol, który – regulując gospodarkę hormonalną i cukrową – może zwiększyć szansę na zapłodnienie. Jak dokładnie działa i jakie inne skuteczne składniki wspierające płodność kobiet warto włączyć do codziennej suplementacji?

CZYTAJ WIĘCEJ