X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mada_lena wrote:
    Agata Nata figurki fiu fiu :) ladne te nasze listopadowki :)
    Agata ja bym ich podpaliła haha głodna? Teraz? Wpadam w szał :)
    Pati Marcello boski:) i ten rozbrajający uśmiech :)
    Ostatnio przybył mi moze niecały kg, ale ja czuje sie jak kulka. Tez juz jem 1/2tego co jeszcze miesiac temu. Ale tarta z budyniowym kremem i owocami weszła mi dzisiaj zaskakująco dobrze :) prosze tego mojego ńie kupuj, nie przynos do domu, zjadaj po drodze do domu, ale on, ze jego kochane kobietki na pewno miałyby ochote i tak dupsko rosnie :)
    Nigdy w zyciu nie zjadlam tyle słodyczy, nektarynek i borowek co przez ostatnie miesiace :)
    W smyku sa przeceny wózków, fotelikow jakby ktoras była zainteresowana :)

no wlasnie nektarynek to ja juz chyba z parę tirów zjadłam,nie wiem czemu ale najbardziej smakuja mi takie twarde jeszcze niedojrzale..no i jak zobacze to juz po mnie potrafie zjesc piec szesc opakowan,a teraz mam czas wolny na urlopie to zaczynam uczyc sie piec ciasta..poprosze o modlitwy wstawiennicze do patrona ognia,moze byc nawet zloty cielec tudzież jakiś Thor czy inny muskularny seksowny nordycki bóg(rozmarzyłam się :P) gdzyz ja niewierzaca jestem wszytsko mi jedno byle zadzialalo,cobym chaty nie zjarala bo szkoda pod most trafic prawie na finiszu ciazy :)

xpatiiix3, mada_lena, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość

• Viviana Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata Ty spokojnie możesz jeść te pół lodówki, Ty chudzinko. Choć ja schudłam ostatnio i w weekend postanowiłam się nażreć i teraz cierpię także z rozsądkiem już będę jeść, bo jelita nie wyrabiają na zakrętach, teraz bułeczka z masłem jest taka dobra hehe.

Madalenka a możesz Kochana zapodac linka bo kupowałaś laktator Avent ręczny chyba kojarze, a ja też go chcę kupić. No ja też nektarynek i arbuza się ojadłam w ciąży i nadal mi smakują :)

AgataP, mada_lena lubią tę wiadomość

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka,100lat!Niech wszystko Ci sie ulozy,jak sobie wymarzysz!Dobrze,ze chociaz kwiatki dostalas :-)

Mi wlasnie wylaczyli w bloku swiatlo i troche sie ciesze,ze nie mam kuchenki na prad,bo glodna bylam jak nie wiem kto i zaczelam robic makaron.Szkoda troche lodowki,tzn.jedzenia,ale ciesze sie ze w zamrazarce tylko opakowanie szpinaku. :-) Cale szczescie ze w tel.jest internet,bym padla!

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o boże Macgyver leci na jedynce wlasnie...poczulam sie jakbym znowu miala nascie lat i do szkoly chodzila.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 16:03

xpatiiix3, mada_lena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty poczekaj do 17 - na tvp2 bedzie Hercules lecial - to dopiero historia :-D

AgataP lubi tę wiadomość

• mada_lena Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vivi wzięłam ten
    http://allegro.pl/Philips-Avent-LAKTATOR-r-czny-330-20---ZESTAW----i4503591052.html
    Agata z moim tez oglądamy :D kiedys jak bylam mała nawet sie w nim podkochiwalam:)

Viviana, AgataP lubią tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak myślicie opłaca sie?
    http://allegro.pl/NAJTANIEJ-4-x-PAMPERS-NEWBORN-1-2-5kg-172szt-i4488093918.html

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Rybka Nemo Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was.

Ja niedawno wróciłam z zakupów. Bylam po prezenty bo w rodzinie męża w najbliższy weekend są dwa roczki małych bobasków. Jednego z tych bobasków mąż jest chrzestnym. Oczywiście nie omieszkałam wejść po raz kolejny do hurtowni w której planuję kupić wózek i zadać znów kolejne nurtujące mnie pytania. No i tak wózek chcę kupić bebetto silvie i myślałam, że kupię 3w1 ale jak zobaczyłam jaki fotelik jest w zestawie to się załamałam, bida z nędzą to mało powiedziane. Z tego co się orientuję to adaptery w wózku pasują do kilku firm fotelików, a więc pytam Panią o inny, a ona od razu mi poleciła CYBEX ATON Q, myślałam, że się posikam z wrażenia. Ogromne wrażenie wywarł na mnie ten fotelik zresztą tak jak i cena całego zestawu. Mężuś poinformowany o wszystkim teraz tylko podjąć decyzję i jechać i kupić.

Wczoraj (mam sklerozę) któraś z Was pisała o Foteliku Atonie 2 i też była pod wrażeniem:)

Milaszka lubi tę wiadomość

Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają:-)
    Nasze kochane serduszko
    https://www.maluchy.pl/li-69440.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ÓptimusPrime wrote:
    Ty poczekaj do 17 - na tvp2 bedzie Hercules lecial - to dopiero historia :-D
    to tez juz obczailam,urlop piekna rzecz wszytsko ogladam :P mozna sie w czasie cofnac dzieki telewzji publicznej :)

madalena a widzialas tego aktora jak teraz wyglada? :) normalnie dziadek..to mi uswiadamia ze tez sie mlodsza nie robie :P
    http://www.notyourbestday.com/macgyver-cant-fix-his-own-car/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 16:18

xpatiiix3, ÓptimusPrime lubią tę wiadomość

• Rybka Nemo Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mada_lena wrote:
    Jak myślicie opłaca sie?
    http://allegro.pl/NAJTANIEJ-4-x-PAMPERS-NEWBORN-1-2-5kg-172szt-i4488093918.html

wg mnie tak, Ja dziś kupiłam w rossmanie i za paczkę płaciłam 22 zł. a w TESCO były po 25zł.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 16:21

Nasze kochane serduszko
  • Evik Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka laseczki! Ale sie dziś nałaziłam po mieście 3,5 h! musiałam sobie przystanki robić i posiedziec na możliwych ławeczkach czu murkach a jak juz wracalam do domu to normalnie toczyłam sie jak foka! Stopy bolały, kolka raz z jednej raz z drugiej strony no bez komentarza!:D Mężuś po pracy lata do nowego mieszkanka remont robic takze cale dnie siedze sama ale zaraz chyba sie przespie jestem taaaka padnieta choc wypadaloby poodkurzac i pozmywac bo obiedzie ale sily brak!:)
    I mnie jakies pozytywne nastawienie ogarnelo do wszytskiego:D

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam fotelik xlander xcar bo byl w zestawie z wozkiem i z tego co czytalam to nie jest jakis starsznie zly wiec juz zostal. http://katalog.parenting.pl/p/160,fotelik-x-lander-x-car

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 16:22

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madalenka jeżeli to jedyna rzecz która zamawiasz u tego sprzedawcy to lepiej w sklepie kupić ;P chyba ze więcej to wtedy inna sprawa, bo tak same pampersy to z przesyłka więcej wychodzi ;) a z karta rossne taniej w rossmanie zawsze te parę groszy :D czasem tez dobra promocje można wyrwać w jakimś gigancie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 16:25

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to prawda Madalenka wyjdzie Ci z przesyłką drożej niż w Rossmannie za te pampersy.
    http://www.rossnet.pl/Produkt/Pampers-Newborn-pieluszki-2-do-5-kg-43-szt,96486

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • Rybka Nemo Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie Pati masz rację, bo trzeba wliczyć jeszcze koszt przesyłki, a ja jestem zakręcona i nie pomyślałam o tym.

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

Nasze kochane serduszko
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wezmę te pampery w takim razie. Przy okazji biore kilka innych pierdol wiec za przesyłkę akurat.
    O matulu Jak on sie zmienił!!! Szok szok
    Evik olej gary, odpocznij:) 3,5 h to dla mnie maraton :)

xpatiiix3, AgataP, Rybka Nemo lubią tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wezmę jeszcze balsamy do prania Dzidzius do białego i koloru i dokupie tetre. Ma pakowana po 10 szt. Dzidziusia ciezko dostac.
    Wlasnie zapomniałam, ze mialam założyć sobie konto na rossne. Dzieki za przypomnienie :) :)

xpatiiix3, Rybka Nemo, Lavendula lubią tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka figurę to Ty masz:D no, no, no...pozazdrościć:) wyglądasz super!

Vivianka ja kupiłam ten sam laktator z zestawem co mada_lena. Jestem zadowolona z niego:)

AgataP, Viviana lubią tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi koleżanka mówiła, że ten proszek czy płyn Dzidziuś można dostać w drogeriach Jaśmin.
    Laktator miałam kupować używany, ale jednak kupię ten nowy, sporo dodatków i kosmetyczka zawsze się przyda.

Madlen222, mada_lena lubią tę wiadomość

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupilam ten sam laktator, z butelka, smoczkiem, smoczkiem ortodontycznym i oslonki na sutki i kosmetyczka za 81,50 tez z allegro. No nie ma kremu na brodawki tylko i pojemnika na pokarm, ale ja bede mrozic w woreczkach.

Viviana nie pamietam nazwy sprzedawcy, ale z Łodzi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 16:54

Viviana lubi tę wiadomość

nxbhnwz.png
‹‹ 1006 1007 1008 1009 1010 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ