Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymada_lena wrote:Agata Nata figurki fiu fiu
ladne te nasze listopadowki 
Agata ja bym ich podpaliła haha głodna? Teraz? Wpadam w szał
Pati Marcello boski:) i ten rozbrajający uśmiech
Ostatnio przybył mi moze niecały kg, ale ja czuje sie jak kulka. Tez juz jem 1/2tego co jeszcze miesiac temu. Ale tarta z budyniowym kremem i owocami weszła mi dzisiaj zaskakująco dobrze
prosze tego mojego ńie kupuj, nie przynos do domu, zjadaj po drodze do domu, ale on, ze jego kochane kobietki na pewno miałyby ochote i tak dupsko rosnie 
Nigdy w zyciu nie zjadlam tyle słodyczy, nektarynek i borowek co przez ostatnie miesiace
W smyku sa przeceny wózków, fotelikow jakby ktoras była zainteresowana
no wlasnie nektarynek to ja juz chyba z parę tirów zjadłam,nie wiem czemu ale najbardziej smakuja mi takie twarde jeszcze niedojrzale..no i jak zobacze to juz po mnie potrafie zjesc piec szesc opakowan,a teraz mam czas wolny na urlopie to zaczynam uczyc sie piec ciasta..poprosze o modlitwy wstawiennicze do patrona ognia,moze byc nawet zloty cielec tudzież jakiś Thor czy inny muskularny seksowny nordycki bóg(rozmarzyłam się
) gdzyz ja niewierzaca jestem wszytsko mi jedno byle zadzialalo,cobym chaty nie zjarala bo szkoda pod most trafic prawie na finiszu ciazy
xpatiiix3, mada_lena, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
-
Agata Ty spokojnie możesz jeść te pół lodówki, Ty chudzinko. Choć ja schudłam ostatnio i w weekend postanowiłam się nażreć i teraz cierpię także z rozsądkiem już będę jeść, bo jelita nie wyrabiają na zakrętach, teraz bułeczka z masłem jest taka dobra hehe.
Madalenka a możesz Kochana zapodac linka bo kupowałaś laktator Avent ręczny chyba kojarze, a ja też go chcę kupić. No ja też nektarynek i arbuza się ojadłam w ciąży i nadal mi smakują
AgataP, mada_lena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNastka,100lat!Niech wszystko Ci sie ulozy,jak sobie wymarzysz!Dobrze,ze chociaz kwiatki dostalas

Mi wlasnie wylaczyli w bloku swiatlo i troche sie ciesze,ze nie mam kuchenki na prad,bo glodna bylam jak nie wiem kto i zaczelam robic makaron.Szkoda troche lodowki,tzn.jedzenia,ale ciesze sie ze w zamrazarce tylko opakowanie szpinaku.
Cale szczescie ze w tel.jest internet,bym padla!
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam Was.
Ja niedawno wróciłam z zakupów. Bylam po prezenty bo w rodzinie męża w najbliższy weekend są dwa roczki małych bobasków. Jednego z tych bobasków mąż jest chrzestnym. Oczywiście nie omieszkałam wejść po raz kolejny do hurtowni w której planuję kupić wózek i zadać znów kolejne nurtujące mnie pytania. No i tak wózek chcę kupić bebetto silvie i myślałam, że kupię 3w1 ale jak zobaczyłam jaki fotelik jest w zestawie to się załamałam, bida z nędzą to mało powiedziane. Z tego co się orientuję to adaptery w wózku pasują do kilku firm fotelików, a więc pytam Panią o inny, a ona od razu mi poleciła CYBEX ATON Q, myślałam, że się posikam z wrażenia. Ogromne wrażenie wywarł na mnie ten fotelik zresztą tak jak i cena całego zestawu. Mężuś poinformowany o wszystkim teraz tylko podjąć decyzję i jechać i kupić.
Wczoraj (mam sklerozę) któraś z Was pisała o Foteliku Atonie 2 i też była pod wrażeniem:)
Milaszka lubi tę wiadomość
Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
nick nieaktualnyto tez juz obczailam,urlop piekna rzecz wszytsko ogladamÓptimusPrime wrote:Ty poczekaj do 17 - na tvp2 bedzie Hercules lecial - to dopiero historia

mozna sie w czasie cofnac dzieki telewzji publicznej 
madalena a widzialas tego aktora jak teraz wyglada?
normalnie dziadek..to mi uswiadamia ze tez sie mlodsza nie robie 
http://www.notyourbestday.com/macgyver-cant-fix-his-own-car/Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 16:18
xpatiiix3, ÓptimusPrime lubią tę wiadomość
-
mada_lena wrote:Jak myślicie opłaca sie?
http://allegro.pl/NAJTANIEJ-4-x-PAMPERS-NEWBORN-1-2-5kg-172szt-i4488093918.html
wg mnie tak, Ja dziś kupiłam w rossmanie i za paczkę płaciłam 22 zł. a w TESCO były po 25zł.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 16:21
Nasze kochane serduszko
hejka laseczki! Ale sie dziś nałaziłam po mieście 3,5 h! musiałam sobie przystanki robić i posiedziec na możliwych ławeczkach czu murkach a jak juz wracalam do domu to normalnie toczyłam sie jak foka! Stopy bolały, kolka raz z jednej raz z drugiej strony no bez komentarza!
Mężuś po pracy lata do nowego mieszkanka remont robic takze cale dnie siedze sama ale zaraz chyba sie przespie jestem taaaka padnieta choc wypadaloby poodkurzac i pozmywac bo obiedzie ale sily brak!
I mnie jakies pozytywne nastawienie ogarnelo do wszytskiego:D -
nick nieaktualny
-
Madalenka jeżeli to jedyna rzecz która zamawiasz u tego sprzedawcy to lepiej w sklepie kupić ;P chyba ze więcej to wtedy inna sprawa, bo tak same pampersy to z przesyłka więcej wychodzi
a z karta rossne taniej w rossmanie zawsze te parę groszy
czasem tez dobra promocje można wyrwać w jakimś gigancie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 16:25
Livia

Nela

Marcel

-
W sumie Pati masz rację, bo trzeba wliczyć jeszcze koszt przesyłki, a ja jestem zakręcona i nie pomyślałam o tym.
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
Nasze kochane serduszko
Wezmę jeszcze balsamy do prania Dzidzius do białego i koloru i dokupie tetre. Ma pakowana po 10 szt. Dzidziusia ciezko dostac.
Wlasnie zapomniałam, ze mialam założyć sobie konto na rossne. Dzieki za przypomnienie
xpatiiix3, Rybka Nemo, Lavendula lubią tę wiadomość
-
Ja kupilam ten sam laktator, z butelka, smoczkiem, smoczkiem ortodontycznym i oslonki na sutki i kosmetyczka za 81,50 tez z allegro. No nie ma kremu na brodawki tylko i pojemnika na pokarm, ale ja bede mrozic w woreczkach.
Viviana nie pamietam nazwy sprzedawcy, ale z Łodzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 16:54
Viviana lubi tę wiadomość