Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymada_lena wrote:Agata Nata figurki fiu fiu
ladne te nasze listopadowki
Agata ja bym ich podpaliła haha głodna? Teraz? Wpadam w szał
Pati Marcello boski:) i ten rozbrajający uśmiech
Ostatnio przybył mi moze niecały kg, ale ja czuje sie jak kulka. Tez juz jem 1/2tego co jeszcze miesiac temu. Ale tarta z budyniowym kremem i owocami weszła mi dzisiaj zaskakująco dobrzeprosze tego mojego ńie kupuj, nie przynos do domu, zjadaj po drodze do domu, ale on, ze jego kochane kobietki na pewno miałyby ochote i tak dupsko rosnie
Nigdy w zyciu nie zjadlam tyle słodyczy, nektarynek i borowek co przez ostatnie miesiace
W smyku sa przeceny wózków, fotelikow jakby ktoras była zainteresowana
no wlasnie nektarynek to ja juz chyba z parę tirów zjadłam,nie wiem czemu ale najbardziej smakuja mi takie twarde jeszcze niedojrzale..no i jak zobacze to juz po mnie potrafie zjesc piec szesc opakowan,a teraz mam czas wolny na urlopie to zaczynam uczyc sie piec ciasta..poprosze o modlitwy wstawiennicze do patrona ognia,moze byc nawet zloty cielec tudzież jakiś Thor czy inny muskularny seksowny nordycki bóg(rozmarzyłam się) gdzyz ja niewierzaca jestem wszytsko mi jedno byle zadzialalo,cobym chaty nie zjarala bo szkoda pod most trafic prawie na finiszu ciazy
xpatiiix3, mada_lena, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
-
Agata Ty spokojnie możesz jeść te pół lodówki, Ty chudzinko. Choć ja schudłam ostatnio i w weekend postanowiłam się nażreć i teraz cierpię także z rozsądkiem już będę jeść, bo jelita nie wyrabiają na zakrętach, teraz bułeczka z masłem jest taka dobra hehe.
Madalenka a możesz Kochana zapodac linka bo kupowałaś laktator Avent ręczny chyba kojarze, a ja też go chcę kupić. No ja też nektarynek i arbuza się ojadłam w ciąży i nadal mi smakująAgataP, mada_lena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNastka,100lat!Niech wszystko Ci sie ulozy,jak sobie wymarzysz!Dobrze,ze chociaz kwiatki dostalas
Mi wlasnie wylaczyli w bloku swiatlo i troche sie ciesze,ze nie mam kuchenki na prad,bo glodna bylam jak nie wiem kto i zaczelam robic makaron.Szkoda troche lodowki,tzn.jedzenia,ale ciesze sie ze w zamrazarce tylko opakowanie szpinaku.Cale szczescie ze w tel.jest internet,bym padla!
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam Was.
Ja niedawno wróciłam z zakupów. Bylam po prezenty bo w rodzinie męża w najbliższy weekend są dwa roczki małych bobasków. Jednego z tych bobasków mąż jest chrzestnym. Oczywiście nie omieszkałam wejść po raz kolejny do hurtowni w której planuję kupić wózek i zadać znów kolejne nurtujące mnie pytania. No i tak wózek chcę kupić bebetto silvie i myślałam, że kupię 3w1 ale jak zobaczyłam jaki fotelik jest w zestawie to się załamałam, bida z nędzą to mało powiedziane. Z tego co się orientuję to adaptery w wózku pasują do kilku firm fotelików, a więc pytam Panią o inny, a ona od razu mi poleciła CYBEX ATON Q, myślałam, że się posikam z wrażenia. Ogromne wrażenie wywarł na mnie ten fotelik zresztą tak jak i cena całego zestawu. Mężuś poinformowany o wszystkim teraz tylko podjąć decyzję i jechać i kupić.
Wczoraj (mam sklerozę) któraś z Was pisała o Foteliku Atonie 2 i też była pod wrażeniem:)Milaszka lubi tę wiadomość
Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png -
nick nieaktualnyÓptimusPrime wrote:Ty poczekaj do 17 - na tvp2 bedzie Hercules lecial - to dopiero historia
mozna sie w czasie cofnac dzieki telewzji publicznej
madalena a widzialas tego aktora jak teraz wyglada?normalnie dziadek..to mi uswiadamia ze tez sie mlodsza nie robie
http://www.notyourbestday.com/macgyver-cant-fix-his-own-car/Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 16:18
xpatiiix3, ÓptimusPrime lubią tę wiadomość
-
mada_lena wrote:Jak myślicie opłaca sie?
http://allegro.pl/NAJTANIEJ-4-x-PAMPERS-NEWBORN-1-2-5kg-172szt-i4488093918.html
wg mnie tak, Ja dziś kupiłam w rossmanie i za paczkę płaciłam 22 zł. a w TESCO były po 25zł.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 16:21
Nasze kochane serduszko
hejka laseczki! Ale sie dziś nałaziłam po mieście 3,5 h! musiałam sobie przystanki robić i posiedziec na możliwych ławeczkach czu murkach a jak juz wracalam do domu to normalnie toczyłam sie jak foka! Stopy bolały, kolka raz z jednej raz z drugiej strony no bez komentarza!
Mężuś po pracy lata do nowego mieszkanka remont robic takze cale dnie siedze sama ale zaraz chyba sie przespie jestem taaaka padnieta choc wypadaloby poodkurzac i pozmywac bo obiedzie ale sily brak!
I mnie jakies pozytywne nastawienie ogarnelo do wszytskiego:D -
nick nieaktualny
-
Madalenka jeżeli to jedyna rzecz która zamawiasz u tego sprzedawcy to lepiej w sklepie kupić ;P chyba ze więcej to wtedy inna sprawa, bo tak same pampersy to z przesyłka więcej wychodzi
a z karta rossne taniej w rossmanie zawsze te parę groszy
czasem tez dobra promocje można wyrwać w jakimś gigancie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 16:25
Livia
Nela
Marcel
-
W sumie Pati masz rację, bo trzeba wliczyć jeszcze koszt przesyłki, a ja jestem zakręcona i nie pomyślałam o tym.
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
Nasze kochane serduszko
Wezmę jeszcze balsamy do prania Dzidzius do białego i koloru i dokupie tetre. Ma pakowana po 10 szt. Dzidziusia ciezko dostac.
Wlasnie zapomniałam, ze mialam założyć sobie konto na rossne. Dzieki za przypomnieniexpatiiix3, Rybka Nemo, Lavendula lubią tę wiadomość
-
Ja kupilam ten sam laktator, z butelka, smoczkiem, smoczkiem ortodontycznym i oslonki na sutki i kosmetyczka za 81,50 tez z allegro. No nie ma kremu na brodawki tylko i pojemnika na pokarm, ale ja bede mrozic w woreczkach.
Viviana nie pamietam nazwy sprzedawcy, ale z Łodzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 16:54
Viviana lubi tę wiadomość