Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Madlen, my mieliśmy wczoraj rocznicę ślubu i kupiliśmy sobie nawzajem po zegarku hihi, także podobnie
ja też po glukozie, szczerze nie było tragedii też nie miałam mdłości, wymiotow, zimnych potow. W smaku niedobre za słodkie, ale nie cofa się jak się pije
także więcej strachu niż rzeczywistość. Wyniki odbiore w poniedziałek mam nadzieję, ze będzie git, mały się rozszalal po wypiciu, wypychal się aż pod zebrami
dziś odebralam cytologie wyszła II grupa to chyba ok?
Madlen222, zupaztytki, AgataP lubią tę wiadomość
-
ja albo tego nie mam wcale albo takie delikatne że nie czuję, muszę się lekarza zapytać. Za 9 dni znowu zobaczę się z moim maluszkiem
) musze sobie zrobić kolejną listę pytań, ostatnio lekarz chciał sobie ją sam przeczytać ale ja tam piszę po swojemu więc mu nie dałam do czytania :p spać mi się mega chce...
Agusia 2 to spoko wynik, ja też mam dójkę. Madlen Agusia najlepszego z okazji rocznicWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 13:31
Madlen222 lubi tę wiadomość
-
A ja jeszcze wpadłam się pochwalić moim 18-miesięcznym cudownym synusiem mamusi
Dzisiaj Nam strzeliło 1,5 roku po tej stronie brzuszka
Mój kochany Marcelunio : ***
ÓptimusPrime, Nata, Madlen222, Lavendula, Maga31, Goplana, maaartinka, Eve, zupaztytki, AgataP, Dotty84, niecierpliwa21, Amnezja, Strupka, RewolucjaSięDzieje, lkc lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Pati Twój synek jest super i wyglada już na dużego chłopaka
) może któraś z Was będzie zainteresowana mozna sobie sprawdzić testy fotelików http://www.sklep-tosia.pl/safety-1st-mimas_p2239_testy
xpatiiix3, AgataP lubią tę wiadomość
-
cześć dawno mnie nie było ale nadrobiłam czytanie zajęło mi to 3 godziny prawie. Dochodzę dalej do siebie po ostatnich wydarzeniach. Mieszkamy dalej razem ale to już nie jest to samo zachowujemy się jak obcy sobie ludzie. Wczoraj miałam urodziny i nawet dostałam od niego bukiet 27 róż z tej okazji merci i raffaello.
Ikc tzymaj sie tam na oddziale i trzymam mocno kciukasy za Was.
Co do wyprawki mi zostały do kupienia kosmetyki, łóżeczko, pościel i pieluszki. Pieluchy napewno będą pampersa ale te zielone bo białe często uczulają niestety maluszki. U nas sprawdzały się kosmetyki nivea po innych wychodziła małej alergia także przytanę na nich. No i chyba wszytsko już mam. A nie mam czapki zimowej dla dziecka.
Ciuchów dla siebie juz nie kupuje bo szczerze nei ma sensu zaraz i tak się rozsypię.AgataP, lkc lubią tę wiadomość
-
wiecie co, odkad jestem w ciazy to coraz czesciej lapie sytuacje z rzeczywistosci, ktore mi mowia jak chcialabym lub nie wychowac dziecko....
dzisiejsza sytuacja - jak nie wychowac;)
na poczcie dwie nastolatki zapytaly mnie jak kupic znaczek...
autentycznie mnie zatkalo...
macie takie przyklady?AgataP, santoocha, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczesc i czolem!
wrocilam z glukozy...chyba z tarcza a nie na tarczy bo...nie zrobili mi .. za zdrowo musze wygladac bo nawet sie pani polozna nie zajaknela nic o tym badaniu ,obamcala mi brzucha,serca posluchala,pogadanke o karmieniu cyckiem zrobila,cos tam cos tam jeszcze o porodzie i znieczuleniu gawedzila,nęcąc mnie i kęcąc ze ten epidural to taki super i ze jak cos to mam krzyczec ze chce i sie nie meczyć..dżizass a glukozy jak nie bylo tak nie ma..3 bite godziny siedzialam tam zeby tylko krew na zelazo mi pobrali i dwa razy siuski do buteleczki zrobic....masakra a siedzialam na ziemi bo zaden z tatusiów i babciów i dziadków i chuj wie z kim jeszcze te baby tam przyszly nie ustapil mi miejsca...a cale pokolenia widzialam po 5 osob z kazda ciezarna czasami,rozumiem meza jak ktoras indyjka czy polka przyszla bo po angielsku slabo i sie bala albo dla towarzystwa tylko bo tak samej nudno, ale napisane tylko jedna osoba towarzyszaca...jasne..jak zlapie wilka od tej podlogi to sie wkurwię i nast razem biore sobie krzeslo rybackie i chuj(no i strzelbe)...przepraszam za łacinę ale zła jestem ze cholera,,,no i jeszcze nic nie zjadalm od rana...eeeechh ide do lodowki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 14:50
xpatiiix3, Agusia ;), pinsleepe, lkc lubią tę wiadomość
-
Trochę dziwne podejście maja do cukrzycy ale me faktycznie wygladasz ja okaz zdrowi :p i nie powiem no ale ch*je z Nich ze Ci nie ustąpili, ale chyba tak już wszędzie jest...
Nastka trzyma kciuki za pozytywne rozwiązanieAgataP lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyA ja już mam wyniki glukozy i jest dobrze, nawet bardzo. Mogę żreć dalej!
Większość z Was widzę, że ostro posunięta do przodu w temacie wyprawkowym. My mamy mnóstwo ciuszków (oprócz kombinezonu), wózek od szwagierki, łóżeczko, komodę, fotel do karmienia, natomiast całe zakupy tekstylno-kosmetyczne jeszcze przede mną.AgataP, Madlen222, Nata, Viviana, Maga31, lkc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadlen dziekuje urlop mi sie zaczal od zapalenia ucha ale powoli walcze z nim i teraz tylko nic i odpoczywac,kompletowac reszte wyprawki i sie nie stresowac porodem
narazie dziwnie tak do pracy nie chodzic jakso duuzo czasu mam az za duuzo
maaartinka spelnienia marzen! i porodu 5 minutowego max.obys kichla psikla i juz!
maaartinka, maaartinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja z wyprawką mało co ruszyłam kilka sztuk ubrań (4), wózek i wsio, we wrześniu ogarnę resztę, nie chciałam aby wszystko stało i się przewracało, pokoiku osobnego nie robimy i muszę kupić komodę na rzeczy małego i tak to się odkłada, ale jeszcze jest trochę czasu
Właśnie się objadłam byłam taka głodna przez te badania, że prawie całą lodówkę zjadłam
Teraz kawka i kanapazupaztytki lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadlen222 wrote:Agatka to oby uszko szybko wyzdrowiało:)
Tutaj to w ogóle nie robią glukozy w ciąży..wiec ominela mnie ta przyjemność
dziekuje
sęk w tym kochana ze ja chcialam te glukoze bo u nas energy drinka podajaa ja sie tak na niego podjaralam ze teraz mi smutno
a sama z siebie nie wypije
no coz tylko liczyc ze nic tam sie nam nie dzieje z tym cukrem
jeszcze paciorkowce musze sama zrobic bo w szpitalu tez nie łaska.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2014, 15:05
Madlen222 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny