Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNajgorzej,ze mnie denerwuje,ze niektorzy obok mnie smacznie sapia,to jeszcze bardziej mnie nakreca i jestem wsciekla,ze mi sie nie spi!
CHCE CHCE CHCE SMACZNIE SPAC! PIaskowy Czlowieczku.....przyjdz....do...mnie.......
Agata,zawsze mozesz zajac sie np.,liczeniem krokow z sypialni do kuchni - ruch,zdrowie,aktywnoscA pro pos ruchu, u nas na boisku jeszcze w kosza graja...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 23:34
AgataP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW takich momentach zawsze pluje se w brode: I pomyslec sobie,ze jak kazali spac w przedszkolu w dzien to byl dramat!!!
o,jest nadzieja!
Agato,przesylam do Ciebie senne fluidy,bo chyba Piaskowy mnie jednak puka
Gute Nacht,jak sie u nas mawia w domuWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 23:39
AgataP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
e_v_e wrote:Dziewczyny które bedą chrzcily dzieciaczki będziecie to robic w zimę np w gwiazdkę czy czekacie na wakacje jak bedzie ciepłej? Ja bym chciała w gwiazdkę,ale w sumie to boje sie, ze bedzie strasznie zimno w kościele
-
Witam a mnie syn z łóżka skopywał... :oo spanie z Nim zaczęło robić sie niebezpieczne, czyli jednak przemeblowaie trzeba zrobić szybciej niech śpi na swoim, boje sie że przez sen mi przy kopie w bęben i będzie dopiero... Pogadam z bratem czy mi dzisiaj przesunie te komody to poloze małego dzisiaj niech sam śpi a ja się w końcu wyśpie
o tak tego mi właśnie trzeba
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cześć kangurki
ja w nocy jeszcze śpię jak zabita, budzę się jakoś o 4 na siku i dalej w kime
słyszałam, że najlepszym sposobem na takie bezsenne noce są 15 min drzemki w dzień, wtedy organizm się regeneruje, no bo nie oszukujmy się ale jak się nie śpi "normalnie" którąś noc z rzędu to ciężko funkcjonować. Zimno dzisiaj u mnie tylko 15 stopni. Zaczęłam spać z poduszką między nogami i stwierdzam nieśmiało, że jak wstaję to mnie biodro nie boli albo delikatnie
więc może to i pomaga. Wczoraj kupiłam płyn do płukania ciuszków bobini, patrzę w domu a tam że po 1 miesiącu życia...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 09:18
-
sisiiii wrote:Dzień dobry
Ja to dzisiaj pospalam. Taka pogoda mi sluzy. My z mężem tez wybieramy się do SR. Szkoda tylko,ze w Warszawie nie znalazłam takiej typowej szkoły jak ktoś chce rodzic przez CC.
sisiiii lubi tę wiadomość
-
wiecie co, ja się wczoraj zastanawiałam czy te adaptery do fotelika to są potrzebne? wydaje mi się, że nie będę wpinała tego fotela w stelaż wózka no bo zimą to przecież nie będę młodego woziła po dworze w foteliku, w markecie to mogę Go położyć w foteliku w wózku sklepowym, sama kuźwa już nie wiem czy to się opłaca kupić na kilka miesięcy
muszę zagonić męża do oglądania recenzji fotelików w necie bo zauważyłam, że nie wykazuje inicjatywy żadnej.
-
Hej Kochane.
Mnie się dobrze usypia, bo jest chłodniej w domu, ja nawet lubię się opatulić kołdrą, założyć skarpetki i się zagrzać to wtedy mnie zmaga sen. Jedynie co niewygodnie i rano boli miednica, część krzyżowa, ehhh. Codziennie po wstaniu tak mnie boli.
Malutka pokopuje po śniadaniu, moje Słoneczko KochaneZ tym twardnieniem to ja już nie wiem, wczoraj bardzo mnie spięło, ale ogólnie mam ten brzuszek twardy, ale to nie boli.Jednak mój gin każe brać no-spe.
Goplanko ciesze się, że zajęcia z SR udane i dobrze zorganizowane, widzę, że ta położna dobrze na Ciebie działa, jeszcze kilka zajęć i wróci dawny humor, a i Ty porozmawiasz z kimś z wiedzą medyczną kto Cię zrozumie
Dziewczyny jesień normalnie, u mnie 12stopni i bardzo pada.Goplana lubi tę wiadomość