X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ÓptimusPrime wrote:
    Kurcze,zapeszylam!Nie moge zasnac!Dramat jakis!jak ide do innego pokoju foczy sie kleja,jak wyladuje w sypialni - normalnie rozpiera mnie energia!!!

mam to samo :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najgorzej,ze mnie denerwuje,ze niektorzy obok mnie smacznie sapia,to jeszcze bardziej mnie nakreca i jestem wsciekla,ze mi sie nie spi! :-( CHCE CHCE CHCE SMACZNIE SPAC! PIaskowy Czlowieczku.....przyjdz....do...mnie.......:-(

Agata,zawsze mozesz zajac sie np.,liczeniem krokow z sypialni do kuchni - ruch,zdrowie,aktywnosc :-) A pro pos ruchu, u nas na boisku jeszcze w kosza graja...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 23:34

AgataP lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Optimus znam ten bol i przez to wkurzanie jeszcze gorzej zasnac,mialam tak wczoraj i mam dzisiaj.Nic nie pomaga ani melisa ani cieple mleko..dupa!

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W takich momentach zawsze pluje se w brode: I pomyslec sobie,ze jak kazali spac w przedszkolu w dzien to byl dramat!!!

o,jest nadzieja!
    Agato,przesylam do Ciebie senne fluidy,bo chyba Piaskowy mnie jednak puka :-)
    Gute Nacht,jak sie u nas mawia w domu :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 23:39

AgataP lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w takich momentach zaluje ze pospalam dluzej ,noglam wstac z samego ranca i wtedy moze bylabym zmeczona pod wieczor i padlabym jak dziecko..jutro pobudka o 8.00

• caśka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 02:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e_v_e wrote:
    Dziewczyny które bedą chrzcily dzieciaczki będziecie to robic w zimę np w gwiazdkę czy czekacie na wakacje jak bedzie ciepłej? Ja bym chciała w gwiazdkę,ale w sumie to boje sie, ze bedzie strasznie zimno w kościele :/
    moja córa ma komunie teraz w maju chyba zrobie dwie imprezy w jednym

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • caśka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 02:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja znow nie śpię..... Masakra jakas

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • Lavendula Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 04:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ... też spać nie mogę - budzę się z oczami jak 5zł co godzinę. Wypiłam ciepłe kakao, może pomoże....

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam a mnie syn z łóżka skopywał... :oo spanie z Nim zaczęło robić sie niebezpieczne, czyli jednak przemeblowaie trzeba zrobić szybciej niech śpi na swoim, boje sie że przez sen mi przy kopie w bęben i będzie dopiero... Pogadam z bratem czy mi dzisiaj przesunie te komody to poloze małego dzisiaj niech sam śpi a ja się w końcu wyśpie ;D o tak tego mi właśnie trzeba ;)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doberek, juz od 7 na nogach....ide po kakauko :)

• talia22 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i ja. Od 7 w pracy już. Powoli coraz mniej siły mam na ranne wstawanie.

f2w343r88uf9xtcb.png

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My juz po śniadanku i kawce..;)

Miłego dzionka..! :**

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja również nie śpię w nocy, budze się do 1,5 godziny eh :-(

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie zastanawiam, jak ja będę budzić dzieci do szkoły we wrześniu, skoro najlepiej i mi i im śpi się właśnie nad ranem....

• Nata Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć kangurki :-) ja w nocy jeszcze śpię jak zabita, budzę się jakoś o 4 na siku i dalej w kime :-) słyszałam, że najlepszym sposobem na takie bezsenne noce są 15 min drzemki w dzień, wtedy organizm się regeneruje, no bo nie oszukujmy się ale jak się nie śpi "normalnie" którąś noc z rzędu to ciężko funkcjonować. Zimno dzisiaj u mnie tylko 15 stopni. Zaczęłam spać z poduszką między nogami i stwierdzam nieśmiało, że jak wstaję to mnie biodro nie boli albo delikatnie :-) więc może to i pomaga. Wczoraj kupiłam płyn do płukania ciuszków bobini, patrzę w domu a tam że po 1 miesiącu życia...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 09:18

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • sisiiii Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry

Ja to dzisiaj pospalam. Taka pogoda mi sluzy. My z mężem tez wybieramy się do SR. Szkoda tylko,ze w Warszawie nie znalazłam takiej typowej szkoły jak ktoś chce rodzic przez CC.

r5bup6u.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sisiiii wrote:
    Dzień dobry

Ja to dzisiaj pospalam. Taka pogoda mi sluzy. My z mężem tez wybieramy się do SR. Szkoda tylko,ze w Warszawie nie znalazłam takiej typowej szkoły jak ktoś chce rodzic przez CC.
    Jest przy szpitalu na Żelaznej :)

sisiiii lubi tę wiadomość

jftycms.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co, ja się wczoraj zastanawiałam czy te adaptery do fotelika to są potrzebne? wydaje mi się, że nie będę wpinała tego fotela w stelaż wózka no bo zimą to przecież nie będę młodego woziła po dworze w foteliku, w markecie to mogę Go położyć w foteliku w wózku sklepowym, sama kuźwa już nie wiem czy to się opłaca kupić na kilka miesięcy :-) muszę zagonić męża do oglądania recenzji fotelików w necie bo zauważyłam, że nie wykazuje inicjatywy żadnej.

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane.
    Mnie się dobrze usypia, bo jest chłodniej w domu, ja nawet lubię się opatulić kołdrą, założyć skarpetki i się zagrzać to wtedy mnie zmaga sen. Jedynie co niewygodnie i rano boli miednica, część krzyżowa, ehhh. Codziennie po wstaniu tak mnie boli.
    Malutka pokopuje po śniadaniu, moje Słoneczko Kochane :) Z tym twardnieniem to ja już nie wiem, wczoraj bardzo mnie spięło, ale ogólnie mam ten brzuszek twardy, ale to nie boli.Jednak mój gin każe brać no-spe.
    Goplanko ciesze się, że zajęcia z SR udane i dobrze zorganizowane, widzę, że ta położna dobrze na Ciebie działa, jeszcze kilka zajęć i wróci dawny humor, a i Ty porozmawiasz z kimś z wiedzą medyczną kto Cię zrozumie :)
    Dziewczyny jesień normalnie, u mnie 12stopni i bardzo pada.

Goplana lubi tę wiadomość

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja głównie patrzylam na możliwość wpiecia nosidelka w stelaz, chcę być niezależna i wiem, że nosidelko jest lżejsze od gondoli i będę mogła pojechać na zakupy do mamy, znajomych :-)

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
‹‹ 1020 1021 1022 1023 1024 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ