Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNajgorzej,ze mnie denerwuje,ze niektorzy obok mnie smacznie sapia,to jeszcze bardziej mnie nakreca i jestem wsciekla,ze mi sie nie spi!
CHCE CHCE CHCE SMACZNIE SPAC! PIaskowy Czlowieczku.....przyjdz....do...mnie.......
Agata,zawsze mozesz zajac sie np.,liczeniem krokow z sypialni do kuchni - ruch,zdrowie,aktywnosc
A pro pos ruchu, u nas na boisku jeszcze w kosza graja...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 23:34
AgataP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW takich momentach zawsze pluje se w brode: I pomyslec sobie,ze jak kazali spac w przedszkolu w dzien to byl dramat!!!
o,jest nadzieja!
Agato,przesylam do Ciebie senne fluidy,bo chyba Piaskowy mnie jednak puka
Gute Nacht,jak sie u nas mawia w domu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 23:39
AgataP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moja córa ma komunie teraz w maju chyba zrobie dwie imprezy w jednyme_v_e wrote:Dziewczyny które bedą chrzcily dzieciaczki będziecie to robic w zimę np w gwiazdkę czy czekacie na wakacje jak bedzie ciepłej? Ja bym chciała w gwiazdkę,ale w sumie to boje sie, ze bedzie strasznie zimno w kościele

-
Witam a mnie syn z łóżka skopywał... :oo spanie z Nim zaczęło robić sie niebezpieczne, czyli jednak przemeblowaie trzeba zrobić szybciej niech śpi na swoim, boje sie że przez sen mi przy kopie w bęben i będzie dopiero... Pogadam z bratem czy mi dzisiaj przesunie te komody to poloze małego dzisiaj niech sam śpi a ja się w końcu wyśpie
o tak tego mi właśnie trzeba
Livia

Nela

Marcel

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cześć kangurki
ja w nocy jeszcze śpię jak zabita, budzę się jakoś o 4 na siku i dalej w kime
słyszałam, że najlepszym sposobem na takie bezsenne noce są 15 min drzemki w dzień, wtedy organizm się regeneruje, no bo nie oszukujmy się ale jak się nie śpi "normalnie" którąś noc z rzędu to ciężko funkcjonować. Zimno dzisiaj u mnie tylko 15 stopni. Zaczęłam spać z poduszką między nogami i stwierdzam nieśmiało, że jak wstaję to mnie biodro nie boli albo delikatnie
więc może to i pomaga. Wczoraj kupiłam płyn do płukania ciuszków bobini, patrzę w domu a tam że po 1 miesiącu życia...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 09:18
-
Jest przy szpitalu na Żelaznejsisiiii wrote:Dzień dobry
Ja to dzisiaj pospalam. Taka pogoda mi sluzy. My z mężem tez wybieramy się do SR. Szkoda tylko,ze w Warszawie nie znalazłam takiej typowej szkoły jak ktoś chce rodzic przez CC.
sisiiii lubi tę wiadomość
-
wiecie co, ja się wczoraj zastanawiałam czy te adaptery do fotelika to są potrzebne? wydaje mi się, że nie będę wpinała tego fotela w stelaż wózka no bo zimą to przecież nie będę młodego woziła po dworze w foteliku, w markecie to mogę Go położyć w foteliku w wózku sklepowym, sama kuźwa już nie wiem czy to się opłaca kupić na kilka miesięcy
muszę zagonić męża do oglądania recenzji fotelików w necie bo zauważyłam, że nie wykazuje inicjatywy żadnej.
-
Hej Kochane.
Mnie się dobrze usypia, bo jest chłodniej w domu, ja nawet lubię się opatulić kołdrą, założyć skarpetki i się zagrzać to wtedy mnie zmaga sen. Jedynie co niewygodnie i rano boli miednica, część krzyżowa, ehhh. Codziennie po wstaniu tak mnie boli.
Malutka pokopuje po śniadaniu, moje Słoneczko Kochane
Z tym twardnieniem to ja już nie wiem, wczoraj bardzo mnie spięło, ale ogólnie mam ten brzuszek twardy, ale to nie boli.Jednak mój gin każe brać no-spe.
Goplanko ciesze się, że zajęcia z SR udane i dobrze zorganizowane, widzę, że ta położna dobrze na Ciebie działa, jeszcze kilka zajęć i wróci dawny humor, a i Ty porozmawiasz z kimś z wiedzą medyczną kto Cię zrozumie
Dziewczyny jesień normalnie, u mnie 12stopni i bardzo pada.
Goplana lubi tę wiadomość