X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ÓptimusPrime wrote:
    Kurcze,zapeszylam!Nie moge zasnac!Dramat jakis!jak ide do innego pokoju foczy sie kleja,jak wyladuje w sypialni - normalnie rozpiera mnie energia!!!

mam to samo :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najgorzej,ze mnie denerwuje,ze niektorzy obok mnie smacznie sapia,to jeszcze bardziej mnie nakreca i jestem wsciekla,ze mi sie nie spi! :-( CHCE CHCE CHCE SMACZNIE SPAC! PIaskowy Czlowieczku.....przyjdz....do...mnie.......:-(

Agata,zawsze mozesz zajac sie np.,liczeniem krokow z sypialni do kuchni - ruch,zdrowie,aktywnosc :-) A pro pos ruchu, u nas na boisku jeszcze w kosza graja...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 23:34

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Optimus znam ten bol i przez to wkurzanie jeszcze gorzej zasnac,mialam tak wczoraj i mam dzisiaj.Nic nie pomaga ani melisa ani cieple mleko..dupa!

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W takich momentach zawsze pluje se w brode: I pomyslec sobie,ze jak kazali spac w przedszkolu w dzien to byl dramat!!!

o,jest nadzieja!
    Agato,przesylam do Ciebie senne fluidy,bo chyba Piaskowy mnie jednak puka :-)
    Gute Nacht,jak sie u nas mawia w domu :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 23:39

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2014, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w takich momentach zaluje ze pospalam dluzej ,noglam wstac z samego ranca i wtedy moze bylabym zmeczona pod wieczor i padlabym jak dziecko..jutro pobudka o 8.00

• caśka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 02:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e_v_e wrote:
    Dziewczyny które bedą chrzcily dzieciaczki będziecie to robic w zimę np w gwiazdkę czy czekacie na wakacje jak bedzie ciepłej? Ja bym chciała w gwiazdkę,ale w sumie to boje sie, ze bedzie strasznie zimno w kościele :/
    moja córa ma komunie teraz w maju chyba zrobie dwie imprezy w jednym

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • caśka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 02:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja znow nie śpię..... Masakra jakas

57nu2yv.png
    sx4gq9q.png
  • Lavendula Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 04:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ... też spać nie mogę - budzę się z oczami jak 5zł co godzinę. Wypiłam ciepłe kakao, może pomoże....

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam a mnie syn z łóżka skopywał... :oo spanie z Nim zaczęło robić sie niebezpieczne, czyli jednak przemeblowaie trzeba zrobić szybciej niech śpi na swoim, boje sie że przez sen mi przy kopie w bęben i będzie dopiero... Pogadam z bratem czy mi dzisiaj przesunie te komody to poloze małego dzisiaj niech sam śpi a ja się w końcu wyśpie ;D o tak tego mi właśnie trzeba ;)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doberek, juz od 7 na nogach....ide po kakauko :)

• talia22 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i ja. Od 7 w pracy już. Powoli coraz mniej siły mam na ranne wstawanie.

f2w343r88uf9xtcb.png

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My juz po śniadanku i kawce..;)

Miłego dzionka..! :**

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja również nie śpię w nocy, budze się do 1,5 godziny eh :-(

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie zastanawiam, jak ja będę budzić dzieci do szkoły we wrześniu, skoro najlepiej i mi i im śpi się właśnie nad ranem....

• Nata Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć kangurki :-) ja w nocy jeszcze śpię jak zabita, budzę się jakoś o 4 na siku i dalej w kime :-) słyszałam, że najlepszym sposobem na takie bezsenne noce są 15 min drzemki w dzień, wtedy organizm się regeneruje, no bo nie oszukujmy się ale jak się nie śpi "normalnie" którąś noc z rzędu to ciężko funkcjonować. Zimno dzisiaj u mnie tylko 15 stopni. Zaczęłam spać z poduszką między nogami i stwierdzam nieśmiało, że jak wstaję to mnie biodro nie boli albo delikatnie :-) więc może to i pomaga. Wczoraj kupiłam płyn do płukania ciuszków bobini, patrzę w domu a tam że po 1 miesiącu życia...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 09:18

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • sisiiii Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry

Ja to dzisiaj pospalam. Taka pogoda mi sluzy. My z mężem tez wybieramy się do SR. Szkoda tylko,ze w Warszawie nie znalazłam takiej typowej szkoły jak ktoś chce rodzic przez CC.

r5bup6u.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sisiiii wrote:
    Dzień dobry

Ja to dzisiaj pospalam. Taka pogoda mi sluzy. My z mężem tez wybieramy się do SR. Szkoda tylko,ze w Warszawie nie znalazłam takiej typowej szkoły jak ktoś chce rodzic przez CC.
    Jest przy szpitalu na Żelaznej :)

sisiiii lubi tę wiadomość

jftycms.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co, ja się wczoraj zastanawiałam czy te adaptery do fotelika to są potrzebne? wydaje mi się, że nie będę wpinała tego fotela w stelaż wózka no bo zimą to przecież nie będę młodego woziła po dworze w foteliku, w markecie to mogę Go położyć w foteliku w wózku sklepowym, sama kuźwa już nie wiem czy to się opłaca kupić na kilka miesięcy :-) muszę zagonić męża do oglądania recenzji fotelików w necie bo zauważyłam, że nie wykazuje inicjatywy żadnej.

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane.
    Mnie się dobrze usypia, bo jest chłodniej w domu, ja nawet lubię się opatulić kołdrą, założyć skarpetki i się zagrzać to wtedy mnie zmaga sen. Jedynie co niewygodnie i rano boli miednica, część krzyżowa, ehhh. Codziennie po wstaniu tak mnie boli.
    Malutka pokopuje po śniadaniu, moje Słoneczko Kochane :) Z tym twardnieniem to ja już nie wiem, wczoraj bardzo mnie spięło, ale ogólnie mam ten brzuszek twardy, ale to nie boli.Jednak mój gin każe brać no-spe.
    Goplanko ciesze się, że zajęcia z SR udane i dobrze zorganizowane, widzę, że ta położna dobrze na Ciebie działa, jeszcze kilka zajęć i wróci dawny humor, a i Ty porozmawiasz z kimś z wiedzą medyczną kto Cię zrozumie :)
    Dziewczyny jesień normalnie, u mnie 12stopni i bardzo pada.

Goplana lubi tę wiadomość

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja głównie patrzylam na możliwość wpiecia nosidelka w stelaz, chcę być niezależna i wiem, że nosidelko jest lżejsze od gondoli i będę mogła pojechać na zakupy do mamy, znajomych :-)

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
‹‹ 1020 1021 1022 1023 1024 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ