Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi opcja FB się nie podoba... A wiecie czemu forum umrze śmiercią naturalna, a po drugie jest śmietnik i wszystkiego nie da się nadrobić wtedy... Znam z Autopsji.
nie przenośmy się kochane :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 17:59
ÓptimusPrime, AgataP, mada_lena, Maga31 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nastka151 wrote:ewelina_d dziekuję
pogrzebie tam może dojdę co gdzie się tam wstawia:)
-
nick nieaktualnyCzesc raz jeszcze!
Ale sie rozpisalyscie.... od 10 mnie nie bylo w domu, dopiero godzinke temu przylazlam. Zjadlam dzis kebaba! Byl pyyyycha. Prawie nie jadam takich rzeczy, ale chodzil za mna od 1 trymestru. Nie byl tlusty, w sam raz ni i ta buleczkwaaaa
Dzis do mnie przyszla posciel, bardzo sie ciesze, bo jest sliczna. Teraz "odkazam"pralke i po woli bede wstawiala posciel i ubranka
Co do fejsa, rowniez jestem na nie, jesli oczywiscie moje zdanie sie liczyja fb traktuje wylacznie jako "gazete"
taki ekshibicjonizm na fb mnie przeraza...
Madlen222, xpatiiix3, AgataP, mada_lena, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry,
ale napisałyście, trudno nadążać. Wczoraj pojechaliśmy na zakupy dla małego i kupiliśmy tylko książkę dla mnie (niezwiązaną z ciążą i macierzyństwem). Jakoś wszystko wydawało się tak strasznie drogie, albo tak mało jakościowe... Na szczęście mogę sobie na taki luz pozwolić, bo po starszych dzieciach mam sporo rzeczy.
Zastanawiam się jednak nad łóżeczkiem. Mamy już kołyskę, ta będzie w sypialni. Ale sypialnia na piętrze a większość czasu spędzamy w kuchni i w gościnnym na parterze. I co by tu wymyślić, żeby nie drogie było, zwłaszcza, że za pół roku dostaniemy spowrotem łóżeczko, które używa teraz inny maluch. Macie jakieś pomysły? Jakiś kosz mojżesza, czy cuś takiego? -
Cześć dziewczyny
Dawno się nie odzywałam ale najpierw na działeczce siedziałam a tam neta nie uświadczy a później przybiła mnie troszkę wiadomość o cukrzycy.
U diabetologa byłam ,dostałam glukometr i paski do ciał ketonowych w moczu.
Więc jem i mierzę ten cukier ale i tak przeważnie pomimo diety cukry za duże
Na a dzisiaj moja siostra "wrześniówka" się rozsypała i z powodu nadciśnienia zrobili jej cc. Tak więc ciocią zostałam.
Pozdrawiam was serdecznieMaga31, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
-
A ja ciągle myślę jak tam Nasza lkc... Ehh... Szkoda ,ze nie ma jak się odezwać.. ;/ ale trzymam kciukasy ciągle oby było w porządku wszystko z Nimi :**
Caterina dasz rade jak dorzuca do diety insulinę to będzie Ci lżejWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 18:40
ÓptimusPrime, KUNIAK lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyMadlen222 wrote:ja tez nie chce FB!!! bo go nie mam! usunęłam konto jakiś czas temu.
Optimus ja też dziś zjadłam pyszniutkiego kebaba!!!:D
A jaki mialas sos? Dla mnid ten sos w bulce jest naj-najważniejszyMialam jogurtowo-czosnkowy, taki mega delikatnyyyyyy
xpatiiix3, mada_lena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja to mogę główkę cebuli opylic jak jabłko z boczkiem wędzonym ahahhan;) a czosnek pod każda postacią prawie, jedynie surowego nie rusze ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 19:34
zupaztytki, mada_lena, AgataP, Madlen222 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
Mniam, mniam, ja też jestem fanką czosnku - dodaję do każdego obiadu
W związku z tym mam pytanie do doświadczonych mam: jak to jest z jedzeniem czosnku w czasie karmienia dziecka? Czy odpada definitywnie, czy można próbować a nóż widelec nie zaszkodzi?ÓptimusPrime, zupaztytki, mada_lena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny