Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
O a mojemu czosnek nie smakowal jeżeli chodzi o pokarmy takie stałe no problem może być czosnek w nich i zje, ale jak ja w ciąży ani po nie jadlam i pojechałam np do M rodzicow jego mama wiecznie kupe czosnku do szybkiego dawala to musiałam ze sobą mm brać bo cycka nie tknął po prostu to mleko było oblesne fuuuuuj sam probowalam z M hahaha i doszlismy do wniosku ze nie będziemy małego męczyć i przez weekendy sciagalam jak u niego byłam, no bo glupio mi było udawać hrabiankę i powiedzieć ze sama sobie ugotuje albo żeby robiła bez czosnku bo ja nie mogę..
a jak kiedys mnie wkuuurwiła i to tak, ze myslalam ze ja zrugam z miejsca, mały miał 4miesace a ta rura stara jadła kanapkę z jakąś kiełbasa żywiecką.. Przezula i małemu do buzi ja pierdziele jaka aferę zrobiła i od razu wycianelam mu z buzi i przed nią na stół rzucilam tym... A dopiero co wprowadzać mu wtedy zaczelam owoce i warzywa...
Lkc super ,ze wróciłaś juz do Nas i lepiej odpoczywam teraz dużo :**
Ale lecicie z tematemhehe
A i jeszcze jedno problem z pekajacymi dloniami... Jak pojechałam nad morzę przeszło zupełnie po powrocie odstawilam thyrozol i z dniem JAK zaczelam go przyjmować znowu od wieczora ręce spekaly strasznie... I pieką... Teraz juz wiem ze to tabsy na tarczycę...;/ pogadam z endo na ten temat, na pewno dlatego kremy mnie nie ratowały smaruje od tych paru dni non stop ale nie daje rady nawet ten krewm który ostatnio mi pomagal a dzisiaj juz znowu t suche plamy na dłoniach d krwi zaczęły pękać i piec... ;(
U Nas jutro imprezka urodzinowa brata
Dobrej nocki moje miłe...!! :**Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 22:46
Madlen222 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam was kochane
ja tez nie mogę bez was żyć! Bardzo się ciesze ze was wszystkie mam
Noc wyjątkowo przespana, dzisiaj jedziemy odebrać monitor oddechu a wieczorkiem koncercikjuz nie mogę się doczekać
Wczoraj aż poplakalam się przez ta moja glukozę bo juz sama nie wiedziałam co robić i myśleć ale akurat wcześniej z pracy przyszedł mój M i jak to mężczyzna popatrzył na mnie ogarnął na spokojnie sytuacje a potem mocno przytulil. A ja rozplakalam się jeszcze bardziej
Skonsultowalismy to z innym gin a nawet dwomai mam się niczym nie przejmować normy zostały bardzo podniesione do góry wiec nawet nie jestem przy skrajnych granicach
i nie mam podstaw do martwienia się
a skoro moja gin i dwóch innych tak mówią to na pewno tak jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 08:17
Goplana, RewolucjaSięDzieje, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
ponownie znad koktajlu banan,gruszka&pietruszka
Chyba muszę częściej pijać sobie takie mixy, bo najlepiej mi teraz przechodzi dieta płynna przez te pełności i duszności. Może któraś zna jakieś inne przepisy albo stronkę z fajnymi zdrowymi shakeami albo smoothies?
Wczoraj jak sobie golnęłam szkalneczkę przed snem, to pierwszy raz od nie wiem kiedy nie musiałam wstawać na pierwsze śniadanie o 4
Ech, dzisiaj ostatni dzień z mężulkiem i zostaję słomianą wdową na 2 tygodnie, trzeba go dobrze wykorzystać
Miłego dnia Kangurki!xpatiiix3, Madlen222, AgataP lubią tę wiadomość
-
Witam, ja usunęłam dopiero o 2.30 i wstałam o .7.30. Chyba to za sprawą wczorajszej półgodzinnej drzemki w ciągu dnia. Ale nie czuję się specjalnie nie wyspana.
Zapomniałam wam wczoraj napisać, że sobie oparzyłam brzuch wczoraj. Gotowałam zupę, odkryłam pokrywkę i położyłam ją obok. Sięgnęłam po przeprawy i brzuchem dotknęłam do tej pokrywki. Ajajaj! Bolało, bo ta skóra cieniutka, teraz mam krechę prawie jak po cesarce. -
Witam, też niewyspana, spałam, a raczej próbowałam z okładem z lodu. Niby bardzo nie rwie ale tak ćmi, ząb czy dziąsło - dowiem sie w poniedziałek.
Zaraz zabieram się za sprzątanie, mąż na 4 godziny w pracy, jak wróci ruszamy albo do Torunia albo na Szymbark, zobaczymy.
Miłego dzionkaPaju lubi tę wiadomość
-
Witam ;**
No i mamy 31 tydzień ciąży dotarłam do skończonych 30 w końcu no to mamy z górki powolijuz 3/4 za Nami w końcu
Niezbyt wyspana ,dopiero rano na siusiuNo i co więcej napisać mam ,dzionek się dobrze zapowiada, oprócz tego, ze wczoraj wrócił psychol i wkurwia mnie na sam widok jeszcze siedzi od rana u Nas ,wrr dobrze że za tydzień już do szkoły wraca ni wyobrazam sobie całego dnia w szkole i że będzie tu przychodził pod moją nieobecnosc niby to za miesiąc a już się trzęse o Marcelunia, ze pajac przy babci mu krzywdę zrobi, po tym co wczoraj widzialam jak na Naszego brata młodszego się rzucił z łapami (za nic) jak furiat jakiś ,normalnie z takim szaleństwem w oczach nie panował nad sobą, a dobrze, że na miejscu byłam ,bo jeszcze by tragedia była... ;/ i jak tu spokojnie nawet do drugiego pokoju wyjść na chwile nie można ,no juz gnojek go poszcz6pał a babcia co do Marcela oczywiście czego wiszczsz przygłupie, no cudownie po prostu, było dobrze wszystko ,a ten wrócił i się znowu zacznie, awantury z babcia itd...
Brrryyy Kasiula lepiej żeby szybko sie zagoiło auć .. ;/
Miłego dnia...! :**Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 09:01
zupaztytki, misiaczk25, ÓptimusPrime, sisiiii, Lavendula, Goplana, Viviana, Strupka, RewolucjaSięDzieje, Madlen222, AgataP, blue00, e_v_e lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Pati, śliczna, młoda, luzacka mamusia z ciebie. Dzieci lubią mieć ładne mamy. A ja znowu brzuchem o coś zahaczyłam, no nie mogę się przyzwyczaić, że już mi tak wystaje i zapominam o nim.
-
Witam się i ja. Dziewczyny któ¶a ma tą dietę cukrzycową po której schudła? Ja usyszałam wczoraj że musze pilnować wagi, ze narazie jest ok ale największy wzrost przed nami i mam uważać no i chętnie zmodyfikuje moją dietę pod kątem tej cukrzycowej. Co do serduszka to okazało się wszystko w porządku, tylko bez sensu mnie zestresowali. Bąbel tak jak pisałam ma 1360 g. rośnie ładnie:)
zupaztytki, maaartinka, KasiaKa, xpatiiix3, Goplana, Nata, santoocha, Viviana, RewolucjaSięDzieje, Madlen222, AgataP, Maga31 lubią tę wiadomość
-
KasiaKa mi wczoraj M powiedział jak wchodzilismy do centrum handlowego ze wypadaloby żebym stawała dalej od drzwi bo brzuchem zachacze
i chyba nad tym nie panuje bo od drzwi zostało mi kilka milimetrow, a przeciez w brzuchu jest jego syn.. mila rada
a drzwi do centrum są automatyczne kręcone
przy przeszkodzie się zatrzymują
KasiaKa, xpatiiix3, ÓptimusPrime lubią tę wiadomość
-
Witam od rana
Mąż mi powiedział, że śnił mu się dziś pierwszy uśmiech Antka do nas
Taki był rozanielony! Aż się wzruszyłam!!!
Talia, wrzucę zarys tej diety. Ogólnie to jest chyba najzdrowsza dieta z możliwych. Pani nam podała chore ilości (przytyłabyś jak nic, więc podam ogólne zasady). Mam zapisane ręcznie, biorę się za przepisywanie i wklejęÓptimusPrime, maaartinka, talia22, zupaztytki lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDoberek,
Przespalam nocke ok, wstalam przed 9, ale kleja mi się oczy.
Mam pytanko, co sadzicie o lozeczku na kolkach? Bedzie bezpieczne dla dziecka? Oczywiscie sa blokowane te kolka....bo wlasnie na olx jest okazja fajne lozeczko, ale z kolkami I siezastanawiam, czy stabilne bedzie? Czy bezpieczne?
Dzieki -
Witam się i ja:-)
Dzisiaj idziemy na wesele, muszę się normalnie zaorac, jakaś maseczke zrobić... i spakować bo po weselu śpimy u teściów, do nich zdecydowanie bliżej... już widzę mine mojego męża jak zobaczy ile muszę wziąć. Ale w czymś spać muszę i w co się jutro ubrać, i czym się umyć, posmarować i umalowac:-)
Też zauważyłam, że muszę większa uwagę zawracać na to, że mam brzuch:-). Klasycznie w kuchni najbardziej przytulam się do blatu i odkrywam zdziwiona, że kiedyś był bliżeji moja malutka walczy o miejsce, niech coś nacisnie na brzuch, to zasadza kopa i już wiadomo, że nie można:)
Miłego dnia!Goplana lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki
Poradźcie mi proszę, bo wy lepiej te wszystkie kosmetyki znacie. Tym razem potrzebuje jakiegoś kremu do twarzy dla mnie! Masakra z tą moją skórą, ogólnie jak rano wstaje to mam smalec na twarzy, tłusta niesamowicie, zwłaszcza na nosie, ale jak umyję twarz i wytrę to sucha jak wiór, że aż się łuszczy... Nie mogę się umalować bo takie farfocle się robią jak nakładam podkład gąbką...
I teraz nie wiem czym ją smarować. Może coś polecacie ? -
Dzień dobry
Ja dziś tez zrywalam się w nocy. Obudziły mnie kopniaki mojego synka:)) Na szczęście udało się zasnąć i trochę pospac. Dzisiaj jesteśmy umowieni z położna z Centrum Damiana ,żeby przybliżyła nam co wchodzi w skład tak drogiego pakieciku CC w Damianie. Zobaczymy tez sale, w której się leży po CC i oddział. W końcu jakaś decyzje trzeba będzie podjąć.
Miłego dnia mamusie:))Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 21:09
zupaztytki lubi tę wiadomość