Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Jedyne, co mnie pociesza, to że w takich sytuacjach uświadamiam sobie, że chociaż mnie wkurw złapał, to jednak mam jasne priorytety i Antek jest na pierwszym miejscu. Bałam się, że będę miała problemy, żeby tak przestawić myślenie a jednak wszystko przychodzi naturalnie.
Ja się parę miesięcy temu dowiedziałam, że przeze mnie już nie będą mężatek tam przyjmować na stażAle co drugie dziecko w Pl ponoć nieślubne, więc czy to jakieś zabezpieczenie?
ÓptimusPrime, Paju lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa21 wrote:Obawiam sie tylko tej cukrzycy, probowalam odstawic slodkie. - nie da sie!
zamierzam zrobić jakieś babeczki albo ciasto z tą stevią
Amnezja, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
pinsleepe wrote:Jedyne, co mnie pociesza, to że w takich sytuacjach uświadamiam sobie, że chociaż mnie wkurw złapał, to jednak mam jasne priorytety i Antek jest na pierwszym miejscu. Bałam się, że będę miała problemy, żeby tak przestawić myślenie a jednak wszystko przychodzi naturalnie.
Ja się parę miesięcy temu dowiedziałam, że przeze mnie już nie będą mężatek tam przyjmować na stażAle co drugie dziecko w Pl ponoć nieślubne, więc czy to jakieś zabezpieczenie?
Nie tam to gdzie indziej będą przyjmować... Wasz staż jest płatny z ministerstwa czy płaci pracodawca?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 21:56
-
nick nieaktualnypinsleepe wrote:Ja się parę miesięcy temu dowiedziałam, że przeze mnie już nie będą mężatek tam przyjmować na staż
Ale co drugie dziecko w Pl ponoć nieślubne, więc czy to jakieś zabezpieczenie?
Jak mozesz tak mowic o naszym kraju wyznaniowym, gdzie szanuje sie rodzine, gdzie kobiety maja rowne prawa I nie ma tych okropnych gender jak w UE???RewolucjaSięDzieje, Goplana, KUNIAK, AgataP, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja to od razu zobaczyłam tylko nick jej na głównej i szybko na majowe i patrzę a jak
heheh też mnie to ogromnie cieszy tak bardzo jej kibicowałam ,żeby szybko wróciła do Nas i jest ,cudowna informacja
RewolucjaSięDzieje, mada_lena, anusiaa90 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Goplana wrote:Ja nałogowo stosowałam stevię przed ciążą, ale teraz jakoś jej nie ufam. Czasami posłodzę kawę lub herbatę. Mało jest badań na temat jej wpływu na płód...
-
Ja wieczorkiem podglądam Was, mąz poszedł na nockę, Mała drugi wieczór z rzędu zaczęła tańcować, podejrzewam, że się jakoś inaczej przekręciła, bo inaczej kopie i ma więcej jakby miejsca. Także mimo, że chce mi się spać, to czuję, że mam pospane
Pinsleepe ja poszłam na L4 od razu, taka była moja i gina decyzja, już nie wspomnę jak mnie w pracy obgadali, ocenili itp. to co dochodziło do mnie było bardzo przykre i podnosiło ciśnienie, ale troszkę się od tego odizolowałam i nie żałuję. Tobie pewnie też przykro, ale będą niedługo po Tobie te opinie spływać, bo teraz najważniejszy jest Antek a i tak długo pracowałaś.mada_lena lubi tę wiadomość
-
ÓptimusPrime wrote:Jak mozesz tak mowic o naszym kraju wyznaniowym, gdzie szanuje sie rodzine, gdzie kobiety maja rowne prawa I nie ma tych okropnych gender jak w UE???
"Gdzie bursztynowy świerzop, gryka jak śnieg biała,
Gdzie panieńskim rumieńcem dzięcielina pała,
A wszystko przepasane, jakby wstęgą, miedzą
Zieloną, na niej z rzadka ciche grusze siedzą."
...na wierzbie...ÓptimusPrime, Goplana, mada_lena lubią tę wiadomość
Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości. -
Ewelina,
nie mogę chwilowo znalezc wszystkiego co zapisałam
ale na poczatek 3 linki:)
1. http://magia-dekoracji.pl/kategorie-produktow/naklejki-scienne-tradycyjne?page=6
moi faworyci:
2.http://lotari.pl/dec-n-roll/strefa-malucha/filter/product_type/naklejka.html?p=1
tutaj wybór gotowych jest niewielki ale można zaprojektować wzór naklejki samemu,i dorobić do tego np.poduszkę z tym samym motywem
Cen jeszcze n ie sprawdzałam
I chyba najlepsza bo jest troche ciekawych wzorów,i mozna wybrać kolor naklejki:
3.http://www.przyklejka.pro/dla-dzieci-k27.html
moi faworyci
OPtimus,zajrzyj w te linki bo któras z tych firm robi szablony malarskie o które kiedyś pytałas:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 22:28
ewelina_d, Goplana, xpatiiix3, RewolucjaSięDzieje, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRewolucjaSięDzieje wrote:"Gdzie bursztynowy świerzop, gryka jak śnieg biała,
Gdzie panieńskim rumieńcem dzięcielina pała,
A wszystko przepasane, jakby wstęgą, miedzą
Zieloną, na niej z rzadka ciche grusze siedzą."
...na wierzbie...
Nie wiem dlaczego,ale przed oczami rysuje mi sie rzad niskich,skosnookich,jednakowych kimow i maow w niebieskich mudnurkach z czerwonymi apaszkami wokol szyi....
..