Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
a tak w ogóle to jestem po wizycie! i ogólnie wyszłam nie zadowolona.Powiedziałam o bólu spojenia o bólu brzucha w nocy jak sie przewracam, zbadał mnie popukał tu i tam zeby wyczuc ból szyjke zmierzyl to długasna i zamknieta no i mówi leki spazmolina i paracetamol nic mi nie wyjasnil za wiele nie uspokoił, tylko jak zmierzył cisnienie jeszcze to chciał do szpitala odrazu skierować.Zaparłam sie ze nie chce:( To wypisal mi takie skierowanie ze w razie W mamsie zglosic na IP powiedział ze bardziej martwi go moje cisnienie niz te bóle bo z nimi sobie poradzimy. Cisnienie mialam ponad 160 tylko ja u niego zawsze mam wysokie bo sie stresuje jak wrocilam do domuzmierzylam to bylo 116/82. Eh i nie wiem juz co robic. Nie wiem co z tym bólem czy to juz ma tak byc?spazmolina i paracetamol mi pomogą?Wątpię;/ Dzidziulkaobejrzelismy serduszko bije pieknie lecz malutka nózki skrzyzowala buzke odwrocila i nic nie pokazała. Nie wiem teraz co myslec i o tym cisnieniu i o bólach, za 2 tyg mam wizyte
-
Teściów mam super.Jedynym problemem jest konkubina mojego teścia.Nigdy nie była w ciąży ale wszystko wie najlepiej. Mam tylko nadzieję,że nie będzie chciała,żeby mój synek mówił do niej babcia. Bo będzie wojna. Poza tym moją teściową uwielbiam i nie chcę żeby jej było przykro.
ewelina_d, mada_lena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ahh nie miało być lubię ale chyba póki nic się nie dzieje to nic nie trzeba robić możesz Prokris m po korzystać u mnie na te mniejsze zadziałał a większe zmniejszyły ale mimo wszystko 4 są a były 3...
Optimus ale jak to.? Heheh a i awanturę mi zrobił ze on pójdzie d urzędu jak tylko urodze i mal napisze na siebie i niby ma być Kornelia sakowicz .?! Nieeee nigdy w życiu i mowie będzie Nela Z ,od dawna postanowiono i nie ma nic do gadaniatylko ze nie wie chyba ze trzeba mieć papierek ze szpitala
A ku*wa poklne Wam normalnie mam dzień pełen nerwów skichałam się i posikałam na środku pokoju ... Wrr...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 19:50
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pati a to jakaś maśc jest czy tabletka? w ciąży mozna?
Nata jak nie zapomnisz to zapytaj kochana ja sobie ciagle o tym przypominalam w drodze i przed gabinetem a wiadomosci mnie rozwalily i zapomnialam. A na skurcze łydek mi ginek zalecił Filomag b6 i po 3 dniach przeszło calkiem -
Nata wrote:Evik ja idę w piątek i zapytam o te hemoroidy o ile nie spanikuje
Wy bierzecie magne b6 czy to drugie na A?? bo nie wiem co kupić, jutro muszę iść do apteki bo coraz częściej mnie coś w łydkę łapie
Asmag B teraz biore i super. Magne wczesniej i powieka drgala co rusz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 20:31
-
Evik wrote:a tak w ogóle to jestem po wizycie! i ogólnie wyszłam nie zadowolona.Powiedziałam o bólu spojenia o bólu brzucha w nocy jak sie przewracam, zbadał mnie popukał tu i tam zeby wyczuc ból szyjke zmierzyl to długasna i zamknieta no i mówi leki spazmolina i paracetamol nic mi nie wyjasnil za wiele nie uspokoił, tylko jak zmierzył cisnienie jeszcze to chciał do szpitala odrazu skierować.Zaparłam sie ze nie chce:( To wypisal mi takie skierowanie ze w razie W mamsie zglosic na IP powiedział ze bardziej martwi go moje cisnienie niz te bóle bo z nimi sobie poradzimy. Cisnienie mialam ponad 160 tylko ja u niego zawsze mam wysokie bo sie stresuje jak wrocilam do domuzmierzylam to bylo 116/82. Eh i nie wiem juz co robic. Nie wiem co z tym bólem czy to juz ma tak byc?spazmolina i paracetamol mi pomogą?Wątpię;/ Dzidziulkaobejrzelismy serduszko bije pieknie lecz malutka nózki skrzyzowala buzke odwrocila i nic nie pokazała. Nie wiem teraz co myslec i o tym cisnieniu i o bólach, za 2 tyg mam wizyte
Evik RR mierz w domku, na spokojnie 15 min odpoczynku, rano zanim wstaniesz z łóżka. Jedna wartsoc o ńiczym nie świadczy. Generalnie to drugie jest ważniejsze. Moja gina tez mi przepisała tabletki na ciśnienie. Dobrze, ze nie wzięłam bo bym odlot zaliczyła podejrzewam. Jutro pomiary. Na spokojnie. Jak bedzie wysoko to do szpitala. Lepiej nie ryzykować, ale jak bedzie ok to po co Ci stresy tak? Kolejna rzecz jakim aparatem ci mierzył?? Spazmolina jest super. Ja biore. Do tego Asmag. Zero skurczy, twardnienia sporadyczne. Tylko ciagnie mnie od pepka teraz. Podejrzewam przepuklinę pepkowa......
-
O i dla mnie asmag tez lepiej niż Magne działał bo mi dały położne z patologii hehe co raz dają to nospy to cos i mamę zaczepiaja puytaja jak tam u mnie
odwidzee je w czwartek
hehe własne na pogawedke do oddziałowej
jak dobrze mieć znajomości a ona super babka taka krejzolka z ADHD hehe
Nata no właśnie Nela Z.. (Moje nazwisko) a ten baran sobie ubzdurał ze m n złość zrobi i za rejestruje po swojemu tylko nie wie ze potrzebny papier ze szpital a u nas dają dopiero przy wypisie i to do rąk własnych matkiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 20:42
Livia
Nela
Marcel
-
Madalenko a czesto bierzesz spazmoline?ja czasami bardzo sporadycznie brałam a teraz ginek mi kazał przez 3 dni 3 razy dziennie. A cisnienie jak tylko wróciłam zmierzyłam i było 116/82 i zawsze w gabinecie miałam wysokie a w domu odpowiednie ale od jutra pojade jeszcze dokladnie z mierzeniem.
-
Evik u mnie 2x1 spazmolina plus asmag 3x2. I biore tak nadal. Ostatnio mi sie zapomniało i nic sie nie stało. Zmacalam brzuch, mięciutki.
Spazmolina tez obniża odrobine ciśnieniewiec dwa w jedńym
Wieczorkiem zmierz RR. usiądz, odpocznij, nie rozmawiaj w trakcie pomiaru, nie jedz wczesniej nic obfitego-w sensie wielkiego talerza kanapek i gorącej herbaty. Naprawde jeden pomiar to sobie mozna wiesz gdzie włożyć? I jeszcze pewnie elektronikiem mierzył? -
xpatiiix3 wrote:Sylvitak to jest z "facetami", a ja nie licze bo bardzo dużo się rusza moja
Moja tez non stop ćwiczy
Dzis gin zwrócił mi uwage zeby było conajmnie 10 ruchów na godzine.
Gwałtowne ruchy inne niz dotychczas tez powinny zaniepokoic.