X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Santoocha, coś się wyjaśniło z tą Twoją nieszczęsna podwójnie opłaconą przesyłką??

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Dzisiaj szaro, buro, a ja z niecierpliwością czekam na dzisiejszą wizytę :)

Nata też nie wiem jaki termometr kupić, jak Ci jakiś polecą w aptece to możesz podrzucić nazwę :)

Doti bardzo mi przykro, życzę Wam dużo siły.

rwi37s6.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej - ja kupiłam termometr bezdotykowy TECH-MED TM 50PRO DLA DZIECI na tej aukcji:

http://allegro.pl/termometr-bezdotykowy-tech-med-tm-50pro-dla-dzieci-i4442995677.html

Cena: 111,50 PLN

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goplana, Ewelina - jak Wy to robicie, że wstawiacie normalne linki w swoich postach - no wiecie, takie co to wystarczy kliknąć i się otwierają :)

Ja umiem wstawić tylko takie, co trzeba skopiować i dopiero wrzucić do przeglądarki :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 09:06

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ;)

Ja dzisiaj od rana kupe nerwów znowu straciłam, bo ten zapyziały psychol spał znowu na dole u Nas no doprowadza mnie do białej gorączki poszedł siku mowie podnieś deske, bo wiecznie obszczywa kibel.. No to co podniósł ale co. Tego jak podłogą zasikana na około to mowieidz poyciraj teraz po sobie to ,a oczywiście ja zwykle najgorsza opkrdol dostalam ze co ja od niego chce, ze się czepiam naubliżał mi znowu ,a babcia co.?! Patrycja kurwa zamknij morde ,uspokoj sie sratata a co ja będę siedzieć cicho ja mi tu wyzywa... Pff... No myślałam że gnoja udusze... Dobrze ze sobie poszedł ,bo malo mi brakowało, żebym go za fraki wyniosła, a nie daj Boże by mnie dotknął chociaż bym z miejsca mu ryja skasowała, bo nie wtrzmujejuz a taki spokój był jak Go nie było zero kłótni z babcia, a to wtrąci się i broni takiego padalca... No telepie mnie po prostu z nerwów znowu... Jak tu żyć spokojnie jak taki idiota mieszka chodzi na złość robi, a ta po jego stronie ,pff jeszcze do mnie ile ja mam lat, to mwqowie ze nieważne ile niech sobie nie pozwala gnojek jeden na taki słownictwo do mnie, taki parszywiec jeszcze babcia do mnie żebym się uspokoiła a ten język za jej plecami wystawia i się śmieje ze mnie no mowie do szału mnie to doprowadza, a ona tego "nie widzi" ,a raczej nie chce widzieć i jest strasznie niesprawiedliwa, mam prawo chodzić do czystej łazienki i zwrócić uwagę ,bo tez tu mieszkam i nie będzie mi tu ktoś ubliżał bo uwagę mu zwrocilam no nauczył się i teraz pyskuje za każdym razem...

Doti wspolczuje i Tule mocno wirtualnie :**

Miłego dnia dziewczynki :**
    ...oby milszego niż u mnie się zaczął, bo ja to do końca ciąży będę chyba strzepkiem nerwów...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 09:09

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam z rana! no muszę powiedzieć że dzisiejsza noc była ciężka, jakoś zasnąć nie mogłam,bałam się okno otworzyć żeby się nie przeziębić bo śpię na brzegu przy oknie...nad ranem złapał mnie taki skurcz że mnie łydka boli, mąż mnie uratował ale aptekę muszę już koniecznie odwiedzić!!!! dostałam opr od niego że jeszcze nie byłam. Zimno za oknem, na szczęście mieszczę się jeszcze w bluzę taką ala płaszczyk więc spoko. Ja się zastanawiam nad kupnem od tego kogoś http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=21076388 bo ma promocje.
    Doti wyrazy współczucia, trzymaj się słonko <tulę>.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 09:10

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry Mamuski :)

Mam 3 ksiazki w pdf i chyba najlepiej mi je bedzie wyslac na e mail :)
    Jak ktoras chetna to poprosze adresik.
    Mam: jezyk niemowlat, usnij wreszcie i kazde dziecko moze nauczyc sie spac.

Doti.. Wyrazy wspolczucia.. :(

ÓptimusPrime, Lavendula, caterina lubią tę wiadomość

• pinsleepe Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doti, bardzo Ci współczuję, koszmar!

Pati, Ty chyba nie zaznasz spokoju, dopóki się nie wyprowadzisz.

Od wczoraj mam nowy glukometr (przez weekend miałam po dziadku, z przeterminowanymi paskami) i pokazuje mi dużo lepsze wyniki :) Oczywiście uznaję, że tamte były nieprawidłowe, skoro paski po terminie a te są nówki.

Powiem Wam, że zaczynam się niecierpliwić, żeby mieć już Antka ze sobą (nie będę za często tego powtarzać, bo jak w czwartek myślałam, że się wybiera na spotkanie z mamą, to wpadłam w panikę). Myślę, że to dlatego, że ostatecznie odpuściłam temat pracy. Uwolniłam się mentalnie od wszelkich zobowiązań. Wczoraj leżeliśmy sobie z mężem w łóżku i rozmawialiśmy o tym, że jak gin mi kazał iść na zwolnienie od początku czerwca, to trzeba było brać i w ogóle się nie zastanawiać, co w pracy. Kto wie, może te skurcze rzadziej by się pojawiały, gdybym nie latała jak nienormalna. Teraz już nic mi głowy nie zaprząta i jakoś całe napięcie zaczyna opadać :)

Milaszka, wysłałam zaproszenie, wyślę Ci maila we wiadomości :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 09:17

f2w3rjjg7duv7nlc.png
  • talia22 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milaszka to ja poproszę [email protected]

f2w343r88uf9xtcb.png

• ewelina_d Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotty84 wrote:
    Goplana, Ewelina - jak Wy to robicie, że wstawiacie normalne linki w swoich postach - no wiecie, takie co to wystarczy kliknąć i się otwierają :)

Ja umiem wstawić tylko takie, co trzeba skopiować i dopiero wrzucić do przeglądarki :(

wstawiasz adres pomiedzy dwa tagi - [ url ] i [ /url ] (tylko pisane bez spacji)

tak jak wstawiasz zdjecie i masz miedzy kwadratowymi nawiasami IMG, dziala na tej samej zasadzie. Goplana jeszcze pogrubia napisy przez wstawienie 'b' albo koloruje:)

Dotty84 lubi tę wiadomość

Ewelina
    hhojzmj.png
  • ewelina_d Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milaszka wrote:
    Dzien dobry Mamuski :)

Mam 3 ksiazki w pdf i chyba najlepiej mi je bedzie wyslac na e mail :)
    Jak ktoras chetna to poprosze adresik.
    Mam: jezyk niemowlat, usnij wreszcie i kazde dziecko moze nauczyc sie spac.
    ja mam kilka ksiazek w Mobi na Kindle, w sensie Kalyte, Talko, W Paryzu dzieci nie grymasza, Macierzynstwo non-fiction... jakby ktos chcial pozyczyc:)

Ewelina
    hhojzmj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Talia, poszlo :) sprawdz czy sie dobrze zalaczylo,. Jak okaze sie ze nie, to wysle z kompa jeszcze raz :) pinsleepe zostalas juz moja przyjaciólką ;)

• ewelina_d Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doti - wspolczuje:( i gratuluje slubu!

Pati - wspolczuje ci "wspollokatorow"... faktycznie ty i twoje dzieci chyba zaznacie spokoju tylko jak sie wyprowadzicie... bo Marcel bedzie coraz wiecej rozumial i powtarzal i tak zyc z wujkiem psycholem i prababcia, ktora rzuca kurwami, to slaba opcja...

Pinsleepe - no pewnie, ze trzeba bylo brac, ale to madry czlowiek jest pozniej, wlasnie jak sie dostanie odpowiednie "dziekuje"... pozazdroscic tylko Dotty84, ze ma tak pozytywna sytuacje w pracy i do tego pasujace podejscie. gorzej jak podejscia twoje i twojego pracodawcy sa kompletnie rozne.

Ja juz wymyslilam 2 kolory scian i mam kilka propozycji naklejek, ale ze wzorem nadal nie jestem usatysfakcjonowana... sciany beda albo mietowe albo fioletowe:
    http://www.dulux.pl/pl/kolory-szczegoly/m81181
    http://www.dulux.pl/pl/kolory-szczegoly/zn0273

niech maz zdecyduje:)

i biala naklejka do bialych mebli. plus ewentualnie kolorwe decory materialowe (na pewno imie Hania, ale moze jeszcze cos:)).

znalazlam banksy'ego:))
    http://www.przyklejka.pro/dziewczynka-z-balonami-p1676.html

i dzis taka paskudna pogoda a ja chyba sie lekko przeziebilam w sobote na tym weselu (tak sie najadlam, nie tanczylam, tylko spacery sobie robilismy, a bylo tak se na zewnatrz...) i czeka mnie dzis wycieczka na poczte...

no nic:) Hania od wczoraj ma jakas szalonke, przekreca sie non stop, nie wiem czy w ogole spala:) nakarmilam dzis konfitura jagodowa od tesciowej i moze sie na chwile uspokoi:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 09:45

Goplana, mada_lena, RewolucjaSięDzieje, Maga31 lubią tę wiadomość

Ewelina
    hhojzmj.png
  • talia22 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milaszka doszło:) Dziękuję

Milaszka lubi tę wiadomość

f2w343r88uf9xtcb.png

• Marzena27 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doti bardzo Ci współczuję :( przykro mi, trzymaj się...
    Pati Twoja sytuacja jakaś masakra, niepotrzebne Ci teraz takie nerwy.... nawet trudno coś poradzić, dopóki mieszkacie razem to będziesz narażona na takie akcje... :(

My się witamy w 3 trymestrze z Zuzanką :) Młoda szaleje, wypycha się, kopie, jeździ nogami po mojej dłoni jak przyłożę, niemożliwa jest :)
    Z zapartym tchem podczytuję wrześniówki i śledzę ich porody :) i tak się właśnie zaczęłam zastanawiać, która z nas będzie pierwsza, w jakim tempie będziemy szły, to już tak niedługo.... :)

Viviana, mada_lena, RewolucjaSięDzieje, Agusia ;) lubią tę wiadomość

oar83e3kxk11r0ik.png

ex2bmg7yfkaymxmq.png

i81xxzdv8mhocgdy.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina_d wrote:
    wstawiasz adres pomiedzy dwa tagi - [ url ] i [ /url ] (tylko pisane bez spacji)

tak jak wstawiasz zdjecie i masz miedzy kwadratowymi nawiasami IMG, dziala na tej samej zasadzie. Goplana jeszcze pogrubia napisy przez wstawienie 'b' albo koloruje:)

Całe życie człowiek się uczy :)

Dzięki!!!!!! :*

ewelina_d lubi tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też poproszę na maila [email protected] :-) mój mały książe zmienił chyba pozycję w brzuszku bo dzisiaj czuję Go pod żebrami z obu stron, wczoraj wieczorem się strasznie wiercił w brzuchu, śmiałam się z mężem że chce mi pępkiem wyskoczyć.

mada_lena, Milaszka lubią tę wiadomość

rfnnk6n.png
  • eforts Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.aptekagemini.pl/termometr-rossmax-ha500-bezkontaktowy.html - ten ma dobre opinie i cena ok

Madalena wiem, że wszyscy Ci to piszą ale dodam, że mojej siostry córa była obwinięta pępowiną, powiedział jej to inny lekarz bo akurat jej prowadzący był nie dostępny i miała usg, w każdym razie jej lekarz powiedział później ze nawet nie mówi o tym pacjentkom bo szkoda ich nerwów a młoda jeszcze przed porodem się odwineła :)

mada_lena lubi tę wiadomość

1usaanlitgnl6x8t.png
    1usaupjyr1vci98r.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eforts pisałam o nim kiedyś, moi znajomi go polecaja ale sama nie wiem :-)

rfnnk6n.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry po raz drugi :)
    Vivianka - drugi raz udaje mi się zasnąć ok. 5-6 rano, i śpię do 8 :), ale wory pod oczami i tak zostają :)
    Tak na poprawę humoru dla zwierzolubnych:
    https://www.facebook.com/photo.php?v=4952629108665

Viviana, Madlen222, e_v_e, AgataP, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość

jftycms.png
‹‹ 1074 1075 1076 1077 1078 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ