Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ahh jaka ulga hehe Najedzona, to idę spać, a co
Hehe wrześniowki to maja tempo, laski Wy chociaż ciut się wstrzymajta jeszczeno zaraz przed szereg wyskoczycie, a jeszcze za szybko :** ni3ch dzieci siedzą grzecznie i dają wyspać się mamciom póki mają czas
Dobrej nocki, kolorowych i takie tam żygam tęczą sny :**mada_lena, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyWitam po bardzo długiej przerwie... Tak nie piszę tutaj za dużo, ale staram się czytać i być na bieżąco.
A ostatnio trochę nerwów, stresu i przykrych wydarzeń. W sobotę miałam ślub, a dwa tygodnie temu młodszy brat utopił się w jeziorze, tydzień trwały poszukiwania i w środę przed weselem był dopiero pogrzeb... To tak szybko i w skrócie, bo ciężko tak opisać.
Dzisiaj byliśmy na kolejnej wizycie i dopiero dzisiaj dowiedzieliśmy się, że będzie chłopiec -
Lavendula nie musza byc na czczo. Spokojnie kanapeczke mozesz zjesc.
Doti witaj. Nie wiem nawet co napisać. Po prostu przykro mi, trzymaj sie ciepło....
Pinsleepe teraz kontrola za dwa tyg, bo chce mnie zobaczyc, jutro genetyczne i mam pojsc do swojej NFZtowej gin w miedzy czasie. Ruchy liczyc, obserwować skurcze czy występują. I tak oto nie śpię tylko mysle....
Kolezanka sympatyczna. Nie bierz sobie do serca tego gadania. Szkoda nerwów.
Rewolucja dokładnie rollercoaster emocji i wrażeń.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 00:59
-
No tak, tym razem pobudka już o 2:20
Nawet koty sobie smacznie spały.
Doti - tak bardzo współczuję... to ogromna niesprawiedliwość, coś z czym nigdy nie można się pogodzić
Mimo wszystko gratuluję Ci synka, i męża, i życzę wszystkiego co tylko w życiu najlepsze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 03:17
-
Ja też już nie spię.
Doti - bardzo mi przykroDobrze że macie siebie no i teraz syneczka.
Obudziłam sie o 4, myslalam ze zaraz usnę. Ale gdzie tam. Zrobiłam sobie ciepłej herbaty i zjadlam buleczkę. Polozylam się i mi się ulało...! Wstalam szybko i w lazience juz poszoa reszta...w niemowlę się zmieniam. Trzeba było czekać aż mi się odbije... -
Cześć
Mam do sprzedania wózek Navington Galeon dla dziewczynki bo kolory brąz + brudny róż. Extra na zimę ze względu na duże pompowane koła! Proawdzi sie super!
Do kompletu posiadam parasolke, ciepły śpiworek, torbę, adaptery do fotelika samochodowego.
Akcesoria w kolorze wózka.
POLECAM!!! W razie pytań służę pomocą!
http://allegro.pl/wozek-4w1-navington-rama-galeon-zestaw-akcesoria-i4509084478.html
Pozdrawiam! -
Cześć Brzuchatki! Ja właśnie siedzę w przychodni po glukozie... Było gorzej niż poprzednim razem i myślałam, że zarzygam całą poczekalnię, ale na szczęście przetrwałam
I chyba najgorsze mam już za sobą
Doti - strasznie smutne to co Was spotkało, przytulam :*
Co do pracy i L4 - myślę, że nie ma złotej reguły - wszystko zależy od wielu czynników:
1) stanu zdrowia mamy i maluszka
2) charakteru mamy (ja np mam ADHD i chyba bym zwariowała siedząć całą ciążę i cały macierzyński w domu
3) pracy - ja np lubię swoją pracę, więc te 6 miesięcy zleciało szybko i miło
4) itd itp
Dlatego też niektóre mamy idą od razu na zwolnienie (i to nie oznacza, że są leniwe!), a inne pracują praktycznie do końca (i wcale nie czują się wykorzystywane i wcale nie jest tak, że nikt ich starań nie doceni)
TO TAKIE MOJE ZDANIE W TYM TEMACIE
Ja jestem po środeczku, czyli popracowałam do końca 6-go miesiąca, było miło, ale teraz już od września chcę przejść na L4, żeby poogarniać swoje sprawy
MIŁEGO DNIA!!!AgataP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
WItam sie i ja. Po sniadanku juz,skromne bo dwa kawaleczki,ale przezyje.
Doti,tak mi przykro. Nie wiem co powiedziec ...Gratuluje Synka i meza,macie siebie,wiec jakos dasz rade. Tule
Milego dnia dla wszystkich. Ja ok 11 zabieram sie za prace. Musze podloge wyszorowac po wielkim remoncie bo moze dzisiaj po wykladzine pojedziemy,pranie se juz robi,salon,kuchnia do sprzatania...jejuTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Witam. Jakoś usnęłam, a Malutka jeszcze buszowała w brzuchu.
Zaraz śniadanie. Kurde zimno jest strasznie, boję się przeziębień, już rano jak wstaję to czuję taka nijaka, trochę katar mam, a siedzę w domu. Trzeba już cieplejsza piżamę zakładaćI kurdę tej kurtki nie mam na jesień, tzn nie mieszczę się w swoją, trzeba się rozejrzeć za nową.
Doti 24, bardzo mi przykro.
Goplanko to Ty się tak budzisz w nocy ale potem usypiasz, czy potem już nie możesz usnąć? Ja wstaję na siku ze 2razy, czasem po tym się kręcę w łożku ale usnę.
Madalenko kciukam za wizytę dzisiaj i czekam na info.mada_lena, AgataP lubią tę wiadomość
-
Witam Was:)
U mnie ostatnio noce całe przespane, co prawda wstaję na siku, ale w drodze powrotnej już zasypiam.
Doti bardzo mi przykro, wyrazy współczucia.
Wczoraj byliśmy chwilkę u teściów, bo mąż coś z ich autem robił i mężuś zapytał się ile dołożą się do wózka, a oni na to, że się nie dołożą tylko zapłacą za cały. Masakra jaka jestem szczęśliwa, będę mogła kupić z fotelikiem cybex Aton Q, w którym się zakochałam.xpatiiix3, ewelina_d, ÓptimusPrime, Eve, mada_lena, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają
Nasze kochane serduszko
https://www.maluchy.pl/li-69440.png