X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Mamadomina Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IMG]http://i60.tinypic.com/4h9xz7.jpg[/IMG]

talia22, anusiaa90, AgataP, Rybka Nemo, Maga31 lubią tę wiadomość

Aga
    010i3e3kdjmb4cx1.png
  • desou Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doti wyrazy współczucia...

Właśnie wkładamy pizze do piekarnika! Domowej roboty na cieście z Aldi'ka ;) pychaaaaaa

• pinsleepe Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvi, ja w tym szpitalu już raz leżałam i nic nie jadłam od nich, wszystko mi mąż przywoził. To było na endokrynologii, pierwszy posiłek to była zupa o smaku wody (nawet nie wody z solą) a jak zobaczyłam na drugie wiadro ziemniaków i wątróbkę, to uciekłam. Tam była jedna ciężarna, jej dieta różniła się tylko tym, że zamiast białego pieczywa dostawała trochę ciemniejsze (ten najgorszy chleb barwiony zmiotkami z podłogi chyba :P ).

Laski, ja od kiedy nie pracuję, chodzę w dresach i piżamach. Jakoś mnie nie rusza, że ktoś mnie tak zobaczy, bo w weekendy to zawsze był mój standardowy strój. Teraz pod koniec kryterium będzie takie, żebym się zmieściła i nie zmarzła. Koniec. Akurat spodni i legginsów mam wystarczająco a swetry swoje rozpinane plus od mamy wezmę kilka. Do kurtki się przymierzę, jak przyjdzie pora, ale mąż mi coś pożyczy ;)

AgataP, Maga31 lubią tę wiadomość

f2w3rjjg7duv7nlc.png
  • Mamadomina Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://oi60.tinypic.com/2nbdog5.jpg

http://oi62.tinypic.com/15e7q81.jpg

o ja ciemna masa, jak to zrobić aby od razu zdjecia były???

anusiaa90, xpatiiix3, talia22, ÓptimusPrime, KasiaKa, KUNIAK, Madlen222, Maga31 lubią tę wiadomość

Aga
    010i3e3kdjmb4cx1.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pat a nie możesz z kimś z opieki pogadać że nie radzicie sobie z nim może go na jakieś leczenie skierują. Moja koleżanka ma takiego syna co roznosi dom na strzępki a młodszego brata to prawie zabił kiedyś. Posżła z nim do lekarza i skierowali go na leczenie u psychologa dziecko sie wyciszyło po tej terapi

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rewolucja szczerze to nawet nie wiem śpi u Nas od kiedy wrócił juz mnie nosi od dwóch dni jest nie do wytrzymania... Cale szczęście jutro na pol dnia do teatru na próby idzie bo juz mam gnoja dość... Wrr... Higiena.?! No przecież ja sie czepiam jego niepotrzebnie, c tu gadac więcej...

Nastka ja moja mama nie chce juz dwa lata jest nie leczony jest co raz gorzej a psychiatra ostrzegał leków nie bierze i o psychol się zrobił... Ja mowie poważnie jak jego nie zaczną leczyć to albo ja w psychiatryku wyladuje z nerwicą albo w więzieniu za morderstwo...

Ale ja na serio nie daje rady...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 13:32

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • maaartinka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati a może nagraj jak on się zachowuje i popros o pomoc jakaś opiekę.. Może skieruja go na przymusowe leczenie on naprawdę może wam kiedyś zrobić krzywdę..

201411191762.png
  • anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati może powinnaś poważnie porozmawiać z mamą. Coś trzeba z nim zrobić, bo TY teraz nie możesz się stresować. On jest nie przewidywalny i jeszcze jakiś głupot narobi. Tak nie może być

rwi37s6.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No widzicie jak każdy gada ze ja powinna mu tez poblazac jak moj brat mu przez łeb da to cisza jest nakrzyczy cisza ale ja tylko chociaż najmniejsze słowo powiem na niego to esej zła niedobra co aqja che o niego jeszcze sama opierdol dostane a ten wiecznie stoi obok kogoś i morde krzywo albo język wystawia i wychodzi na to e do niego ktoś się dołącza i na mnie razem nic ich nie obchodzi że ja w ciąży czy nie... Po prostu nie ma co gadać, a ja tez nie daje rady się nie odzywać bo w pewnym momencie pękam... Nie daj boże jeszcze go wysłać po cichu gdzieś oni by mnie zalatwili tak ze by mi dzieci zabrali... Juz mi nie aż matka groziła ze jej dzieci jej sprawa... A uwierzcie juz myślałam o przymusowej terapii...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 13:38

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyslalam ksiazki do dziewczyn ktore podaly e-maile, mam nadzieje ze zadnej nie przegapilam ;) a jezeli przegapilam, albo nie doszedl, to prosze o reprymende ;) u mnie rosnie ciasto na chlebek, licze na to ze wyjdzie, bo dzis pierwszy raz z nowego przepisu robie. Jutro mamy USG, mam nadzieje ze Malenka cala i zdrowa i ze rozkraczy sie choc na chwilke zebysmy mogli potwierdzic pimpke rympke.

co do imion to u nas tez brak decyzji. Jak cos nam sie podobalo na poczatku ciazy, to juz jest nieaktualne.. :( i tak co chwile mamy inny pomysl.. To ja, to maz i w kolo macieju.. Hmm.. Mam nadzieje ze sie na cos zdecydujemy do porodu.. Jeszcze tylko 71 dni :)

Lavendula lubi tę wiadomość

• anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati TY też jesteś jej dzieckiem, więc Twój spokój powinien być dla niej równie ważny. Tym bardziej, że jesteś w ciąży, w której wiecznie coś się dzieje. Musi do niech dotrzeć, że Ty masz prawo zadbać o bezpieczeństwo Twoich dzieci !!!

rwi37s6.png
  • desou Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze ja, zaraz poślę Ci maila bo zapomniałam... tylko musisz mnie zaakceptować bym mogła wysłać wiadomość prywatną

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 13:46

Milaszka lubi tę wiadomość

• sylvi Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pinsleepe wrote:
    Sylvi, ja w tym szpitalu już raz leżałam i nic nie jadłam od nich, wszystko mi mąż przywoził. To było na endokrynologii, pierwszy posiłek to była zupa o smaku wody (nawet nie wody z solą) a jak zobaczyłam na drugie wiadro ziemniaków i wątróbkę, to uciekłam. Tam była jedna ciężarna, jej dieta różniła się tylko tym, że zamiast białego pieczywa dostawała trochę ciemniejsze (ten najgorszy chleb barwiony zmiotkami z podłogi chyba :P ).
    a widzisz u mnie żarełko było dobre, i zupki i wszystko inne także narzekać nie mogę, a moje różniło się trochę bo i herba musiałabyś niesłodzona i zupa mleczna nie słodzona i marchew starta a nie gotowana także trochę tego było, nie całkiem inne ale zmienione

na widok wątróbki też bym uciekła :D

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczerze to ich to nie obchodzi... Jak byłam z Marcelem w ciąży też to samo było... Tylko wtedy jako tako żadnych komplikacji nie było... A mama nawet nie wie że ja prywatnie parę razy byłam, bo zaraz gadka jest że rozpierdzielam pieniądze na swoje zachcianki... Najlepiej to by mnie się już z domu pozbyli, ale fakt faktem wywalić mnie nie mogą, bo po pierwszy się ucze, a po drugie mam stały meldunek i nie pracuje, no to raczej nie mogą samo z siebie żeby chcieli babcia ciągle powtarza, że czeka aż mieszkanie dostane bo ona wtedy będzie miała spokój od Nas,..

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evik wrote:
    Hej kobietki, ja dzis wstałam i mam na uście opryszczkę!Fuck!tylko sie chlodniej zrobiło i jak zwykle dopadła;/ Czy wiecie moze co mozna stosowac?
    Evik ja używam zwykłej maści cynkowej (koszt ok 3-4 zł) a działa cuda, ostatnio usta mnie zaswędziały patrzę w lustro i widzę, że coś jest na rzeczy, posmarowałam i rano nic, mój gin powiedział, ze można smarować bez przeciwskazań, nawet zovirax, leki mniej czynią szkody, niż długotrwały wirus w organizmie..

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati współczuje rodzinki. Mam nadzieje, że uda Ci się jeszcze jakoś nerwowo wytrzymać cała tą sytuacje. Jedyne co Ci zostało to nie dać się sprowokować i strać się przebywać jak najmniej czasu w ich towarzystwie

rwi37s6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamadomina wrote:

walnijprzed i za linkiem bez spacji

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamadomina wrote:

eee no Mamadomina Ty to lasencja jesteś !!!

• maaartinka Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milaszka dziękuje :)

Milaszka lubi tę wiadomość

201411191762.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdziele Pati, bardzo Ci współczuję takiej rodziny..Kuniak jak dla mnie ponczo nr 1 jest super, linka dawaj ;-) ja pisałam o oilatum ale jeszcze nie kupiłam,widziałam w gazetce w sensie w skarbie :-) zaraz zabieram się za robienie tarty z ciasta francuskiego z budyniem i borówkami, ciekawe co to wyjdzie. Widzicie ja nie biorę swojej położnej więc raczej nikt za mną murem nie stanie w sprawie nacinania, muszę to zadeklarować wcześniej, jak się nie zgodzę to wtedy niech się dzieje wola nieba...muszę sobie odpalić ten filmik z tym masażem, w końcu po coś ten olejek zakupiłam, chociaż smaruje nim brzucha teraz :p moje dziecko daje mi spać, wcale nie kopie mnie nie wiadomo jak jak leże na boku czy na wznak :-) szczerze to zaczynam się niepokoić bo Wasze to ciągle coś rozrabiają i w nocy budzą a mój taki grzeczniutki jest.
    Mamadomina musisz ten drugi link wkleić on się na forum nadaje :-)

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
‹‹ 1078 1079 1080 1081 1082 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ