Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati u Ciebie to chyba jeszcze dochodzi to, że jak przerwiesz naukę to wtedy kasy Ci ojciec nie będzie płacił w sensie alimentów no nie? a powiedz mi Ty w ogóle będziesz miała jak się utrzymać w tym mieszkaniu jak już je dostaniesz? powiem Ci że dziwie się Twojej mamie że ona nie może zajmować się wnukiem, przecież to takie naturalne mi się wydaje...smutno mi że tak się dzieje u niektórych, że nie mają nikogo komu mogą zaufać i się wyżalić
-
nick nieaktualnyEwelina, dzieki za ksiazki
Laski, jakos dola podlapalam przez opowiesci Pati I znowu Wasza "walke" z kilogramami
Mamadomina, Agata - normalnie modelki do reklamy!!!
Kuniak, fajne ponczo, fajna str z ciuszkami.
Pin, wspolczuje pojscia do szpitala, tylko nie urodz tam z tych nerwow za wczesnie
Ja mam teraz stresa, bo wepchnela sie do mnie w odwiedziny kobieta, kt nie trawie!
Dla mnie jest ona energetycznym wampirem z ogromnym syndromem niedopchniecia,I to doslownie, bo juz glowa mnie boli od jej gadek o kochankach mlodszych (ona ma ok60lat), o watkach lozkowych w mojej I swojej rodzinie itp... Zawodowo to kobieta sukcesu, znana, b.silna kobieta, ale ...no ja juz od tygodnia sie nakrecam, bo dzis przychodziNormalnie chcialabym byc asertywna, a nie dobra ciocia dla wszystkich!
Az mi Malutki w nrzuchu z nerwow buszuje!
Nie moglam jej odmowic, bo niedawno rodzila jej synowa, w szpitalu niedaleko mnie, chce sie podpytac co I jak. Swoją drogą, to bombardowala mnie mailami, kiedy zaprosze ja nz kawe...
Wiecie co, no normalnie w histerie wpadlam, leca mi lzy I cala sie trzese! Nienawidze trj baby, serio! Znamy sie od 5 lat, I przez caly czas znosze jej schizy, my G ile o a mi krwi wypila!!! Wiem, dupa jestem I slaba psychicznie, dlatego ta y ludzie ona, moj maz, oma matka robia zs mna co im sie zechce, a ja nic. Tchorzem jestem. I beznadziejnym przypadkiem...
Zmykam, bo zaraz do drzwi zadzwoni....AgataP lubi tę wiadomość
-
Śliczne brzuszki macie
Nata właśnie chciałam dopytac bo myslalam ze takich rzeczy nie ma w rossmaniea właśnie mialam na allegro zamawiac
także 29 pedze do rossmana
A moglabys mi jeszcze sprawdzic jakiej wielkosci jest ta masc i płyn w tej cenie? Bo nie mogę tego na necie znaleźć..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 15:08
-
ÓptimusPrime wrote:Ewelina, dzieki za ksiazki
Laski, jakos dola podlapalam przez opowiesci Pati I znowu Wasza "walke" z kilogramami
Mamadomina, Agata - normalnie modelki do reklamy!!!
Kuniak, fajne ponczo, fajna str z ciuszkami.
Pin, wspolczuje pojscia do szpitala, tylko nie urodz tam z tych nerwow za wczesnie
Ja mam teraz stresa, bo wepchnela sie do mnie w odwiedziny kobieta, kt nie trawie!
Dla mnie jest ona energetycznym wampirem z ogromnym syndromem niedopchniecia,I to doslownie, bo juz glowa mnie boli od jej gadek o kochankach mlodszych (ona ma ok60lat), o watkach lozkowych w mojej I swojej rodzinie itp... Zawodowo to kobieta sukcesu, znana, b.silna kobieta, ale ...no ja juz od tygodnia sie nakrecam, bo dzis przychodziNormalnie chcialabym byc asertywna, a nie dobra ciocia dla wszystkich!
Az mi Malutki w nrzuchu z nerwow buszuje!
Nie moglam jej odmowic, bo niedawno rodzila jej synowa, w szpitalu niedaleko mnie, chce sie podpytac co I jak. Swoją drogą, to bombardowala mnie mailami, kiedy zaprosze ja nz kawe...
Wiecie co, no normalnie w histerie wpadlam, leca mi lzy I cala sie trzese! Nienawidze trj baby, serio! Znamy sie od 5 lat, I przez caly czas znosze jej schizy, my G ile o a mi krwi wypila!!! Wiem, dupa jestem I slaba psychicznie, dlatego ta y ludzie ona, moj maz, oma matka robia zs mna co im sie zechce, a ja nic. Tchorzem jestem. I beznadziejnym przypadkiem...
Zmykam, bo zaraz do drzwi zadzwoni....
Ja mam taka jedną duźo młodszą, którą też ciężko słuchać. Współczuję. Ja nie wiem co one z tymi młodszymi kochankami , kompleksy leczą czy co? Chociaż z drugiej strony nie wiem czy w wieku 60-lat brałabym się za jakiegoś ramola starego, może trzeba sobie wówczas jakiegoś ślepego młodzieniaszka znaleźć?? hi hi żartuję sobie
-
nastka151 wrote:ja coraz częściej mam ochotę wyjechać z polski wpizdu. W innych krajach nei ma takiej zniczulicy jak u nas.
Mnie się wydaje że wszędzie jest podobnieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 15:20
-
nick nieaktualnyMamadomina no akurat lustro nie sięga
ale nie ma to jak legginsy i adidaski
zreszta jak ide z psem to przywdziewam kalosze w serduszka do dresow tak wiec niczym naomi campbell z wybiegu ha
jeszcze tylko zalicze sandaly ze skarpetami i smialo moge powiedziec ze nosilam juz wszytsko
Optimus ja tez mam takiego wamipra energetycznego i to chyba nawet parę osob sie zliczy i tez nienawidze sie z nimi spotykac...okropieństwo i wcale nie latwo sie im przeciwstawic,prawie niemozliwe tym bardziej teraz w ciazy jak takie podatne na emocje jestesmy.
Ewelina tez zgrabniocha co mnie utwierdza w przekonaniu ze Listopadowki to jednak naj sa...najladniejsze,najmadrzejsze i najzgrabniesze
porody leca na polsat cafe wlasnie wlaczylam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 15:25
Mamadomina lubi tę wiadomość
-
Agata - tylko dupa mi zniknela
weszla do brzucha... po ciazy bedzie praca nad tylkiem i brzuchem, nie ma co;)
I nadal nie dobilam do 70kg, caly czas sie czaje w przedsionku:)
Wlasnie nadrabialam wrzesniowki, no nie moge z nimi, maja tempo 2 razy wieksze niz my
ciekawe czy my tez bedziemy robic relacje live z porodow;)AgataP, Marzena27, lkc lubią tę wiadomość
-
ohh nie wytrzymam napisała do mnie była kochanka mojego co za szmata ma tupet się odzywac znowu z pretensjami ze moj z nia kontakt urwal i ze jej juz finansowo nie pomaga. Napisałam jej grzecznie "spierdalaj". Rozszarpałabym ją na strzępy normalnie
-
maść mała bo 30 więc nie wiem czy aż taka dobra cena, ale oilatum 500ml
oto moja tarta pachnie nieziemsko (zdjęcie takie sobie)
nastka co za pitka no!! bardzo dobrze jej napisałaś, chociaż ja pewnie bym olała i jej nie pisała nic, albo pomyłka
Laseczki z Was wszystkich, brzuszki śliczne i zgrabneWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 15:32
AgataP, ewelina_d, Madlen222, lkc, Isia14, Goplana, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Moja mamulka przyniosła nam trzy wielkie wory miskow klocuszki i samochodzik z Fisher price betoniarke
jak to wszystko rozrzucilam to jak w przedszkolu haha Probowalam wybrać tylko kilka misiów ale przy moim M to było niemożliwe.. Do tego drewniany stolik z krzeselkami ale jego będzie trzeba odmalowac i odświeżyć
ciekawe gdzie ja to dam.. Mam nadzieje ze nikt nie kupi nam juz miska w prezencie
ale skoro takie fajne miski wyrzucali to szkoda było czegoś nie wziasc..
Maga31 lubi tę wiadomość
-
Kuniak mam znajomych w norwegi i w holandii jakoś im się łatwiej żyje mają pomoc od państwa policja reaguje na wszystko automatycznie. nie iwem ale jak opowiadaja to nei ma takiego czegoś jak w Polsce że się na mieszkanie czeka Bóg wie ile a tym bardziej reaguja i to nei poszkodowany ale oprawca musi opuścić mieszkanie a u nas póki Cie nie zabiją to nei reagują. Oczywiście każde państwo ma też swoje wady ale pod względem opieki prorodzinnej maja duzo lepiej niż tu.
AgataP, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa pierdole ze tak sie wyraze, Nastka co to za baba jaki ma tupet!Dżizas kobieto ty to musisz miec nerwy ze stali.Na choelre jej kontakt z nim i jakas kasa? to i tak jej napisalas z kalsa,bo ja to bym juz litanie puscila ze ho ho
Ewelina ja dupy to nigdy nie mialam,nawet proby wyksztaltowania sexy tylka przez cwiczenia nie daly nic,tylek jak kamien miesien jest ale malutki..no coz nic nie poradze.
Pati co do szkoly to fakt ciezko jest potem wrocic niestety.Co do psychola i R to ja cie podzwiam ,silna babka jestes ,dajesz rade z tym wszystkim.
Powiem tak,nigdy nie mialam instynktu macierzynskiego,nie lubilam dzieci i balam sie ze mi sie nie poprawi(mojej matce sie nie poprawilo) ale teraz rycze jak bóbr ogladajac porody.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 15:38