Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Milaszka wrote:Dzien dobry Mamuski
Mam 3 ksiazki w pdf i chyba najlepiej mi je bedzie wyslac na e mail
Jak ktoras chetna to poprosze adresik.
Mam: jezyk niemowlat, usnij wreszcie i kazde dziecko moze nauczyc sie spac.
Doti.. Wyrazy wspolczucia..
poproszę bardzo:
ivonna.m [małpa] gmail.comMilaszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KUNIAK wrote:Jednak jestesmy zgrane,tez przerabiam temat jesiennych ubrań
rano chciałam isc na zakupy i się okazało że nie mam co na grzbiet załozyc,
kurtka w której myślałam że przechodzę do końca( wczesniej wisiała na mnie jak worek)nie zapina się już na mnie:/
Więc buszuję po necie w poszukiwaniu jakiegos poncho
?
Sama niewiem
jak dla mnie nr 1
AgataP, KUNIAK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Evik jak ciśnienie??
Agata ty wariatko haha
Ja musze ogarnąć sie do wizyty. Ide na 19 chyba?!a teraz leże objedzona, niunia fika, blogo mi....
Nie chce mi sie wstawać, ale za niedługo znow zobaczę Hanię
Nastka co za szmata!!! Ze tez takie kurewki łażą po tym świecie ?!
AgataP lubi tę wiadomość
-
Jakis czas temu (2lata)mieliśmy problem z taka jedna "paniusia" twierdziła, ze spotyka sie z moim mezem, ze jest z nim w ciazy. Kobieta 40 lat dodam. Wysłała mu nawet zdjęcie pozytywnego testu/ oczywiscie pierwszej lepszej grafiki z Google/. Przeboje były.
Zdobyła moj numer telefonu. I wypisywala rożne głupoty w stylu jestem taka zajebista w łóżku, był dzis u mnie, zabrał na kolacje i w ogole ustawiają sie do niej kolejki, moj to błagał ja o loda non stop....Ogólnie samochwala w kacie stała
Odpisałam jej gratuluje wzięcia mistrzyni obciągania
Widac taniej mu było kupic talerz zupy i ruchal ile chciał niz pojsc do burdelu.
Na koniec wysłałam jej zdjciecie z neta gołej męskiej dupy z obwislymi jajami, takiej wypietej i do dzis spokoj
A i dodam ze to było ok swiat wielkiej nocy i ta dupa była z dedykacją pt dwa jajka i kiełbaska do polizania z okazji swiat
Hahaha do dzis mam beke z tej baby, nie widziałam jej, ale sie domyslilismy która to.
Wiec Nastka pojedź jej po majtkach odpowiednio, moze da Ci spokojWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 17:24
AgataP, maaartinka, ÓptimusPrime, xpatiiix3, pinsleepe, Nata, anusiaa90, blue00, Maga31, Milaszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymada_lena wrote:Jakis czas temu (2lata)mieliśmy problem z taka jedna "paniusia" twierdziła, ze spotyka sie z moim mezem, ze jest z nim w ciazy. Kobieta 40 lat dodam. Wysłała mu nawet zdjęcie pozytywnego testu/ oczywiscie pierwszej lepszej grafiki z Google/. Przeboje były.
Zdobyła moj numer telefonu. I wypisywala rożne głupoty w stylu jestem taka zajebista w łóżku, był dzis u mnie, zabrał na kolacje i w ogole ustawiają sie do niej kolejki, moj to błagał ja o loda non stop....Ogólnie samochwala w kacie stała
Odpisałam jej gratuluje wzięcia mistrzyni obciągania
Widac taniej mu było kupic talerz zupy i ruchal ile chciał niz pojsc do burdelu.
Na koniec wysłałam jej zdjciecie z neta gołej męskiej dupy z obwislymi jajami, takiej wypietej i do dzis spokoj
Hahaha do dzis mam beke z tej baby, nie widziałam jej, ale sie domyslilismy która to.
Wiec Nastka pojedź jej po majtkach odpowiednio, moze da Ci spokoj
Jezus jakie te niektore baby puste sa,masakra ,ja to zaraz agresora dostaje na takie pustaki.Tez mialam pare takich przebojow na szczescie juz po wszytskim.
Madalena powodzenia na wizycie
Optimus przezylas kochanaodpoczywaj teraz
ja po obiadku ,leze i sie lenie na 18.30 na szkole rodzenia musze sie wybrac,troszke len jest nie powiemWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 17:16
mada_lena lubi tę wiadomość
-
AgataP wrote:łomatko bosko nie moge w domu siedziec i tV ogladac wlasnie wlaczylam rozmowy w toku...boże...co to jest...co ja pacze...
a na pupe polecam to,w ciazy tez cwicze i mam nadzieje ze mi calkiem nie znikinie https://www.youtube.com/watch?v=jGQ8_IMPQOY
tv to złoAgataP, KUNIAK, mada_lena, FK81, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Mada lena haha!!! co za idiotki żyją na świecie! MASAKRA
A ja trochę pospałam, teraz obiad robię i czekam na mężula:)
Dzisiaj ma wpaść jakiś gość i może kupi nasze stare autko:) Wczoraj wystawiłam bez jakiejkolwiek nadziei sprzedania go tutaj z racji polskich rejestracji. A tu wieczorem dwóch panów zadzwoniło i jeden dzisiaj przyjeżdża oglądaćTakże trzymajta kciukasy żeby się udało. Wtedy mąż nie będzie musiał do Polski jechać i zwozić auta.
Poza tym to zadzwoniła dziś do mnie położna z tej holenderskiej instytucji położnych i wpadnie do nas na spotkanie 6.09. Będzie sprawdzać pokój dla dzieci i czy wszystko mamy oraz będzie rozmowa na wszystkie tematy jakie nas interesują. Ta sama położna będzie do nas przychodziła 10 dni po porodzie na parę godzin dziennie i pomagała przy dzieciach, w domu i oczywiście będzie sprawdzała stan zdrowia dzieci i mój.
Dziewczyny laski jesteście że szok! Ja kompleksów się przez Was nabawię! Śmiem twierdzić że jestem najgrubsza i najfoczsza z Was wszystkichmada_lena, AgataP, Mamadomina, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadlen222 wrote:Mada lena powodzenia dzisiaj na wizycie:)
Agatka a to pierwsze zajęcia SR masz dzisiaj? W takim razie słuchaj uważnie co byś mogła nam potem opowiadać jak Natka:) Bo to ciekawe jest:)
drugie zjecia mam kochana,pierwsze byly o odzywianiu i cwiczeniach.Ciekawe o czym te beda,w sumie mam miec 5 lekcji i 2 ostatnie najlepiej z tatusiem bo bedzie o porodzie i pielegnacji noworodka.Zobaczymy co dzis zaserwuja ,jaki temacik.Madlen222 lubi tę wiadomość