X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Lavendula Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milaszka wrote:
    Dzien dobry Mamuski :)

Mam 3 ksiazki w pdf i chyba najlepiej mi je bedzie wyslac na e mail :)
    Jak ktoras chetna to poprosze adresik.
    Mam: jezyk niemowlat, usnij wreszcie i kazde dziecko moze nauczyc sie spac.

Doti.. Wyrazy wspolczucia.. :(

poproszę bardzo:

ivonna.m [małpa] gmail.com

Milaszka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie robie surowke z kapusty i sobie podjadam...a dzisiaj szkola rodzenia na 18.30...bede gazowac ...beda sie truć :P trudno :)

mada_lena, lkc, Lavendula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mada_lena wrote:
    Nata Agata Mamadomina ślicznie :)
    Oglądam rozmowy w toku. Boszsz co za idiotki szok!

straszne to jest ,ja mam nadzieje ze tym ludziom placa za takie pierdolenie na antenie bez sensu i oni tak naprawde nie sa tacy pusci...

• Lavendula Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina_d wrote:
    ja mam kilka ksiazek w Mobi na Kindle, w sensie Kalyte, Talko, W Paryzu dzieci nie grymasza, Macierzynstwo non-fiction... jakby ktos chcial pozyczyc:)

jeśli można :)

ivonna.m [małpa] gmail.com

dzięki :)

• mada_lena Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata ja tez sie łudzę, ze to pod publikę

AgataP lubi tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Lavendula Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KUNIAK wrote:
    Jednak jestesmy zgrane,tez przerabiam temat jesiennych ubrań
    rano chciałam isc na zakupy i się okazało że nie mam co na grzbiet załozyc,
    kurtka w której myślałam że przechodzę do końca( wczesniej wisiała na mnie jak worek)nie zapina się już na mnie:/
    Więc buszuję po necie w poszukiwaniu jakiegos poncho
    34rzlp0.jpg
    fjhvl1.jpg ?
    Sama niewiem

jak dla mnie nr 1

AgataP, KUNIAK lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nudze sie :) moj pies ma przesrane robie mu sesje :P

2u3y4b5.jpg

mada_lena, ÓptimusPrime, Agusia ;), Madlen222, Mamadomina, maaartinka, xpatiiix3, pinsleepe, anusiaa90, Maga31, Milaszka, Strupka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata, suuuuuperfota ;) wiecej, wiecej radosnej tworczosci!

Poszla.. co za ulga... ze szczescia wciagnelam pol melona :)

AgataP, KUNIAK, Maga31 lubią tę wiadomość

• mada_lena Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evik jak ciśnienie??
    Agata ty wariatko haha
    Ja musze ogarnąć sie do wizyty. Ide na 19 chyba?!;) a teraz leże objedzona, niunia fika, blogo mi....
    Nie chce mi sie wstawać, ale za niedługo znow zobaczę Hanię :) :)
    Nastka co za szmata!!! Ze tez takie kurewki łażą po tym świecie ?!

AgataP lubi tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakis czas temu (2lata)mieliśmy problem z taka jedna "paniusia" twierdziła, ze spotyka sie z moim mezem, ze jest z nim w ciazy. Kobieta 40 lat dodam. Wysłała mu nawet zdjęcie pozytywnego testu/ oczywiscie pierwszej lepszej grafiki z Google/. Przeboje były.
    Zdobyła moj numer telefonu. I wypisywala rożne głupoty w stylu jestem taka zajebista w łóżku, był dzis u mnie, zabrał na kolacje i w ogole ustawiają sie do niej kolejki, moj to błagał ja o loda non stop....Ogólnie samochwala w kacie stała :D
    Odpisałam jej gratuluje wzięcia mistrzyni obciągania :D
    Widac taniej mu było kupic talerz zupy i ruchal ile chciał niz pojsc do burdelu.
    Na koniec wysłałam jej zdjciecie z neta gołej męskiej dupy z obwislymi jajami, takiej wypietej i do dzis spokoj ;)
    A i dodam ze to było ok swiat wielkiej nocy i ta dupa była z dedykacją pt dwa jajka i kiełbaska do polizania z okazji swiat :D
    Hahaha do dzis mam beke z tej baby, nie widziałam jej, ale sie domyslilismy która to.
    Wiec Nastka pojedź jej po majtkach odpowiednio, moze da Ci spokoj

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 17:24

AgataP, maaartinka, ÓptimusPrime, xpatiiix3, pinsleepe, Nata, anusiaa90, blue00, Maga31, Milaszka lubią tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mada_lena wrote:
    Jakis czas temu (2lata)mieliśmy problem z taka jedna "paniusia" twierdziła, ze spotyka sie z moim mezem, ze jest z nim w ciazy. Kobieta 40 lat dodam. Wysłała mu nawet zdjęcie pozytywnego testu/ oczywiscie pierwszej lepszej grafiki z Google/. Przeboje były.
    Zdobyła moj numer telefonu. I wypisywala rożne głupoty w stylu jestem taka zajebista w łóżku, był dzis u mnie, zabrał na kolacje i w ogole ustawiają sie do niej kolejki, moj to błagał ja o loda non stop....Ogólnie samochwala w kacie stała :D
    Odpisałam jej gratuluje wzięcia mistrzyni obciągania :D
    Widac taniej mu było kupic talerz zupy i ruchal ile chciał niz pojsc do burdelu.
    Na koniec wysłałam jej zdjciecie z neta gołej męskiej dupy z obwislymi jajami, takiej wypietej i do dzis spokoj ;)
    Hahaha do dzis mam beke z tej baby, nie widziałam jej, ale sie domyslilismy która to.
    Wiec Nastka pojedź jej po majtkach odpowiednio, moze da Ci spokoj

Jezus jakie te niektore baby puste sa,masakra ,ja to zaraz agresora dostaje na takie pustaki.Tez mialam pare takich przebojow na szczescie juz po wszytskim.

Madalena powodzenia na wizycie ;)
    Optimus przezylas kochana :) odpoczywaj teraz :)

ja po obiadku ,leze i sie lenie na 18.30 na szkole rodzenia musze sie wybrac,troszke len jest nie powiem :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 17:16

mada_lena lubi tę wiadomość

• Lavendula Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgataP wrote:
    łomatko bosko nie moge w domu siedziec i tV ogladac wlasnie wlaczylam rozmowy w toku...boże...co to jest...co ja pacze...

a na pupe polecam to,w ciazy tez cwicze i mam nadzieje ze mi calkiem nie znikinie https://www.youtube.com/watch?v=jGQ8_IMPQOY

tv to zło ;)

AgataP, KUNIAK, mada_lena, FK81, Maga31 lubią tę wiadomość

• Madlen222 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mada lena haha!!! co za idiotki żyją na świecie! MASAKRA

A ja trochę pospałam, teraz obiad robię i czekam na mężula:)
    Dzisiaj ma wpaść jakiś gość i może kupi nasze stare autko:) Wczoraj wystawiłam bez jakiejkolwiek nadziei sprzedania go tutaj z racji polskich rejestracji. A tu wieczorem dwóch panów zadzwoniło i jeden dzisiaj przyjeżdża oglądać:) Także trzymajta kciukasy żeby się udało. Wtedy mąż nie będzie musiał do Polski jechać i zwozić auta.

Poza tym to zadzwoniła dziś do mnie położna z tej holenderskiej instytucji położnych i wpadnie do nas na spotkanie 6.09. Będzie sprawdzać pokój dla dzieci i czy wszystko mamy oraz będzie rozmowa na wszystkie tematy jakie nas interesują. Ta sama położna będzie do nas przychodziła 10 dni po porodzie na parę godzin dziennie i pomagała przy dzieciach, w domu i oczywiście będzie sprawdzała stan zdrowia dzieci i mój. :)

Dziewczyny laski jesteście że szok! Ja kompleksów się przez Was nabawię! Śmiem twierdzić że jestem najgrubsza i najfoczsza z Was wszystkich :P

mada_lena, AgataP, Mamadomina, Maga31 lubią tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mada lena powodzenia dzisiaj na wizycie:)

Agatka a to pierwsze zajęcia SR masz dzisiaj? W takim razie słuchaj uważnie co byś mogła nam potem opowiadać jak Natka:) Bo to ciekawe jest:)

relgh3714vlmssyj.png
  • KUNIAK Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lavendula wrote:
    tv to zło ;)
    Popieram 5 rok nie mam tv w domu i już sobie nie wyobrażam że to pudło zabiera mi czas i przestrzeń :D

AgataP, Lavendula lubią tę wiadomość

gg64l6d8uplrbvce.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymamy&&&
    Co ty wygadujesz??? Jak najfocz....co? Haha łaska, mamuśka dwóch skarbów :) :)

Madlen222, AgataP lubią tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja bym bez tv oszalała zupełnie:) Tym bardziej, że zaraz 1 września i szykuje się tyle seriali i programów:D ach, cant wait:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 17:33

mada_lena, xpatiiix3, Viviana lubią tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen222 wrote:
    Mada lena powodzenia dzisiaj na wizycie:)

Agatka a to pierwsze zajęcia SR masz dzisiaj? W takim razie słuchaj uważnie co byś mogła nam potem opowiadać jak Natka:) Bo to ciekawe jest:)

drugie zjecia mam kochana,pierwsze byly o odzywianiu i cwiczeniach.Ciekawe o czym te beda,w sumie mam miec 5 lekcji i 2 ostatnie najlepiej z tatusiem bo bedzie o porodzie i pielegnacji noworodka.Zobaczymy co dzis zaserwuja ,jaki temacik. :)

Madlen222 lubi tę wiadomość

• Madlen222 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mada_lena wrote:
    Trzymamy&&&
    Co ty wygadujesz??? Jak najfocz....co? Haha łaska, mamuśka dwóch skarbów :) :)

Dzięki kochana:) Ale i tak jestem najfoczsza:P haha..

relgh3714vlmssyj.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen222 wrote:
    A ja bym tv oszalała zupełnie:) Tym bardziej, że zaraz 1 września i szykuje się tyle seriali i programów:D ach, cant wait:)

I ja tez :D bedzie sie działo :D
    Zmykam
    Odezwę sie po:)

AgataP, Madlen222, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
‹‹ 1082 1083 1084 1085 1086 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ