Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja bez Tv moge zyc ale lubie sobie Nat geo,planete,bbc,discovery poogladac no i serwisy informacyje.Reszta moze nie istniec bo seriale mam na komputerze,a naj naj naj najbardziej to mnie satysfakcjonuje ksiazka,wino(teraz herbata ofkors)
i pies obokWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 17:32
mada_lena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAby poprawiec sobie I Wam nastroj, to tak w sumie wygladam na swoj tydzien
http://i62.tinypic.com/mvhj83.jpg
i62.tinypic.com/mvhj83.jpg
Kurka, nie moge zdjatka wkleićWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 17:37
Madlen222, Lavendula, Mamadomina, AgataP, xpatiiix3, Dotty84, niecierpliwa21, Viviana, blue00, Maga31, mada_lena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgataP wrote:tak sobie lezymy i odpoczywam a moja Nina tanczy w brzuszku do piosenki
o kocham Tine
uwielbiam jej nogi,ruchy i glos
babcia Tina
https://www.youtube.com/watch?v=B-xVQKRJosU
Chyba juz wiekowo prababcia, nie?AgataP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyÓptimusPrime wrote:
no hormony, stad tez to futerko na cycach
haaaahahaha Optimus zgrabny brzuszek i tyleczekcudo haaaa nie moge...haha zero celulitu w ogole
pupcia gladzioszka.
Tina to juz prapraprababcia ale nadal ma to cosuwielbiam ja.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 17:46
ÓptimusPrime, Mamadomina lubią tę wiadomość
-
Nadgoniłam dzień - dzień dobry
- dziś deszczowy i zimny. My od rańca przy służbie zdrowia, pozwoliłam upuścić sobie trochę krwi, coby tarczyce sprawdzić. Poza tym szanowna Pyza od wczoraj dość leniwa była, więc korzystając z okazji poszłam na USG, zaczęła się tak wiercić, że nie można jej było pomierzyć
Na szczęście wszystko w porządku, ważymy już 1580g
Teraz kopniaki zasadza - chyba nadrabia wczorajszy wieczór. Ułożona główkowo.
Coś wspomniano mi o górnej granicy ilości wód płodowych, żeby przekazać prowadzącemu... powód do zmartwień ??
Dziewczyny dzięki za książki :*
miłego wieczorku !!
.L
A! zapomniałam, nabyłam "pocztą koleżeńsko-matkową" chustę i huśtawkę dla PyzyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 17:49
ÓptimusPrime, AgataP, zupaztytki, Viviana, Nata, Goplana, Maga31, mada_lena, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyÓptimusPrime wrote:Hmmmm, jak ja klikam na zdjecie, to widze wysoka zgrabna blondynke. A wy kogo, ze Was tak bawi
???
ja tam widze demona seksu o popatrzWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 17:59
ÓptimusPrime, Madlen222, blue00, Maga31, mada_lena lubią tę wiadomość
-
Kuniaak 5 lat bez tv?Podziwiam!:)Chociaz mam kolezanke ze studiów co tak samo bez tv tyle lat zyje i wcale nie narzeka:) Ja bym nie mogła zbyt serialowa i programowa jestem i z mężusiem lubimy wieczorkiem polezec i ciekawostki rozne pooglądać
MAdlen jeszcze mnie nie widziałaś ! to ja jestem najfoczsza i najwielorybsza! Bez dwóch zdań! A tu laseczki co fotki powstawiały piekne jestescie, brzuszki i figurki macie super:)
Madalenko ale sie ubawiłam z tego zdjecia co wysłałaś tamtej szmacie haha wyobraziłam sobie!Dobree:D:D Dziekujue ze pytasz o cisnienie mieszylam ostatnio ok 14 i miałam 125/79 rano bylo jeszcze nizsze wiec chyba wszystko ok:)Powodzenia na wizycie kochana:):*
haha Optimus jebłam z tej foty najpierw sie przestraszyłam a potem śmiech:D
Ja dzis sie lenie cały dzien choc 2 godz temu wzielam sie za pakowanie ubran swoich, pojutrze przeprowadzka:) Mezus juz konczy malowanko z chlopakami a jutro wpadaja moje ciocie pomocnice i mamuska i beda mieszkanko sprzatac:)Madlen222, ÓptimusPrime, mada_lena lubią tę wiadomość
-
Optimus i Agata Wy Kochane wariatki, ja się Optimus nastawiłam, że wstawiłaś swój brzusio a tam proszę
Madlen ja też czekam na serialelubię wieczorkiem obejrzeć. Tez lubię winko Sangrię, ale ja lampka, dwie i jestem ululana, a teraz po takiej przerwie plus karmienie to i pół lampki będzie ekonomicznie
Madalenka co za historia.
Lavendula ślicznie waży Twoja Malutka, co do wód nie znam się niestety.
Desou mnie czasem wyskakują plamy na brzuchu, np. jak mam bluzkę przy ciele, albo intensywnie rozmawiam, czy mi gorąco.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 18:28
ÓptimusPrime, AgataP, mada_lena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agusia ;) wrote:Pinsleepe, dzięki za info, mój gin powiedział, że samo obciążenie nie daje miarowego wyniku, dlatego muszę zrobić fruktozaminę (wskazuje tam poziom i tendencje wzrostu i spadku glukozy w okresie 2-3 tygodni) i dopiero z tymi wynikami do diabetolog, jak zapytałam się o glukometr, powiedział, ze diabetolog wszystko ze mną ustali, hmm gdyby nie czas oczekiwania na wynik nie bałabym się w ogóle, martwi mnie czas, no nic glukometr pożyczę od znajomych oni też musieli się mierzyć (będę się sama kontrolowała) a później zobaczymy co powie diabetolog...
ps. czy ktoś z Waszych znajomych miał cukrzycę ciążową i po porodzie:
- dziecko urodziło się bez konsekwencji cukrzycy
- cukrzyca znikła
tak, moja przyjaciółka urodziła zdrową córeczkę bez żadnych konsekwencji po cukrzycy, u niej wszystko od razu wróciło do normy, jak ręką odjąłAgusia ;) lubi tę wiadomość
-
Ja też miałam podwyższony poziom wód, ale w normie. Lekarz powiedział że tak może być przy cukrzycy, w niektórych zespołach chorobowych lub zwyczajnie taka uroda
trzeba obserwować czy nie rośnie ich ilość i drastycznie brzuch się nie powiększa.
Lavendula lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa21 wrote:Ja też miałam podwyższony poziom wód, ale w normie. Lekarz powiedział że tak może być przy cukrzycy, w niektórych zespołach chorobowych lub zwyczajnie taka uroda
trzeba obserwować czy nie rośnie ich ilość i drastycznie brzuch się nie powiększa.
dziękuję.. u mnie tez w normie, wiem to od położnej, która robiła mi USG. Nie mam cukrzycy... zobaczymy co powie moja gin - w następną środę. Netu nie czytam, bo jak otworzyłam dwa pierwsze zapytania to słabo się robi...