X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w niedzielę w tym szpitalu co nagrywają w Cardiff urodziła znajoma dziewczynkę Lilianke 3200 ;) tzn ciotki (mojej mamy rodzona siostra) męża brata panienka ;) w 42tyg a w poniedziałek mieli wywoływać już ;) dzisiaj się dowiedzialam ;) fajnie fajnie aż mi się chce dzidziulka szybciej <3

Moja mała to strasznie piąstki i stopki wypycha dzisiaj hehe kochana ,ale jeździ mi aż pod kością łonowa.. :o

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 21:11

mada_lena lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kuźwa jak mnie się nic nie chce...normalnie sama już nie wiem co mam oglądać w necie, czy iść spać, czytać mi sie nie chce...mam lenia!!

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mada lena coś się nie odzywa po wizycie .... :(

relgh3714vlmssyj.png
  • alka89 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Wrocilam z zakupow,Kupilam wykladzine do sypialni,biala wlochata...,a teraz troche zaluje koloru bo za jakies dwa lata jak zrezygnujemy z sypialni to to bedzie pokoj małego i troche niezabardzo kolor taki do pokoju dziecka...Sciany dwie ciemny braz,a dwie wczesne lato. Meble sypialniane mam ciemny braz i chcialam rozjasnic to ,a teraz zaluje,a na pewno nie bedzie mnie stac za kilka lat zeby znow kupic wykladzine bo to koszt 1500..eh,nie pomyslalam

Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
    Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen i ja właśnie zajrzalam teraz myślałam ze się odezwała... Ehh..

Marcelo w zasnął, ale musiałam położyć się obok glaskac drapać po głowie i policzku po plecach i brzuszku a co przestane to szturał łokciem i mówi eeej eeej Hehe aż się do cycka przytulił ,rączkę na brzuchu mi położył jak kopała Neli ,uśmiech i odlot ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 21:53

Madlen222, Eve, Marzena27 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:

No właśnie... ;( mam nadzieję, że wszystko ok u niej:)

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • alka89 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Mam nadzieje, ze to z braku czasu...

Madlen222, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

• Viviana Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też zaglądam z telefonu i czekam na wieści z wizyty Madalenki.

xpatiiix3, mada_lena lubią tę wiadomość

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • alka89 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Mam nadzieje, ze to z brrraku czasu...

mada_lena lubi tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madalenka nie każ Nam długo czekać ,bo zwariujemy... Licze na pozytywne wieści same..! :**

Aaaale mam pęcherz kopany właśnie.. Łobuziarka z tej Nelci mojej ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 21:57

Maga31, mada_lena lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Maga31 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :) Nareszcie nadrobiłam dzisiejszy dzień :)
    Gratuluję udanych wizyt! I pięknych fotek :)
    U Nas cały dzień pogoda pod zdechłym azorkiem...Dobrze, że spędziłam go u siostry, bo inaczej to bym z łóżka nie wstawała ;) Dostałam dwa wory ciuszków - jutro będę je oglądać i prać :)

Stwierdzam, ze mój mały to straszny leniuszek, zazwyczaj kopie nad ranem i wieczorem jak kładę się spać, a w ciągu dnia to sporadycznie da o sobie znać dwoma ruchami i tyle...siostra się śmiała, że jak tylko przyłożyła dłoń by go poczuć, to On jak na złość się nie ruszał, a jak wybulił mi brzuch z jednej strony, to po przyłożeniu jej ręki od razu "odpłynął" głębiej...

xpatiiix3, Madlen222, mada_lena, maaartinka lubią tę wiadomość

wff2trd8302o6ogx.png
  • Isia14 Ekspertka

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki! Piękne zdjęcia wstawiacie, zgrabniutko i kwitnąco wyglądacie w ciąży :)
    Też oglądam TLC. I płakać mi się chce ze wzruszenia jak widzę te maluszki jak się rodzą <3 Ach!

Niestety dopadła mnie deprecha trzeciego trymestru :/ Mam takie wahania nastroju, że szok. No i jak się chłodniej zrobiło, założyłam sweter i płaszczyk i wyglądam jak wielki potwór...nie mam żadnych grubszych ubrań w których wyglądałabym w miarę ok, chyba z domu nie będę wychodzić...

AgataP, mada_lena lubią tę wiadomość

Elfik <3
    FRbCp1.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie podłapałam u wrześniówek, że w 5-10-15 jest Noc Zakupów i wysyłka kurierem za 1gr :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 22:00

xpatiiix3, Maga31, Isia14, Milaszka lubią tę wiadomość

jftycms.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goplana właśnie miałam napisać o tym hahaha ;)

Goplana lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej wrocilam ze szkoly rodzenia,dzisiaj bylo o noworodkach,jak kąpać ,jak ubierać ile kupek ma być ,że zastrzyk z vit K robia,żeby potem kupic vit d i dawac dziecku,zeby zabrac miseczke i gaziki do przemywania pupy a mokrymi chusteczkami to tylko w nocy i jak sie nie ma czasu uzyc miski,zeby kupic lepiej pieluszki biodegradalne a nie plastikowe(podali stronke ze znizka dla nas),ogolnie szpitale w IRL mega nastawione na ekologie co mi sie bardzo podoba,byla wycieczka po oddzialach i juz nie pamietam wiecej :) jak cos mi sie przypomni to napisze.Padam na ryjek,zjadlam tosty i pije herbatke.

Madalenka pisz co u Ciebie,bo tez sie martwie.

Madlen222, xpatiiix3, Maga31, Lavendula, ÓptimusPrime, mada_lena, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość

• Madlen222 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj, ale tu cisza dzisiaj...chyba się wyłączę i zawinę w koc...w sumie zaraz chyba spać pójdę...ach, sama nie wiem...niby chce mi się poczytać książkę ale jednak mi się nie chce, i tak ze wszystkim... :/

xpatiiix3, Maga31, AgataP lubią tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • ewelina_d Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goplana wrote:
    Właśnie podłapałam u wrześniówek, że w 5-10-15 jest Noc Zakupów i wysyłka kurierem za 1gr :)
    taaak, zajrzalam tam. ceny kosmiczne, a znizka 25% obejmuje tylko nieprzecenione produkty. dodalam 5 do koszyka, wyszlo 225 zl, ze znizka 165. ide pobuszowac na OLX i szafka.pl :)

Maga31, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość

Ewelina
    hhojzmj.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niuni swoja chce właśnie tymi dużymi wacikami i ciepła woda myć ;) a chusteczkami w nocy jak się wstawać nie chce i po wodę latać ;) bo jednak panieneczka to panieneczka Hehe z Marcelem tez tak czasem robilam ,aż w końcu zwyciężyła wygoda i mokre chusteczki pampers sensitive jak czasem trzy kupy pod rząd strzelał a raczej dorabiał ;)

Tez mu przysypiam właśnie ;) Hehe no trudno będę czatować od rana na jakiś cynk od Madalenki.. ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 22:22

Maga31, AgataP lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Maga31 Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja stwierdziłam, że akurat ciuszków mojemu nie brakuje, bo tyle ich dostałam i jeszcze dostanę, że nie wiem czy zdążę Go w to ubrać ;)
    Teraz rozglądam się jedynie za konkretami takimi jak śpiworek polarkowy i rożek. Na szczęście zapisuję Wasze propozycje do zakładek, więc muszę "jedynie" dokonać selekcji i zamawiać wkrótce ;)

Też już idę się kłaść - dobranoc i słodkich snów!

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

wff2trd8302o6ogx.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina_d wrote:
    taaak, zajrzalam tam. ceny kosmiczne, a znizka 25% obejmuje tylko nieprzecenione produkty. dodalam 5 do koszyka, wyszlo 225 zl, ze znizka 165. ide pobuszowac na OLX i szafka.pl :)

W dodatku większość najfajniejszych przecenionych produktów jest już niedostępna... :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 22:28

jftycms.png
‹‹ 1085 1086 1087 1088 1089 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ