Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
A w niedzielę w tym szpitalu co nagrywają w Cardiff urodziła znajoma dziewczynkę Lilianke 3200
tzn ciotki (mojej mamy rodzona siostra) męża brata panienka
w 42tyg a w poniedziałek mieli wywoływać już
dzisiaj się dowiedzialam
fajnie fajnie aż mi się chce dzidziulka szybciej
Moja mała to strasznie piąstki i stopki wypycha dzisiaj hehe kochana ,ale jeździ mi aż pod kością łonowa.. :oWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 21:11
mada_lena lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Hej. Wrocilam z zakupow,Kupilam wykladzine do sypialni,biala wlochata...,a teraz troche zaluje koloru bo za jakies dwa lata jak zrezygnujemy z sypialni to to bedzie pokoj małego i troche niezabardzo kolor taki do pokoju dziecka...Sciany dwie ciemny braz,a dwie wczesne lato. Meble sypialniane mam ciemny braz i chcialam rozjasnic to ,a teraz zaluje,a na pewno nie bedzie mnie stac za kilka lat zeby znow kupic wykladzine bo to koszt 1500..eh,nie pomyslalamTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Madlen i ja właśnie zajrzalam teraz myślałam ze się odezwała... Ehh..
Marcelo w zasnął, ale musiałam położyć się obok glaskac drapać po głowie i policzku po plecach i brzuszku a co przestane to szturał łokciem i mówi eeej eeej Hehe aż się do cycka przytulił ,rączkę na brzuchu mi położył jak kopała Neli ,uśmiech i odlotWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 21:53
Madlen222, Eve, Marzena27 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Madalenka nie każ Nam długo czekać ,bo zwariujemy... Licze na pozytywne wieści same..! :**
Aaaale mam pęcherz kopany właśnie.. Łobuziarka z tej Nelci mojejWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 21:57
Maga31, mada_lena lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Hejka
Nareszcie nadrobiłam dzisiejszy dzień
Gratuluję udanych wizyt! I pięknych fotek
U Nas cały dzień pogoda pod zdechłym azorkiem...Dobrze, że spędziłam go u siostry, bo inaczej to bym z łóżka nie wstawałaDostałam dwa wory ciuszków - jutro będę je oglądać i prać
Stwierdzam, ze mój mały to straszny leniuszek, zazwyczaj kopie nad ranem i wieczorem jak kładę się spać, a w ciągu dnia to sporadycznie da o sobie znać dwoma ruchami i tyle...siostra się śmiała, że jak tylko przyłożyła dłoń by go poczuć, to On jak na złość się nie ruszał, a jak wybulił mi brzuch z jednej strony, to po przyłożeniu jej ręki od razu "odpłynął" głębiej...xpatiiix3, Madlen222, mada_lena, maaartinka lubią tę wiadomość
-
Hej laseczki! Piękne zdjęcia wstawiacie, zgrabniutko i kwitnąco wyglądacie w ciąży
Też oglądam TLC. I płakać mi się chce ze wzruszenia jak widzę te maluszki jak się rodząAch!
Niestety dopadła mnie deprecha trzeciego trymestruMam takie wahania nastroju, że szok. No i jak się chłodniej zrobiło, założyłam sweter i płaszczyk i wyglądam jak wielki potwór...nie mam żadnych grubszych ubrań w których wyglądałabym w miarę ok, chyba z domu nie będę wychodzić...
AgataP, mada_lena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej hej wrocilam ze szkoly rodzenia,dzisiaj bylo o noworodkach,jak kąpać ,jak ubierać ile kupek ma być ,że zastrzyk z vit K robia,żeby potem kupic vit d i dawac dziecku,zeby zabrac miseczke i gaziki do przemywania pupy a mokrymi chusteczkami to tylko w nocy i jak sie nie ma czasu uzyc miski,zeby kupic lepiej pieluszki biodegradalne a nie plastikowe(podali stronke ze znizka dla nas),ogolnie szpitale w IRL mega nastawione na ekologie co mi sie bardzo podoba,byla wycieczka po oddzialach i juz nie pamietam wiecej
jak cos mi sie przypomni to napisze.Padam na ryjek,zjadlam tosty i pije herbatke.
Madalenka pisz co u Ciebie,bo tez sie martwie.
Madlen222, xpatiiix3, Maga31, Lavendula, ÓptimusPrime, mada_lena, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
-
Goplana wrote:Właśnie podłapałam u wrześniówek, że w 5-10-15 jest Noc Zakupów i wysyłka kurierem za 1gr
Maga31, RewolucjaSięDzieje lubią tę wiadomość
-
Ja niuni swoja chce właśnie tymi dużymi wacikami i ciepła woda myć
a chusteczkami w nocy jak się wstawać nie chce i po wodę latać
bo jednak panieneczka to panieneczka Hehe z Marcelem tez tak czasem robilam ,aż w końcu zwyciężyła wygoda i mokre chusteczki pampers sensitive jak czasem trzy kupy pod rząd strzelał a raczej dorabiał
Tez mu przysypiam właśnieHehe no trudno będę czatować od rana na jakiś cynk od Madalenki..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 22:22
Maga31, AgataP lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
No ja stwierdziłam, że akurat ciuszków mojemu nie brakuje, bo tyle ich dostałam i jeszcze dostanę, że nie wiem czy zdążę Go w to ubrać
Teraz rozglądam się jedynie za konkretami takimi jak śpiworek polarkowy i rożek. Na szczęście zapisuję Wasze propozycje do zakładek, więc muszę "jedynie" dokonać selekcji i zamawiać wkrótce
Też już idę się kłaść - dobranoc i słodkich snów!xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
ewelina_d wrote:taaak, zajrzalam tam. ceny kosmiczne, a znizka 25% obejmuje tylko nieprzecenione produkty. dodalam 5 do koszyka, wyszlo 225 zl, ze znizka 165. ide pobuszowac na OLX i szafka.pl
W dodatku większość najfajniejszych przecenionych produktów jest już niedostępna...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 22:28