Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem kochane
Mała przebadana od stop do głów.wszystko okZ pępowina tez. Zarzuciła sobie pańienka jak szarfe i wczoraj mogło tak wyglądać, ze zakręciła sobie wokol szyjki. Mam lozysko dwupłlatowe ze znakiem ?? Ale to nic groźnego.
Zaraz bede nadrabiac Was dalej:)
Jutro wrzuce foto uśmiechniętej pyzy. Uff kamien z sercaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 22:29
Madlen222, Eve, xpatiiix3, Viviana, Goplana, ewelina_d, ÓptimusPrime, Agusia ;), Lavendula, FK81, Nata, Isia14, anusiaa90, AgataP, zupaztytki, RewolucjaSięDzieje, sisiiii, Maga31, desou, Mamadomina, Dotty84, pinsleepe, e_v_e lubią tę wiadomość
-
no w końcu!!! a już miałam się wyłączać
no to dobrze:) bo szczerze Ci powiem, że trochę schizę załapałam z tą pępowiną
no ale super że jest ok:)
Teraz mogę iść spokojnie spać.
Dobranoc kochane :*mada_lena, xpatiiix3, Viviana, sisiiii lubią tę wiadomość
-
Kamień z serca
Czekamy na foto ja w czwartek wrzuce bo teraz nie dostalam, a z reszta dalej jest Buzka do tyłu czasem bokiem a tak non stop schowana
Dobranoc ;* buziaki kangurki :***Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 22:35
mada_lena, AgataP lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyMada_lena,fajnie ze to byl just a false alarm
Mam nadzieje,ze juz kolejne "podgladanki" bez stresu beda
Oj,cos mi dokucza prawa pachwina...nie fajnie,baardzo nieprzyjemnie ciagnieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 22:34
mada_lena lubi tę wiadomość
-
I pytałam jej sto razy chyba czy pępowina to cos groźnego. Powiedziała, ze nie jesli sie o tym wie przed porodem. Dzieciaczki maja po 3 pętle na szyji jest jest wszystko ok. Położna moze w porę zareagować. I po prostu sprawdzać przepływy. Groźny jest tzw węzeł na pępowinie.
Zdjeć zrobiła chyba ze 20. No i mała tak słodko sie usmiechala
A i przepuklina pępkowa jest:/ stad ten bol wokol pepka, ale co tam.
Długo nas nie było, bo po drodze zakupiksy trzeba było zrobic. W lodowce światło hula. A wiecie kondycja juz nie ta sama:)
Dzieki za kciuki mamusielistopadowki maja moc!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 22:39
Viviana, ewelina_d, Goplana, Lavendula, xpatiiix3, Agusia ;), maaartinka, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
Buzke pokazała na sam koniec. Juz miała kończyć a tu taki uśmiech małej i szybko cyk
Wracając do pępowiny nie ma co sie nakrecac. Ma ponoc taka budowę, ze dzidzi krzywdy nie zrobi.
W nagrodę fundnelam sobie olejek do ciała o pysznym egzotycznym zapachuWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 22:45
Viviana, maaartinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny,a mam jeszcze takie pytanie:od kilku dni w brzuchu,tak na wysokosci pepka i wokol,slysze i czuje tak,jakby mi pekaly jakies pecherzyki powietrza,to nie podone do odglosu jelit.Troche mnie zastanawia,co to moze byc?A moze ktoras z Was ma podobnie?
-
ÓptimusPrime wrote:Dziewczyny,a mam jeszcze takie pytanie:od kilku dni w brzuchu,tak na wysokosci pepka i wokol,slysze i czuje tak,jakby mi pekaly jakies pecherzyki powietrza,to nie podone do odglosu jelit.Troche mnie zastanawia,co to moze byc?A moze ktoras z Was ma podobnie?
Ja tak mialam. I bolalo troszke i ciągnęło. I mam przepuklinę jak sie okazało. -
nick nieaktualny
-
madalena super wieści
a pyze masz w 3d czy zwykłe w 2d, jeja ja już chcę piąteczek i spotkanie z moim bąblem
)) lecę spać bo mnie plecy bolą coś...buziaki mamusie :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2014, 22:49
mada_lena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To chyba tylko ja spać nie mogę
a znając mój mocny sen, jeszcze wrócę tu ok 3...
ech, dom taki pusty
Czytam sobie o żelu położniczym - dla chcących rodzić SN, chyba warto się zainteresować
http://www.dianatal.ch/poland/professionals.html
http://parenting.pl/portal/zel-polozniczy
http://www.aptekagemini.pl/natalis-zel-polozniczy-kuferek.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 01:04
Lavendula, AgataP lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki.
Madalena super ze wszystko wporzadku u Was:)
Ja dzisiaj mega nie wyspana mala tak dawala czadu ze az moj nie dotykajac mnie w nocy bo dalej ma zakaz powiedzial ale masz przejebane. Nie dosc ze fale dunaju byly to jeszcze bylo slychac jak woda mi sie przelewa w brzuchu.
Moja matka z ktora nie rozmawiam wczoraj babci podpytywala co jeszcze potrzebujemy bo niby ciuchow nakupowala dla dziewczynek.Maga31, ÓptimusPrime, xpatiiix3, AgataP, Agusia ;), mada_lena lubią tę wiadomość
-
Witam
My dzisiaj od 7 na nogach Marceliński troszkę wczesniej, po śniadaniu i kawcebrr.. Zimno mogła bym z łóżka ne wychodzić... I można by juz palić w piecu ale czym..
dopiero gdzieś w październiku zaczniemy, póki co będziemy się hartować na zimę mus to mus... Popylam w grubym szlafroku Hehe po kostki
Ja dzisiaj do diabetolożki
Miłego dzionkaMaga31, ÓptimusPrime, AgataP, mada_lena lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel