X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • niecierpliwa21 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maaartinka ja czesto tak mam, wydaje mi sie ze wtedy lezy w poprzek i sie przeciaga :)

AgataP, Lavendula lubią tę wiadomość

nxbhnwz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maaartinka wrote:
    Agata mój to chyba tez zrobił sie osmiornica.. Nie wiem jak mam się ukladac i juz mnie trafia..

Vivianka czkawka to nie jest na pewno nauczylam się odrozniac :) poza tym to jest tak jakby kopanie/skrobanie i nie jest rytmiczne..

w takim razie mamy owoce morza a nie dzieci :)

Lavendula lubi tę wiadomość

• mada_lena Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry brzuszki :)
    Powodzenia na badaniach wszelkiej maści :)
    My tez spalysmy z przerwa od 4 do 6. Mała kokosila sie jak nigdy :) ja na prawy bok to ona tez jak ja na lewy to czuje kopniaki i tak sie bawiliśmy. Tyle, ze o 4 nad ranem :)
    U mnie tez chłodno, niby słoneczko próbuje sie przedostać ale gruba pizama wyciągnięta. I dzis w niej zostaje cały dzien.
    Tez wstaje z zatkanym nosem, uszami, pobolewaja mnie rano, a pozniej jest ok..... Dziwne.
    Goplana Ewelina dobrze pisze. Mozna przytyć kilka kg i nie wyglądać dobrze. Szybko zrzucisz i zapomnisz. Juz sie Aloszka postara zobaczysz :)

http://zapodaj.net/d2d39f2ee14e2.jpg.html
    Chyba dobrze jej u mamy w brzuszku :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 10:56

Viviana, xpatiiix3, Nata, ewelina_d, Goplana, talia22, AgataP, Milaszka, Lavendula, Madlen222, Marzena27, ÓptimusPrime, Rybka Nemo, Agusia ;), pinsleepe, anusiaa90, Strupka, FK81, zupaztytki, KasiaKa, blue00, Maga31 lubią tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale słodka buziulka <3

mada_lena lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madalenko bardzo ładnie widac buziulkę Haniusi, jaka rozanielona :)

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madalena jaka zadowolona :-) my jeszcze dwa dni do wizyty, w ogóle od którego tyg macica ćwiczy?? bo ostatnio mi się spieła i teraz nie wiem czy to ok czy o co kaman...

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madalena - uśmiecha się :) Nie wiem czy widzisz podobieństwo do siebie lub męża, ale wydaje się, że tak rekonstrukcja jest świetna :), bardzo realistyczna

jftycms.png
  • ewelina_d Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madalena - boska jest! masz szczescie, wiekszosci z nas sie tylkami odwracaja i tyle widzialysmy;)

Maaartinka - nie wiem jak, ale mozliwe. moja jest ulozona glowkowo, a czuje ja po lewej i po prawej, nie wiem jak to robi, najwyzej bedzie miala swietlana przyszlosc w cyrku;)

Nastka - zapytaj u siebie w pracy. U mnie musze zglosci do HRu w ciagu 7 dni od porodu, oni zglaszaja dziecko do ZUSu i przysylaja mi pake dokumentow do wypelnienia, w tym na ile macierzynski biore (choc ja od poczatku mowilam, ze ide na rok, wiec nie bedzie niespodzianek).

Szkoda Czarnej...:( niektorzy to maja pecha niesamowitego... ale miejmy nadzieje, ze jej los to wynagrodzi...

Zobaczyłam rano wpis na FB, no i nie mogłam się powstrzymać, ciasto już rośnie:)
    http://gotowaniecieszy.blox.pl/2014/08/Najlepsze-bulki-pszenne-przepis.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 11:06

mada_lena, xpatiiix3, AgataP lubią tę wiadomość

Ewelina
    hhojzmj.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W H&M jest 20% zniżki w dziale dziecięcym

mada_lena, Lavendula lubią tę wiadomość

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To było ostatnie foto, wiec śmialiśmy z dr ze tak sie ucieszyła, ze juz koniec badania. Byliśmy u dr chyba 1,5 h z czego prawie godzine badanie. Mała miała juz dosc i zasłaniała sie rączkami ale na koniec tadam :)
    Nata szczęściaro dopiero poczułas? :) od 20 tyg mozna juz zaczac odczuwać "spinke" nie martw sie jesli nie sa to regularne spięcia, co 10 min np., niebolesne, ustępuje po zmianie pozycji, odpoczynku to jest wszystko ok:)
    I kup ten magnezior w koncu :) on pomaga na twardnienia.

AgataP lubi tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madalena ale sie slicznie malutka usmiecha :)

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki a jak wygląda to spinanie macicy? Da sie to jakos opisac?
    Ja w ogóle nic takiego nie czuje i nie czułam, zaczynam się już martwić że moja nie ćwiczy

nxbhnwz.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kupiłam aspargin kochana i łykam od wczoraj :-) tylko raz poczułam że mi się spiął brzuch, taki twardy się zrobił, akurat synu ćwiczył w środku więc obserwowałam i nagle boom i czuję że twardy jak skała :-)
    Ewelina a czarna na wątku którym była? mój Boże co to się dzieje no...
    bułeczki wyglądają pysznie.

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja tez raczej nie cwiczy, bo zadnych spiec w brzuchu nie czuje.. No chyba ze Mała wypnie się pupą :) ale pstrykne ja gdzieniegdzie i juz sie obraca.. :)

niecierpliwa21 lubi tę wiadomość

• Lavendula Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mada_lena wrote:
    Dzien dobry brzuszki :)

http://zapodaj.net/d2d39f2ee14e2.jpg.html
    Chyba dobrze jej u mamy w brzuszku :)

CUDNA <3

• Evik Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojej jej Madalenka jaka sliczna dzidzia no cudo! Czemu moje szczescie tak sie nie pokaze ahh uparciuch!:)
    Goplanko ja tez czekam na Twoje wiesci bartdzo mnie ciekawi temat spojenia bo u mnie gin jakos bardzo nie zareagował a boli mnie dalej:( hemoroida mialam jednego ale juz zniknal czy to mozliwe?:D
    Ja mam opryche na pól górnego usta;/ czy to nie szkodzi dzidzi?czytalam ze jak ma sie nie pierwszy raz to nie szkodzi ja mam srednio 2 razy w roku od 10 lat ale martwie sie;/
    No i ból brzucha w nocy przy kazdym przekreceniu z boku na bok czuje twardos taka bolącą na dole brzucha czy ktoras z Was tak miała?

w5wqqps6dh6rkfbp.png

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milaszka widocznie mamy leniwe macice :)

A ja czekam na kuriera, zamowilam pake na allegro i już tydzień minął a jej nie ma. Wczoraj sie wnerwiłam i dzwonie do nich, a oni że nie wysłali bo ktoś przeoczył moja wpłate! Ehh... I dopiero wczoraj nadana została...

Milaszka lubi tę wiadomość

nxbhnwz.png
  • ewelina_d Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nata wrote:
    kupiłam aspargin kochana i łykam od wczoraj :-) tylko raz poczułam że mi się spiął brzuch, taki twardy się zrobił, akurat synu ćwiczył w środku więc obserwowałam i nagle boom i czuję że twardy jak skała :-)
    Ewelina a czarna na wątku którym była? mój Boże co to się dzieje no...
    bułeczki wyglądają pysznie.
    w majówkach 2015, więc bardzo wcześnie teraz...

Ewelina
    hhojzmj.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie chwile temu skurcz złapał aż talerz zrzuciłam na podłogę. Brzuch jak kamień parcie w dół cała mokra az jestem ze strachu. Ale przeszło po dłuższej chwili.

AgataP lubi tę wiadomość

ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co mi się wydaje że Czarna za szybko próbuje i organizm nie wytrzymuje. Moja koleżanka też tak próbowała co miesiąc i jak zrobiła sobie pół roczną przerwę dopiero zaskoczyła i donosiła ciążę szczęśliwie.

ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
‹‹ 1089 1090 1091 1092 1093 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ