Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymaaartinka wrote:Agata mój to chyba tez zrobił sie osmiornica.. Nie wiem jak mam się ukladac i juz mnie trafia..
Vivianka czkawka to nie jest na pewno nauczylam się odrozniacpoza tym to jest tak jakby kopanie/skrobanie i nie jest rytmiczne..
w takim razie mamy owoce morza a nie dzieciLavendula lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry brzuszki
Powodzenia na badaniach wszelkiej maści
My tez spalysmy z przerwa od 4 do 6. Mała kokosila sie jak nigdyja na prawy bok to ona tez jak ja na lewy to czuje kopniaki i tak sie bawiliśmy. Tyle, ze o 4 nad ranem
U mnie tez chłodno, niby słoneczko próbuje sie przedostać ale gruba pizama wyciągnięta. I dzis w niej zostaje cały dzien.
Tez wstaje z zatkanym nosem, uszami, pobolewaja mnie rano, a pozniej jest ok..... Dziwne.
Goplana Ewelina dobrze pisze. Mozna przytyć kilka kg i nie wyglądać dobrze. Szybko zrzucisz i zapomnisz. Juz sie Aloszka postara zobaczysz
http://zapodaj.net/d2d39f2ee14e2.jpg.html
Chyba dobrze jej u mamy w brzuszkuWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 10:56
Viviana, xpatiiix3, Nata, ewelina_d, Goplana, talia22, AgataP, Milaszka, Lavendula, Madlen222, Marzena27, ÓptimusPrime, Rybka Nemo, Agusia ;), pinsleepe, anusiaa90, Strupka, FK81, zupaztytki, KasiaKa, blue00, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Madalena - boska jest! masz szczescie, wiekszosci z nas sie tylkami odwracaja i tyle widzialysmy;)
Maaartinka - nie wiem jak, ale mozliwe. moja jest ulozona glowkowo, a czuje ja po lewej i po prawej, nie wiem jak to robi, najwyzej bedzie miala swietlana przyszlosc w cyrku;)
Nastka - zapytaj u siebie w pracy. U mnie musze zglosci do HRu w ciagu 7 dni od porodu, oni zglaszaja dziecko do ZUSu i przysylaja mi pake dokumentow do wypelnienia, w tym na ile macierzynski biore (choc ja od poczatku mowilam, ze ide na rok, wiec nie bedzie niespodzianek).
Szkoda Czarnej...niektorzy to maja pecha niesamowitego... ale miejmy nadzieje, ze jej los to wynagrodzi...
Zobaczyłam rano wpis na FB, no i nie mogłam się powstrzymać, ciasto już rośnie:)
http://gotowaniecieszy.blox.pl/2014/08/Najlepsze-bulki-pszenne-przepis.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 11:06
mada_lena, xpatiiix3, AgataP lubią tę wiadomość
-
To było ostatnie foto, wiec śmialiśmy z dr ze tak sie ucieszyła, ze juz koniec badania. Byliśmy u dr chyba 1,5 h z czego prawie godzine badanie. Mała miała juz dosc i zasłaniała sie rączkami ale na koniec tadam
Nata szczęściaro dopiero poczułas?od 20 tyg mozna juz zaczac odczuwać "spinke" nie martw sie jesli nie sa to regularne spięcia, co 10 min np., niebolesne, ustępuje po zmianie pozycji, odpoczynku to jest wszystko ok:)
I kup ten magnezior w koncuon pomaga na twardnienia.
AgataP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kupiłam aspargin kochana i łykam od wczoraj
tylko raz poczułam że mi się spiął brzuch, taki twardy się zrobił, akurat synu ćwiczył w środku więc obserwowałam i nagle boom i czuję że twardy jak skała
Ewelina a czarna na wątku którym była? mój Boże co to się dzieje no...
bułeczki wyglądają pysznie.mada_lena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ojej jej Madalenka jaka sliczna dzidzia no cudo! Czemu moje szczescie tak sie nie pokaze ahh uparciuch!
Goplanko ja tez czekam na Twoje wiesci bartdzo mnie ciekawi temat spojenia bo u mnie gin jakos bardzo nie zareagował a boli mnie dalej:( hemoroida mialam jednego ale juz zniknal czy to mozliwe?
Ja mam opryche na pól górnego usta;/ czy to nie szkodzi dzidzi?czytalam ze jak ma sie nie pierwszy raz to nie szkodzi ja mam srednio 2 razy w roku od 10 lat ale martwie sie;/
No i ból brzucha w nocy przy kazdym przekreceniu z boku na bok czuje twardos taka bolącą na dole brzucha czy ktoras z Was tak miała?mada_lena lubi tę wiadomość
-
Milaszka widocznie mamy leniwe macice
A ja czekam na kuriera, zamowilam pake na allegro i już tydzień minął a jej nie ma. Wczoraj sie wnerwiłam i dzwonie do nich, a oni że nie wysłali bo ktoś przeoczył moja wpłate! Ehh... I dopiero wczoraj nadana została...Milaszka lubi tę wiadomość
-
Nata wrote:kupiłam aspargin kochana i łykam od wczoraj
tylko raz poczułam że mi się spiął brzuch, taki twardy się zrobił, akurat synu ćwiczył w środku więc obserwowałam i nagle boom i czuję że twardy jak skała
Ewelina a czarna na wątku którym była? mój Boże co to się dzieje no...
bułeczki wyglądają pysznie.