X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja panna upodobała sobie dzisiaj prawy bok i zebra i nie daje za wygrana.
    A wiecie ze nasze dzieciaczki maja juz stopki wielkości 6 cm? :) dr nam zmierzyla nie mogłam uwierzyć.
    6cm to juz jest cos :)
    Nata ja tez juz sobie siebie wyobrażam, ze siedzę i patrzę całe dnie i noce <3

Maga31, Viviana, Agusia ;), Rybka Nemo, KasiaKa, Nata, Milaszka, anusiaa90, Madlen222, sisiiii, lkc lubią tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak leżę i Mała wystawia nóżkę czy rączkę to normalnie tak się wzruszam, cholera tylko ta skóra nas dzieli od naszych Maluszków, raz dotknęłam uwaga jej piętki bo tak mocno włożyła w bok, jak powiedziałam mężowi o tym, to powiedział, że mi zazdrości hehe, bo on zanim dobiegnie czy położy rękę to czuje ruchy ale nie aż tak.
    Ja mam taka potrzebę by po porodzie się wytulić z Małą, nie wiem czy będe ją chciała na początku komukolwiek dać potrzymać hehe taka jestem zachłanna na jej dotyk <3

Marzena27, mada_lena, Maga31, anusiaa90, sisiiii, lkc, Paju lubią tę wiadomość

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • Rybka Nemo Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    desou kochana wszystkiego dobrego, dużo zdrówka i spełnienia marzeń:)

Marzenia się spełniają gdy ludzie się wspierają:-)
    Nasze kochane serduszko
    https://www.maluchy.pl/li-69440.png
  • desou Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Kochane! ;*

przyszła paczka z allegro ;) ale super są te rzeczy ;) polecam sprzedawcę!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 11:47

anusiaa90 lubi tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jebłam... nie zrobił usg bo nie i już i przepisał kurwa doktor za dyche... wrr... no tylko ją i jeszcze jedna babka a ten powiedzial że mu się nie chce... bo drukarka nie działa a on nie będzie pisał wymiarów na kartce... co za ch...

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • pinsleepe Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do mnie właśnie rożek przyszedł :) I stwierdziłam, że czas się ogarnąć, bo aż mi wstyd było przed kurierem, jak wyglądam. Mam wielką nadzieję, że jutro mąż kupi komodę. Wprawdzie po drodze z pracy ma odebrać siostrzeńca z przedszkola, ale liczymy, że się chłopak złapie na "chcesz hot doga?" :D

To ten na NFZ, rozumiem? No co za buc. Chociaż wagę by Ci podał.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 11:51

f2w3rjjg7duv7nlc.png
  • KUNIAK Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Jebłam... nie zrobił usg bo nie i już i przepisał kurwa doktor za dyche... wrr... no tylko ją i jeszcze jedna babka a ten powiedzial że mu się nie chce... bo drukarka nie działa a on nie będzie pisał wymiarów na kartce... co za ch...
    Pati az się nóż w kieszeni otwiera jak piszesz o lekarzach w swoim miescie!
    Co za konował:D

gg64l6d8uplrbvce.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak wlasnie wyglada prowadzenie ciazy na NFZ :/ a trzeba było kopnąć w kostkę cwoka:/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 11:59

Goplana, Madlen222 lubią tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • KUNIAK Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś

Mnie spotkała dziwna sytuacja wczoraj,byłam na przegladzie u swojej dentystki,i od słowa do słowa zaczęła mi opowiadac o swojej ciąży i porodzie-dla niej trauma
    Zdazyłam tylko powiedzieć ze mysle o cesarce,zaczeła potakiwac ze mam racje wyjeła telefon i umówiła mnie do swojej kolezanki okulistki..wcale jej nie prosiłam...dosłownie nie zdążyłam nic powiedzieć a ta mi juz wyznaczyła wizytę i kazała przyjsc dzisiaj po południu..ze ta koleżanka mi zaswiadczenie wystawi że mam cos nie tak z siatkówką oka...idę a co :)
    Ale jaja swoją drogą:D

Goplana, xpatiiix3, mada_lena, Viviana, Agusia ;), zupaztytki, Mamadomina, ÓptimusPrime, Nata, e_v_e, Maga31, anusiaa90, FK81, sisiiii lubią tę wiadomość

gg64l6d8uplrbvce.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mada_lena wrote:
    Tak wlasnie wyglada prowadzenie ciazy na NFZ :/ a trzeba było kopnąć w kostkę cwoka:/
    Ale by się dziad zdziwił 04icon_rotfl.gif

mada_lena, lkc lubią tę wiadomość

jftycms.png
  • Dotty84 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jaja!

Nie uwierzycie! Siedzę sobie w pracy w mojej wspaniałej korpo i nagle pisze do mnie kolega z pracy: "Czy Bobbiny zrobiły na Tobie pozytywne wrażenie?" i myślę sobie "Co jest k...? skąd on wie, że zamówiłam Bobbiny? Może czyta forum i mnie rozpoznał?"

A tu się okazuje, że on te Bobbiny z żoną sprzedaje! Hahaha ale ten świat mały - powiedział, że miał mi przynieść przesyłkę do pracy i oddać za kuriera, ale nie wiedział jak zareaguję! hihihihihi
    Za to obiecał rabat następnym razem :)

Jaki ten świat mały!

Okazuje się, ze to jego pomysł, marka i wogóle :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 12:10

mada_lena, xpatiiix3, Goplana, Viviana, AgataP, KasiaKa, ÓptimusPrime, Marzena27, desou, Nata, Maga31, sisiiii, lkc lubią tę wiadomość

uxi9zb2.png
    sd5of8v.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No leniwe to to... ja u tego nie prowadzę akurat ten mial dzisiaj dyzur i usg robil na oddziale, ale ile to napisać wymiary na kartce wsio, a byl numer podany tam w książce to mieli zadzwonić gdyby coś się zmieniło ale kurwa po co... ją źle się czuje modli mnie słabo helikopter dobrze że do przystanku już doszlam jeszcze tylko z przystanku do domu... ciężko będzie... ech... wkurwiona jestem to nawet za mało powiedziane...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 12:09

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Strupka Przyjaciółka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Desou spełnienia marzeń, lekkiego porodu i braku dalszych przebojów z autem!;)

Pati, co za beznadziejny lekarz... W końcu gdyby nie my to by nie byli potrzebni, mogli by chociaż odrobinę się wykazać.

ewelina_d, współczuję stresu w nocy. Sama się ostatnio zastanawiałam, czy nie zacznę sobie wmawiać że to fałszywy alarm jak zacznę rodzić...

relg9vvjdzp246mx.png
  • KUNIAK Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotty84 wrote:
    Ale jaja!

Nie uwierzycie! Siedzę sobie w pracy w mojej wspaniałej korpo i nagle pisze do mnie kolega z pracy: "Czy Bobbiny zrobiły na Tobie pozytywne wrażenie?" i myślę sobie "Co jest k...? skąd on wie, że zamówiłam Bobbiny? Może czyta forum i mnie rozpoznał?"

A tu się okazuje, że on te Bobbiny z żoną sprzedaje! Hahaha ale ten świat mały - powiedział, że miał mi przynieść przesyłkę do pracy i oddać za kuriera, ale nie wiedział jak zareaguję! hihihihihi
    Za to obiecał rabat następnym razem :)

Jaki ten świat mały!

Hehe tez zamówiłam Bobbiny,jak zobaczyłam koszyczek Eweliny
    Tez chce zrobić a co! :D
    Mąż się strasznie zdziwił,spodziewał się w paczce jakiś kosmetyków jak zwykle a jak wyjełam włóczke i wielkie szydełko...mina bezcenna :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 12:09

Dotty84 lubi tę wiadomość

gg64l6d8uplrbvce.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuniak - w tym środowisku panuje trochę panika odnośnie rodzenia SN :) Dobra z niej kobieta swoją drogą :)
    Wczoraj liczyłam na moją gin, że mnie przekona do SN, i powiedziałam że najbardziej boję się powikłań drugiego okresu, kiedy już na cesarkę jest za późno, i że mam w już dwie bliskie koleżanki, które pękły razem ze zwieraczem odbytu i teraz jest nieciekawie...
    a ona - pewnie to były lekarki?
    ja - no tak...
    - no, służba zdrowia... dlatego ja pani do niczego nie zmuszam, ale można rodzić SN jakby pani chciała...

No to mnie przekonała... :/

jftycms.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati wdech - wydech nic nie zmienisz nerwami. Daj znac jak dotrzesz do domu.
    Kij mu w oko :/

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • asia099 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa21 wrote:
    Dziewczyny myślicie że jak nie siedze w poczekalni tylko w aucie i pojechalismy do sklepu, ale ja nie wyszlam to moze zafalszowac wynik tej glukozy?
    Jesli nic nie jesz to co miałoby zafalszowac wynik. Ja w tym czasie jeździłam i wyszło ok.

relgh371qq47owdh.png
    wwgzvfxmrhda6ta8.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Desou 100 lat! Spokojnej końcówki ciąży, oraz krótkiego i lekkiego porodu!

jftycms.png
  • KUNIAK Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goplana wrote:
    Kuniak - w tym środowisku panuje trochę panika odnośnie rodzenia SN :) Dobra z niej kobieta swoją drogą :)
    Wczoraj liczyłam na moją gin, że mnie przekona do SN, i powiedziałam że najbardziej boję się powikłań drugiego okresu, kiedy już na cesarkę jest za późno, i że mam w już dwie bliskie koleżanki, które pękły razem ze zwieraczem odbytu i teraz jest nieciekawie...
    a ona - pewnie to były lekarki?
    ja - no tak...
    - no, służba zdrowia... dlatego ja pani do niczego nie zmuszam, ale można rodzić SN jakby pani chciała...

No to mnie przekonała... :/

ja o dziwo tez zaczynałam się zastanawiać nad SN
    (zaczelam się zastanawiać jak bardzo jest to nienaturalne zakończenie ciąży
    i ze miliony lat ewolucji nie moga się mylić,
    no i te porody na Polsacie wyglądają tak lajtowo :)

Ale stwierdziłam że to wczoraj to chyba znak :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 12:21

gg64l6d8uplrbvce.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KUNIAK wrote:
    ja o dziwo tez zaczynałam się zastanawiać nad SN
    Ale stwierdziłam że to wczoraj to chyba znak :)
    Mnie takie znaki spotykają każdego dnia :)
    Ale o dziwo nadal biorę SN pod uwagę, i nie podjęłam jeszcze decyzji.
    Jednak urabiam grunt pod każdą wersję :)

KUNIAK, lkc lubią tę wiadomość

jftycms.png
‹‹ 1103 1104 1105 1106 1107 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ