Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć dziewczyny!
Nadrobić was nie ma szans
a nie bylo mnie pare dni tylko..
Niestety wylądowałam w szpitalu ze skurczami, na szczęście wszystsko jest już pod kontrolą, leże już w domku i wypoczywam. Niech ta moja Alicja nie śpieszy się aż tak bardzo bo minimum 6tyg jeszcze musi wytrzymać w brzuszku!
Mam nadzieję że tu wszystko dobrześciskam
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:cześć dziewczyny!
Nadrobić was nie ma szans
a nie bylo mnie pare dni tylko..
Niestety wylądowałam w szpitalu ze skurczami, na szczęście wszystsko jest już pod kontrolą, leże już w domku i wypoczywam. Niech ta moja Alicja nie śpieszy się aż tak bardzo bo minimum 6tyg jeszcze musi wytrzymać w brzuszku!
Mam nadzieję że tu wszystko dobrześciskam
jej karmelek ! dobrze ze juz ok,a mocne mialas skurcze?co z szyjka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 14:00
-
Ja dopiero się zdazylam położyć i pralka woła zakończyła pranie ,ja leże a ona mi nie daje i krzyczy idź to wieszac.. No wiec ide powiesić ubrania dzieci
ostatnia pralka ;P
Karmelek krzyżuj nogihehe będzie dobrze :**
AgataP, mada_lena lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Ewelina, pozwoliłam sobie pokazać mojemu koledze (założycielowi Bobbiny) zdjecie Twojego koszyczka dla Hani i bardzo było mu miło i bardzo mu się spodobał
Poprosił, żebym zachęciła Cię do wrzucenia go na ich bobbinowego FBTakże jeśli masz ochotę podzielić się swoją twórczością,to feel free
ewelina_d lubi tę wiadomość
-
Nie wytrzymałam idę sprawdzić jeszcze raz te moje pomiary u mojego lekarza w gabinecie...Niby te +-2tygodnie to jest norma, ale ja ciągle myślę i się stresuję, a to nie dobrze wpływa na maluszka, dopiero o 21.30 mam wizytę, jak się czegoś dowiem, to napisze:) Ja wierze, że po prostu to z powodu błędu pomiaru, albo już się w miarę wyrównało:) Ale będę spokojniejsza gdy zobaczę to na piśmie:)
-
Eve u mnie za każdym razem są takie różnice. Ostatnio np. kość udowa synka była 2tygodnie do tyłu. I tak często się zdarza. Lekarz mówi że wszystko jest w normie i że mam się nie marwtić i że po prostu synek będzie krótszy od córci. Ale oboje rosną i to jest najważniejsze. Nie wszystko w tych pomiarach musi być idealne, to są tylko orientacyjne pomiary:) Myślę, że nie masz powodów do zmarwtień.
e_v_e lubi tę wiadomość
-
Karmelek, dobrze, że już wszystko w porządku i że jesteście już w domu
Listopadówki moje kochane proszę o pomoc, w związku z podwyższoną glukozą zrobiłam dodatkowe badania: fruktozamina będzie za 2 tygodnie i HbA1c (hemoglobina glikowana) odebrałam dziś i mój wynik to 5,2 % (normy 4,8-5,9%) czy w przypadku cukrzycy nie powinna wyjść ponad normę?????Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 14:46
-
Madlen222 wrote:Eve u mnie za każdym razem są takie różnice. Ostatnio np. kość udowa synka była 2tygodnie do tyłu. I tak często się zdarza. Lekarz mówi że wszystko jest w normie i że mam się nie marwtić i że po prostu synek będzie krótszy od córci. Ale oboje rosną i to jest najważniejsze. Nie wszystko w tych pomiarach musi być idealne, to są tylko orientacyjne pomiary:) Myślę, że nie masz powodów do zmarwtień.
Ja się po prostu denerwuje tymi proporcjami,bo główkę ma w 90 centylu, a nóżki w 5:( Chyba, że będzie miał duży łeb:D Ale wole się upewnić może będzie tylko tydzień różnicy, a wtedy to będzie luz:P madlen może chłopaki tak mają, że mają krótsze nóżki od dziewczynek:) Ale niestety chyba matki już tak mają, że panikują -
no i uszyte dla moich dziewczynek jupi:)
Myślice że mogę szyć na zamówienie w różnych kolorach??? Zastanawiam się jeszcze na msiami z imieniem dziecka co Wy na to???Marzena27, xpatiiix3, Madlen222, blue00, FK81, mada_lena, Viviana, AgataP, maaartinka, desou, zupaztytki, Milaszka, e_v_e, sisiiii, Isia14, talia22, Goplana, lkc, Lavendula, ewelina_d, anusiaa90, Maga31, ÓptimusPrime, Mamadomina, misiaczk25, sylvi, Nata, Strupka lubią tę wiadomość
-
e_v_e wrote:Ja się po prostu denerwuje tymi proporcjami,bo główkę ma w 90 centylu, a nóżki w 5:( Chyba, że będzie miał duży łeb:D Ale wole się upewnić może będzie tylko tydzień różnicy, a wtedy to będzie luz:P madlen może chłopaki tak mają, że mają krótsze nóżki od dziewczynek:) Ale niestety chyba matki już tak mają, że panikują
Ja Cię rozumiem, bo łatwo jest kogoś pocieszać a samemu się panikuje...Jak masz być spokojniejsza to pewnie że idźAle jestem w 100% przekonana kochana że wszystko jest ok:) Nie denerwuj się, mówię Ci:)
Nastka Ty się nie masz nad czym zastanawiać. Masz talent dziewczynko:) Super Ci to wychodzi. A Ty jesteś po szkole jakieś krawieckiej? czy sama się nauczyłaś? Widać, że lubisz to co robisz:) Super:)
Moja mama jest po szkole krawieckiej ale szyć szczerze nie nawidzi:)e_v_e lubi tę wiadomość
-
nastka151 wrote:no i uszyte dla moich dziewczynek jupi:)
Myślice że mogę szyć na zamówienie w różnych kolorach??? Zastanawiam się jeszcze na msiami z imieniem dziecka co Wy na to???
Ale śliczne Nastka serio mogłabys dorabiać tym szyciem:)
Dla mnie bomba!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 15:20
-
hehe ja jestem po szkole hotelarskiej z krawiectwem mam tyle wspólnego co sama coś wymyśle:P:P:P Ja z Oliwią w ciąży z nudów sie zaczęłam uczyć szyć żeby czas zabić. Na niektóre rzeczy potrzebuje czasu i cierpliwości ale po kilku próbach coś tam wychodzi:) Za to szydełka i drutów nie wezme do ręki kiedyś próbowałam się nauczyć i kicha nie wychodziło.
AgataP, Madlen222 lubią tę wiadomość