Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Nad sówkami siedziałam 6 wieczorów naprzeklinałam sama na siebie że wariatka jestem i po co mi te nerwy jedną nawet wyrzuciłam przez okno bo krzywo mi wyszła (dobrze że na parterze mieszkam) ale dzisiaj doszyłam tylko te wstążk po boku żeby wyglądały jak orginały:P:P:P
Jeszcze chciałam skrzydełka dorobić ale zabrakło mi fajnego materiału jakiegoś i zostały takie narazieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 15:25
AgataP, Madlen222, xpatiiix3, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nastka to jest czaderskie
po ile zamierzasz sprzedawać ja z chęcią będę pierwsza klientka na takie sówki hehe poważnie
Kurde brzuch mnie boli siedze czy leże lżej jest a jak wstaje automatycznie czuje taki ucisk na pęcherz i krocze ehh a siku sie nie chce... Ehh głowę nisko ma strasznie dzisiaj aż brzuchol się stawia co raz..Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 15:33
Livia
Nela
Marcel
-
hej kobietki. Ja dziś rano zmierzyłam ciśnienie i nie dość ze wyszło ponad 160 to jeszcze arytmia, a całą non czułam taki brak oddechu meczylam sie bardzo ale myslalam ze to macica moze uciska, nie wiem;/ Jednak potem wybyłam z mezem z domu na miasto kupilam sobie stanik(mm ale komfort idealnie dopasowany) zobaczyłam jak remont w nowym mieszkanku stoi i jak wrocilismy juz cisnienie jest ok -119/78. Cały czas borykam się z bólem spojenia i brzucha głownie przy zmianie pozycji nie wiem juz co to jest i zadne leki nie pomagają
w teczce mam skierowanie do szpitala ale nie chce sie nawet do niej zblizac tak nienawidze szpitali;/
Mi mężulek masuje krocze ale nie konczy sie to seksem bo jets to dla mnie zwyczajnie bolesne i nieprzyjemne takze nawet dlugo nie wytrzymuje
A ubranka dzidzi leza jeszcze w kartonie, w weekend sie przeprowadzamy ale zanim dojda jeszcze wszytskie pozamawiane meble to kolejne 2 tyg takze pewnie w 2 polowie wrzesnia sie za to wezme choc tak bardzo nie moge sie doczekac.
Dzis tak obejrzalam to mieszkanko juz koniec remontu, zostalo kilka poprawek ale jakas taka niepocieszona jestem bo ten bałagan(mimo ze ciocie wczoraj sprzatały 6 godz) no i to ze na meble jescze musimy czekac wiec kilka dni siedzenia tam na walizkach no jakos zamiast sie cieszyc to popadam w doła i problemów szukam. Eh zebym jeszcze sie czula dobrze i sprawnie a tu takie bóle. Ale Wam pojęczałam, wybaczcie -
nick nieaktualnyNastka!! Sówki cudowne
Laski! Ktora jeszcze nie robila tych drozdzowych "jagodzianek" z przepisu ktory tu byl wklejony' to obowiazkowo niech zrobi!!!!! Ja dziś trzasnelam ze sliwkami i sa super smaczne!!! nie drogie i nie trudne do zrobienia!!!!
Mniaaaaaaam!Maga31 lubi tę wiadomość
-
A mnie nie spojenie tylko w środku boli jakby mi się strasznie strasznie siku chciało i mała na pęcherz naciskała ahh teraz cos leci ze mnie beżowy taki gesty śluz miejscami pod barwiony na brązowo ciut znowu taaaaki gil... I to chyba szyjka, bo jak się pochyle to aż w plecach czuje i w doooopie kłucie.. Chyba dalej ten czop odchodzi ale kiego ch... Niech siedzi tam w środku jeszcze...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 15:53
Livia
Nela
Marcel
-
Nata wrote:Isia a ile dałaś za używaną chustę? ja się zastanawiam czy nie kupić, chociaż koleżanka ma mi pożyczyć żebym sobie zobaczyła co i jak...
te wózki mają fajną budkę taką elastyczną jakby
Płaciłam 70zl plus przesyłka. Nowe były za 170-200zł kiedyś. Jeszcze nie wiem w jakim stanie faktycznie, bo dzisiaj się dopiero zdecydowałam, w opisie aukcji stan bdb, zobaczymy
Jak przyjdzie to pójdę do koleżanki na naukę wiązania
A na allegro jest sporo w tej cenie i tańszych nowych, tylko marki nonameno i nie wiadomo jaki materiał jest naprawdę - gruby, cienki, jaka jakość. Tę którą zamówiłam, to obmacałam u koleżanki, ale myślę, że najlepiej się zagłębić w jakieś fora chustowe, żeby dobrze wybrać
Karmelek, trzymaj się tam i nie dawaj jeszcze! Niech maleństwo troszkę podrośnie! Trzymam kciuki
Nastka, sowy boskie!!!
Tylko najgorzej Ci będzie wycenić je, bo jak sama piszesz, mnóstwo pracy w nie włożyłaś plus materiały, no i przede wszystkim to handmadea cenę trzeba dopasować tak, żeby się sprzedały i żebyś Ty coś z tego miała
Ale trzymam kciuki za produkcję! Ja też coś sama planuję zrobić, ale jak mi braknie cierpliwości to się zgłoszę do Ciebie -
Witam się i ja
Desou Wszystkiego Najlepszego, oby maluszek siedział w brzuchu jak najdłużej i szybkiego i bezbolesnego rozwiązania :-*
Solidaryzuję się ze słodkimi mamuśkami. Mi Diabetolog dał insulinę 4 razy dziennie,do trzech posiłków i nocną.
Pati jakie ty masz dawki tej insuliny ??
Podziwiam ciebie że normalnie się odżywiasz bo ja przez cały czas myślę co mogę a czego nie
Spojenie mnie też ostatnio pobolewa ale najbardziej kręgosłup ale cóż już taki urok ciąży.
-
8-10 do obiadu, 2-4 do kolacji i 2-4 na noc ja cz ja wiem czy tak normalnie powiem tak jak tako trzymam dietę i pory posiłków mniej wiecej ale mogę sobie pozwolić czasem na odstępstwa bo wiem ze insulina mi zbije
a i jeżeli po śniadaniu by 130 przekraczały to tez będę musiała włączyć jeszcze do śniadania a póki co jest ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 16:04
Livia
Nela
Marcel
-
maaartinka wrote:A wiecie że ja tez mam do zrobia to badanie HbA1C? Czyli jednak gin chce sprawdzić ta cukrzycę.. A ja oczywiście teraz dopiero popatrzylam co mi dala do zrobienia.. Prawie 3tyg później..
Martinka zrób koniecznie, jak sprawdzałam mój wynik to takie są normy dla osoby zdrowej, wynik wskazuje średni poziom glukozy w okresie 2-3 m-cy, mi się humor trochę poprawił dzięki temu wynikowi, mam nadzieje, ze frutkozamina wyjdzie pozytywnie i z dobrymi wynikami pójdę do diabetologa i że alarm zostanie odwołany, takie moje marzenie
I jeszcze zastanawia mnie jedno, co miesiąc mam badania moczu i zawsze glukoza ujemny hmm, dziewczyny a jak u Was było?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2014, 16:16
-
caterina wrote:Witam się i ja
Desou Wszystkiego Najlepszego, oby maluszek siedział w brzuchu jak najdłużej i szybkiego i bezbolesnego rozwiązania :-*
Solidaryzuję się ze słodkimi mamuśkami. Mi Diabetolog dał insulinę 4 razy dziennie,do trzech posiłków i nocną.
Caterina a jakie miałaś wyniki glukozy, ja wizytę mam dopiero 12.09 czekam na szczegółowe badania (2 tygodnie) -
A ja coś czuję, że będę pierwsza;) za 4 tygodnie wyjmą mi pessar także wcale bym się nie zdziwiła jak to już wtedy nastąpi:) Maksymalnie w 36tygodniu będę rodzić, czyli przed około 10.10. Swoją drogą to niesamowite że za max 6 tygodni zobaczę swoje dzieci i będę je tulić
już się nie mogę doczekać.
Agusia ;), AgataP, lkc, anusiaa90, xpatiiix3, Goplana, Maga31, e_v_e, Viviana, mada_lena, sisiiii, sylvi, Marzena27, Strupka lubią tę wiadomość