X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pinsleepe to super z tą komodą :) a mąz jak ma remont na głowie to nie dziwię się, że nie będzie myślał o praniu.
    Goplanko jak się czujesz po tym zastrzyku dziś? Gorączka minęła? Ile jeszcze zostało do powrotu męża?
    Eve super wiadomości z wizyty :)
    Agusia ja nie kupowałam ani Oilatum ani tego drugiego tylko płyn do kąpieli z HiPP, może dokupię po narodzinach, zobacze jak będzie Mała reagować na kosmetyki z HiPPa.

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • KUNIAK Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ło matko sklep w którym zamówiłam łóżeczko właśnie mi napisał że ...będzie za 7 tygodni,
    a na stronie było ze do 3

No chyba sobie zarty stroją :/

gg64l6d8uplrbvce.png
  • e_v_e Ekspertka

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KUNIAK wrote:
    ło matko sklep w którym zamówiłam łóżeczko właśnie mi napisał że ...będzie za 7 tygodni,
    a na stronie było ze do 3

No chyba sobie zarty stroją :/
    Ja tez muszę wszystko dzisiaj zamówić bo teoretycznie jak dzwoniłam to mówili 2 tygodnie ale z nimi to nigdy nic nie wiadomo a jak widzimy to dzieciaczki sie rodzą i rodzą :D my pewnie zaczniemy w połowie października :D czytałam wczoraj ze czeka nas mokra i ciepła zima to pocieszające bo jeździć wózkami w zaspach śniegu nie widzę :) dzisiaj chce kupic czapeczkę dla syneczka i nie wiem właśnie jaki rozmiar wiem ze był juz temat ale juz nie pamietam jaki polecalyscie ?

Kupiłam wczoraj podkłady poporodowe na materac i pytanie do tych co rodziły z nas naprawdę tak mocno leci po porodzie :D?

Pati nie martw sie na pewno zdałas trzymam kciuki :)

A co do facetów to mój tez zawsze umiera a jak ja jest chora to mi mowi ze na pewno wymyślam i ze nie jestem chora :D a niedługo bede miała dwóch facetów a ja sama :D

lkc, Madlen222, Maga31 lubią tę wiadomość

w57vhgqsvnsaad78.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uła Kuniak nieźle, ja właśnie dostałam paczkę z workami próżniowymi, ehhh przywitałam pana z ręcznikiem na głowie i w gaciach od pidzamy :-) ten jeszcze do mnie że my to prawie rodzina bo on pamięta, że moja babcia tutaj mieszkała z ciocią i gada do mnie że wujek to był brat cioteczny jego dziadka, itd...masakra hehehee.

lkc, Goplana, mada_lena, Maga31, sisiiii lubią tę wiadomość

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • e_v_e Ekspertka

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na wszystkim oszczedzilam bo prawie wszystko dostaliśmy ciuszki wozek fotelik samochodowy itp musimy tylko kupic nianie elektroniczna mebelki i osofix chociaż nie wiadomo czy ostatniego tez nie dostaniemy w spadku :p wiec stwierdziłam ze mogę poszaleć na kosmetykach i kupuje z patandrub ekologiczne i naturalne chociaż przez pierwsze miesiące bede go tym myła :) kupuje 2w1 płyn do mycia z szamponem i krem na zime sroka miała bardzo dobre recenzje na temat tego produktu ;)

lkc, Maga31 lubią tę wiadomość

w57vhgqsvnsaad78.png
  • KUNIAK Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nooo to bede dzisiaj smęcić cos mnie tkneło i zadzwoniłam do sklepu z tapetami-miały przyjsc pod koniec sierpnia i okazało się ze zamówienie gdzieś im się zapodziało..firma ma opoznienie..tapeta jedzie z holandi i coś tam jeszcze i będzie dopiero za msc...

Jeszcze miałam zadzwonić w jedno miejsce bo czekam na wannę :)miała przyjsc wczoraj ale dziś się już boję :D

gg64l6d8uplrbvce.png
  • KUNIAK Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eve ja tez chce ten zestawmPat&Rub
    Sama lubię ich kosmetyki to mała też niech ma a co :)

e_v_e lubi tę wiadomość

gg64l6d8uplrbvce.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie mocher wkurzyl na przystanku posadzilam Oliwie na lawce bo byla pusta a do autobusu 20 minut podchodzi stara ropucha i szarpie mi dziecko ze ma zejsc wydarlam na nia pysk i zagrozilam policja a ta zaczela sie wydzierac ze co ja sobie wyobrazam no tak mnie wkurwila ze jej haka podstawilam jak wsiadala do autobusu i sie wypierniczyla. Co za menda stara ludzie w smiech ja zadowolona z siebie. Robie sie okropna ostatnio

mada_lena, KUNIAK, AgataP, anusiaa90, Dotty84, Maga31, blue00 lubią tę wiadomość

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry mamusie :)
    Moje mysli podobnie jak Pat krążą dzis wokol " dwójki " haha
    Korek jak na A2
    Ide po kompot ze śliwek, bo wlasnie sobie upichcilam i bede Was nadrabiac dalej:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 11:24

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nastka, no przecież torby tej pani też muszą siedzieć nie?? ;-) swoją drogą straszne są te starsze panie, ja mam nadzieję że moja kochana babcia taka nie jest dla innych :-))

rfnnk6n.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eve co do rozmiaru czapeczki ja pytałam w sklepie bo chcę kupić zimową a jeszcze nie ma zimowych bardzo i pani mówiła, że rozmairy zaczynają się od newborn 34, 36. To chyba najmniejsze jakie możemy kupić i będą ok dla naszych noworodków.
    Kuniak co za dzień masz, strasznie nie lubię takich opóźnień w zamówieniach.
    Madalenka to nic wczoraj nie przetkałaś :D Weź może espumisan, a może kawa?

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuniak, napisz, ze za 6 tyg.rodzisz I nie masz czsu czrkac!;)

KUNIAK lubi tę wiadomość

• KUNIAK Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z nerwów od rana szydełkuję
    Na razie mam takie coś
    2pqommu.jpg
    trochę koslawy i niewiem jak zrobić uszy...ale szydełkowanie uspokaja :D

Nata, Viviana, Madlen222, ewelina_d, sylvi, lkc, e_v_e, Isia14, mada_lena, Agusia ;), xpatiiix3, Goplana, Dotty84, FK81, anusiaa90, Maga31, sisiiii, Lavendula lubią tę wiadomość

gg64l6d8uplrbvce.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój poszedł spać bo przecież jeszcze zapalenia płuc dostanie od tego kataru...TRAGEDIA! cudowny weekend się szykuje;(
    Ja już zdążyłam posprzątać, niedługo na zakupy pojadę a potem po jakieś jedzenie bo piątek jest dla mnie dniem bez gotowania.
    U mnie na przyszły tydzień zapowiadają 25 stopni! Masakra! a ja już liczyłam że będę ładnie pod kocykiem serialki oglądać a za oknem będzie mokro, zimno i wietrznie...ech...
    Moje dzieci tak się dziś wiercą, wypinają i rozpychają że aż nie mogę znaleźć dla siebie wygodnej pozycji do siedzenia czy leżenia...ale i tak kocham te ruchy:)

mada_lena, Maga31 lubią tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • desou Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kuniak super! to są te bobbiny?

• KUNIAK Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen222 wrote:
    U mnie na przyszły tydzień zapowiadają 25 stopni!

To może my wpadniemy bo szukamy pomyslu na weekend :D

Madlen222 lubi tę wiadomość

gg64l6d8uplrbvce.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    piękny kolorek :-) kurde zazdroszcze że Wam się chce robić takie cuda i że potraficie :-) ja już się doprowadziłam do stanu użytkowania w sensie make-up i włosy i mogę iść na miasto. Będę później, buziaki.

rfnnk6n.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KUNIAK wrote:
    To może my wpadniemy bo szukamy pomyslu na weekend :D

Zapraszam!!! przynajmniej nie będę się nudzić:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 11:38

KUNIAK lubi tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • Evik Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kobietki:) Odnosnie tego wczorajszego cisnienia to zmierzyłam 3 razy pod rząd bo wyszło mi wysokie i chciałam sie upewnic potem wychodziło coraz niższe, a patrze Nata napisałas ze kazdy pomiar bedzie wyzszy:) Dzis rano zmierzyłam i niestety 155/86(jakos z rana od dwoch dni mam wysokie)pozniej niby sie normuje i jest ponizej 120 nie wiem co myslec poczekam do poniedziałku i trudno chyba pojde do szpitala:(
    pinsleepe widze ze u Ciebie tez jakies remonty, jak to znosisz?:) My sie jutro przeprowadzamy ale zostalo jeszcze pare pierdółek i maz ma zamiar robic w trakcie a ja juz cala w nerwach chcialabym zeby wszyyystko bylo gotowe:D Kuniaczku wiem o czym mówisz, my jeszcze od 2 - 4 tyg bedziemy czekac na łóżko i szafy do mieszkania wszytsko na walizkach bedzie wrrr nie lubie:P
    Madalenka glicerynowego sobie zapodaj!Mi baaardzo pomaga

Nata lubi tę wiadomość

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuniak to te bobbiny i robisz na szydełku od nich tym drewnianym? Ile potrzeba sztuk włoczki na taki koszyczek bo ja pierdzielę no musze jednak zrobić taki dla Amelki ale ja taka niezdolna, musze mieć wszystko wyłozone kawa na ławę to zrobię może :)

relgkrhm1ojs0ctn.png
‹‹ 1114 1115 1116 1117 1118 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ