Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Pinsleepe to super z tą komodą
a mąz jak ma remont na głowie to nie dziwię się, że nie będzie myślał o praniu.
Goplanko jak się czujesz po tym zastrzyku dziś? Gorączka minęła? Ile jeszcze zostało do powrotu męża?
Eve super wiadomości z wizyty
Agusia ja nie kupowałam ani Oilatum ani tego drugiego tylko płyn do kąpieli z HiPP, może dokupię po narodzinach, zobacze jak będzie Mała reagować na kosmetyki z HiPPa. -
KUNIAK wrote:ło matko sklep w którym zamówiłam łóżeczko właśnie mi napisał że ...będzie za 7 tygodni,
a na stronie było ze do 3
No chyba sobie zarty strojąmy pewnie zaczniemy w połowie października
czytałam wczoraj ze czeka nas mokra i ciepła zima to pocieszające bo jeździć wózkami w zaspach śniegu nie widzę
dzisiaj chce kupic czapeczkę dla syneczka i nie wiem właśnie jaki rozmiar wiem ze był juz temat ale juz nie pamietam jaki polecalyscie ?
Kupiłam wczoraj podkłady poporodowe na materac i pytanie do tych co rodziły z nas naprawdę tak mocno leci po porodzie?
Pati nie martw sie na pewno zdałas trzymam kciuki
A co do facetów to mój tez zawsze umiera a jak ja jest chora to mi mowi ze na pewno wymyślam i ze nie jestem choraa niedługo bede miała dwóch facetów a ja sama
lkc, Madlen222, Maga31 lubią tę wiadomość
-
uła Kuniak nieźle, ja właśnie dostałam paczkę z workami próżniowymi, ehhh przywitałam pana z ręcznikiem na głowie i w gaciach od pidzamy
ten jeszcze do mnie że my to prawie rodzina bo on pamięta, że moja babcia tutaj mieszkała z ciocią i gada do mnie że wujek to był brat cioteczny jego dziadka, itd...masakra hehehee.
lkc, Goplana, mada_lena, Maga31, sisiiii lubią tę wiadomość
-
Ja na wszystkim oszczedzilam bo prawie wszystko dostaliśmy ciuszki wozek fotelik samochodowy itp musimy tylko kupic nianie elektroniczna mebelki i osofix chociaż nie wiadomo czy ostatniego tez nie dostaniemy w spadku :p wiec stwierdziłam ze mogę poszaleć na kosmetykach i kupuje z patandrub ekologiczne i naturalne chociaż przez pierwsze miesiące bede go tym myła
kupuje 2w1 płyn do mycia z szamponem i krem na zime sroka miała bardzo dobre recenzje na temat tego produktu
lkc, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nooo to bede dzisiaj smęcić cos mnie tkneło i zadzwoniłam do sklepu z tapetami-miały przyjsc pod koniec sierpnia i okazało się ze zamówienie gdzieś im się zapodziało..firma ma opoznienie..tapeta jedzie z holandi i coś tam jeszcze i będzie dopiero za msc...
Jeszcze miałam zadzwonić w jedno miejsce bo czekam na wannę :)miała przyjsc wczoraj ale dziś się już boję -
Ale mnie mocher wkurzyl na przystanku posadzilam Oliwie na lawce bo byla pusta a do autobusu 20 minut podchodzi stara ropucha i szarpie mi dziecko ze ma zejsc wydarlam na nia pysk i zagrozilam policja a ta zaczela sie wydzierac ze co ja sobie wyobrazam no tak mnie wkurwila ze jej haka podstawilam jak wsiadala do autobusu i sie wypierniczyla. Co za menda stara ludzie w smiech ja zadowolona z siebie. Robie sie okropna ostatnio
mada_lena, KUNIAK, AgataP, anusiaa90, Dotty84, Maga31, blue00 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry mamusie
Moje mysli podobnie jak Pat krążą dzis wokol " dwójki " haha
Korek jak na A2
Ide po kompot ze śliwek, bo wlasnie sobie upichcilam i bede Was nadrabiac dalej:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 11:24
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Eve co do rozmiaru czapeczki ja pytałam w sklepie bo chcę kupić zimową a jeszcze nie ma zimowych bardzo i pani mówiła, że rozmairy zaczynają się od newborn 34, 36. To chyba najmniejsze jakie możemy kupić i będą ok dla naszych noworodków.
Kuniak co za dzień masz, strasznie nie lubię takich opóźnień w zamówieniach.
Madalenka to nic wczoraj nie przetkałaśWeź może espumisan, a może kawa?
-
nick nieaktualny
-
z nerwów od rana szydełkuję
Na razie mam takie coś
trochę koslawy i niewiem jak zrobić uszy...ale szydełkowanie uspokajaNata, Viviana, Madlen222, ewelina_d, sylvi, lkc, e_v_e, Isia14, mada_lena, Agusia ;), xpatiiix3, Goplana, Dotty84, FK81, anusiaa90, Maga31, sisiiii, Lavendula lubią tę wiadomość
-
A mój poszedł spać bo przecież jeszcze zapalenia płuc dostanie od tego kataru...TRAGEDIA! cudowny weekend się szykuje;(
Ja już zdążyłam posprzątać, niedługo na zakupy pojadę a potem po jakieś jedzenie bo piątek jest dla mnie dniem bez gotowania.
U mnie na przyszły tydzień zapowiadają 25 stopni! Masakra! a ja już liczyłam że będę ładnie pod kocykiem serialki oglądać a za oknem będzie mokro, zimno i wietrznie...ech...
Moje dzieci tak się dziś wiercą, wypinają i rozpychają że aż nie mogę znaleźć dla siebie wygodnej pozycji do siedzenia czy leżenia...ale i tak kocham te ruchy:)mada_lena, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry kobietki:) Odnosnie tego wczorajszego cisnienia to zmierzyłam 3 razy pod rząd bo wyszło mi wysokie i chciałam sie upewnic potem wychodziło coraz niższe, a patrze Nata napisałas ze kazdy pomiar bedzie wyzszy:) Dzis rano zmierzyłam i niestety 155/86(jakos z rana od dwoch dni mam wysokie)pozniej niby sie normuje i jest ponizej 120 nie wiem co myslec poczekam do poniedziałku i trudno chyba pojde do szpitala:(
pinsleepe widze ze u Ciebie tez jakies remonty, jak to znosisz?My sie jutro przeprowadzamy ale zostalo jeszcze pare pierdółek i maz ma zamiar robic w trakcie a ja juz cala w nerwach chcialabym zeby wszyyystko bylo gotowe:D Kuniaczku wiem o czym mówisz, my jeszcze od 2 - 4 tyg bedziemy czekac na łóżko i szafy do mieszkania wszytsko na walizkach bedzie wrrr nie lubie:P
Madalenka glicerynowego sobie zapodaj!Mi baaardzo pomagaNata lubi tę wiadomość
-
Kuniak to te bobbiny i robisz na szydełku od nich tym drewnianym? Ile potrzeba sztuk włoczki na taki koszyczek bo ja pierdzielę no musze jednak zrobić taki dla Amelki ale ja taka niezdolna, musze mieć wszystko wyłozone kawa na ławę to zrobię może