X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • Agusia ;) Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotty84 wrote:
    Lubię, ale tylko pierwszą część!
    O paznokciu już nie lubię! I współczuję! Mam nadzieję, że szybko się zagoi - ale chyba powinnaś pojechać do lekarza z nim?

Spróbuje sama a jak nie dam rady to mąż ma zrobić podejście, mam jakiś taki pogląd, że nie lubię jak ktoś obcy dotyka moje paznokcie i stopy hihi, dlatego do porodu będę musiała walczyć sama z paznokciami hihi, wymoczę najpierw w wodzie z dodatkiem sody, już mam plan, mam nadzieje, ze go zrealizuje, jutro mam wesele i nie mogę na nim kuśtykać...nie dość, ze nie posmakuje przez tą cukrzycę to jeszcze mam kuśtykać o nie :)

dqpr2n0aifktuqyu.png

201605191762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doberek, doberek!
    Wspaniala pogoda, mam nadzieje, ze I wspanialy dzien :)
    Moje Dzieciatko jest grzeczniutkie od 2 dni - wypina grzecznie glowke I tuli sie do mnie.
    Taka ogromna milosc mnie wypelnia...a moze to moja kochana jesien tak na mnie działa?
    Wczoraj kupilismy lozeczko drewniane z Drevexu, uzywane, nie zniszczone z szuflada za 80 zl. Bardzo mnie to cieszy, w weekend zamowimy materacyk I z takich duzych rzeczy to tylko wozeczek zostal.
    Zycze wszystkim pieknego dzionka! Przesylam pozytywne wibracje :)

Agusia, mi tez wrasta paznokiec przy duzym palcu u nogi, zawsze sama radze, ale bylamw pon na pedikirze I mi jakos po swojemu obcielaitera booooooliiii :/I nic nie zrobie :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 08:14

zupaztytki, AgataP, xpatiiix3, Maga31, Nata lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doobry : ) ja odsypiam nocke, bo obudzilam sie kolo czwartej i sledzilam postepy porodu Pauli na wrzesniowkach :P

AgataP, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

• lkc Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milego dnia:):)
    a to my dzisiaj rano :) 28+3
    1eudjk.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 08:31

Agusia ;), AgataP, maaartinka, Isia14, desou, ewelina_d, ÓptimusPrime, Viviana, KUNIAK, blue00, Madlen222, xpatiiix3, zupaztytki, sisiiii, FK81, anusiaa90, Maga31, pinsleepe, Goplana, e_v_e, Nata, Strupka lubią tę wiadomość

Aleksandra Joanna 17.11.2014
    Joanna Małgorzata 12.03.2019
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzindybry :P ja dzisiaj z samego ranca wstalam i juz si nie moge polozyc bo przespie caly dzien,ciemno szaro wieje strasznie i cisnienie jest mega mega niskie wiec ledwo zyje,pije kawe i staram sie przetrwac,tez czytam i widze ze biedna Paula jeszcze si meczy :( i narazie na paracetamolu leci bidulka.

ja mam dzis misje bojowa dostac gdzies te chusteczki lapiace kolor,mam juz liste skelpow gdzie podejrzewam ze sa i bede jezdzic,a potem pranie!! no wczoraj do 1.00 w nocy czyscilam pralke i te przekleta szuflade na plyn i proszek,masakraaaa.

kurde cos apetytu nie mam przez ostatnich pare dni...moze to juz czas ze zoladk jest w stanie przyjac pol albo i mniej obiadu za jednym zamachem...

lkc, ÓptimusPrime, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lkc zgrabny brzuszeczek :)

• alka89 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sliczny brzuszek,ja swojego nie wstawie bo mi tak w boczki poszlo...,a rozstepy codziennie dochodza...,a tak w ogole to dzien dobry wszystkim

Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
    Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.
  • desou Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaa i witam się z 3 na czele ;D <jupi> teraz jeszcze 4 z przodu i heja ;)

ewelina_d, ÓptimusPrime, lkc, Viviana, AgataP, Madlen222, xpatiiix3, zupaztytki, Agusia ;), sisiiii, anusiaa90, FK81, Maga31, Goplana, e_v_e lubią tę wiadomość

• lkc Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alka nie zartuj ;) u mnie otulina tluszczowa jest zdecydowanie najwieksza ze wszystkich tu obecnych na forum ;)

• ewelina_d Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blue00 wrote:
    Doobry : ) ja odsypiam nocke, bo obudzilam sie kolo czwartej i sledzilam postepy porodu Pauli na wrzesniowkach :P
    tak, bardzo dosłownie relacjonuje, najlepsze było "boli jak ch....";) doskonałe przygotowanie psychicznie mamy dzięki nim:)

wczorajsza wizyta w szpitalu w połączeniu z relacjami wrześniówek uświadomiły mi, że MNIE TEŻ TO CZEKA!!!

i dzień dobry tak w ogóle;)

lkc, blue00, AgataP, xpatiiix3, Lavendula, sisiiii, FK81, Goplana lubią tę wiadomość

Ewelina
    hhojzmj.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane ja po upuście krwi. Piękna pogoda, ciepło, słoneczko, ale tak już jesiennie :) Wcinam śniadanko.
    No i dostałam dziś opierdziel od męża, bo mówię mu, by mi rozłożył deskę do prasowania bo jest ciężka, a on się pyta na co, ja mówię, że będę prasować pranie, a on mi mówi, siedź na dupce, ja wszystko upiorę i uprasuję. O cholera im bliżej porodu to mi chłop szaleje, robi się taki troskliwy, ale poprosiłam i tak by rozłożył to se chociaż swetry i bluzki poprasuję no i kilka tych ciuszków chociaż :)
    Lkc śliczny brzuszek :)

lkc, AgataP, xpatiiix3, zupaztytki, Agusia ;), sisiiii, Maga31 lubią tę wiadomość

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • lkc Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina_d wrote:
    tak, bardzo dosłownie relacjonuje, najlepsze było "boli jak ch....";) doskonałe przygotowanie psychicznie mamy dzięki nim:)
    Paula widac, ze wiarygodna :) wlasnie takiego bolu sie spodziewam... ;)
    Viviana dobry ten Twoj maz :) moj tez wszystko wypierze i wyprasuje tylko pozniej (teraz wydaje mi sie troche za wczesnie) bo on uwielbia prasowac i caly swiat by chyba wyprasowal jakby mogl :) wiec sie nie przejmuje tym, ze bede musiala z tym walczyc. jedynie proszek nabyc, chociaz tez nie bo wie ze Dzidzius ma byc :) on z reszta da sobie rade:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 08:59

Viviana, AgataP, ewelina_d, xpatiiix3, Maga31 lubią tę wiadomość

• lkc Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rzucilam okiem na liste obecnych ciezarowek, ktora prowadzi Rewolucja... kurcze zblizamy sie dziewczyny - wielkimi krokami, ledwo sie obejrzymy i my bedziemy zdawac relacje z porodowki

AgataP, xpatiiix3, Lavendula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to jak tak chwalicie panów mężów to moj hippis wczoraj kupił dodatkowa suszarke na pranie i nowe żelazko(dla jego malej niuni najlepszy zestaw :P ) i dzis wspolnymi silami bedziemy dzialac,ja narazie piore jakies tam przescieradlo w 90 stopniach i dopiero potem zaczne segregowac kolorami malej ciuszki,nadal mam wrazenie ze mam ich za malo ale juz nie kupuje bo pewnie przesadzam...sama sie sobie nadziwic nie moge ze tak rano jestem na nogach i do tego jeszcze pranie robie... normalnie perfekcyjna hippisówa domu :)

u mnie dopiero 8.00 :) wy zawsze macie godzinke pozniej w PL a dla mnie 8.00 rano to zawsze byl srodek nocy,pewnie juz nigdy nie bedzie ale coz :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 09:07

Madlen222, xpatiiix3, zupaztytki, lkc, Maga31 lubią tę wiadomość

• Madlen222 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek:)
    A mnie coś od rana główka boli. Mąż poszedł do pracy ale ledwo, ledwo. Ma katar ale wspomniał rano że czuje się bardzo źle...och faceci...Niby mnie to śmieszy ale i denerwuje, bo bez przesady, co on by kuźwa zrobił w ciąży? Ech, nie chce się nakręcać.

Ikc zgrabniutki brzunio:D

AgataP, lkc lubią tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen pamiętaj jedna prastarą prawde życiowa...faceci nie chorują,faceci walcza o zycie :)

Madlen222, xpatiiix3, Viviana, ÓptimusPrime, KUNIAK, lkc, Lavendula, sisiiii, pinsleepe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...i kolejna ulubiona madrosc mojego hippisa

Prawdziwy mężczyzna nie je miodu - on żuje pszczoły. :D

Madlen222, xpatiiix3, desou, ÓptimusPrime, KUNIAK, lkc, Dotty84, anusiaa90, Maga31, pinsleepe, Nata lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No przed nami jakieś 50 mamusiek jest ;) heheh ale znając życie to my będziemy okupować październik jak wrzesniowki sierpień ;)

A ja jak wyzuta z życia się dzisiaj czuje głowa ćmi cus i ciężko i dopiero 30min temu dupe z łóżka podniosłam zjadlam śniadanie i idę się myć ok.11 jade na krew

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 09:20

AgataP lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Madlen222 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha Agata jak zwykle mnie rozbawiłaś:)
    Ja tam wcale się nie zdziwię jak mój schorowany małżonek wróci dziś wcześniej z pracy z miną męczennika i pójdzie spać...tylko czekać...

AgataP lubi tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen ważne, byś Ty się nie zaraziła od niego. Ale fakt chłop chory to najgorsze co może być. Agatka dobrze to ujęła :D

Pati to prawda u nas będzie sporo październikowych mam, ja sama jestem ciekawa na kiedy będę mieć termin CC, ale pewnie początek listopada :)

xpatiiix3, AgataP lubią tę wiadomość

relgkrhm1ojs0ctn.png
‹‹ 1112 1113 1114 1115 1116 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ