Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati super gratulacje !
My właśnie wracamy z grzybów! Ale sie zlazłam po tym lesie
Odebrałam glukoze:
Na czczo - 81
Po 1h - 112
Po 2h - 126
Wiec cukrzycy nie mauff...
Viviana, Dotty84, Agusia ;), ewelina_d, anusiaa90, xpatiiix3, Maga31, KUNIAK, lkc, e_v_e, Nata lubią tę wiadomość
-
KUNIAK wrote:z nerwów od rana szydełkuję
Na razie mam takie coś
trochę koslawy i niewiem jak zrobić uszy...ale szydełkowanie uspokaja
Kuniaku ten tutorial Youtube jest tylko na kółko - czyli na dno.. a jak potem przechodzisz do robienia ścianek?????Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 12:39
-
nick nieaktualnyCo do czapeczek, wczoraj widzialam w H&M takie cieple polarkowe. Zobaczylam je przy kasie byly biale z uszkami . Male rozmiary i wieksze. Nie wiem czy sa inne kolory i modele, ale mysle ze powinny byc, cena 19,99zl, ale teraz jest jakas promocja na wszystkie dzieciece ubranka 20%
juz chyba cieplejsza kolekcja weszla.
Patki! Gratki!xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Właśnie wyszłam ze szpitala czeka na autobustzn stoi bo to końcowy odjeżdża dopiero za 10min... I po wszystkim a w pon na wyniki od endo i od gina i po dyplom do szkoly
we wtorek USG o ile znowu mi nie przelożą i wizyta u endo, w piateku gin masakra ile latania
Ale ulga jaka dziękuje mamuski nawet nie wiecie ja się cieszęWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 12:51
lkc, Maga31, KUNIAK, mada_lena lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Ja tak z innej beczki... Próbowałyście w ciąży depilować się woskiem albo depilatorem?
Właśnie wyciągnęłam swój depilator, i pomijając to że ledwo dosięgam do dolnych partii nóg, do tylnych już wcale, to od tych bodźców bólowych tak jakby brzuch mi się bardziej napinał... -
Hej, dziewczęta!!
Czy podczas zwiedzania sklepów z wózkami widziała któraś z Was ten wózek, bo zainteresował mnie opis, ciekawe rozwiązanie jak dla rodzących zimą, bo spacerówka lekka z niego na wiosnę by była.
http://www.caretero.pl/456_Compass.html -
Pati, gratulacje!
Goplana, ja nie używam depilatora, bo niestety wrastają mi po nim włosy. Zresztą nogi są mniejszym problemem, do innych rejonów gorzej się sięga. W każdym razie ja daję radę na luzie, ale zmieniłam trochę technikę, żeby było stabilniej. Kładę ręcznik na brzegu wanny (żeby się nie poślizgnąć) i normalnie na siedząco wszędzie sięgam. Nie garbię się cały czas, żeby widzieć, bo jednak mały mi się wtedy wbija w żebra, ale jadę na czuja i co jakiś czas się schylam.
Wczoraj jak jechałam na to ktg to sobie pomyślałam, że jak wyjdą skurcze to jeszcze mnie na fotel zaprosi, więc się wyszykowałam jak na randkę a tu nic! Z mężem też zakaz dostaliśmy i eh, tyle roboty na marne poszłoMaga31, lkc, Goplana, mada_lena lubią tę wiadomość
-
No ja podobnie nie używam depilatora, bo nie dość, ze włoski mi po nim wrastają to jeszcze mam tendencję do pękających pajączków. Dla mnie jedynym rozwiązaniem jest teraz zwykła żyletka.
Hehe pinsleepe, ja wczoraj rwnież się "odszykowałam", przed badaniem USG a tu "tylko" przez brzuch było
Za to mąż skomentował przed samym wyjściem "No ja rozumiem, że na wizytę do ginekologa się wygoliłaś, wzięłaś prysznic itd, ale PO CO ci makijaż???" (żeby nie było - twarzy)
A ja tylko zastosowałam korektor i podkład, by się czuć komfortowoEch Ci faceci
Milaszka, mada_lena lubią tę wiadomość
-
Goplana wrote:Ja tak z innej beczki... Próbowałyście w ciąży depilować się woskiem albo depilatorem?
Właśnie wyciągnęłam swój depilator, i pomijając to że ledwo dosięgam do dolnych partii nóg, do tylnych już wcale, to od tych bodźców bólowych tak jakby brzuch mi się bardziej napinał...
Goplanko ja właśnie wczoraj używałam depilatora. Z tym że Ja depilatora używam tylko do pach. Ból jest nieziemski ale jakoś to wytrzymuje a potem na miesiąc mam spokój i takie głądziutkie pachy są
A do nóg nie używam bo też mi się potem włoski wrastają ;(
Natomiast nie napinał mi się wczoraj bardziej brzuch przez ten ból, a uwierz że jest straszny! -
Maga - zazdrośni nawet o ginekologa
, mój to zazdrosny był, że do szkoły rodzenia sobie włosy ładniej ułożyłam, kwitując że się wypindrzyłam tak, że jeszcze następnego dnia mi się fryzura trzymała
lkc, KUNIAK, Maga31, AgataP, mada_lena, Dotty84 lubią tę wiadomość
-
Madlen - ojej, to dzielna z Ciebie dziewczyna! Ja nie dałabym rady pach zrobić depilatorem. Po laserze, sprzed ciąży mam mniej włosów (choć już i wcale ich nie było
) więc żyletka wystarcza. Mi się robią niestety krostki w rejonie bikini po żyletce, a po wosku wrastają
ale za to spokój na dłuższy czas. Może się jednak wybiorę na wosk, bo sama już się chyba tylko cała okleję, nic tam nie widzę
Madlen222 lubi tę wiadomość
-
Goplana wrote:Maga - zazdrośni nawet o ginekologa
, mój to zazdrosny był, że do szkoły rodzenia sobie włosy ładniej ułożyłam, kwitując że się wypindrzyłam tak, że jeszcze następnego dnia mi się fryzura trzymała
dobrze, ze sa tacy zazdrosnibo to znaczy, ze naprawde dalej im sie podobamy, prawie kazda narzeka na dodatkowe kilogramy, tluszczyk, rozstepy itp a widac oni tak tego wszystkiego nie widza i nie patrza na nas takim krytycznym okiem jak my same na siebie:)
moj to ostatnio powiedzial, ze myslal ze bede grubsza:D a tak z tylu to nie widac, ze w ciazy jestem( dziwne zeby z tylu bylo cos widac) i twierdzi ze tylko brzuch mi urosl. a waga u mnie dalej minus 1....
MAdlen depilatorem pachy? bym sie chyba posikala... napewno! nawet nie probowalamtwarda jestes!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 13:48
Maga31, Madlen222 lubią tę wiadomość
Aleksandra Joanna 17.11.2014
Joanna Małgorzata 12.03.2019 -
Dotty
ciężko to wytłumaczyc bo nie robiłam jakimś specjalnym sposobem,jak skończyłam kółko
to tym samym hmm..ściegiem(?) robiłam dalej tylko ciaśniej.
Tzn robiąc kółko żeby wyszło płaskie musiałam robić te oczka w miarę luzno bo inaczej wychodziło coś jak... czapka:)) a jak zaczęłam robić ciaśniej to koszyk zaczął iść w góręDotty84 lubi tę wiadomość
-
No niestety z tym laserem to już tak jest...
To jest depilacja na jakiś czas, dużą przesadą jest mówić że do końca życia. Włosów jest mniej, ale część odrośnie. Ja już miałam pachy gładziutkie jak pupcia niemowlęcia, a teraz 45% wróciło
Ja też kupę kasy zainwestowałam, bo i pachy, całe bikini, całe nogi... oj poszłoale przez ciążę nie zdążyłam wykorzystać wszystkich zabiegów z karnetu, więc po porodzie wznawiam walkę
KUNIAK lubi tę wiadomość
-
ja już po zakupach
kupiłam co potrzeba i opędzlowałam loda z automatu, ciepło na dworze dzisiaj
Pati gratulacje!! ja depilator mam gdzieś w szafie ale nie wiem gdzie, kiedyś ogoliłam pachy i całe bikini a to zostało dorwałam pincetą
trochę mi to zajęło ale spokój był na długo, teraz zwykła maszynka. Kuniak może po ciąży jeden zabieg laserowy trzeba będzie powtórzyć, jednak hormony robią swoje. Za pół godzinki wychodzę do lekarza jakoś stresa mam dzisiaj nie wiem czemu.
xpatiiix3, KUNIAK, mada_lena lubią tę wiadomość