Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Już już powoli ustępuje rzadsze się zrobiły i mniej bolesne już tak małej nie wciska mi przynajmniej, a tak cisnęło małą jakby na kibel mi się chciało... ale krocze mam obolałe i znowu parę plamek krwi poszło, ale ciemnej, chyba juz tak do końca będzie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 16:39
Livia
Nela
Marcel
-
Dotty84 wrote:6 h to bezsenność? codziennie tyle śpię jak chodzę do roboty hehehe
Myślałam, że to norma
W takim razie mam nadzieję, że od poniedziału (L4) nauczę sie przesypiać więcej
Ja jak nie śpię 7-8 to jestem nieprzytomna niestety, a w ciąży to w ogóle...
-
A mnie zmogło. Pospałyśmy. Trzecie pranie idzie
Obudziłam się bo głodna.
Byłam wcześniej jeszcze w sklepie z mężem i tak mi Mała przyfasoliła w szyjkę, że niechcący się wydarłam w sklepie "ałaaaaa" kurde ale wstyd
Pati oj Ty Kochana to już chyba musisz leżeć, bo co sie ruszysz to Cię łapią skurcze. -
Witajcie
Ja dziś pół dnia zmarnowałam w kolejce do mojego szalonego endokrynologa. Miałam być przyjęta ok 10:00 wyszłam przed 15:oo Masakra.... Na pocieszenie wyniki mi się poprawiły, już tsh nie 9 tylko... -> 1,28 !!
ft3 - 4,4
ft4 13,9
następna wizyta za miesiąc
W nagrodę poszłam do Wietnamczyka na ostry obiadek
miłegooo !!!
.LWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 18:59
xpatiiix3, maaartinka, Viviana, e_v_e, lkc, mada_lena, Goplana, ewelina_d, santoocha, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Madalenka odpoczywam
babcia z małym poszła na spacer dalej się stawia brzuchol co jakiś czas ,ale już nie boli mnie ,także luzik
Lavendula superWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 19:02
mada_lena, Lavendula lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Pati właśnie patrze na twoje suwaczki a tutaj 1 miesiąc 3 tygodnie i 6 dni do zobaczenia z Nelcią, czyli teoretycznie za miesiąc możesz już mieć córeczkę ze sobą
Ja mam termin na 11 czyli możliwe, że mi zostały 1,5 miesiąca
Tak to szybko wszystko poszło, że jestem w szoku, pamiętam jak się martwiłam, czy beta mi urośnie, czy będzie serduszko, a teraz już mamy duże słodziaczki w brzuszku:)
xpatiiix3, mada_lena, Marzena27 lubią tę wiadomość
-
Ten ustawiony jest na ostatnia datę z USG czyli 6dni różnicy
ale najprawdopodobniej szybciej się powitamy, nie wiem jeszcze tylko jak z tym wywołaniem ewentualnym będzie, bo Marcel się wyrobił przed
szczerze to wolałabym być w szpitalu już jak zaczne rodzić, bo mogę nie dojechać wtedy bardzo szybko akcja się rozwinela... Bo licze na to ze jednak Nelka wytrzyma do października ile się da, myślę pozytywnie ,ze wytrwamy do 38 nawet
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 19:20
Livia
Nela
Marcel
-
Właśnie przeglądam czapeczki zimowe i natknęłam się na stronkę ze słodkimi skarpetkami
http://soxo.pl/pol_m_NIEMOWLETA_Skarpetki-234.html
i czapeczka, którą zamówiłam
http://soxo.pl/product-pol-14243-Zestaw-niemowlecy-SOXO-rekawiczki-czapeczka.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 19:56
Madlen222, Maga31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czapeczka przeslodka
chyba tez ja zamowie
a te skarpetki z tej firmy sa w rossmasnie
kupilam szare z zolta grzechotka w kształcie samochodu
placilam chyba 14zl. ciekawe czy synek się nimi zainteresuje jak będzie miał je na swoich małych stopkach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 20:04
Goplana lubi tę wiadomość
-
Stoi komoda, ale ja leżę i już chyba do niedzieli nie wstanę. Skręcanie komody (ja tylko się przyglądałam) z dwójką przedszkolaków, które kłóciły się o każdy kawałek styropianu, lały się bez opamiętania, co chwilę któremuś dupę trzeba wytrzeć a do tego jeden zrobił na kanapie wielkiego kleksa z keczupu. Próbowałam ich odstawić do babci, ale wróciły. AAAA!!!! Jestem zmaltretowana psychicznie, cały czas się zastanawiałam "CO MY ROBIMY?". A najlepszy mąż, który nie potrafi zrozumieć, o co mi chodzi.
Żeby ta cierpliwość mi przyszła, bo inaczej czarno to widzę.Maga31 lubi tę wiadomość