Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
niecierpliwa21 wrote:Pati ale po cc tez go przytule
chodzi mi bardziej o to ze kobieta sie umieczy, a pozniej i tak często konczy sie cięciem, a mozna bylo tak od razu.
I caly czas sie zastanawiam czy warto rzucac sie na gleboka wode (SN)a nie zaplanowac cesarke i juz.
Wydaje mi się, że najlepszym wyjściem oczywiście jak cię stać jest prywatny lekarz, jak widzi, że nie da się SN, to szybko się decyduję na cesarkę, a nie czeka nie wiadomo na co;/Goplana, xpatiiix3, AgataP lubią tę wiadomość
-
dlatego jak jest cc to dobrze żeby tatuś kangurował
pytałam się lekarza dzisiaj czy coś powinno mnie zaniepokoić na tym etapie, to powiedział że jak odejdą mi wody, albo pojawi się krew, skurcze są normalne ale nie każda je odczuwa. No i zapytałam jeszcze o to znieczulenie i potwierdził że u mnie w szpitalu nie ma, więc czysta kuźwa natura...
-
Goplana wrote:Ewelina - wyglądają na stabilne
nawet ten do spania. Nie miałaś problemu z dobraniem rozmiaru? Ja nie mogę go w ogóle określić, bo wg brafiterskich wytycznych duszą mnie przeokropnie, luźniejsze pod biustem z kolei go nie podtrzymują odpowiednio... Póki co kupiłam sobie kilka sportowych typu topy - że bardziej ściskają same piersi niż pod... ale wiem, że nie jest to idealne rozwiązanie, bo o ile dobre do spania to podczas chodzenia już nie opierają się za bardzo grawitacji
a co do miseczki, to nie mialam wyboru, bralam najwiekszy jaki dawali. normalny stanik mam 75H ale jeszcze mi sie objetnosciowo wiecej troche zmiesci (kupilam stanik w ciazy troszke na wyrost, tak brafitterka poradzila:)).
ja juz jestem przyzwyczajona do pancerza, wiec nawet jak obwod mam przylegajacy na dosc scislo, to i tak dla mnie wybawienie w porownaniu ze stanikami z fiszbinami...
no te sportowe moze nie wygladaja na piersiach cudownie, ale jednak ufam bardziej jakiejkolwiek podporce, niz takim luznym topom, szczegolnie do chodzenia...
a jak masz problem z rozmiarowka normalna, w sensie np. 65 za scislo, 70 za luzno, to zawsze mozna kupic 70 i w dobrych sklepach za drobna doplata (w Satine chyba 5zl) zmniejszaja obwod, np. o 2cm, zeby bylo idealnie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 22:32
Goplana lubi tę wiadomość
-
Aj tam czysta natura nie jest zła, ja raz przeżyłam i wcale bez jakiś złych wspomnień i teraz też nie wezmę znieczulenia:) No chyba, że będą musieli mnie cc atakować
xpatiiix3, e_v_e lubią tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
no dobra wszystko fajnie, tyle że ja wolałabym mieć ewentualnie taką możliwość, a tutaj dupa
nie zakładałam z góry że będę brała znieczulenie, ale jednak świadomość takiej możliwości jest krzepiąca :p no nic, tyle mam dało radę urodzić bez,więc mam nadzieję że i ja dam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 23:04
xpatiiix3, Eve lubią tę wiadomość
-
Eve wrote:Aj tam czysta natura nie jest zła, ja raz przeżyłam i wcale bez jakiś złych wspomnień i teraz też nie wezmę znieczulenia:) No chyba, że będą musieli mnie cc atakować
Choć zawsze pozostaje wersja na NFZ - Aaaaaaa, kotki dwa....Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 22:47
xpatiiix3, Eve, AgataP, desou, lkc, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Goplana wrote:No, do CC to można już się szarpnąć i wziąć
Choć zawsze pozostaje wersja na NFZ - Aaaaaaa, kotki dwa....
Już cc bez znieczulenia nie wyobrażam sobie, psychika by mi an to nie pozwoliłaW koncu to operacja.
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
nick nieaktualny
-
Witam w przeklętym 32 tygodniu..
Ja to wściekła jestem normalnie mnie wszystko tak szalenie już swedziało aż myślałam, ze do krwi się nadrapie normalnie w pewnym momencie miałam dość rozplakalam się nie wiedziedziałam gdzie się mam już drapać... Okropny humor mam dzisiaj... ;/ jestem wykończona na siku tylko dwa razy, ale to drapanie i wiercenie się z boku na bok, normalne po całym łóżku się rzucałam, teraz juz wiem, ze na pewno to to cholerstwo aż boje się wyniki robić w poniedziałek, no co jeszcze do końca się uczepi do mnie... ;(
Życzę chociaż Wam miłego dnia, bo ja się zadrapie chyba...
Ja juz wczoraj w autobusie jak baba z małym dzieckiem usiadła a ja drapalam się i drapalam jakbym jakiego swierzba miała i ten wzrok ludzi.. Mam dosc... ;( i ja smialam myśleć, ze w tej ciąży mnie nie dopadnie... Ehh...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 07:40
Livia
Nela
Marcel
-
Dzien dobry
U nas noc tez nieciekawa. Kot mnie obudził o 2. Zachciało jej sie drapać, biegać, skakać ogólnie szału dostała:/ zeby przez kota nie spac swoja droga.....zonk
Pozniej nie mogłam znaleźć sobie pozycji, a jak juz robiło sie blogo to karetki i straż kursowały w jedna i w druga aaaaaaa
O 7 pobudka, maz do pracy. Zrobilam sniadanie, kawke i tak siedzę teraz sama, patrzę na syf w domu i płakać mi sie chce. Musze sie ogarnąć, chyba godzinka snu by mi dobrze zrobiła
Brzuch mnie swędzi...niunia pupę wypina zaraz skory zabraknie
macie takie owlosione bębenki ??lkc lubi tę wiadomość
-
Witam.
Ja szamię śniadanko. Noc ciężka. Mąz poszedł na nockę, a Mała od południa słabo się ruszała, przyznam, że już mi sie płakać chciało, ale położyłam się i czułam, że kopie lecz do środka, co amortyzowało odczucia. Musiała się przekręcić. W końcu jak spokojna usnęłam po północy obudziło mnie boksowanie w szyjkę. I uwaga zaliczyłam pierwszego kopa w żołądek brrrr. Tak mnie Niunia gościła w nocy. Rano już bryka normalnie. Ufffffff. Głowa trochę boli i taka rozbita jestem.
Ja dziś układam suche pranie dla mężą do prasowania, pierze się kolejne, dziś idziemy do znajomych na pizzę, pogoda okropna, zimno i ponuro.
Madalenka oj tak mam owłosiony kondziołek, myślałam, że tylko ja tak mam, choć ostatnio zauważyłam, że się troszkę włosy wycierają po kąpieli. Mąż mi nawet mówił, by brzunio goliła hehe czyli widać włoski, ale wytrą się same.mada_lena lubi tę wiadomość
-
Lavendula wrote:Zrobiłam "banan - gruszka - i pietruszka" - niebo w gębie. Pyza szczęśliwa.... poza tym zakupiłam dziś laktator
- to był fajny dzień
.L
To już mój poranny rytuał, i przemycam coraz więcej pietruchyLavendula, Marzena27 lubią tę wiadomość