Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się z Wami. MÓJ od rana przed kompem, a mebli nie ma komu wnieść do sypialni. Ja Pierdole żeby o wszystko prosić sto razy. Karniszy tez nie przywierci bo na złość mi robi bo mówi , że w gorącej wodzie jestem kompana i nie będę miała wszystkiego od razuTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Pati - bardzo współczuję, świąd jest czasami gorszy niż ból, bo nie bez powodu ludzie np. z atopowym zapaleniem skóry drapią się do krwi albo wbijają sobie paznokcie. Bądź dzielna, dociągnij do przyzwoitego terminu i pewnie Cię rozwiążą, albo i sama się rozwiążesz
Już niewiele zostało.
Madalena - mnie koty codziennie budzą o 4-5, plus moja bezsenność czyli pobudka 2-3, to ledwo uda mi się zmrużyć oko jakimiś sposobami, to już gonitwy...
Alka - mi mąż mi zawsze powtarza - jak chłop powiedział, że coś zrobi, to to zrobi, nie trzeba mu co pół roku o tym przypominać!
Dlatego u nas obrazy podpierają ściany od hmmm... 2 lat?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 09:08
alka89, mada_lena, lkc, AgataP lubią tę wiadomość
-
hej ja dzisiaj pobiłam rekord wstawania do wc cholera aż 16 razy i teraz chodzę jak zombie:P:P:P
Alka nie przejmuj się ja swojego też muszę o wszystko prosić. Ostatnio się wkurzyłam i wzięłam hydraulika bo się doprosić nie mogłam to się jeszcze obraził że przecież on by to zrobił.
Wieczorem łapały mnie skurcze ale nie były regularne więc nie pojechałam do szpitala ale spakowałam się już i zrobiłam listę co jeszcze muszę dla siebie dokupić. Wręczyłam listę mojemu żeby wrazie czego wiedział co mi dowieść na szybko. Ciekawa jestem jak kupi staniki ale to juz jego problem wrazie co:P:P:P:P
Dzisiaj rano już dzwoniła jego mamusia że ma jej przyjechać pomóc mimo iż mamy inne plany narazie chodzę wkurzona i mu śpiewam pioseneczkę
https://www.youtube.com/watch?v=myhMOdLtuOk
alka89 lubi tę wiadomość
-
Goplana mam nadzieję że w przyszłym tyg okaże się tylko że to nie to ,bo nie mam siły znowu walczyć z tym... ;/ licze na szybkie rozwiązanie ,ale niech jeszcze posiedzi, najdłużej to jeszcze 6-7tygodni się pomęczę tylko... Humor przez to do dupy mam...
No i tradycyjnie foto Wam zapodam poranne z nowo rozpoczętego 32tygodnia, apartamencik rośnieNa podsumowanie mamy juz 76kg (+14) i 110cm (+36) ,także nie jest źle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 10:06
Goplana, misiaczk25, anusiaa90, Viviana, FK81, alka89, mada_lena, desou, zupaztytki, Nata, e_v_e, lkc, sisiiii, ewelina_d, Agusia ;), Strupka, AgataP, Madlen222, Rybka Nemo, Maga31, Marzena27, blue00, Paju lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Witam
Coś ta noc chyba pechowa, ja się obudziłam o 4, bo miałam jakiś durny sen i długo nie umiałam zasnąć. Do tego Bolą mnie boki i nie umiem się ogarnąć, jakaś taka nieżywa
Magdalenka ja z początku miałam strasznie owłosiony brzuchol, ale teraz już sporo z tych włosków nie zostało. Większość się wytarła
-
Wypiernicze te wózki wszystkie zaraz. Któryś raz już dzisiaj sie potknełam o nie. 3 wózki w domu to za dużo. Dobrze że dzisiaj spacerówkę po Oliwi sprzedaję koleżance bo trafi mnie coś chyba.
alka89 lubi tę wiadomość
-
Kurde mój Marcel to ma takie słownictwo ,ZS czasem ciężko Go rozszyfrować... Od paru tygodni gada batika batika dopiero wczoraj rozkminiłam ze on mówi n wszystko co jest podłużne szczoteczek do zębów, lizaka długopis no i chodzi non stop do kuchni i kzyczał batika batika i prosił o lizaka ni chu chu nie mogliśmy rozszyfrować komedia a tu psikus o lizaka chodzi o patyka temu mowil batika xd
Madalenka mi to normalne jak łoniaki wyrosły takie grube, ale to hormony po ciąży wypadna.. xdWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 09:51
mada_lena lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Haha Marcel:D słodziak
Mojej siostry synek Michał mówił o sobie " ja Mania " haha tez było kupę śmiechu, albo sifjutna sufit
No mam kilka grubych, taka ścieżka do Leszka normalnie:/ oby wypadłyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 09:58
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
A tu moja poranna princesska Marcelinka
babcia mu szlafroku założyła ,bo prosił hehe siedział sobie w skrzynce z zabawkami i oglądał bajki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 10:04
desou, mada_lena, Viviana, e_v_e, Strupka, anusiaa90, Madlen222, AgataP, Marzena27, Paju lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Wiecie co zauważyłam, że jestem strasznie pogodozależna, normalnie wczoraj było ślicznie słoneczko, ale już jesiennie, tak miło, to czułam się super, dziś zimno i ciemno a ja chodze taka struta sama nie wiem co mi jest hehe.
Pati ja na początku brzuch miałam nisko, ciągle bolało spojenie i pęcherz, teraz Mała przeniosła się w okolice pępka i od razu ulga i brzuszek wygląda inaczej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 10:13
-
A u mnie mała nisko pewnie temu, bo nawet zdaje się, że widać na zdjęciu ze od pipki idzie, ja jak siedzę to czuje ze brzuch mi na kolanach leży i juz np zezlaczonymi nogami od jakiegoś czas nie usiade tylko jak chłop rozkraczona...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 10:18
Livia
Nela
Marcel
-
dzień dobry
Nocka przespana :)w prawdzie śniły mi się pierdoły przeokrutne, ale dałam rade. Brzucho pełne - "banan-gruszka-pietruszka" - olalalaaaaa
- potem sniadanko i kawusia. Pogoda za oknem ładna jesienna - zmykam więc "na babskie miasto" - miłego dnia
.Lxpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
hejo z rana, widzę że humory wisielcze dzisiaj. Ja wstałam jakaś zła, mąż zamiast śniadanko robić to w komórce siedział i czytał newsy, ale mnie wkurzał więc mu powiedziałam GŁODNA JESTEM!! ruszył dupcie i w końcu zrobił jedzonko. Od razu mi lepiej. My dzisiaj idziemy na 4urodziny synka szwagierki, kupiłam mu trochę ciuszków i worek na buty bo idzie do przedszkola :p muszę jeszcze tort zrobić, ale to po 12 się wezmę na spokojnie.
Pati a Ty masz tylko swędzenie czy wysypkę też?
jak to było z tymi muszkami owocówkami? ocet jabłkowy?? znowu mam w domu siedlisko tych pipek...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 10:30
-
Nata właśnie nic a nic ani plamki ani krosteczki nic czysta skóra nic na niej nie ma dlatego podejrzewam ,ze to jednak to sie zaczęło, ale zrobię te wyniki i będę widziała, cale szczezscie teraz w dzień aż tak nei swedzi ja w nocy bo bym oszalała chyba...Livia
Nela
Marcel