X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • alka89 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z Wami. MÓJ od rana przed kompem, a mebli nie ma komu wnieść do sypialni. Ja Pierdole żeby o wszystko prosić sto razy. Karniszy tez nie przywierci bo na złość mi robi bo mówi , że w gorącej wodzie jestem kompana i nie będę miała wszystkiego od razu

Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
    Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati - bardzo współczuję, świąd jest czasami gorszy niż ból, bo nie bez powodu ludzie np. z atopowym zapaleniem skóry drapią się do krwi albo wbijają sobie paznokcie. Bądź dzielna, dociągnij do przyzwoitego terminu i pewnie Cię rozwiążą, albo i sama się rozwiążesz :) Już niewiele zostało.

Madalena - mnie koty codziennie budzą o 4-5, plus moja bezsenność czyli pobudka 2-3, to ledwo uda mi się zmrużyć oko jakimiś sposobami, to już gonitwy... :)

Alka - mi mąż mi zawsze powtarza - jak chłop powiedział, że coś zrobi, to to zrobi, nie trzeba mu co pół roku o tym przypominać!
    Dlatego u nas obrazy podpierają ściany od hmmm... 2 lat? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 09:08

alka89, mada_lena, lkc, AgataP lubią tę wiadomość

jftycms.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ja dzisiaj pobiłam rekord wstawania do wc cholera aż 16 razy i teraz chodzę jak zombie:P:P:P
    Alka nie przejmuj się ja swojego też muszę o wszystko prosić. Ostatnio się wkurzyłam i wzięłam hydraulika bo się doprosić nie mogłam to się jeszcze obraził że przecież on by to zrobił.
    Wieczorem łapały mnie skurcze ale nie były regularne więc nie pojechałam do szpitala ale spakowałam się już i zrobiłam listę co jeszcze muszę dla siebie dokupić. Wręczyłam listę mojemu żeby wrazie czego wiedział co mi dowieść na szybko. Ciekawa jestem jak kupi staniki ale to juz jego problem wrazie co:P:P:P:P

Dzisiaj rano już dzwoniła jego mamusia że ma jej przyjechać pomóc mimo iż mamy inne plany narazie chodzę wkurzona i mu śpiewam pioseneczkę
    https://www.youtube.com/watch?v=myhMOdLtuOk

alka89 lubi tę wiadomość

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goplana mam nadzieję że w przyszłym tyg okaże się tylko że to nie to ,bo nie mam siły znowu walczyć z tym... ;/ licze na szybkie rozwiązanie ,ale niech jeszcze posiedzi, najdłużej to jeszcze 6-7tygodni się pomęczę tylko... Humor przez to do dupy mam...

No i tradycyjnie foto Wam zapodam poranne z nowo rozpoczętego 32tygodnia, apartamencik rośnie ;) Na podsumowanie mamy juz 76kg (+14) i 110cm (+36) ,także nie jest źle ;)

pafr5.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 10:06

Goplana, misiaczk25, anusiaa90, Viviana, FK81, alka89, mada_lena, desou, zupaztytki, Nata, e_v_e, lkc, sisiiii, ewelina_d, Agusia ;), Strupka, AgataP, Madlen222, Rybka Nemo, Maga31, Marzena27, blue00, Paju lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • anusiaa90 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam

Coś ta noc chyba pechowa, ja się obudziłam o 4, bo miałam jakiś durny sen i długo nie umiałam zasnąć. Do tego Bolą mnie boki i nie umiem się ogarnąć, jakaś taka nieżywa :|

Magdalenka ja z początku miałam strasznie owłosiony brzuchol, ale teraz już sporo z tych włosków nie zostało. Większość się wytarła

rwi37s6.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do włosów na brzuchu tak jak wczesniej nie miałam ,to od tygodnia mi hormony szaleją bo wyrosły trzy takie grube czarne długie włochy pod pępkiem na linii...

alka89 lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wypiernicze te wózki wszystkie zaraz. Któryś raz już dzisiaj sie potknełam o nie. 3 wózki w domu to za dużo. Dobrze że dzisiaj spacerówkę po Oliwi sprzedaję koleżance bo trafi mnie coś chyba.

alka89 lubi tę wiadomość

ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati jak zawsze super:)
    Mialam wczesniej meszek ale te włosiska rosna :/

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde mój Marcel to ma takie słownictwo ,ZS czasem ciężko Go rozszyfrować... Od paru tygodni gada batika batika dopiero wczoraj rozkminiłam ze on mówi n wszystko co jest podłużne szczoteczek do zębów, lizaka długopis no i chodzi non stop do kuchni i kzyczał batika batika i prosił o lizaka ni chu chu nie mogliśmy rozszyfrować komedia a tu psikus o lizaka chodzi o patyka temu mowil batika xd

Madalenka mi to normalne jak łoniaki wyrosły takie grube, ale to hormony po ciąży wypadna.. xd

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 09:51

mada_lena lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha Marcel:D słodziak
    Mojej siostry synek Michał mówił o sobie " ja Mania " haha tez było kupę śmiechu, albo sifjut :D na sufit :)

No mam kilka grubych, taka ścieżka do Leszka normalnie:/ oby wypadły

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 09:58

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oliwia do dzisiaj zamiast nebieski woła jebieski

mada_lena, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tu moja poranna princesska Marcelinka :D babcia mu szlafroku założyła ,bo prosił hehe siedział sobie w skrzynce z zabawkami i oglądał bajki ;)

whz8ef.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 10:04

desou, mada_lena, Viviana, e_v_e, Strupka, anusiaa90, Madlen222, AgataP, Marzena27, Paju lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wam też tak brzuchy od samej pipki już rosną.? Zdaje mi się ze jakoś nisko Go mam... Bo i siedzieć ciężko mi...

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Viviana Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co zauważyłam, że jestem strasznie pogodozależna, normalnie wczoraj było ślicznie słoneczko, ale już jesiennie, tak miło, to czułam się super, dziś zimno i ciemno a ja chodze taka struta sama nie wiem co mi jest hehe.

Pati ja na początku brzuch miałam nisko, ciągle bolało spojenie i pęcherz, teraz Mała przeniosła się w okolice pępka i od razu ulga i brzuszek wygląda inaczej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 10:13

relgkrhm1ojs0ctn.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj zaczyna sie ok 4 palce na spojeniem wystawac. Doły mam płaskie. I pewnie dlatego mnie ciagnie, boli co rusz nad spojeniem.

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie mała nisko pewnie temu, bo nawet zdaje się, że widać na zdjęciu ze od pipki idzie, ja jak siedzę to czuje ze brzuch mi na kolanach leży i juz np zezlaczonymi nogami od jakiegoś czas nie usiade tylko jak chłop rozkraczona...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 10:18

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Lavendula Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry :)

Nocka przespana :)w prawdzie śniły mi się pierdoły przeokrutne, ale dałam rade ;). Brzucho pełne - "banan-gruszka-pietruszka" - olalalaaaaa :) - potem sniadanko i kawusia. Pogoda za oknem ładna jesienna - zmykam więc "na babskie miasto" - miłego dnia :)

.L

• Nata Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejo z rana, widzę że humory wisielcze dzisiaj. Ja wstałam jakaś zła, mąż zamiast śniadanko robić to w komórce siedział i czytał newsy, ale mnie wkurzał więc mu powiedziałam GŁODNA JESTEM!! ruszył dupcie i w końcu zrobił jedzonko. Od razu mi lepiej. My dzisiaj idziemy na 4urodziny synka szwagierki, kupiłam mu trochę ciuszków i worek na buty bo idzie do przedszkola :p muszę jeszcze tort zrobić, ale to po 12 się wezmę na spokojnie.
    Pati a Ty masz tylko swędzenie czy wysypkę też?

jak to było z tymi muszkami owocówkami? ocet jabłkowy?? znowu mam w domu siedlisko tych pipek...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 10:30

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nata właśnie nic a nic ani plamki ani krosteczki nic czysta skóra nic na niej nie ma dlatego podejrzewam ,ze to jednak to sie zaczęło, ale zrobię te wyniki i będę widziała, cale szczezscie teraz w dzień aż tak nei swedzi ja w nocy bo bym oszalała chyba...

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    współczuję, a może zmieniałaś proszek albo płyn do płukania? czasem niestety taki zmiany uczulają.

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
‹‹ 1121 1122 1123 1124 1125 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ