X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goplana oni mają chyba gdzieś jechać na tą operację ale szczerze to nie wsłuchałam się za bardzo w to co mówił bo strasznie się jąkac zaczął ten mój znajomy.
    Mam też znajomych co mają nowe mieszkanie nowiutki samochód na wczasy ich stać i to nie tanie bo nie ukrywajmy ale floryda czy egipt nie jest tani aż tak. A na operację dla syna (miał jedną krótszą nogę) wyciągneli od ludzi udając biednych. Także uważam że to nie sprawiedliwe jest bardzo. Do mnie też pisali żeby im pomóc ale powiedziałam że nie skoro ich stać na wszystko to chyba mogą poświęcić część tych funduszy dla dziecka. Nie mam szacunku do takich ludzi naprawde. Za to Ci mnie ujeli tym że nikogo o nic nie proszą sami zbierają kasę.

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jestem wkurwiona ,matka jedzie sobie sama z koleżanką na wczasy za granice na dwa tyg 17wrzesnia i dopiero powiedziała my z babcia mamy prowadzać braci i odbierać gotować obiady odrabiać lekcje,no kurwa akurat teraz... Po prostu postawiła Nas przed faktem dokonanym, a co najlepsze powiedziała tylko babci a Nam wszystkim ma wkręcić że na delegacje jedzie, zna sytuacje... A jak urodze do konca września to ona co sobie myśli ze babcia z czwórka dzieci sama jedna będzie jak ledwo chodzi ostatnio..?! No pojebalo, ja ta koleżankę to chyba zajebie suka ,feministka taka zajebana, singielka bez dzieci i namawia wiecznie moja mamę tylko, a ta patrzę 44lata i rozumu tez za chuja nie ma...?! Sory za ruganine ale nie wytrzymie zaraz...?! Nawet babci nie spytała czy zajmie się dziećmi po prostu powiedziała że wyjeżdża sobie rok temu to samo było ale na 3 dni pojechala a nie na dwa tygodnie i powiadomiła nas miesiąc wczesniej..?!

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • KUNIAK Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvi wrote:
    hej laski, przez to spojenie chodzić nie mogę prawie, jak już to z bólem ;/
    Mnie tez dopadło , a myślałam ze może mi sie uda i mnie ominie:)
    Samo spojenie nie boli mnie mocno ale pachwiny....masakrycznie:(
    Chodzę jak kaczka , nie umiem sie schylic , nawet za przeproszeniem majtek nie umiem sama założyć ;// auuuuua

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 13:31

gg64l6d8uplrbvce.png
  • KUNIAK Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Ale jestem wkurwiona ,matka jedzie sobie sama z koleżanką na wczasy za granice na dwa tyg 17wrzesnia i dopiero powiedziała my z babcia mamy prowadzać braci i odbierać gotować obiady odrabiać lekcje,no kurwa akurat teraz... Po prostu postawiła Nas przed faktem dokonanym, a co najlepsze powiedziała tylko babci a Nam wszystkim ma wkręcić że na delegacje jedzie, zna sytuacje... A jak urodze do konca września to ona co sobie myśli ze babcia z czwórka dzieci sama jedna będzie jak ledwo chodzi ostatnio..?! No pojebalo, ja ta koleżankę to chyba zajebie suka ,feministka taka zajebana, singielka bez dzieci i namawia wiecznie moja mamę tylko, a ta patrzę 44lata i rozumu tez za chuja nie ma...?! Sory za ruganine ale nie wytrzymie zaraz...?! Nawet babci nie spytała czy zajmie się dziećmi po prostu powiedziała że wyjeżdża sobie rok temu to samo było ale na 3 dni pojechala a nie na dwa tygodnie i powiadomiła nas miesiąc wczesniej..?!

kurczę ,no nieciekawie:/
    Ale musisz się nastawiać że nie urodzisz we wrześniu..chyba nie masz wyjscia:/

gg64l6d8uplrbvce.png
  • nastka151 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PAti widzę że też masz zajebistą rodzinkę. JA na miejscu babci bym się wypięła skoro nie zapytała niech sobie nianie zatrudni.

lkc lubi tę wiadomość

http://oliwkowo2014.blogspot.com/
    ug376iye78q4enk6.png
    relgh371icr06kn2.png
  • Goplana Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż przyleciał i od razu z nowinami, że leci jeszcze na 2 tygodnie do Australii w październiku...
    No f... way!
    Patrząc na wrześniówki, w październiku mogę już wylądować ze na porodówce!
    Zamiast się cieszyć , że jest to siedzę i ryczę :/ :/ :/
    No i rozmazałam ten cholerny makijaż... :( :(

jftycms.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ja cie....:/ lekko egoistycznie podejście. A koleżankę kopnelabym w du...e!

Goplana no co on? Ocipial z radości czy jak???
    Moj tez mi wczoraj rzucił hasło, ze ma dyzur prawie co drugi dzien plus przychodnia i jakis pierdolony kurs ze specjalizacji, wiec tez bede sama jak kolek w dupie siedziała:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 13:46

Goplana lubi tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nastka przykre to co spotkało Twoim znajomych, Agusia, Goplana bawcie się dobrze dzisiaj :-) Pati co do Twojej mamy to trochę jej nie rozumiem, wie jaka jest sytuacja i jeszcze sama mówiłaś że kasy na opał nie ma a ona za granicę jedzie?? trochę to samolubne, przykro mi skarbie że znowu się musisz denerwować.
    Mikstura na muszki zrobiona, okazało się że one zleciały do kartonu po maślance bo oczywiście mądra Natalia zostawiła pusty, odkręcony a zakrętkę już do torebki odłożyła...tort zrobiony, chłodzi się :-) mąż kończy sprzątanie, szybka kąpiel i jedziemy jeszcze do biedronki bo chce kupić suszarkę na pranie dodatkową a tam fajne takie wysokie i niedrogie były, później możemy się nie pomieścić z praniem :-))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 13:47

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goplana nie płacz, to nic nie da kochanie. Na spokojnie sobie to przedyskutujecie, teraz ciesz się jego obecnością, nie płacz już, szkoda makijażu i dzidzi, uśmiechnij się i nabieraj sił na zabawę do rana dzisiaj.

rfnnk6n.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goplana wrote:
    Mi radziła gin iść do fizjoterapeuty. Są jeszcze takie pasy ortopedyczne na miednicę - zmniejszają ból.
    Mogę Cię tylko pocieszyć, że u mnie jest nieco lepiej, także to stopniowo powinno ustępować (w co nadal wierzę) lub chociaż się zmniejszyć.
    Weź sobie paracetamol, zawsze trochę ulgi, nawet jeśli to tylko kilka godzin dziennie :)
    dobrze ze jak się rozruszam to troche mija :)

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KUNIAK wrote:
    Mnie tez dopadło , a myślałam ze może mi sie uda i mnie ominie:)
    Samo spojenie nie boli mnie mocno ale pachwiny....masakrycznie:(
    Chodzę jak kaczka , nie umiem sie schylic , nawet za przeproszeniem majtek nie umiem sama założyć ;// auuuuua
    ja na jednej nodze nie ustoję, ubieranie na siedząco bo inaczej ciężko

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • sylvi Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goplana wrote:
    Mąż przyleciał i od razu z nowinami, że leci jeszcze na 2 tygodnie do Australii w październiku...
    No f... way!
    no masakra, przecież w październiku coś czuję że tu się porody zaczną;/

ckai3e3k2pedhvnb.png
  • ewelina_d Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goplana wrote:
    No f... way!
    weź go do pionu ustaw, bo chyba mu ciśnienie samolotowe zwoje poprzesuwało... w okolicach okołoporodowych to na wyjście na browara powinni mieć bana, a co dopiero na jakiekolwiek wyjazdy...

Goplana, Marzena27, Lavendula lubią tę wiadomość

Ewelina
    hhojzmj.png
  • KUNIAK Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Goplanka nie placz Nata ma rację,wykorzystaj dzisiejszy dzień!!

Może on tylko testuje twoja reakcję...mój czasem też tak robi
    Jakiś czas temu powiedział mi że w lutym jedzie na 2 msc. do Kataru
    Wiedziałam że ma na myśli tylko siebie..ale zagrałam głupa i zaczęłam się głośno zastanawiać jak my spakujemy 3 miesieczne dziecko w taką podróz?!
    I wogóle z CÓRKĄ do arabskiego kraju na tyle czasu ...a fee
    Okazało się że moze jednak nie musi jechać,albo pojedzie pod koniec roku i na dwa tygodnie może starczy
    Wiedział że to nie fair..ale gdybym nie zareagowała to by pojechał!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 14:05

Goplana, lkc lubią tę wiadomość

gg64l6d8uplrbvce.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lecę się szykować na imprezkę bo na 15 obiad urodzinowy, buziaki :-)

rfnnk6n.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh Goplana trzymaj się.! ;**

Trochę odetchnelam 13.55 Marcelo w końcu mi padł przytulony do cyca, a j właśnie segreguje prasowanie i chociaż część postaram się przynajmniej same body, bo ciężko jakoś to od reaguje...

Mama na serio pokazała się od strony strasznie egoistycznej jeszcze na 3-4 dni poważnie nic bym nie powiedziała, pomogła bym z babcią, ale tak Nas załatwiła, ze nie wiem, no poważnie podkradlam po cichu z mamy telfnu numer tej koleżanki i wygrane jej co sobie o niej myślę.?! I wsio... Jeszcze te gadki, ze nie mam pieniędzy nie mam pieniędzy, no kur.. A za granice to sobie jedzie i to na pewno nie w Europie ,bo paszport specjalnie wyrabiala, wraca dopiero w październiku, to jak ona taka bogata to czemu musiałam jej oddawać za wakacje te co n tydzień pojechalismy tylko, też jestem jej dzieckiem... Póki co muszę chwilę odsapnac przy prasowanku Nelciowych ciuszków ,chill out.. Marcel wydelegowany do babci pokoju a ja śni muzyczni puszcze jakiej trzeba się wyluzować w końcu ;) a bbciano trudno ten raz przeżyje ostatni raz to robię, a potem znowu co raz to gdzieś lata a my z dziećmi, nawet po pracy do sklepu idzie to Pati idź Natana odbierz, bo ja mnie zdążę, mamo idź zaprowadz Natana... Sratatata zero wdzięczności...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 14:27

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Evik Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvi ja przez spojenie nie mogę chodzic juz ponad tydzień, a kazdy ruchy czy wstanie z krzesła czesto konczy sie łzami;/ mi nie pomaga paracetamol, a z kazdym dniem mam wrazenie jest coraz gorzej a napewno tak samo;/
    Dziś mamy przeprowadzke wczoraj pakowalismy z zmezem rzeczy do 12 w nocy i dzis ze 4 godziny a raczej on pakował a ja wiecej siedziałam bo nie moge z bólu. Czuje sie taka niedołężna chciałabym tyle zrobic pomóc polatac a nie mogę;/ w mieszkaniu jeszcze ruina pokoik ponoc zastawiony wszytskim i jeszcze beda konczyc jakies kontakty listwy rogi itp, ja poki co siedze u mamy i sie nakrecam. Chcialabym zeby wszytsko bylo juz urzadzone czyste i pachnace a tu tyle dni na worach i walizkach bo szafy wnekowe beda montowac w polowie wrzesnia fuuccck!!!;/

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • ewelina_d Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uo matko, pierwsza pazdziernikowka idzie rodzic!

Ewelina
    hhojzmj.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie, co ma dość koniec rozejmu, ten mały skurwiel psychiczny na zaczepke rzucił mi takim dużym jabłkiem z całej siły w brzuch... Ja juz nie wierze w sprawiedliwość na tym świecie, nienawidzę swojej rodziny... Mama do mnie ze musiałam Go zaczepić na pewno... ;/ super tyle że siedzialam na drugim końcu pokoju nawet sienie odezwalam a ten wstał wziął jabłko i rzucił we mnie po prostu sobie rzucił... Mam zaprosiła na obiad nawet nie zaczęłam jeść i wyszłam... Pierdolca dostane... Wypłakałam się gęba zapuchnieta, ale nerwy mi już puszczają, ni mogłam się uspokoić, ogólnie oddechu złapać nie mogłam... A następnym razem normalnie mu kopa dam na rozpęd albo po ryju dostanie...

Juz październik.?! ;o o ludzie...

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati współczuje Ci z całego serca. Ja bym chyba ńie dała rady znieść tego wszystkiego....

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
‹‹ 1123 1124 1125 1126 1127 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ