Listopadówki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
A jeszcze lepiej Focha na babcię zarzuciła mama a babcia ni czemu nie winna ,a ja SE dowiedzialam ze nawyzywałam Go i za to dostalam... Super, ze ani słowem sie nie odezwalam i z zaskoczenia rzucił wstał z łóżka wziął jabłko i myślałam ze będzie jadł a ten jeb... Gowniarz... Cale szczęście ze nic się nie stało...
Moja tez dzisiaj non stop się wierci krejzolka ale to przez moje nerwy dzisiaj taka nadaktywna aż..wiecie jak się cieszę ten debil będzie miał soboty i niedziele próby prawie caly dzień będę mogła przynajmniej spokojnie iść do szkoły
hihi cudownie
Marcelo śpi a ja cos na playerze poogladam i idę spać
Livia
Nela
Marcel
-
Lanolina chyba ,dobrze mowie.? Niech któraś poprawi ja cos nie tak.?? Mi położna w tamtej ciąż kazała hartowac sutki po 36 tyg i smrowac juz msciami do sutków mówiła ze lepiej będzie sie karmić bo nie będą aż tak wrażliwe
ale i tak tego nie robilam hehe u mnie pierwszy tydzień bolały tak z 5dni od trzeciej doby i po sprawie
Evik lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Desou no i u mnie bez względu na to czy stoję czy siedze czy leże non stop się rusza hehe chyba bardzo ciasno im juz w brzuszkach
Wiecie co jak patrzę jak dużo ostatnio narzekam to aż m glupio czasem, ale nie mam się komu wygadać...Za to jesteście Wy.! Wiec dzięki serdeczne ;** a pomyśleć od początku non stop d wszystkiego tak pozytywnie, ale to hormony tak dobrze, ze jest na co zwalić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 21:42
mada_lena lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
kochanie chyba nie podrazniłam, ale juz przeszło to takie kilkusekundowe bylo ale myslalam ze odpadna!
Pati kochana Ty narzekaj ile chcesz i od tego siebie mamy! Tu prawie kazda z nas przeciez na cos narzeka:) Ja na tym etapie ciazy to tez sie czuje wiecznie jakas niepocieszona i jęcząca a hormony to widze jak mi sie daja we znaki jestem okropna czasami. A Ty kochana masz taką sytuację ze ja Cie podziwiam jaka silna jestes i to ze sobie popiszesz i ulzysz to jesli mialoby Ci ciutke lepiej zrobic to wspanialexpatiiix3, mada_lena lubią tę wiadomość
-
Jak u nas dzisiaj cicho i spokojnie....
Ja tez chetnie jeszcze cos zjem:)
Evik to pieczenie sutkow mi zdarza sie co kilka dni. Pewnie piersi sie przygotowują powoli. Moze faktycznie by je traktować lanolina?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 21:58
Evik lubi tę wiadomość
-
Wiecie ,ze jak chce nagrać ja mała się tak mocno fajnie wypycha jak pępek skacze itd to ni chu chu nie mogę nigdy zawsze przestaje jak tylko brzuch odsłonie...
wstydnisia he a Marcelo bardziej się afiszował jakoś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 21:57
lkc lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
wróciliśmy z imprezy, mężu już śpi, ja już też w pidżamce i Was nadrabiam. mój synek ma przerwy w trakcie dnia, więc troszkę śpi i troszkę buszuje w brzuszku. Zawsze jak się wierci to odsłaniam brzucha, na początku chwila spokoju a później wariuje dalej
na osiedlu jakaś biba bo słychać śmiechy i głośne gadki, fuck mam nadzieję że się zaraz uspokoją
http://www.smyk.com/dziecko-mama/wozki/all?searchCategory=72180301&resultsPP=20&qtype=facetForm może to którąś z Was zainteresujeWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 23:12
xpatiiix3, AgataP, lkc lubią tę wiadomość
-
A ja z babcia się zagadałam ;P dopiero się położyłam mała non stop się rusza, nawet na chwile nie przestaje
kurde a małego mi szkoda spadł z łóżka chciał do mnie przyjść biedulek i za daleko poszedł ale podniosłam, przytuliłam, buzi i dalej poszedł spać tylko przez sen pochlipał chwile także już ok
leże i myślę co by tu robić nie mogę spać jeszcze ciagle drapie się, ale jeszcze nie jest tragicznie... O i przyszedł do mnie zaraz ładnie przysnie i przeniose z powrotem bo niewygodnie mi juz z Nim spać ,za dobrze samej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 23:25
Livia
Nela
Marcel
-
Pati a może krochmal? podobno pomaga ale nie wiem jak to z ciążą jest czy można sobie robić takie kąpiele w krochmalu... idę myć ząbki i spać, mój mąż gada coś przez sen, po alkoholu to ja się boję z nim spać normalnie
buziaki :*
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Właśnie myślałam o krochmalu, ale tyle ciepłej wody ni ma ,żeby na kąpiel mi styknelo ;/ teraz jedynie co to dupe wymocze tyle tej wody bedzie, więc biorę tylko prysznic szybko, dopiero jak będzie się palić w piecu to będzie wystarczająco na kąpiel niestety uroki centralnego...Livia
Nela
Marcel
-
Madlen mam nadzieje, ze Cie nie złapało choróbsko i dobrze się czujesz :* odezwij się jutro kochana do Nas
Taka mała ciekawostka znalazłam hehe
http://www.burda.pl/warsztaty-uzytkownikow/artykul/jak-przerobic-zwykla-bluzke-na-koszulke-do-karmienia
Dobrej nocki brzuszki :**Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 00:10
Madlen222, Maga31 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Dobrze, że wspomniałyście o krochmalu, bo mnie się przypomniało, że zawsze do kąpieli moim chłopakom do wanienki wsypywałam trochę mąki ziemniaczanej. I w ogóle taka mąka to lekarstwo na odparzenia pupki. Ja zalatwiłam odparzenia jakimś pudrem dla dzieci, a wyleczylam właśnie mąką ziemniaczaną. To samo już w starszym wieku leczyłam obolałe pupki po biegunkach wirusówkach. Naprawdę jak nic nie pomagało, żadne kremy, maści to mąka pomogła.
To taka moja wskazóweczka jeśli moge, jako mama już z pewnym doświadczeniem.
Miłej nocki bez atrakcji życzę.lkc, Nata, Maga31 lubią tę wiadomość
-
Witam
Tak niedzielnie właśnie wstaliśmyIdee śniadanie dla Marcysia robić ;Phmm.. Na szczęście nocka nie była strasznie drapana wiec jakoś się spalo
Kasku zgadza się mąka ziemniaczana to super lekarstwo na oparzenia
Październikowa mama i jedna wrześniowa juz rozpakowały się dzisiaj hehe ale tempo się zaczęło
Miłego dzionka ;**Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 07:22
lkc lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel