X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeszcze lepiej Focha na babcię zarzuciła mama a babcia ni czemu nie winna ,a ja SE dowiedzialam ze nawyzywałam Go i za to dostalam... Super, ze ani słowem sie nie odezwalam i z zaskoczenia rzucił wstał z łóżka wziął jabłko i myślałam ze będzie jadł a ten jeb... Gowniarz... Cale szczęście ze nic się nie stało...

Moja tez dzisiaj non stop się wierci krejzolka ale to przez moje nerwy dzisiaj taka nadaktywna aż..;) wiecie jak się cieszę ten debil będzie miał soboty i niedziele próby prawie caly dzień będę mogła przynajmniej spokojnie iść do szkoły ;D hihi cudownie ;) Marcelo śpi a ja cos na playerze poogladam i idę spać :P

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Evik Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pierdooooole jak mnie sutki bolą i pieką co to jest?Nie idzie wytrzymać. Macie kochane jakies rady?jakaś maśc na przyszłosc?

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lanolina chyba ,dobrze mowie.? Niech któraś poprawi ja cos nie tak.?? Mi położna w tamtej ciąż kazała hartowac sutki po 36 tyg i smrowac juz msciami do sutków mówiła ze lepiej będzie sie karmić bo nie będą aż tak wrażliwe ;) ale i tak tego nie robilam hehe u mnie pierwszy tydzień bolały tak z 5dni od trzeciej doby i po sprawie ;)

Evik lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati zawsze najlepsza obrona jest atak. Brzydko mama robi:/ chociaz jakis jeden pozytyw :)
    Evik hmmm no ja nie smarowalam niczym. Popieklo, poswedzialo i przeszło:)

Evik lubi tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • desou Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś

Pati kurcze ciężka sprawa z tą Twoją rodzinką...

Evik nie podrażniłaś ich stanikiem lub swetrem?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 23:07

xpatiiix3, mada_lena, lkc lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Desou no i u mnie bez względu na to czy stoję czy siedze czy leże non stop się rusza hehe chyba bardzo ciasno im juz w brzuszkach ;)

Wiecie co jak patrzę jak dużo ostatnio narzekam to aż m glupio czasem, ale nie mam się komu wygadać... :/ Za to jesteście Wy.! Wiec dzięki serdeczne ;** a pomyśleć od początku non stop d wszystkiego tak pozytywnie, ale to hormony tak dobrze, ze jest na co zwalić ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 21:42

mada_lena lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po to my tu som Pati ;)
    Ja sie czasem zastanawiam kiedy moje dziecię odpoczywa? Bo w nocy tez fika....

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Evik Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochanie chyba nie podrazniłam, ale juz przeszło to takie kilkusekundowe bylo ale myslalam ze odpadna!
    Pati kochana Ty narzekaj ile chcesz i od tego siebie mamy! Tu prawie kazda z nas przeciez na cos narzeka:) Ja na tym etapie ciazy to tez sie czuje wiecznie jakas niepocieszona i jęcząca a hormony to widze jak mi sie daja we znaki jestem okropna czasami. A Ty kochana masz taką sytuację ze ja Cie podziwiam jaka silna jestes i to ze sobie popiszesz i ulzysz to jesli mialoby Ci ciutke lepiej zrobic to wspaniale

xpatiiix3, mada_lena lubią tę wiadomość

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no jesteście kochane :** ahh dobrze ,że powoli głowa przestaje bolec idę cos szamne, insulina i spać, w dzień nawet insuliny nie bralam, bo obiadu nie jadlam masakra ile to kobieta nerwów traci w ciąży.. ;o

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak u nas dzisiaj cicho i spokojnie....
    Ja tez chetnie jeszcze cos zjem:)
    Evik to pieczenie sutkow mi zdarza sie co kilka dni. Pewnie piersi sie przygotowują powoli. Moze faktycznie by je traktować lanolina?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 21:58

Evik lubi tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie ,ze jak chce nagrać ja mała się tak mocno fajnie wypycha jak pępek skacze itd to ni chu chu nie mogę nigdy zawsze przestaje jak tylko brzuch odsłonie... ;) wstydnisia he a Marcelo bardziej się afiszował jakoś ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 21:57

lkc lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja ma tak samo. Czyżby reakcja na światło????

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • desou Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam to samo od samego początku, chyba dzidzie czuja chłodek na brzuszku i udają ze nikogo nie ma w domu ;)

mada_lena, xpatiiix3, lkc, Lavendula lubią tę wiadomość

• Nata Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wróciliśmy z imprezy, mężu już śpi, ja już też w pidżamce i Was nadrabiam. mój synek ma przerwy w trakcie dnia, więc troszkę śpi i troszkę buszuje w brzuszku. Zawsze jak się wierci to odsłaniam brzucha, na początku chwila spokoju a później wariuje dalej :-)
    na osiedlu jakaś biba bo słychać śmiechy i głośne gadki, fuck mam nadzieję że się zaraz uspokoją :-)
    http://www.smyk.com/dziecko-mama/wozki/all?searchCategory=72180301&resultsPP=20&qtype=facetForm może to którąś z Was zainteresuje :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 23:12

xpatiiix3, AgataP, lkc lubią tę wiadomość

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja z babcia się zagadałam ;P dopiero się położyłam mała non stop się rusza, nawet na chwile nie przestaje ;) kurde a małego mi szkoda spadł z łóżka chciał do mnie przyjść biedulek i za daleko poszedł ale podniosłam, przytuliłam, buzi i dalej poszedł spać tylko przez sen pochlipał chwile także już ok ;) leże i myślę co by tu robić nie mogę spać jeszcze ciagle drapie się, ale jeszcze nie jest tragicznie... O i przyszedł do mnie zaraz ładnie przysnie i przeniose z powrotem bo niewygodnie mi juz z Nim spać ,za dobrze samej :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 23:25

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati a może krochmal? podobno pomaga ale nie wiem jak to z ciążą jest czy można sobie robić takie kąpiele w krochmalu... idę myć ząbki i spać, mój mąż gada coś przez sen, po alkoholu to ja się boję z nim spać normalnie ;-) buziaki :*

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie myślałam o krochmalu, ale tyle ciepłej wody ni ma ,żeby na kąpiel mi styknelo ;/ teraz jedynie co to dupe wymocze tyle tej wody bedzie, więc biorę tylko prysznic szybko, dopiero jak będzie się palić w piecu to będzie wystarczająco na kąpiel niestety uroki centralnego...

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen mam nadzieje, ze Cie nie złapało choróbsko i dobrze się czujesz :* odezwij się jutro kochana do Nas ;)

Taka mała ciekawostka znalazłam hehe ;)
    http://www.burda.pl/warsztaty-uzytkownikow/artykul/jak-przerobic-zwykla-bluzke-na-koszulke-do-karmienia

Dobrej nocki brzuszki :**

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 00:10

Madlen222, Maga31 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • KasiaKa Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze, że wspomniałyście o krochmalu, bo mnie się przypomniało, że zawsze do kąpieli moim chłopakom do wanienki wsypywałam trochę mąki ziemniaczanej. I w ogóle taka mąka to lekarstwo na odparzenia pupki. Ja zalatwiłam odparzenia jakimś pudrem dla dzieci, a wyleczylam właśnie mąką ziemniaczaną. To samo już w starszym wieku leczyłam obolałe pupki po biegunkach wirusówkach. Naprawdę jak nic nie pomagało, żadne kremy, maści to mąka pomogła.
    To taka moja wskazóweczka jeśli moge, jako mama już z pewnym doświadczeniem.
    Miłej nocki bez atrakcji życzę.

lkc, Nata, Maga31 lubią tę wiadomość

Filip 15lat, Igor 12lat, Córka 14tc Aniołek*
    BASIA 3 lata:)
    kefbyf4.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ;)

Tak niedzielnie właśnie wstaliśmy ;) Idee śniadanie dla Marcysia robić ;Phmm.. Na szczęście nocka nie była strasznie drapana wiec jakoś się spalo ;)

Kasku zgadza się mąka ziemniaczana to super lekarstwo na oparzenia ;)

Październikowa mama i jedna wrześniowa juz rozpakowały się dzisiaj hehe ale tempo się zaczęło ;)

Miłego dzionka ;**

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 07:22

lkc lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
‹‹ 1125 1126 1127 1128 1129 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ