X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2014
Odpowiedz

Listopadówki 2014

Oceń ten wątek:
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeszcze lepiej Focha na babcię zarzuciła mama a babcia ni czemu nie winna ,a ja SE dowiedzialam ze nawyzywałam Go i za to dostalam... Super, ze ani słowem sie nie odezwalam i z zaskoczenia rzucił wstał z łóżka wziął jabłko i myślałam ze będzie jadł a ten jeb... Gowniarz... Cale szczęście ze nic się nie stało...

Moja tez dzisiaj non stop się wierci krejzolka ale to przez moje nerwy dzisiaj taka nadaktywna aż..;) wiecie jak się cieszę ten debil będzie miał soboty i niedziele próby prawie caly dzień będę mogła przynajmniej spokojnie iść do szkoły ;D hihi cudownie ;) Marcelo śpi a ja cos na playerze poogladam i idę spać :P

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Evik Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pierdooooole jak mnie sutki bolą i pieką co to jest?Nie idzie wytrzymać. Macie kochane jakies rady?jakaś maśc na przyszłosc?

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lanolina chyba ,dobrze mowie.? Niech któraś poprawi ja cos nie tak.?? Mi położna w tamtej ciąż kazała hartowac sutki po 36 tyg i smrowac juz msciami do sutków mówiła ze lepiej będzie sie karmić bo nie będą aż tak wrażliwe ;) ale i tak tego nie robilam hehe u mnie pierwszy tydzień bolały tak z 5dni od trzeciej doby i po sprawie ;)

Evik lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati zawsze najlepsza obrona jest atak. Brzydko mama robi:/ chociaz jakis jeden pozytyw :)
    Evik hmmm no ja nie smarowalam niczym. Popieklo, poswedzialo i przeszło:)

Evik lubi tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • desou Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś

Pati kurcze ciężka sprawa z tą Twoją rodzinką...

Evik nie podrażniłaś ich stanikiem lub swetrem?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 23:07

xpatiiix3, mada_lena, lkc lubią tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Desou no i u mnie bez względu na to czy stoję czy siedze czy leże non stop się rusza hehe chyba bardzo ciasno im juz w brzuszkach ;)

Wiecie co jak patrzę jak dużo ostatnio narzekam to aż m glupio czasem, ale nie mam się komu wygadać... :/ Za to jesteście Wy.! Wiec dzięki serdeczne ;** a pomyśleć od początku non stop d wszystkiego tak pozytywnie, ale to hormony tak dobrze, ze jest na co zwalić ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 21:42

mada_lena lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po to my tu som Pati ;)
    Ja sie czasem zastanawiam kiedy moje dziecię odpoczywa? Bo w nocy tez fika....

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • Evik Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochanie chyba nie podrazniłam, ale juz przeszło to takie kilkusekundowe bylo ale myslalam ze odpadna!
    Pati kochana Ty narzekaj ile chcesz i od tego siebie mamy! Tu prawie kazda z nas przeciez na cos narzeka:) Ja na tym etapie ciazy to tez sie czuje wiecznie jakas niepocieszona i jęcząca a hormony to widze jak mi sie daja we znaki jestem okropna czasami. A Ty kochana masz taką sytuację ze ja Cie podziwiam jaka silna jestes i to ze sobie popiszesz i ulzysz to jesli mialoby Ci ciutke lepiej zrobic to wspaniale

xpatiiix3, mada_lena lubią tę wiadomość

w5wqqps6dh6rkfbp.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no jesteście kochane :** ahh dobrze ,że powoli głowa przestaje bolec idę cos szamne, insulina i spać, w dzień nawet insuliny nie bralam, bo obiadu nie jadlam masakra ile to kobieta nerwów traci w ciąży.. ;o

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak u nas dzisiaj cicho i spokojnie....
    Ja tez chetnie jeszcze cos zjem:)
    Evik to pieczenie sutkow mi zdarza sie co kilka dni. Pewnie piersi sie przygotowują powoli. Moze faktycznie by je traktować lanolina?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 21:58

Evik lubi tę wiadomość

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie ,ze jak chce nagrać ja mała się tak mocno fajnie wypycha jak pępek skacze itd to ni chu chu nie mogę nigdy zawsze przestaje jak tylko brzuch odsłonie... ;) wstydnisia he a Marcelo bardziej się afiszował jakoś ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 21:57

lkc lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • mada_lena Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja ma tak samo. Czyżby reakcja na światło????

ex2bcwa1nmh8d1pb.png
  • desou Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam to samo od samego początku, chyba dzidzie czuja chłodek na brzuszku i udają ze nikogo nie ma w domu ;)

mada_lena, xpatiiix3, lkc, Lavendula lubią tę wiadomość

• Nata Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wróciliśmy z imprezy, mężu już śpi, ja już też w pidżamce i Was nadrabiam. mój synek ma przerwy w trakcie dnia, więc troszkę śpi i troszkę buszuje w brzuszku. Zawsze jak się wierci to odsłaniam brzucha, na początku chwila spokoju a później wariuje dalej :-)
    na osiedlu jakaś biba bo słychać śmiechy i głośne gadki, fuck mam nadzieję że się zaraz uspokoją :-)
    http://www.smyk.com/dziecko-mama/wozki/all?searchCategory=72180301&resultsPP=20&qtype=facetForm może to którąś z Was zainteresuje :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 23:12

xpatiiix3, AgataP, lkc lubią tę wiadomość

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja z babcia się zagadałam ;P dopiero się położyłam mała non stop się rusza, nawet na chwile nie przestaje ;) kurde a małego mi szkoda spadł z łóżka chciał do mnie przyjść biedulek i za daleko poszedł ale podniosłam, przytuliłam, buzi i dalej poszedł spać tylko przez sen pochlipał chwile także już ok ;) leże i myślę co by tu robić nie mogę spać jeszcze ciagle drapie się, ale jeszcze nie jest tragicznie... O i przyszedł do mnie zaraz ładnie przysnie i przeniose z powrotem bo niewygodnie mi juz z Nim spać ,za dobrze samej :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 23:25

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Nata Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati a może krochmal? podobno pomaga ale nie wiem jak to z ciążą jest czy można sobie robić takie kąpiele w krochmalu... idę myć ząbki i spać, mój mąż gada coś przez sen, po alkoholu to ja się boję z nim spać normalnie ;-) buziaki :*

Nasz Aniołek [*] 8tc 12.08.13r.
    rfnnk6n.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie myślałam o krochmalu, ale tyle ciepłej wody ni ma ,żeby na kąpiel mi styknelo ;/ teraz jedynie co to dupe wymocze tyle tej wody bedzie, więc biorę tylko prysznic szybko, dopiero jak będzie się palić w piecu to będzie wystarczająco na kąpiel niestety uroki centralnego...

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen mam nadzieje, ze Cie nie złapało choróbsko i dobrze się czujesz :* odezwij się jutro kochana do Nas ;)

Taka mała ciekawostka znalazłam hehe ;)
    http://www.burda.pl/warsztaty-uzytkownikow/artykul/jak-przerobic-zwykla-bluzke-na-koszulke-do-karmienia

Dobrej nocki brzuszki :**

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 00:10

Madlen222, Maga31 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • KasiaKa Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze, że wspomniałyście o krochmalu, bo mnie się przypomniało, że zawsze do kąpieli moim chłopakom do wanienki wsypywałam trochę mąki ziemniaczanej. I w ogóle taka mąka to lekarstwo na odparzenia pupki. Ja zalatwiłam odparzenia jakimś pudrem dla dzieci, a wyleczylam właśnie mąką ziemniaczaną. To samo już w starszym wieku leczyłam obolałe pupki po biegunkach wirusówkach. Naprawdę jak nic nie pomagało, żadne kremy, maści to mąka pomogła.
    To taka moja wskazóweczka jeśli moge, jako mama już z pewnym doświadczeniem.
    Miłej nocki bez atrakcji życzę.

lkc, Nata, Maga31 lubią tę wiadomość

Filip 15lat, Igor 12lat, Córka 14tc Aniołek*
    BASIA 3 lata:)
    kefbyf4.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ;)

Tak niedzielnie właśnie wstaliśmy ;) Idee śniadanie dla Marcysia robić ;Phmm.. Na szczęście nocka nie była strasznie drapana wiec jakoś się spalo ;)

Kasku zgadza się mąka ziemniaczana to super lekarstwo na oparzenia ;)

Październikowa mama i jedna wrześniowa juz rozpakowały się dzisiaj hehe ale tempo się zaczęło ;)

Miłego dzionka ;**

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 07:22

lkc lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
‹‹ 1125 1126 1127 1128 1129 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ